- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni, hogy 2.3.3 ginger alatt hogyan lehet hard resetet csinálni?
A régi módon (hangerő le és kikapcs) nem megyGoogle-ban sem lettem okosabb
Köszi!
-
patakidr
aktív tag
válasz
racerx #34292 üzenetére
A bevezetőben található linkről töltöttem/telepítettem fel rá a ginger-t, írtam is az e-care-nek. Azt válaszolták, hogy vigyem be, mert tudnak a hibáról, de otthon nem orvosolható, tehát hw-es lesz. Nem írták, hogy garanciát veszítene.
A 2.3 telepítése önmagában megfelel egy reset-nek, nem? Mert 2.2-vel és a telepítés után is jelen van a hiba.
Üdv!
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok!
Néhány napja híváskor, amikor a hívott fél felveszi a telefont, akkor rezzen egyet a készülékem, s a hívások közben nem működik a távolság érzékelő, azaz nem sötétedik el a képernyő, ha a fejemhez emelem.
Ma feltettem a 2.3-at is, de a helyzet semmit sem változott. HW-es lehet a hiba? A 2.3 miatt nem vesztettem garanciát? Mert be kellene küldenem az e-care-hez. (Nem régen volt ott, akkor valami fóliát cseréltek, mert nemigen működött a hangerő szabályzóm.
Ti találkoztatok ezzel a hibával?
Köszi!
-
patakidr
aktív tag
válasz
kokler #30964 üzenetére
Na jó, DE(!): 1 évvel ezelőtt jóval 120.000,-Ft felett volt az ára.
Ennyi pénzért azért elvárnám, hogy működjön a teló, lehetőleg egy éven túl is! Van olyan kollégám, aki több kitérő (pl. N900) után ma ismét az 5 vagy 6 (!) éves N95-öst használja, mert az még ma is működik. (pedig többször beázott, leesett, stb...)Ezek után nem tudom, hogy jó-e a HTC? (Keresztfiam a
Diamont II-t folyamatosan hordja vissza, mert 1 éves kora óta cserélgetik benne az alkatrészeket, képernyőt az érintő fólia miatt, alaplapot stb....) Vagy a többi még rosszabb? -
patakidr
aktív tag
válasz
Skillet #30928 üzenetére
Nos mától az I5700-at használom és ugyanitt ülök az irodámban, ahol az elmúlt időszakban nem tudtam telefonálni a Desire-rel.
Nos ezzel semmi gond sincsen, uaz a sim, ugyanúgy Telenor. Tehát rossz a telefonom. Holnap összepakolom, leresetelem, aztán irány az e-care...A hátlapon nekem is kifoltosodott a kameraüveg, de ablaktisztítóval lejött simán az a máz, most tiszta. Érdemes vajon ettől még másik hátlapot kérnem? Mi volt a funkciója annak a bevonatnak? Mert mintha azóta kissé túlexponált képeket csinálna.
Ti mielőtt beviszitek a szervizbe, mindent töröltök a telóról? Nekem folyton gondom van a mentésekkel. My phone explorer vált még be a legjobban. Ti mit javasoltok teljes mentést csinálni? (Contact-ok, sms-ek, stb.)
OFF
A Telenor egyébiránt rettenetesen gyenge lett az elmúlt 4-5 hónapban. Mi céges szinten flottával vagyunk náluk, a T-mobile-tól nyergeltünk át, mert lényegesen olcsóbbak voltak. De az biztos, hogy nálunk mindenki bánja azóta is, mert mára képtelenség telefonálni már...
A T-mobile-nál soha, semmiféle gondunk nem volt, senkinek sem. Itt mindenki folyamatosan lebontogat, nem elérhető, szakadozik, stb. Annyira kellemetlen már folyton hallózni az ügyfeleknek, hogy el sem tudom mondani. TELE A HÓCIPŐNK A TELENORRAL!!!!!
-
patakidr
aktív tag
válasz
Skillet #30922 üzenetére
Alaplap csere 2x????
Mitől? De komolyan!A Telenorral komoly gondok vannak az tény. Holnap átmenetileg átváltok a régi tartalék SAMU i5700-ra. Ha azzal is gondok lesznek, akkor a telenor a gond.
Ha nem, akkor a telóm megy az e-care-be. (Ez a valószínűbb.) Bár azt nem értem, hogy az hogyan lehet, hogy hol max. a térerő, hol pedig egyáltalán nincsen?
-
patakidr
aktív tag
Szia!
Nekem is ezek a hibák állnak fent.
Hetek óta csak erős nyomásra reagál a hangerőgomb, most már felfelé is.
A térerő sokkal gyengébb rajta, gyakorlatilag nem lehet használni a készüléket.Telenoros vagyok, de sztm. hardveres gondja van a telónak. (1 éves lesz 28-án, sosem kapott vizet, vigyázok rá, de mégis
Többen is tapasztaljátok ezt?
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt 2 napban egy új hibajelenséggel szembesültem. A telefonon bekapcsolom a wi-fi-t, s teljesen hibátlanul működik, aztán egy idő után jópárszor azt vettem észre, hogy a wi-fi ki-be kapcsolgat folyamatosan, miközben fel sem lép ténylegesen a hálózatra. Ilyenkor a világon semmit sem tudok csinálni, mint telefon ki-be kapcs, vagy airplane mód ki-be kapcs. Aztán van, hogy egy napig jó, van, hogy 1 óra múlva megint bezombul a wi-fi rész.
Lehet, hogy a feleségem frissen vásárolt Samsung spica-ja, ami szintén a wi-fi-t rója bezavar?
Esetleg az 1 hete született kisfiam bébiőrzője lehet a ludas?
Tapasztaltatok már ilyet? -
patakidr
aktív tag
válasz
kosturica #10765 üzenetére
Ez rendben van, azonban a linken szerintem nem feltétlenül egy szakszerű javítás látható.
Aligha lehet szakszerű egy érintőpanel beragasztása a saját kézzel kivágott kétoldalas ragasztóval.Ezért érdeklődtem volna, hogy akinek cserélték már, annak milyen módon? Küldtem az illetőnek pü.-t is, de egyelőre még nem érkezett válasz.
Írtam ma egy emilt az E-Care-nek, kíváncsi vagyok, hogy mikor és mit válaszolnak. Azt írják ugyanis a honlapjukon, hogy az előlapcsere egyes esetekben a PDA gyártói garanciájának az elvesztéséből áll...
Írta itt a jó múltkorjában, hogy visszadobták neki a telót, mert szerintük beázott, pedig nem érte folyadék. Azzal lehet tudni, hogy mi lett végül?
Köszi!
-
patakidr
aktív tag
Tegnap sajnos én is leejtettem a nappali kövére úgy, hogy a bal felső sarka megütődött egy ICI-PICIT.(!) Tényleg nagyon szívós anyagból van, ez a szerencsém. Sztm. más készüléknél minimum, hogy betört volna a kijelző...
Azonban emiatt elgondolkoztam, hogy lehet-e cserélni az előlapot, ha esetleg legközelebb szerencsétlenül járna. A neten keresgélve erre [link] bukkantam, ami eléggé ijesztő abból a szempontból, hogy atomjaira kell szedni a készüléket.
Lehetséges, hogy a Desire esetében ennyire bonyolult az előlap cseréje? Az egészben a legrosszabb, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy amennyiben tényleg ilyen barkács módon kell benne utólagos ragasztószalagozással érintő panelt cserélni, hogy akkor nem fog alámenni a por pl. rövid távon.
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban a telefonom az alábbi csengőhang hibákat produkálta 2 alkalommal:
- minden átmenet nélkül a telefonon található játékok (asphalt, NFS) SFX-ét (zörejek, motorhang) hangján csörgött a telefon. Eközben a memkarit folyamatosan látta a készülék, tehát nem azt dobta el.
Bementem a beállításokba, ahol a csengőhangnál SEHOL SEM volt pötty, azaz semmi sem volt kijelölve. (a korábbi csngőhang Mp3 volt a kártyáról) Ezután egyszerűen bejelöltem a kívánt hangot és azóta megint ok.
Találkoztatok már ezzel a hibával? Mi okozhatja?
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok!
Nem találom a megoldást a korábbi hozzászólásokban.
Ma reggel (lehet, hogy véletlenül belehúztam a remove-ba) eltűnt a gyári weathver/clock widget a homescreen-ről. Sehogy sem tudom visszatenni. Újraindítottam, de semmi.Mi lehet a megoldás? Nem szeretnék hard resetet.
Köszi! -
patakidr
aktív tag
.Megoldódott, írás közben SMS vagy mail írásánál a szövegmezőben üres területen nyomva tart, majd az edit text felugró menüből kiválasztod az input method-ot és ott kiválasztható az AnySoft
-
patakidr
aktív tag
válasz
delbarta #5897 üzenetére
Sziasztok!
Kerestem, de nem találom a megoldást: letöltöttem az Anysoft alapot és a magyar bővítményt is. Kiválasztottam a menüben az Anysoftot, azon belül a magyar klavikat is beikszeltem, de sehogyan sem akarnak megjelenni az ékezetes betűk. Hiába állítom át az írásnál az EN-t HU-ra, semmi sem történik.
Mit ronthatok el? -
patakidr
aktív tag
-
patakidr
aktív tag
Hi,
most nem egészen értem a Syspanel jelzéseit. Egyfelől van a kördiagram, amiben változó méretű a zöld szeletke. (5-7% nálam) Miközben az oszlopdiagramon mellette 600-700-800 MHz körül csúszkál a jelölés.
A többi kördiagram a szabad memóriát mutatja. Tehát nem lehet, hogy inkább 5.7% a szabad, s nem fordítva? -
patakidr
aktív tag
válasz
james008bond #8064 üzenetére
Hi,
meg tudnád mondani, hogy honnan tudom letölteni a NFS-et? -
patakidr
aktív tag
Nektek is szaggat helyenként az Asphalt?
Mert nekem néha igencsak. -
patakidr
aktív tag
válasz
Stunts666 #7952 üzenetére
Nem, nem vennék GSM boltos garanciával.
Miért? Pont itt a fórumon olvashattál olyan készülékről, ami már a bekapcsoláskor tönkrement. Ilyenkor a gyár maga cseréli és kapsz a polcról egy újat.
Azonban ha a garanciát nem a gyártó, hanem a GSM bolt vállalja (mert nyilvánvaló szürkeimportból származik, a hivatalosan forgalomba hozott készülékekre a világ bármely részén érvényes a gyári garancia), akkor majd ők megpróbálják megjavítani, s egyáltalán nem biztos, hogy kapsz másnap új cserekészüléket.Aztán a garanciaidőn belüli meghibásodásnál megint csak nem a gyártó fogja végezni a javítást, hanem a GSM bolt maga végzi el valamikor, valahol, valakivel. Lehet, hogy a sufniban a függöny mögött.
Szóval egy 30.000-es készüléknél ez annyira nem aggályos, de egy 130-150.000-es készüléknél azt gondolom, hogy felelőtlen, aki nem gyári garanciával veszi.
-
patakidr
aktív tag
válasz
petibacsi06 #7723 üzenetére
Egy picit csíkoz, igen. Nálam is látszik, de ehhez nagyon szőrszál hasogatónak kell lenni
Világos háttérnél egy kicsit "húzza" a sötétebb betűk vagy ábrák vonalában vízszintesen.
De egyáltalán nem zavaró sztm.Ami még érdekes, hogy sötét szobában NEM TELJESEN FEKETE a fekete, hanem egy kicsit világít a háttér, mintha TFT lenne, pedig elvileg nem az. Kb. 1 hónapos, Telenoros.
Akkor még nem volt STFT. -
patakidr
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben 2x is valami parajelenséget produkált a teló. A jelenség az, hogy a nem fogadott hívás (vagy befejezett beszélgetés) után nem sötétül el a képernyő. Ha felveszem a kezembe a készüléket, akkor pedig elkezd rezegni (addig nem) és megjelenik a ringer képernyő, ahol rezgő módra van a telő állítva, pedig ugyebár nem vettem le a hangerő gombbal.Aztán vissza hangosítom és azzal kész. Láttatok már ilyet?
-
patakidr
aktív tag
Más: gyakran vannak 30-50 perces beszélgetéseim. Ez idő alatt, azért alapvetően hozzá melegszik a telefon az ember füléhez, ezért a fülem és a képernyő között viszonylag izzadt/vizes szokott lenni a képernyő, amit mondjuk beszélgetés közben néha le is törlök.
Kérdés: beázhat ettől a telefon? Károsodást okozhat? Vagy gondolnak erre a gyártók és ne foglalkozzak vele, mert megfelelően van szigetelve a képernyő felől a teló?
-
patakidr
aktív tag
válasz
LouiS22 #7341 üzenetére
Öööööhh.
Most pontosan mi is fog történni velem? Jön Mr. Pintér?
Kéremszépen: kaptam. Szuvenyír nyihaha.
Masnival átkötött pendive-on. Licensz-szel... Az egyik gyártótól, aki megvette a jogdíjat, ezért akár el is ajándékozhatja.Remélem mindenkit megnyugtattam.
Attila: nem, nem megy Androidon.
-
patakidr
aktív tag
Feltettem tegnap a Froyo-t.
Észrevételezem, hogy a készenléti idő rövidült láthatóan.
Plusz a videónál hiába állítom be, nem vesz fel hangot... -
-
patakidr
aktív tag
S.O.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A telefonommal elindultunk Érdről Pesthidegkútra. (24km)
Gondoltam kipróbálom az új Sygic10-et. Tökéletesen működött, a jelet kb. 20mp(!) alatt találta meg. A cél előtt azonban (aksiról ment és 82%-on volt) eldobta a GPS jelet és azóta nem találja. Sem a Sygic, sem pedig a maps.Mi lehet a gond? A telefont ki és bekapcsoltam, semmi változás. A képernyőn villog a GPS antenna jele, hibaüzenet nem volt.
Lehet, hogy tönkrement a GPS modul? Volt valakinek hasonló gondja? Szerviz lesz a vége???
-
patakidr
aktív tag
S.O.S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A telefonommal elindultunk Érdről Pesthidegkútra. (24km)
Gondoltam kipróbálom az új Sygic10-et. Tökéletesen működött, a jelet kb. 20mp(!) alatt találta meg. A cél előtt azonban (aksiról ment és 82%-on volt) eldobta a GPS jelet és azóta nem találja. Sem a Sygic, sem pedig a maps.Mi lehet a gond? A telefont ki és bekapcsoltam, semmi változás. A képernyőn villog a GPS antenna jele, hibaüzenet nem volt.
Lehet, hogy tönkrement a GPS modul? Volt valakinek hasonló gondja? Szerviz lesz a vége???
-
patakidr
aktív tag
válasz
Dinamiq #6926 üzenetére
Szerintem a drága pénzért vett új autótokból is kapjátok ki a főtengelyt, meg a szelepemelőket és cseréljétek ki egy tuningolt gyárira.
Aztán, ha kopogni kezd a motor, vagy besül egy-egy henger akkor próbáljátok meg érvényesíteni a garanciát, ha sikerül visszatenni a eredeti alkatrészt...Rettenetesen "geek-eltek" itt jópáran, jókat mosolygok
-
patakidr
aktív tag
Pontosan.
Így gondolom én is. Nem hackelek programot, mert nem arra tervezték a telefont, hogy törögessék...
Valljuk be, hogy az ottani fejlesztők azért legalább olyan ügyesek, mint itt vagy másutt bárki, de meg merem kockáztatni, hogy x10Ha valamibe nem engednek beleszólást, annak oka van. Később jönnek majd a sirámok, hogy ez nem megy, meg az nem megy, nem fogadta el a szerviz garanciában pedig olyan óvatosan rootoltam, stb...
Ennek megfelelően: nem töröm meg.... -
-
-
patakidr
aktív tag
Feltelepítettem a Sygic10-et. Rendben fel is települt, aktiváltam. Meg tudnátok mondani, hogy miért nem látja a műholdakat? Mert az elején kiírja, hogy várakozás érvényes jelre, de egy pálcikát sem talál, sem a kör alakú sematikus égbolt ábrán nem látok műholdat. (természetesen be van kapcsolva a GPS a telefonon)
Mi lehet a gond?
Köszi! -
patakidr
aktív tag
válasz
kosturica #6565 üzenetére
Ezt már kiveséztük párszor, természetesen így van. Használom is az APN-t, de csak akkor, ha "házon kívül" vagyok.
Amíg itt ülök a gép előtt és látom a maileket folyamatosan, addig felesleges a folyamatos szinkron, azonban sokat beszélek (átlagosan 70-80 percet naponta) tehát a telefonos rendelkezésre állásom fontosabb napközben. Erre való a QuickSettings -
patakidr
aktív tag
Nálam a 2 legpraktikusabb progi az Advanced Task killer és a quick settings. Utóbbival egy gombnyomással lehet ki és bekapcsolni a kapcsolatokat. (GPS, APN, Bluetooth, Wi-Fi, stb.)
Jelentem, hogy kikapcsolt APN-nel és Wi-Fi-vel 1%-ot esett az akksi 3 óra alatt!
Tanulság: az APN rengeteget fogyaszt. -
patakidr
aktív tag
-
patakidr
aktív tag
Hmm, érdekes.
Mondjuk, ha leejtette, akkor elő szokott fordulni, mert a mechanikai behatás miatt elmozdul a porszigetelés a panelek között és bemegy a por.Anélkül nem lenne szabad. Nem értem, hogy miért nem rakják őket precízebben össze. Sztm. nagyon zavaró és ronda. Méltatlan egy felső kategóriás készülékhez.
-
patakidr
aktív tag
válasz
benyito #6483 üzenetére
Vigyázat, az ár nem ÁFÁS (használt készüléknek megfelelő), tehát nem tudod visszaigényelni, így ténylegesen 125-be fog kerülni!!!
Ilyenkor az történik, hogy új készüléket kapsz, de használtként adják el neked, így nincs áfakötelezettség. Ez az adócsalás egyik legális formája.Tehát ilyenkor is elköltségelheted, de ÁFA visszaigénylésre nem jogosít. Ennek megfelelően viszont nagyon drága, mert más helyeken ilyen kondíciókkal általában a nettó ár környékén lehet megvásárolni.
Nézd meg itt: [link] Őt ismerem, vettem már tőle, rendes cég.
-
patakidr
aktív tag
Egy kérdés nem közömbös számomra:
A HTC touch diamond (I.) nagyon jól összerakott készülék volt, azonban egy gondja volt: a kijelzőnél a TFT panel és az érintőpanel közé bement a por, s egy idő után már nemcsak ronda, de zavaró is volt. Természetesen nem volt garisnak elfogadott. (5800 ilyet pl. nem csinált)
Érdekelne, hogy a technológiából fakadóan ez az AMOLED-es kapacitív képernyő esetén is előfordulhat, vagy itt már nincsen légrés a kijelző és az érintőfelület között??? (iPhone esetében nem hallottam még ilyen porosodásról)
Másik kérdés: nem találtam rá itt a fórumon még választ, hogy külön utility nélkül meg tudom nézni az eddigi hívásidőimet? Mert eddig sem a leírásban, sem a készüléken nem találtam ilyen menüpontot. (kimenő, bejövő, összes idő, esetleg napi bontásban is)
Köszi!
-
patakidr
aktív tag
Nekem sima bejövő hívásnál jelentkezett a hiba, s mivel nem érte el a memen a megadott mp3-at, ezért betette a legelső gyári csengőhangot, amit előtte sosem használtam.
Az ébresztéssel korábban nekem is volt bajom, de azt én okoztam, mert task killerrel kilőttem a clock-ot is
-
patakidr
aktív tag
Ezen az ébresztés dolgon már jó néhány fórumban vitáztunk nagyokat... Most nem is mennék bele, azonban ez tényleg az egyik leggyakrabban használt funkció, amit a 2000,-Ftos készülékek is tudnak, ezek a néhány 100.000-esek pedig nem
Más: ma reggel egész éjszakás töltés után lehúztam a vasat és egyből 98%-ra esett vissza. Ez miért van? A teljes töltöttség után leveszi a töltést az akksiról? (aztán 1 perc múlva már 96-on volt)
A korábbi hsz-em itt: [link]
-
patakidr
aktív tag
Tegnap nekem is eldobta a kártyát, furcsállottam is, mert nem ismertem meg, hogy az enyém csörög.
Azonban akksi és kari ki-be segített a dolgon. Fel is tettem itt a fórumon a kérdést, hogy milyen gyakori ez a jelenség, de azóta sem érkezett válasz. Túlságosan elfoglalták magukat a párbajozással -
patakidr
aktív tag
Respect!
A telefon valóban telefonálásra való elsősorban.
Régóta motorozom, szép nagy 1300-as túragépem van. Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden percben, mind a 130 Le-t használom, amit tud. Elsősorban közlekedek vele, dolgozni járok, stb., tehát napi szinten úgy kb. 40-50 Le-t használok ki mindössze. Azonban ha kell, akkor megnyelezem és megy mint az állat, van benne bőven tartalék és lehetőség!Valami hasonló a helyzet a Desire-rel is. Telefonálok, sms-t írok, néha emilt olvasok, ha sürgős válaszolok rá. De ebben is van jócskán tartalék, ha kell szinte mindent tud, s ez az, amiért ezt választottam.
De az természetes, hogy ha megy a gépem (s megy, mert ilyen a munkám, mint ügyvezető) akkor csak természetes, hogy nem a telón fogok emilezni, vagy skype-olni.
Az viszont tényleg fontos, hogy TELEFONÁLNI tudjak vele egész nap és ne merüljön le! Azt ugyanis nem tudok a gépemről, mert nem azon hívnak... Ki erre használja, ki arra, felesleges is ezen vitázni.
-
patakidr
aktív tag
Na nekem ma előjött az SD eldobásos probléma. Arra lettem figyelmes, hogy érdekesen csörög a teló, nem a beállított mp3-mal.
Nézem: Astro sem látta az sd-t. (Az 5800-ból átmentett 8 Gb-os kari van bent, azzal a struktúrával, ahogyan kivettem a másik telóból)
Telefon kikapcsol, akksi-ds ki és vissza.
Azóta működik. Gyakran csinálgatja vajon ezt? Vagy ritka jelenség? Mert páran írták már korábban. -
-
patakidr
aktív tag
válasz
edward2 #5976 üzenetére
Hát igen ez egy kicsit passzentos. (Nem véletlenül van a kihúzómadzag.) Azonban 1-2 használat után kényelmesre tágul, nem kell erőszakolni és simán megy a helyére a teló. Utána már alulról nyomva is kijön a készülék.
Gyári fóliával használom (bár most veszek Brando-t, mert ez gyorsan karcosodik) és soha nem akadt még el a tokban. -
patakidr
aktív tag
válasz
james008bond #5951 üzenetére
Nem értem, nekem elsőre simán ment a sync. Pusztán azzal szórakoztam egy darabig, hogy a Sync nem látta egy ideig a telefont. De utána gond nélkül szinkronizált minden adatot.
-
patakidr
aktív tag
Más téma: ti nem érzékelitek, hogy telefonálás közben a hangszóró hajlamos berecsegni magasabb hangoknál?
-
patakidr
aktív tag
Ti milyen tokot használtok? Használja valaki a gyári HTC "fentről becsúsztatós" tokját? (amiből kis szalaggal lehet kihúzni a telót, ha nem akarom tubusként nyomkodni)
-
patakidr
aktív tag
Íme itt van egy új Telenoros:[link]
-
patakidr
aktív tag
De pontosan mit jelent ez az opció? Pontosan mit csinál? Miért felelős? Háttér adatforgalom? Vagy mi? Így, hogy nincs kipiálva is frissül minden, de a teló azt irta, hogy save battery power, ha ki van kapcsolva.
Olyannal, hogy news, nem is találkoztam a listában. (sync&accounts)
-
patakidr
aktív tag
A settings-ben a sync beállításoknál a backround data eddig engedélyezve volt, most tiltottam. Lehet, hogy ez szívta az akksit eddig?
Mire van kihatással, ha tiltom ezt a funkciót? (kivettem a pipát) -
patakidr
aktív tag
-
patakidr
aktív tag
válasz
LouiS22 #5740 üzenetére
Hát ami azt illeti - s már írtam is ide, de senki sem igazán reagált rá - nálam a weather widget (főképernyő) frissítése sem állítható be. Megadom, hogy pl. 3 óránként és automatikusan, aztán kilépek, s amikor visszalépek a setting-be, már megint nincs ott a jelölés az automatikus frissítésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest