Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
-
dombila
őstag
válasz
Pitiless_ #32824 üzenetére
Ezt akkor sem értem. Most néztem meg a Alpharev oldalán, szerintük is a stock HBOOT-nak felül kell írnia az S-OFF-ot. (Egyébként az Alpharev custom HBOOT-jai is 6.93.1002 verziószűmúak.)
Tudja valaki mire jó az Alpharev Bravo Downgrader HBOOT-ja. Ez nem a stock, mert az külön van, de akkor ez mi? Lehet, hogy segítene?
-
-
LouiS22
veterán
válasz
Pitiless_ #9102 üzenetére
Szerintem ez a program NEM képes arra, amit te írtál, legalábbis én nem találkoztam vele, továbbá a cég honlapján sem írnak erről semmit.
"GPS Status simply displays the data received directly from the phone hardware. In fact this is the main pupose of the software (thats why it's called status). Inaccurate data is not the fault of the software, but shows that you may not have optimal reception of GPS satellites or there is a magnetic anomaly nearby affecting your compass. Find a different location and try again."
-
sbazsi
veterán
válasz
Pitiless_ #9085 üzenetére
a hsz megvan.
kérdés: nekem a froyo megvan. most hogy kell telepíteni? Előbb a le hang + bekapcs, vagy fel hang + bekapcs, vagy mi -
Acheron
őstag
-
pzoley
őstag
válasz
Pitiless_ #8962 üzenetére
Tudom, olvastam. És ezt láttad ??
Már megint változott a HBOOT verzió. Aki eddig nem mert nekivágni a DOWNGRADE-nek, akkor ehhez mit szól majd :
[link]A fejlesztők eljutnak majd oda, hogy összekapcsolják a HBOOT verzió számot a többi ROM-mal.Így majd egyes ROM verziók csak bizonyos HBOOT verzió alatt futnak majd.
Na akkoz aztán vége root korszaknak. -
Xaels
félisten
válasz
Pitiless_ #8511 üzenetére
Nem kell túllépni a határt vagy ha sűrűn előfordul érdemes elgondolkodni egy nagyobb csomagon szvsz. Én mondjuk a 200MB-os csomagjukat néztem és ott nincs túlszámlázás csak sávszél korlátozás [link]. Meg ahogy mondtam mivel a céges előfizum náluk van ezért nem fogok másik kártyát venni és azt sem tudom megtenni, hogy egybe 100+ ezer forintot kiadjak egy kártyafüggetlen telefonra ezért marad a részletfizetés még akkor is ha sajnos kellőképpen drágábban jön ki végül a készülék.
-
-
Viper26
nagyúr
válasz
Pitiless_ #7739 üzenetére
Na, annyit csináltam, hogy DHCP-vel adtam neki egy IP-t.3 eszköz csatlakozik (PC, Laptop, Desire), így a range .100 - .102
Ez meg is oldotta szerencsére.
Egyébként jó az ha mindent automatikusan szinkronizál?Mert pl Market kéri.
Most épp nem találom, hol rakja ki újra a kedvenceket...a másik hogy remove-nál csak kiszedi de nem töröl semmit, az talán homescreen alkalmazásnál állítható, ha jól gondolom. -
hoffman_
nagyúr
-
Attila04
tag
válasz
Pitiless_ #7511 üzenetére
Az a megoldás is tetszik, hogy veszel egy akkumulátort, amit kábellel csatlakoztatsz a Desire-höz, és az elkezdi tölteni magát. Tehát olyan, mintha konnektorba dugtad volna. Hátránya, hogy elég hülyén néz ki, hogy úgy mászkálsz, hogy egy külön akkumulátor lapul az egyik zsebedben, amivel töltöd a telefonodat!
)
Megoldás még a napelemes töltő, bár ebben nem nagyn hiszek. (mi van, ha éjszaka merül le?Autós töltőről van valakinek tapasztalata? Az Omniával jártam úgy, hogy a töltő lassabban töltött, mint ahogy a GPS zabálta az akksit, és ezért kikapcsolt a telefon, hiába volt töltőre dugva. Remélem Desire-el nem lesz ilyen gond.
-
Attila04
tag
válasz
Pitiless_ #7508 üzenetére
Ez a wipe dolog mire is jó? Azt mondja a telefonnak, hogy "hahó, új akksi vagyok, kezelj úgy" vagy mi?
Tegnap linkelt valaki egy leírást a Li-Ion akkumulátorokról, és ott le van írva, hogy a sima töltéssel a maximális kapacitás 70%-át érik el az akksik, de ez így normális, mert ezek nagyon feszültségérzékeny kütyük, és csomó biztonsági cucc van bennük, ezért is kapcsol le 70% körül. Azt is írták, hogy érdemes pár havonta megismételni ezt a folyamatot, és akkor kihozható belőle a maximum.
Én nagyon gondolkodok egy pótakksi vásárlásán (kizárólag gyári!!!), mert egy-egy utazás alkalmával nagyon jól jöhet. -
gofry
senior tag
válasz
Pitiless_ #7506 üzenetére
Igen ez most kicsit elhamarkodott volt, este már én sem néztem meg, hogy a gyári recoveryben valóban nincs. Anélkül is menni kell azonban, a lehúz rádug módszer nálam egyből zöldre váltott , gondoltam minden szép és jó, míg egyszer a shutdown folyamat lezárásakor közvetlenül , vagy picit talán a rezgés előtt dugtam rá a töltőt -időben nem sok különbség- akkor viszont elég rendesen várnom kellett és nézni a borostyán ledünket
Kissé talán körülményesen fogalmaztam, de a lényeg annyi, hogy ne várjatok sokat a töltő csatlakoztatásával. -
Gengi
senior tag
válasz
Pitiless_ #7289 üzenetére
Dehogynem! A készüléknek vége... A szerviz vissza utasította ,ha megfogom az összes eloxidálási nyomot letakarítom (ha kellene én át is forrasztanám az elektronikát ,ha olyan). De bevinném újra és ,ha megint azzal dobják vissza megkérdezném ,hogy miért? Mutassák meg ,hogy hol van ennek nyoma. Mit veszíthet? Semmit. De ez az egész szimplán lustaság egy szerviz részéről...
Direkt azért hoztam fel a telefon aljzat töltő példát. A RÉZ részre!!!!! Rámondták ,hogy azért sárga ,mert rozsdás!!!!! Ezért nem foglalkoznak vele ,mikor elmagyaráztam ,hogy ez nem így működik... Egyből belátta a tag ,hogy nem nyerhet és máris szerviz alá került.
-
HaZse
őstag
válasz
Pitiless_ #7289 üzenetére
De Ő csak esőben telefonált, nm pedig vízbe ejtette, vagy ráöntött valamit.
e azért én esőben nem telefonálok, inkább visszahívom, ha beülök a kocsiba, vagy száraz helyre megyek.
De azért jó lenne, ha lehetne kapni gumidugót a 3.5 jack-hoz. (De lehet, hogy csinálok hozzá házilag. Veszek egy vastagabb bakelit darabot, amit 3.5mm-es fúróval kifúrok és beleöntök műgyantát, vagy szilikont)
-
axis211
csendes tag
válasz
Pitiless_ #6979 üzenetére
Hello! Köszi a linket. Nem sok info van róla, csak a honlapon pár sor. Ne biztos, h jól értelmeztem, ez teljes root jogokat ad, és pl. utána tudok frissíteni Froyo-ra?
Apropó, hogyan lehet a Froyo frissítést feltenni? Független a telóm, és eddig nem kínálta fel a frissítést. Valahogy meg lehet sürgetni?
Köszi, előre is.. -
knorbi77
tag
válasz
Pitiless_ #6990 üzenetére
Pont ezaz..nekem semmi szükségem a fizetős részére, ezért nem értem mi kell onnan feltétlenül hogy sokan csak azért csinálják.
Igen ez így van, és pont ezt a kontrollt fogják kihasználni a vírus és kémprogram írok, és nem csak a telefon egy részét érik majd el hanem a teljes telefonba belenyúlhatnak. Gondolom ez is benne van abban hogy nem engedik a gyártók ezt. -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
Pitiless_ #6711 üzenetére
ha nyomok neki remove accountot. majd újra beállítom vajon magához tér ? (nekem is úgy van beállítva de semmi, pedig 3 napja vettem fel 3 új ember is, egyik sem jelent meg). meg a kérdés hogy ha remove-olom accountot nem kapja szét meglévőket ? aztán bogarászhatnám megint össze
de asszem kipróbálom inkább
-
Integra
titán
válasz
Pitiless_ #6713 üzenetére
nálam megy a htc féle friendstream (fb+twitter) és meg mellette az fb for android is.
az jobban zavar hogy a 2.2-es update szétverte az összes névbeállításomat és egyszerűen nem hajlandó elfogadni ha újra beállítom a neveket és visszabassza mindent ahogy ő gondolja. vicc.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest