Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Így készül egy Earfun headset
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Letiltás - hogy is van ez?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Pitiless_ #6708 üzenetére
szintén gyári 2.2. a lényeg hogy a sense-est bírjam rá hogy ugyan már szinkronizáljon? reggel nyomtam manuálisan neki sync-et. auto-val nem barmolja össze ? (pl neveket Andi-t átírta X Andrea-ra stb > mert fb-on ugye úgy van fent)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
Integra
titán
válasz Pitiless_ #6713 üzenetére
nálam megy a htc féle friendstream (fb+twitter) és meg mellette az fb for android is.
az jobban zavar hogy a 2.2-es update szétverte az összes névbeállításomat és egyszerűen nem hajlandó elfogadni ha újra beállítom a neveket és visszabassza mindent ahogy ő gondolja. vicc.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz Pitiless_ #6711 üzenetére
ha nyomok neki remove accountot. majd újra beállítom vajon magához tér ? (nekem is úgy van beállítva de semmi, pedig 3 napja vettem fel 3 új ember is, egyik sem jelent meg). meg a kérdés hogy ha remove-olom accountot nem kapja szét meglévőket ? aztán bogarászhatnám megint össze de asszem kipróbálom inkább
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
tildy
nagyúr
válasz Pitiless_ #6921 üzenetére
3s uk desirem van, unlock kodot kiadtak ra , de en elvagyok a threevel, csak a magyar simem miatt kellett.
Syoval elvileg neked sem kuldte le a froyot meg a three?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Pitiless_ #6936 üzenetére
Ha ezt leírnád privben, megköszönném. Néztem neten 2ds vonalkódot, hátha le tudnám tölteni,de még nem találtam.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Zirowe
nagyúr
válasz Pitiless_ #6960 üzenetére
Ok, de azért gondolom tisztában vagy azzal, hogy az egy nagyon vékony réteget célozna meg, és lehet nem is lenne profitképes elképzelés, így szerintem nem igazán lesz sok ilyen kezdeményezés
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
knorbi77
tag
válasz Pitiless_ #6990 üzenetére
Pont ezaz..nekem semmi szükségem a fizetős részére, ezért nem értem mi kell onnan feltétlenül hogy sokan csak azért csinálják.
Igen ez így van, és pont ezt a kontrollt fogják kihasználni a vírus és kémprogram írok, és nem csak a telefon egy részét érik majd el hanem a teljes telefonba belenyúlhatnak. Gondolom ez is benne van abban hogy nem engedik a gyártók ezt. -
axis211
csendes tag
válasz Pitiless_ #6979 üzenetére
Hello! Köszi a linket. Nem sok info van róla, csak a honlapon pár sor. Ne biztos, h jól értelmeztem, ez teljes root jogokat ad, és pl. utána tudok frissíteni Froyo-ra?
Apropó, hogyan lehet a Froyo frissítést feltenni? Független a telóm, és eddig nem kínálta fel a frissítést. Valahogy meg lehet sürgetni?
Köszi, előre is.."...menjen tovább, több mint 4 kilométert" by iGO8/MioP560
-
HaZse
őstag
válasz Pitiless_ #7289 üzenetére
De Ő csak esőben telefonált, nm pedig vízbe ejtette, vagy ráöntött valamit.
e azért én esőben nem telefonálok, inkább visszahívom, ha beülök a kocsiba, vagy száraz helyre megyek.
De azért jó lenne, ha lehetne kapni gumidugót a 3.5 jack-hoz. (De lehet, hogy csinálok hozzá házilag. Veszek egy vastagabb bakelit darabot, amit 3.5mm-es fúróval kifúrok és beleöntök műgyantát, vagy szilikont)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Gengi
senior tag
válasz Pitiless_ #7289 üzenetére
Dehogynem! A készüléknek vége... A szerviz vissza utasította ,ha megfogom az összes eloxidálási nyomot letakarítom (ha kellene én át is forrasztanám az elektronikát ,ha olyan). De bevinném újra és ,ha megint azzal dobják vissza megkérdezném ,hogy miért? Mutassák meg ,hogy hol van ennek nyoma. Mit veszíthet? Semmit. De ez az egész szimplán lustaság egy szerviz részéről...
Direkt azért hoztam fel a telefon aljzat töltő példát. A RÉZ részre!!!!! Rámondták ,hogy azért sárga ,mert rozsdás!!!!! Ezért nem foglalkoznak vele ,mikor elmagyaráztam ,hogy ez nem így működik... Egyből belátta a tag ,hogy nem nyerhet és máris szerviz alá került.
[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
gofry
senior tag
válasz Pitiless_ #7506 üzenetére
Igen ez most kicsit elhamarkodott volt, este már én sem néztem meg, hogy a gyári recoveryben valóban nincs. Anélkül is menni kell azonban, a lehúz rádug módszer nálam egyből zöldre váltott , gondoltam minden szép és jó, míg egyszer a shutdown folyamat lezárásakor közvetlenül , vagy picit talán a rezgés előtt dugtam rá a töltőt -időben nem sok különbség- akkor viszont elég rendesen várnom kellett és nézni a borostyán ledünket
Kissé talán körülményesen fogalmaztam, de a lényeg annyi, hogy ne várjatok sokat a töltő csatlakoztatásával. -
Attila04
tag
válasz Pitiless_ #7508 üzenetére
Ez a wipe dolog mire is jó? Azt mondja a telefonnak, hogy "hahó, új akksi vagyok, kezelj úgy" vagy mi?
Tegnap linkelt valaki egy leírást a Li-Ion akkumulátorokról, és ott le van írva, hogy a sima töltéssel a maximális kapacitás 70%-át érik el az akksik, de ez így normális, mert ezek nagyon feszültségérzékeny kütyük, és csomó biztonsági cucc van bennük, ezért is kapcsol le 70% körül. Azt is írták, hogy érdemes pár havonta megismételni ezt a folyamatot, és akkor kihozható belőle a maximum.
Én nagyon gondolkodok egy pótakksi vásárlásán (kizárólag gyári!!!), mert egy-egy utazás alkalmával nagyon jól jöhet. -
Attila04
tag
válasz Pitiless_ #7511 üzenetére
Az a megoldás is tetszik, hogy veszel egy akkumulátort, amit kábellel csatlakoztatsz a Desire-höz, és az elkezdi tölteni magát. Tehát olyan, mintha konnektorba dugtad volna. Hátránya, hogy elég hülyén néz ki, hogy úgy mászkálsz, hogy egy külön akkumulátor lapul az egyik zsebedben, amivel töltöd a telefonodat!)
Megoldás még a napelemes töltő, bár ebben nem nagyn hiszek. (mi van, ha éjszaka merül le?Autós töltőről van valakinek tapasztalata? Az Omniával jártam úgy, hogy a töltő lassabban töltött, mint ahogy a GPS zabálta az akksit, és ezért kikapcsolt a telefon, hiába volt töltőre dugva. Remélem Desire-el nem lesz ilyen gond.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Pitiless_ #7679 üzenetére
Nekem egyik se megy. Jó, hogy a Nimbuzz-al még csak ismerdekek, és FB illetve Skype accom elvileg már bent is van, de az msn ezen se jó. MsnTalk és Nimbuzz is azt írja, hogy nem correct a name/password, és nem tudok bejelentkezni - pedig hibátlan, 86x ütöttem be...
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Viper26
nagyúr
válasz Pitiless_ #7739 üzenetére
Na, annyit csináltam, hogy DHCP-vel adtam neki egy IP-t.3 eszköz csatlakozik (PC, Laptop, Desire), így a range .100 - .102
Ez meg is oldotta szerencsére.
Egyébként jó az ha mindent automatikusan szinkronizál?Mert pl Market kéri.
Most épp nem találom, hol rakja ki újra a kedvenceket...a másik hogy remove-nál csak kiszedi de nem töröl semmit, az talán homescreen alkalmazásnál állítható, ha jól gondolom.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
válasz Pitiless_ #7742 üzenetére
200 megásat vettem az elég lesz nekem, wifin 20Mb körül van a forgalom, a másik meg 70kb, csak akkor ment mikor aktiválták.
Gmail-t könnyen belőttem, szépen le is húzta a leveleket auto módban, friend stream szintén.Egyszerű és nagyszerű.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-
Viper26
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest