- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
Igen ez lenne a menete, de ehhez a system-nek biztosan 180 MB alá kell mennie.
Hát ja, pont ez a nagy kérdés, hogy ki tudsz-e gyomlálni 70 MB-ot amire nincs szükséged, de közben persze semmi olyat ne vegyél ki, ami megöli a rendszert vagy a Sense-et. (Csak olyat vegyél ki, amiről tudod, hogy mire való).
Szerintem először próbáld összeírni kijönne-e a 70 mega. Ha nem tudsz a közelébe menni, akkor felesleges nekiállni.Ha megy, akkor először csinálj egy nandroid-ot, majd még a particionálás előtt gyomláld ki, és próbáld ki, hogy működik-e minden! (Akár több lépésben is törölgethetsz, és nézed megy-e.) Ha valami fontosat kitöröltél, akkor mehet vissza a mentés, és újra...
Amikor már a mostani partícióidon megy korrektül és kisebb 180 mega, akkor újabb nandroid, particionálás, és backup.Nem mondom pepecs munka, de ha sikerül azért nyersz vele némi helyet!
-
-
CB
senior tag
Első körben nekem sem tetszett.
Viszont rendkívül testreszabható.
Amióta sense ikonokat, hátteret használok, azóta jobban tetszik. Majdnem teljesen át lehet "sensésíteni".
Egy-két dolog azért hiányzik a senséből, de már megszoktam.arpy17 megelőzött.
Külön lehet témázni a feloldó képernyőt, hátteret ikonokat, asztalt, értesítések sávot, betűtípust, szöveg stílust, tárcsázó stílust, boot animációt.
Mindegyiknek van online elérése is, ahonnét százszámra lehet témákat letölteni. Csúcs!
Ezen kívül testreszabható még, hogy a képernyőket - amelyekből bármennyit felvehetsz (nem csak hetet) - hogyan váltsák egymást. Ez is Csúcs! -
jozsi84
tag
Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom őket! Biztosan sikerül majd ezután!
...most próbáltam még a "pm setInstallLocation X" parancsot az itt leírtak alapján de az sem akar sikerülni, beírom a parancsot oda és úgy ahogy kell de nem jelenik meg a dollár jel!
Lehetséges, hogy azért mer nem megy a HTCSync sem? -
zso79
őstag
Pár napja van meg, eddig annyit tudok mondani, hogy ég és föld a Desire-hez képest, mind tempóra, mind kijelzőre.
A fényképező most komoly szempont volt a választásnál, az is valami egész elképesztő, azt meg tudjuk sajnos, hogy a Desire-n milyen volt... S4-es procival vettem egy szürke verziót.
-
törölt tag
Na ezt magyarázza el nekem valaki desire c 600 mhz proci 512 ram SENSE4 a mi dézink 1 ghz proci 576 ram és azt mondja a htc hogy elavult a dézink és nem bírja el az ics-t a gyenge és régi vas miatt MI VAN!!!!!!! ezek után nem ártana beírni nekik hogy hallllóóó htc mi van veletek, legalább tartsd magad a hazugsághoz. Pofátlan mennyire hülyének nézik az embert.
-
zso79
őstag
i400: Nem tudom merre vagy, de a T-nél simán lehet probléma, nálunk a 15. kerben kiderült hogy 5 cellából 4 nagyon durván alulteljesít. Ennek köszönhetően a mobilnetet dobálta rendesen, de a hívásokkal nem volt gond.
siofok: ne általánosíts, enyém több mint két éves és sosem volt ilyen gondom vele.
-
Integra
titán
érdekes ez a one sorozat. de legalább úgy tűnik tisztítani igyekszik a htc is a termékeit. az x-et látom jelenleg egyedül méltó desire utódnak, nagyon várom már a mobilarénás tesztet
meg az sgs3-ra is kíváncsi vagyok.
igazából egyre kevésbé romolgat az ember, ha az alap oprendszer tényleg jól össze van rakva és tartalmaz sok mindent ami hasznos és lényeges. desire-re azért volt, van ennyi rom, mert első tényleg minőségi okosteló volt úgy ahogy megfelelő hardverrel, kezdetleges androiddal. volt mit reszelni. ics-nél nemtom, hogy ugyanez fenn áll e még. meglátjuk.
-
james008bond
őstag
Igen, de semmi lényeges újat nem hegesztett a v6-ba, "csak" az újabb XL rom verzió jelent meg és ezt módosította a Desirere. RSK viszont már tegnap kijött az új rom verzióval, fel is tettem még tegnap este...itt a telefon erőteljesen cseng, szóval itt jó a hangerő, Sebastiannal viszont nagyon halk, de a 6-os verziót még csak most szedem le, majd meglátjuk ( egyébként RSK is van olyan gyors, dalvik a NAND-ban verziót tettem fel és volt kb 280MB internalom
( CM7r2 ), visszatelepítések után van még 198MB ( AIO a2sd-nél kb 50 MB )."Based on official HTC Sensation XL base 1.27.1400.4: Android 2.3.5 with Sense 3.5"
"V6.0 Special Edition* New base Runnymede 1.27.1400.4
* Add back Galaxy Nexus Colored boot animation
* Add SEB AIO Gingerbread Skeleton boot animation
(Default Boot Animation)
* Update Maps
* Update Facebook
* Changed some things in Build.prop
* And what i forgot"
Azért hatalmas piros pont mindkettő fejlesztőnek! -
Skillet
addikt
király. akkor a recoveryből a szokásos módon csinálom, zip telepítése... és bejön majd egy tapis felület, és onnan meg már vágom?
oké. akkor kipróbálom valamelyik nap ha már ennyien dícsérik. a legutóbbi 3.5 sense nekem nem jött be mert dög lassú volt. kíváncsi vagyok, ez milyen.
-
llaszlo
veterán
-
-
dombila
őstag
Én hasonlókat mondhatok a GingerSense DTP 2.10a-ról (PZoley). Július óta megy, sosem kellett újraindítanom - csak ha recovery-zni akartam. Nem laggol, 2 napig elmegy. Ugyan nekem csak kb. 250 MB alkalmazás van telepítve, de remekül működik.
Most "játszom" a CM7-el is, de Sense nélkül nem az igazi az élet, így csak pár órára próbálgatom...
-
Zirowe
nagyúr
Szépnek szép, erősen emlékeztetett a desire-re, bár az érintőgombok miatt labdába se rúghat vele, viszont a hátlapja nagyon jól van megcsinálva.
Más kérdés, hogy a szétszerelés egy rémálom, illetve, hogy tervezési hibás az összes darab (power gomb behalás), ami nem kicsit gáz. :S -
Zirowe
nagyúr
Process monitor?
Semmi köze hozzá a startup managernek, és ilyeneket nem használok.
Az csak annyit tesz, hogy megmutatja mely programok indulnak el bekapcsoláskor, és a kedvünkre valókat lehet letiltani vele, hogy ne töltődjenek be.Ez a felhasználást annyiban befolyásolja, hogy kevesebb szemét töltődik be bekapcsoláskor, több a szabad ram.
De olyat, hogy rossz lenne a videó, vagy bmi más, nem csinál, tökéletesen megy az egész rendszer, nincs szaggatás. -
Zirowe
nagyúr
Hát, nekem 141 appom van telepítve, a belsőből 22mb szabad (lusta voltam átpakolni a cuccokat), az 1,34gb-s extből pedig 405mb szabad, a képernyők meg tele vannak pakolva widgetekkel.
Sima advanced taskkillert használok, de mellette van egy jól beállított startup manager is.
-
omelon
csendes tag
eddig nekem is kb ennyi használattal ment 2 napig
most viszont jó ha kihúzza majd a nap végéig
facebook szinkront még délelőtt ki is kapcsoltam mert arra gyanakodtam, de az sem segített
és közben volt restart is hátha azzal megoldódik ha be volt akadva valami, de semmi eredmény
watchdogot még felteszem hátha kiderül valami...
köszi -
omelon
csendes tag
a wipe megvolt, és android assistant szerint nincs semmi beakadva
bár a sense 12% kicsit soknak tűnik... de az fix
nálad mit jelent a jó fogyasztás?
nálam most reggel 8 óta 56%-ra ment le pár perc telefonnal és wifi szinkronnal.
ugyanilyen használat mellett froyoval bőven 80 akár 85% körül voltam
vagy ez főzött romoknál normális?
köszi -
rekid
addikt
-
r4z
nagyúr
Mi? Hol? Linket!
Storno, megtaláltam a twittet. Mostantól ott rejtegetem Dézit, ahol tudomsippet: Az ICS-et még természetesen megvárom. Ha azzal villant valamelyik gyártó egy nagyot, maradok az Androidnál. AOSP-ben igazat adok neked, csak nekem a mély közösségi integráció hiányzik nagyon belőle. Meg a Sense kapcsolatkezelője, az világbajnok nálam, egy program se érhet a közelébe.
-
sippet
senior tag
lehet, hogy függetlenül a sensation olcsóbb, de pl. a t-mobile az sgs2-t ezúttal meglepően korrekten árazta be, webshopból rendelve dominóban 132 ezer pénz. ezen kívül csak sufniboltokban láttam, ott tényleg 160-ról indul az ára. hivatalos samsung boltban mennyiért adják?
-
james008bond
őstag
-
SteeWe
aktív tag
Csak egyet tudok érteni. IC v20-al nagyon meg vagyok én is elégedve. Egy problémám azonban akadt:
mVideoPlayert használtam korában pzoley GingerSence V1.3-as ROMjához. Azért mert minden vitt. Most azokat az avi file-okat, vagyis hasonlókat viszont nem játsza le (egy sorozat részeíről van szó)
Te tapasztalátl hasonlót? Mi lehet a különbség a két ROM között ebből a szempontból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest