Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Én a Defy-t venném, mert
-720p videót eddig sem használtam
-800 Mhz elég nekem, és ezzel az akku még tovább bírja
-nagyobb háttértár mindig jól jön
-sense sem létkérdés, és akár ingyenes widgetekkel is szépen el lehet érni hasonló hatást
Azért előtte élőben kipróbálnám persze.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
racerx
őstag
Sztem:
akksi nem lényeg, ezek nem bírnak 1 napnál többet, hiába a picit nagyobb akksi
háttértár megoldható nagy sd kártyával, és rootolással
wifin n van (asszem szintén rootolás után)
ne vedd kézpénznek hogy lesz 2.2
720 videó ha nincs nem gond (ki hiszi el hogy ez a szenzor norm. minőségben vesz fel)
sokak szerint az érintőgombok se gázosak.
Az biztos hogy support (nem hivatalos) az a desirénél kitűnő (elég csak az XDA-t megnézni).
Szóval van pro és kontra érv.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
A rossz hír: meglehetősen kevés programban engedélyezett az SD-re telepíthetőség, és a data rész mindenképpen a belső memórián fog lakni (és általában ez teszi ki a nagyobb felét a programnak).
Szóval szerintem előbb-utóbb rootolni fogsz és kipróbálsz egy custom ROM-ot
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
llaszlo
veterán
Én is hasonló cipőben járok, de valahogy nem tetszik a Motorola. Azt a hibát nem tudom, hogy javították-e már, hogy pár hónap után tönkre megy a hangszóró. Illetve a kijelző minősége nem tudom, hogy milyen. Korábban láttam egy tesztet több érintős telefonról.
iPhone, (HTC) Nexus, vagy Desire nem emlékszem, Motorola Droid stb. A legrosszabb kijelzője a Droidnak volt. És jelentős hátrányt mutatott a többihez képest.
A legjobb az iPhone lett és kicsivel gyengébb volt a HTC.
Ami még előny lehet az az ütés és cseppállóság.
Nekem külsőre sokkal jobban tetszik a Desire.
A Desire-re két év TELJESkörű garancia van a Defy-re 1+1 év korlátozott.[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Ahogy a (módosított) dakota közmondás is tartja: 2 fajta desire tulajdonos van : aki már rootolt, és aki majd fog . Sajnos aki komolyabban akarja használni az mindig eljut ide előbb vagy utóbb. És nem azért mert circle battery c -t akar, vagy módosított bootanimációt , vagy custom romokkal elérhető szabadságot (ezek majd később ),hanem az a kib..ott szűkös belső tárhely miatt. Mindenkinél ez az első és legfontosabb ok. A többi csak bónusz!
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
-
sssz
őstag
nálam hónapokig átállítva volt, utána visszaállítottam, de se előtte se utána nem tapasztaltam ilyet. elképzelhető hogy ha újra át és visszaállítod akkor megjavul. de ugy is hagyhatod, nem fog kárt okozni semmiben.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Szancsó
aktív tag
Régebben én is átállítottam és átpakoltam pár dolgot SD -re, de nekem ezek frissülnek is rendesen, szóval azt nem tudom, nálad miért nem működik. (Restart volt az ADB parancsok kiadása után? Mármint a 0 után is?)
Ha minden igaz, akkor a szám jelentése:
0 - auto
1 - belső memória
2 - külső memória (SD)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
sssz
őstag
akkor lehet a kártyáddal lesz gond. egy triviális kérdés: ugye a kártyát nem lockoltad? oldalt ha megnézed van egy kis elhúzható rész, amivel írásvédetté teszed.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
SZATA
senior tag
Sziasztok!
Ma megpróbáltam ismét a "pm setInstallLocation 0" parancsot az adb shellben. Simán le is futott a parancs. Első próbálkozásra véletlenül elgépeltem ezért kidobott egy helpet. Ott olvastam hogy le is lehet kérdezni az aktuális beállítást a "pm getInstallLocation" paranccsal. Nekem 0-t írt ami az általatok is helyesen írt auto beállítást jelent. Ezután adb exit, madzag kihúz, telefon kikapcs, microSD kártyaolvasóba. Lefuttattam 2x a checkdisket rajta (teljes részletességgel) és minden OK volt. Kártya vissza, telefon bekapcs.
Megpróbáltam telepíteni az új Opera Mini updatet. Továbbra is azt írja ki, h nem fér hozzá az SD-hez vagy az USB-hez. Átmozgattam az internalba, majd vissza, az eredmény ugyan az. Ismét áthelyeztem az internalba, ekkor simán lefutott az upgrade, és utána vissza tudtam rakni az SD-re.
Szerintem az SD kártya jó, ha egyszer tud írni rá simán. Van vmi tippetek mitől lehet, vagy mi a megoldás. Nagyon macerás minden updatenél visszarakni, majd újra SD-re rakni az appot, valamint nincs túl sok helyem a ROM-ban.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Hi!
Gondoltam, hogy megírom mit sikerült ügyködnöm, h ne mindig csak kérdezzek, hanem néha vmi okosat is mondjak.A dolog ott kezdődött, h egy pm setinstalllocation buhera után nem tudtam olyan appokat frissíteni a Marketen, amik alapból támogatták az App2SD-t és ezért a kártyán voltak. Utánatúrtam a neten, és azt találtam, h törölni kell az SD/.android_secure könyvtárban található smdl2tmp1.asec fájlt. Írták még, h a rendszer lelkében is törölni kellene egy hasonló fájlt, de ezt nem teljesen értettem, meg úgy sem férek hozzá mert unrooted vagyok, ezért nem foglalkoztam vele, hátha anélkül is sikerül.
Letöröltem a fájlt, azóta rendben megy a Marketes frissítés. Okuljatok!
Ja és köszi, h próbáltatok segíteni! -
FeRRaR1
őstag
Én egyszer kitapasztaltam egy véletlen folytán, hogy igen sokat bírnak.
Ezt az alvás figyelőt tettem fel, írták dugjam töltőre, airplane mod, aztán párna alá.
Hát így tettem, reggel ébredéskor furcsán meleg volt a párna...
A telefon pedig annyira forró volt, hogy nem tudtam megfogni!!!Szóval elég sokat bírnak, szerencsére nem lett semmi baja, azóta is tökéletes, ez kb 4 hónapja volt.
-
FeRRaR1
őstag
Azóta kb számtalanszor cseréltem romot, illetve az appot sem használom már, szóval vissza nézni nem tudom, de erősen olvadó műanyag szaga volt, illetve a fém része úgy égetett, hogy nem bírtam megfogni, csak 10 perc hűlés után kb. Szóval elég meleg lehetett.
Ha saccolnom kéne 70~80 fokos
-
sssz
őstag
az akksit csak hétfőn veszem meg így erről tapasztalatot nem tudok írni még. De eddig még egy Brando termékben sem csalódtam így optimista vagyok
A telón alapból az alábbi nyelvek vannak :cseh, angol, lengyel, orosz. mindegyik nyelv több variációban fordul elő, mindegyikből van zárójelesen mellette cseh, angol, lengyel, magyar, szlovák, román,lett, észt, litván. nekem fenn van a morelocale2. így az a program, amiben van magyar nyelv az magyarul jelenik meg. magát a gyári szoftvert nem magyarítja teljesen, sőt elég messze van a teljestől, de engem nem zavar, mert azért ennyit már illik tudnia angolul szerintem annak, aki ilyen telót vesz és ilyesmivel foglalkozik, lévén a marketen is angolul vannak a leírások szinte mindenhez.
Magyar ékezetek pedig alapból nincsenek nekem és sose voltak a telóban. A smart keyboard pro-t használom, ahhoz van magyar plugin és így tökéletes minden, akár fenn van a morelocale akár nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
sssz
őstag
-
sippet
senior tag
nekem kb. egy-két hónap után jött elő annak idején. de szerintem jelentős részben attól is függ a dolog, hogy hol tartja az ember a készüléket. el tudom képzelni például, hogy tokban hordva nem kezd el foltosodni, mert nem érintkezik annyit levegővel/bőrrel/egyéb dolgokkal.
-
_ATi_1
senior tag
Nekem 3-4 hónap után kezdett előjönni a homályosodás. Viszont garanciálisan cserélik, igaz nekem kétszer kellett bevinnem, mert először nem volt ott a technikus, aki megállapítja, hogy valóban indokolt-e a csere. Másodjára viszont szó nélkül cserélték. Azt nem tudom, hogy az új hátlapokon előjön-e a hiba.
Kártyának ajánlott egy jó minőségű, Class 6-os kártya.
-
sssz
őstag
hivatalosan fenn van a htc honlapján a rom. szerintem attól még hogy nem OTA jött ki, hivatalosnak hivatalos.
Nagyon megérte - az én szemszögömből - a DS-re váltás
-
racerx
őstag
Biztos szar az átalakítód, vagy a kábeled. Én is már párszor megszívtam ezzel. rendeltem az ebayről egy átalakítót ---> nem töltött vele rendesen, csak épphogy tartotta a szintet, vagy még azt sem. Volt egy olyan kábelem (amit szintén ebayről vettem), hogy alig alig töltött vele a gyári htc adapter. Míg a hozzáadott usb kábel modjuk 3 óra alatt feltöltötte nulláról, addig ez kb 12 óra alatt. De volt olyan szivargyújtó töltőm ami szintén gyér volt, navi közben simán merült a teló (pedig 1000 mA-es volt). A Brodit aktív tartómnál ilyen elő se fordul (igaz az nem 3 forint volt).
Szóval én azt vettem észre hogy kurvára vigyázni kell a gagyi, olcsó kábelekkel, átalakítókkal. -
Mcat
csendes tag
Szia! Köszönöm a segítséget, estére megcsinálom.
llaszlo: Ezen az újratelepítésen már én is többször agyaltam, mert tele megy sok felesleges cuccal, csakúgy, mint egy számítógép, viszont nincs ehhez valami részletes leírás, hogy lépésről lépésre mit kell hozzá csinálnom? Mert ez el lehet rontani és én tuti elrontanám...
-
Z.m.Z
aktív tag
Konkrétan semmi lényegi változást nem tapasztalok. Eddig is hibátlanul ment, legalábbis nekem tökéletesen megfelelt. Csak eladásnál jobban hangzik a Magyar nyelv és a 2.3.4 Gingerbread. Ennyi. Kicsit sajnálom, hogy pont ennél a modellnél ez lett a "tervezett elavulás" (megnéztem a filmet ) alappillére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest