- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
delbarta #36058 üzenetére
szobaban fotoztam ugy hol felhos volt az eg de vilagos volt bent delelott 10-kor,nem kinti fotokra gondolok mert ott a blade is szep kepet csinal.
Mondjuk fizikailag is adva van a kepzaj,mert nem mindegy hogy ugyanarra a teruletre van bezsufolva 40%-al tobb keppont,igy kevesebb feny jut egy darabra,csak az erzekenyseg novelesevel lehet ugyanakkora fenyerteket kiszedni belole.en a pzoley 2.10 nosdvel adtam el.
-
Drenadar
veterán
válasz
delbarta #35940 üzenetére
Hát én elkövettem azt a hibát, hogy egyből az e-carehez vittem be.
Az a durva, hogy meglehet ezt tenni, nincs rá semmilyen törvényi előírás. Vajon érdekelne bárkit is, ha fél évig lenne náluk? Max a tulajdonost. visszaélnek azzal, hogy sok embernek drága az ideje, és nem megy oda minden nap asztalt verni.
Én még csak 39 napnál járok, holnap elkezdem őket hívogatni. És legfeljebb írok egy mailt a HTC-nek meg a homarnak milyen jó is a HTC szerviz Magyarországon -
racerx
őstag
válasz
delbarta #35920 üzenetére
Ahogy én is néztem a telókat, nálam is egyértelműen a sgs2 a nyerő. Egyedül a sense szól a htc mellett, de manapság már könnyen lehet, hasonló dolgot összerakni, akár a sgs2 -re is (go launcher és alkalmazásai, egyéb más widgetek, alkalmazások).
Mondjuk jelen pillanatban ez teoretikus számomra, ui az anyagi lehetőségeim....
Sztem a dézivel kihuzok még jó pár hónapot.
Tényleg, mennyiért lehet manapság eladni a telót? -
-
r4z
nagyúr
válasz
delbarta #32105 üzenetére
Ha már S-OFF, akkor szedd le a recovery IMG fájlját és Android Flasherrel flasheld fel.Nem szóltam
-
delbarta
senior tag
válasz
delbarta #31811 üzenetére
Kicsit utánaolvasgattam és kiderült, véletlenül egy szóköz maradt a mappa nevében miután átneveztem. Ez okozta az md5 mismatch hibát. Nem semmi. De most már legalább más is megtalálja a megoldást a keresővel ha belefut ebbe a hibába.
Szerk.: pzoley: Köszi, de az volt.
-
sippet
senior tag
válasz
delbarta #31743 üzenetére
3. Ha pl. szerviz miatt vissza akarom tenni a gyári rendszert akkor a gyári 2.2-es PB99IMG fájllal visszaáll minden a gyári állapotra (hboot, s-on, unroot)?
a gyári 2.1 vagy 2.2-es androidos ruu futtatásával nem. én is ebben a hitben voltam egészen múlt hétig, amikor vissza akartam tenni a gyári romot (gingervillain-ről), és nem engedte. mindent szépen leupgrade-el, aztán amikor a signature-t akarja frissíteni, akkor egy "main version is older" hibaüzenettel kidob. ennek az az oka, hogy a szoftver újabb verziószámmal rendelkezik, mint a hivatalos romok, ezért nem enged downgrade-elni. már elkezdtem túrni az xda-t, hogy mit lehet ebben az esetben csinálni, de mit tesz isten épp mi történt? kiadták a desire-re a 2.3-at.
azzal pedig gond nélkül lefutott a "frissítés".
-
-Maci-
addikt
válasz
delbarta #30279 üzenetére
Én is feltetem! Tök jó, bár nekem igazán csak a lapozgatós óra jön be az időjárással...
Lenne két buta kérdésem a telefonnal kapcsolatban:
1.) Asztali ikonnak/widgetnek nem lehet kirakni közvetlenül az ébresztőt? Csak az órát találtam meg, amiben át lehet lapozni ébresztésre, de külön olyan, hogy "ébresztőóra" nincsen?
2.) Ne röhögjetek ki, de az "Desk Clock" mire jó?? Értem én hogy rá nyomok és akkor a sötét kijelzőn csak az óra látszik, de mire jó ez így, kézzel indítva? (mert ha még képernyő védő lenne értném). -
dombila
őstag
válasz
delbarta #29568 üzenetére
Pontosan ezt a különbséget csinálja a két ROM-ban eltérő s2sd script. Az egyik változat csak az app könyvtárat symlinkeli (2.9), a másik az app-ot és a dalvik-ot is (2.9a).
A data könyvtárat egyik változat sem linkeli ki, arra ott vannak az utólagosan telepíthető a2sd++ ill. a2sd-x scriptek.
Nálam még egyszer sem indult újra a Sense, kivéve ha a Quick System Info task killerével kinyírtam. -
racerx
őstag
válasz
delbarta #29413 üzenetére
Nála is kb. ez van. De ezért nem megyek fel a szervizbe. Postai uton lehet velük intézkedni?
Más: kezd a t..köm lassan telelenni az egyre ujabb és ujabb gingersense romokkal (2.1 es sense és főleg a 3-masból portolt dolgok) . Egyre több fícsör, de egyre lassab, akadozóbb. Persze tudom hogy ne erre készült, meg így is nagy dolog hogy portolták , és szép meg stb. és grat. meg minden, de kezd számomra egyre bosszantóbb lenni, és nagyon gondolkodom azon, hogy vagy vissza asop-ra (GV + go launcher), vagy vissza sima sensére (pl Leedroid). -
SteeWe
aktív tag
válasz
delbarta #28206 üzenetére
Lehet félreérthető voltam.
Tehát a nem a bejövő hívás fogadásával van gondom. Az sima ügy. Felveszem vagy elutasítom és az ennek megelelő ikont behúzom a gyűrűbe.A problémát az jelenti számomra, hogy miután fogadtam a hívást, hogy szakítsam meg egyszerűen. Jelenlegi tudásom szerint, most vagy megvárom hogy a hívó fél letegye, vagy feloldom a telót, unlock pattern és utána tudom csak letenni.
-
sippet
senior tag
-
pzoley
őstag
válasz
delbarta #25601 üzenetére
Ú de nagy a kavarodás itt a scriptek működése és az adatok tárolása között. Csak röviden akit érdekel.
A2SD : A nem system programokat és a dalvik-cache-t kiteszi az sd-re, az adatokat bent tartja a belső Internál memóriában. A kitett programokat symlink-eli az az csinál egy linket, és a rendszer úgy látja mint ha az eredeti helyén lenne. Ez a legbiztosabb script .
Data2xxx : A nem system programokat és a dalvik-cache-t és az adatokat is kiteszi az sd-re. A programokat vagy symlink-elve vagy mountolva, az adatokat pedig mindig mountolva, egy sd partícióra. Ez azt jelenti, hogy leválassza a belső Internál memóriát, és az sd egy partícióját rendeli hozzá fizikailag is !! Itt az adatok valójában az sd kártyán vannak, annak is azon a részén, ahová mountolva lettek.pl system/sd/xxx. Tehát a backup visszaállítással az a gond szokott lenni, hogy a backup ugyanoda teszi vissza a programokat és az adatokat, ahonnan elmentette. Ha manuálisan rakja vissza az ember, akkor figyelni kell arra, hogy hol van valójában a data/app és hol a data/data mappa !!
És ott jön a reboot-ra is a válasz, ilyenkor az lehet a gond, hogy a felmountolt partíciót, ha nem csatoljuk le rendesen /már pedig nem, mert a rendszer csak a data partíciót csatolja le, azt nem is tudja, hogy az sd is fel van mountolva /, ebben az esetben lehetnek adatvesztések, bootloop-ok. A PC-nél sem véletlenül van megcsinálva, hogy ha egy pendrive-ot használsz, azt is előbb le kell csatlakoztatni, csak azután veheted ki!!Szerintem minden script jól működik, csak vannak olyanok amiknél oda kell figyelni, viszont cserébe "végtelen" memóriát kapsz, ha már a HTC nem adta meg.
Valamint az is biztos, hogy soha nem lesz olyan készülék amibe elég memória lenne !!De az egészben az a legjobb, hogy ilyen problémákkal, amiket emlegettek én soha nem találkozom, ezért a megoldásra sincs javaslatom. Igaz én backup-ut nem használok soha.
-
dombila
őstag
válasz
delbarta #25607 üzenetére
Miért nem használtok a2sd++ -t?
Zoli szinte minden ROM-ja elérhető ezzel is. Sokkal-sokkal stabilabb, mint a különböző data2ext, stb. verziók és a data részt is kiteszi. Csak egy sima Ext3 partició kell hozzá, mint az a2sd-hez.Egyébként meggyőződésem, hogy a data2sd, data2ext - és társai - ROM-oknál az SD kártya adja meg magát mindig. Egyszer hibázik, és onnantól kezdve mint ahogy a dominók dőlnek, jönnek az FC-k. A Data2sd, Data2Ext scriptek elég bonyolultak - aki tudja hasonlítsa össze az s2sd+ ill. a2sd++- al! -, több partíciót használnak egyszerre, és ezt egyszerűen nem minden SD viseli el. Én emiatt tértem annak idején vissza az a2sd-s megoldásra, mert eluntam a folyamatos FC-ket lefagyásokat, váratlan újraindulásokat. a2sd++-al SOHA nem volt még ilyenem, és itt sem fogy az internal memory
. Tapasztalatom szerint a kártya típusa semmit nem számít, próbáltam Kingstont, Silicon Powert, takeMS-t, még ez az utóbbi volt a legstabilabb data2akármi alatt. a2sd++-al mind hibátlanul megy. (Zoli is ADATA-val megy...
-
sippet
senior tag
válasz
delbarta #25607 üzenetére
nekem sem fért el, ezért particionáltam át a belső memóriát, ahogy erről pár hete értekeztünk is.
egyébként ha valakit érdekel, akkor a particionáláshoz még annyit, hogy azóta egyébként telepítettem a gingervillain 1.8-at, és az általam alkalmazott particonálós módszer (recovery patchelős, partíciók méretét txt fájlból beállítós) leírását követve nem volt semmi problémám, tényleg csak a második .zip fájlt kell recoveryből való reboot előtt flashelni, és kész.
-
james008bond
őstag
válasz
delbarta #25601 üzenetére
Szia! Akkor mindkettőnk készülékével van a hiba vagy ennyire bénák volnánk?
Lásd 25598 hszt.
Szerintem valami a scriptel lesz vagy mit tudom én. Egyszerre csak meghülyül az egész és kezd összeomlani, újraindítás után meg megint jó egy darabig. Ráadásul én semmilyen beállítást nem raktam vissza előző mentésekből, az appokat is Marketről szedem le! Az internal miatt csinálom ezt az egész rom felrakósdit, de tele a t@k@m ezzel már!
( akkor megnyugodtam, nem csak bennem van a hiba)
-
Slukkica
őstag
válasz
delbarta #25537 üzenetére
Ebben igazad van hogy marketről telepít vissza. Viszont a listán megjelennek azok az appok is amiket én telepítettem sd-ről.Ezek a megvásárolt programjaim
§gy látom hogy mi az amit még nem raktam vissza. Így file managerrel mehet az is vissza. Amiket meg be kellene állítani meg fontosak a mentései azt a programban magában állítom vissza. PL.:3g watchdog, angry birds stb. nem sorolom tovább rem érted.
De hát ugye igazat adok neked is mert nem egyforma dolgokat használunk és nem mindenkinél működik ez.
Ja en a Bloomberg-gel szoktam szitkozódni mert ott keresgélhetem meg a részvényeket -
pzoley
őstag
válasz
delbarta #25283 üzenetére
Működik, de én program nélkül szoktam beállítani : sys/devices/virtual/bdi mappában vannak a cache méret fájlai. Mind 128-ra van állítva.pl a 179.0-read_ahead_kb fájl határozza meg az olvasás cache méretét. Állítsd át 2048-ra. De az összes többit is átírhatod, és a cache mérete mindenhol nagyobb lesz !! Semmi gondot nem okoz!!
-
dombila
őstag
-
gps76
őstag
válasz
delbarta #25020 üzenetére
Akkor nálam van valami bibi,mert nekem 2300 pontot adott alapórajelen,gondolom azért fc-zik.
Aki használta már a gingervillain 1.7-et,tapasztalt valami változást az elõzõhöz képest?
Nálatok az új opera mini nem csinál olyat,hogy induláskor csak a felsõ kijelzõn jelenik meg nagyítva,vagy sötét a kép,és semmit nem lehet kezdeni vele,csak kilõni és újraindítani egy taskiller kilövés után? -
llaszlo
veterán
válasz
delbarta #24976 üzenetére
Nekem minden megy azzal a rommal. 179 app van most telepítve. Ha jól emlékszem. Nekem is csak a kevés hellyel van a gondom. Remélem sikerül megcsinálnom vagy zoleynak az a2sd++ scriptet.
spbtv is megy vele. FC-t csak olyan appnál találtam aminél egyébként is szokott lenni, hogy ha titániummal rakom vissza. De ezt már megszoktam ennél a pár appnál. -
gps76
őstag
válasz
delbarta #24960 üzenetére
Na én is így vagyok ezzel a telóval,hogy csereberélem a rom-okat és vagy hiányzik valami az épp aktuális progi,ami nekem kellene és csak a gyáriban van benne,vagy megvan szinte minden,de lassú,időnként fagyogat. Már lassan hülyét kapok a sok recovery-zéstől.
Próbáld ki a miniSense rom-ot,ami nekem - kb.5 napja - tetszik,mert sok sallang ki van szedve belőle,gyors is,de legalább nem FC-zik.
Ha nem létszükség a sense,a Defrost lenne az igazi,de azok meg lemaradtak eléggé,pedig a 6.1a nagyon jól összerakott valami.
a CM 7 rc2-t kipróbáltam,de ezek átesnek a ló másik oldalára:lehet módosítani mindent amit el lehet képzelni rajta,de alap dolgokkal meg kínlódik a telefon.james008bond
ekem volt SGS-em is,de az meg ahogy le lett írva néhány nap használat után,jól belakva meg belassul - gondolom a kevés szabad ram miatt.
Ráadásul dícsérgetik mindenfelé a Samoled kijelző ilyen gyönyörű,meg olyan szép,csak pl.:ha az Opera minivel olvasom a ph oldalait,majd kiég a szemem,annyira kontrasztos.
Van egy ZTE Blade-em is,hát mit mondjak egyre jobb rom-okat csinálnak rá,és azok is stabilan futnak,tele hasznos dolgokkal. Árához képest nagyon jó kis teló,és procin kívűl ugyanaz a chipset hajtja,mint a desire-t -
llaszlo
veterán
válasz
Cool HD a2sd telepítve kb 160-170 app és hibátlanul működik. De eddig minddel (LeeDroid, MIUI,Cool Z, CM7) így ment.
És én legalább egy hétig használok egy romot. Ezt már elég régóta nyúzom, igaz közben egy hét próbán volt a CM7. De utána CHD restore és továbbra sincs semmi gondom vele. De egyikkel sem volt igazán max nem tetszett a kinézete pl a CM7-nek.
A hiba az Ön készülékében van. -
james008bond
őstag
válasz
Igen, én is azt mondom, venni kell másikat. Jelenleg SGS, vagy várni az újakra ( 2 mag, több Giga tárhely... ) beszoptuk ezzel a Desirevel. Állandóan baszkurálom, másra sincs időm, mégse az igazi. Bár barátomnak SGS van, nem rootolt, panaszkodik, ha sok progit telepít, lelassul. Sztem ez nem is lesz másképp. Tök olyan, mint a Windows. Ha telepítesz rá, lelassul, bizonytalanná válik.
-
rumos14
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest