- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Integra
titán
tegnap újra üzembe fogtam a hőn imádott dézim, tesóm megkapta.
runny 6.1 van rajta, class6-os 16gb-os kártyával. rendesen a2sd+ megcsinálva.
mégis, olyan lassúságokat produkált... huhh, meglepődtem. ok, nem várom a nexus sebességét, de azért ennél jóval gyorsabb működésre emlékeztem. -
Integra
titán
ismerem a miui-t, próbáltam, brrrrrr, nekem az nem begyere
ezt a másikat megpróbálom, amit ajánlottál, bár ehhez meg ugye ezt írja: Existing issues/problems:
Open and close the camera before use. Volume (should be fixed in next Evervolv build, work around is use volume +/- to enable). -
Integra
titán
urak,
van már stabil 4.1.x-es rom amelyik tiszta google holo rom dézire? semmi sense vagy bármi más, amennyire lehet, stock holo, mintha a nexusomra tölteném le a frissítést. -
Integra
titán
válasz
Koczó93 #39813 üzenetére
be hát
samsung ota-sat vettem (speedshop 2 év gyári gari), úgyhogy gyorsan bootloader open, rátettem nexus toolkit-tel a google ota-s 404-et, aztán máris jött rá a 411 ota-n keresztül. samsungos verziótól szabadulni kell, semmire sem jó.
ennél jelenleg nincsen jobb androidos teló, az biztos. se sgs3, se onex se 4xhd.. tökéletesen értem hogy az apple miért perel veszettül és akarja a nexusokat betiltani.. van is okuk bekaksizni, mert ez röhögve veri az iphone-tabsz egyenértékű sebességre, de tényleg, szabad szoftver és teljes értékű multitasking, mass storage, szóval minden plusz ami az iphone-ban nincs és nem is lesz.. már beérte az apple-t az google. ja és a legkevésbé sem hiányzik a sense, nagyon tiszta, nagyon jól érthető, egyszerű felület ez a holo. samoleden meg pláne
youri: kérd, de ez van
a project butter volt az, ami hiányzott nagyon az androidból. szerintem ez volt az utolsó lemaradása az ios-hez képest. most, hogy végre maximálisan ráfekszik a gpu-ra az android, szolgáltatásban és összességében is a legjobb lett. az apple-t mindenképpen lehagyta és szerintem az ms-t is a szabadság miatt, de a wp8 nagyon komplex lesz irodai és multimédia szolgáltatásban, amiben szintén veri az apple-t.
-
Integra
titán
szerintem meg pont ez a radikális változás, amire már annyi ideje vártunk
azért itt nagyon belebuzultak az gpu optimalizálásba, sokkal komolyabb meló szerintem mint pár helyen átírni menüket. az alkalmazások semmit sem változtak. legalábbis nekem nem tűnt fel hogy a 404 nagyon más lett volna. most viszont simán apple killer a nexus
-
Integra
titán
hogy lehet kitörölni olyan alkalmazást amit a rom maga tartalmazott de nem akarod használni? a runny-ban benne van pl a twitter.. akarja a halál használni, de a rohadt marketben mindig behozza, hogy updateljem. ráklikkelek és install. tehát nincsen telepítve, de mégis ott van a frissítési listában. ki akarom törölni, hogy egyáltalán ne legyen ott és ne akarja állandóan frissíteni..
ötletek? -
Integra
titán
vajon ezt portolni fogják majd dézire?
-
Integra
titán
végre jön le a runny 6.0, kíváncsi vagyok mennyivel másabb mint az 5.3 működésre
-
Integra
titán
haho, valaki használ már 6.0-s runny rom-ot és netán 5.5 vagy 5.3-ról váltott? mik az érdemi különbségek?! megéri váltani?
legnagyobb gondom, hogy használhatatlanul összevissza merül a telefonom jelenleg.. -
Integra
titán
milyen keyboard programot használtok? a gyárivalami hihetetlen pontatlan
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37715 üzenetére
örülök, hogy végre kész a teló, minden app flottul bekonfigolva, akarja a fene újrahúzni az 5.5 miatt...
pár nappal korábban is jöhetett volna
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37659 üzenetére
a live feed mióta egyenlő people profile pictures-zel? na midnegy, vágnám agyon azt aki ezt így kitalálta..
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37653 üzenetére
megvan a hiba...
accounts & sync-ben fb-nél be kell pipálni a sync live feed-et!!! ugyanis ez felelős a people-ben a profil képekért is.. szerinted??????????? elmormoltam magamban egy anyátok pi....ját, hihetetlen -
Integra
titán
újabb nap, újabb kihívás profil képek ügyben
tegnap ugye nulláról újra telepítettem. bjútiful.
people-ben elkezdtem összefésülni a google contacts-ból az embereket és fb-ből. csak ezt a kettőt használom. megvan minden contacts google-ból is (nagyon sokáig tartott mire mindenkit betöltött), hurrá. és ki hitte volna, most elkezdtek megjelenni a profil képek is egyes embereknél fb-ből. de nem mindenkinél. és most elakadtam megint. mert eddig ugye tudtam hogy csak azok fotói jelennek meg akiknek google profiljukban van kép feltötlve. de most teljes rom-mal már elkezdtek megjelenni az fb profil fotók is, vagyis fent van az a része a rom-ban, ami ehhez kell. de akkor most meg mi a túróért csak egyes embereknél??? nem tudok semmilyen szabályt felállítani, hogy mi alapján jeleníti meg valakinek a profil fotóját fb-ből vagy sem. mert ott van fb-n, de a people-ben meg nincsen.. másnál meg mégis ott van. teljesen random szerűen... de csak nagyon keveseknél. és a google és fb már össze van kötve egymással minden contactra.. szóval nem értem...
ötletek?? -
Integra
titán
az miért van, hogy a google contacts-ban 196 emberem van, de a people csak 140-et mutat és nem húzza be a maradék 56-ot? mintha nem is látná...
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37639 üzenetére
megcsináltam a reinstallt. elsőre szar lett, valamit elronthattam a végén, nagyon sok app nem működött rendesen... meg leállt a market indulásnál..
azt vettem észre hogy gyakorlatilag marketről mindent visszarak magának csak ki kell várni. a titaniumot meg nem értem szerintem még rendesen és ott is ronthattam valamit. mondjuk nem vészes mert megvan minden, csak kicsit tovább tartott
amúgy kigyomláltam megint az installt, megint csak minimálisat telepítettem, de most a htc-nél figyeltem, hogy a htc pack fent legyen, ebben vannak a fő komponensek -
Integra
titán
válasz
james008bond #37637 üzenetére
vagyis akkor nem összeköthető a people profil kép hiánnyal? azt hittem
mod: és hogy lehet, hogy nincsen kijavítva?! irgum-burgum..
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37635 üzenetére
most nézem a titaniumot, de nem egy gombnyomás, itt egyenként kell minden alkalmazást kimenteni.. azt hittem hogy backup és már csinálja is ami a dolga. de ezek szerint nem
amúgy meg érdekel is, hogy mi az ami ezért felelős, melyik komponens. nem csak a profil képeket nem jeleníti meg, hanem pl mikor live wallpapert akarsz választani akkor csak szürke téglalapokat látsz, ugyanakkor ha kiválasztod, akkor működik rendesen.
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37605 üzenetére
na jó egy gond azért van, dög lusta vagyok megcsinálni...
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37603 üzenetére
most már van titanium backup pro, úgyhogy nem nagy gond egy reinstall
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37600 üzenetére
asszem megvan a hiba, miért nem látszanak a képek a people-ben. mert kigyomláltam installnál a htc friends stream-et és azt mondja cimbora, hogy ez felelős a képek megjelenítéséért. bele lehet ezt tenni valahogy utólag, vagy újra kell húznom az egészet?
-
Integra
titán
válasz
Reddevil84 #37598 üzenetére
nálam ez lett egy tucatnyi rom után a befutó...
-
Integra
titán
azok a romok amiket itt próbálgatunk, felmegy legendre is?
-
Integra
titán
foci fanoknak kötelező darab!!
soccer score pro - fotmob -
Integra
titán
használtok privacy guard appot?
az lbe privacy-t ajánlották éppen.. -
Integra
titán
válasz
james008bond #37565 üzenetére
ügyes kis tool
-
Integra
titán
nagyon érdekes dologba futottam.. vagyis a telefon.
éjjel arra ébredtem, hogy világít és kéri a sim kódot. beütöm, bejön a welcome screen, majd vibrál egy nagyon picit, elsötétül és újra sim kódot kér. beütöm, bejön a welcome screen, majd vibrál egy nagyon picit, elsötétül és újra sim kódot kér.. mintha loop-ba futott volna bele, nem tudtam vele semmit csinálni, lefekvés előtt feltöltöttem az akksit, hajnali fél 5-kor szinte teljesen leszívta, töltőre kellett dugnom. rádugtam, nyomtam rá egy normal reboot-ot, azóta úgy tűnik megint rendben van.
gondolkodom rajta, hogy mit állíthattam el lefekvés előtt, de semmi sem jut eszembe, youtube-ot hallgattam, majd elaludtam, nemtom mi történt
volt már másnak is ilyen?? -
Integra
titán
válasz
james008bond #37558 üzenetére
nem akarom magát a runny-t lementeni, csak az összes alkalmazást beállításokkal, hogy ha feltettem újra a runny-t, akkor csak a titaniumot töltsem le és utána sd kártyáról visszaállítson mindent, beállításokkal együtt. de remélem, hogy magának a runny-nak is a konfigolását is megjegyzi, loginek, szinkronizációk, háttérkép etc..
arra gyanakszom ugyanis hogy kigyomláltam túl a runny-t az elején és ezért nem látom a képeket a peoples-ben.. nincsen jobb ötletem...
-
Integra
titán
gigalámer kérdés, hol a titanium backup???
nincsen ikonja, de telepítve van -
Integra
titán
válasz
Integra #37549 üzenetére
ezt találtam eddig guglizás közben:
"The problem lies on your facebook status update settings, I had a custom setting to hide any updates from limited friends.
To correct the problem login via your pc and in the privacy near the status update change the privacy to one of the new smart list or choose just friends for the time being."
ha valaki megtalálja szóljon, mert nem találom -
Integra
titán
válasz
james008bond #37546 üzenetére
na, megvan itt is az fb bug
process com.facebook.katana - bezáródik, nem megy a share.... -
Integra
titán
válasz
james008bond #37544 üzenetére
mondasz valamit
elég a sima, vagy érdemes megvenni? -
Integra
titán
szerintem sense-nek tudni kéne minden más nélkül, de nem tudom 100%-ra. játszhatok még egy kört és újra telepíthetem ajánlott verzióban, csak akkor megint mire bekonfigolom meg letöltöm az alkalmazásokat, gyáááá......
nem lehet az install zip-ből utólag egyes részeket hozzá tenni? -
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37536 üzenetére
akkor nem tudom mi lehet az oka, egyetlen fotó sem jelenik meg..
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37534 üzenetére
be van nekem pipálva, de mégse
amúgy én nem akarok minden fb kontaktot a telefonban, a google a fő kontakt listám, csak azokhoz rendelt fotók kellenek. -
Integra
titán
válasz
james008bond #37524 üzenetére
mr. bond, azt mondja meg nekem, hogy amikor összefésülöm a gugli és az fb kontaktokat people-ben, miért nem teszi be a képeket?! csak azokét látom, akiknek gugliban van feltöltve profil fotó.
egy másik érdekesség is van, business calendar nem tudja összeszinkronizálni az fb calendarom, egyszerűen nem látja. gmail az faszántos, de fb nem. ez rom független, már korábban is észrevettem. viszont itt fb-ben kellene valamit engedélyeznem? lezárhattam kifelé a calendar megosztásom? nem emlékszem ilyenre ugyanakkor.. ezért fura..
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37524 üzenetére
igen, nem szeretem a sok szemetet amit nem használok
na és hogy rakok rá appot azokra a bogyókra? hol kell konfigolni? -
Integra
titán
chrome beta miért nem kompatibilis a dézivel?
pedig már reméltem, hogy lesz fasza brózer....illetve meg lehet oldani azt, hogy a welcome screen-en eltűnjön az a 4 gömböcske? amin amúgy az egyiken ikon sincsen
-
Integra
titán
válasz
qnadam #37516 üzenetére
nálam a miui romok belassultak, teljesen érthetetlen miért. mind a 2210 mind a 232 és folyamatosan bugokba ütköztem. mindegy hogy a2sd vagy a2sdx etc, odavissza mindent próbáltam. de ahogy olvashatod a topicban úgy tűnik ez nálam ez egyedi eset volt, noha bug van benne e mellett is és nem csak nálam.
viszont tényleg piszok gyors ez a runny... eddig kellemes meglepetés.
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37514 üzenetére
a htc people-t használom. meg szeretem a kinézetét is.
eddig nagyon ígéretes!! az összes eddigi romot veri sebességre amit próbáltam.
és még egy bug sem jelentkezett sehol, most megy a belakás.. -
Integra
titán
válasz
james008bond #37511 üzenetére
teljesen csupasz installt rakok fel, egyedül a voice call patch-et engedem.
nem, htc dolgait sosem használtam. widget-jeit sem
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37507 üzenetére
meg ext 4-re kell formatálnom.
ext4-et milyen paraméterekkel?
ha usb-n disk drive-nak be van dugva a telefon, akkor lemerjem formatálni az ext3-at? -
Integra
titán
válasz
james008bond #37500 üzenetére
-revolutionary-
bravo pvt1 ship s-off
hboot-6.93 1002
microp-031d
touch panel-synt0101
radio-5.11.05.27
aug 10 2010 -
Integra
titán
válasz
Szancsó #37498 üzenetére
a swipe to clear notifications mit jelent?
Full wipe before install.
CM7/r2 Hboot or Stock HBOOT
EXT4 Partition for A2SD. Latest radio and RIL.
TouchScreen Driver in recovery.
na asszem ebből a felét nem értem
az első sor, hogy data cache dalvik wipe, okés
másodikat nem értem.
ext4-re az ext3-at, ok, ez is rendben
negyedik megint homály -
Integra
titán
válasz
james008bond #37496 üzenetére
mitől ilyen gyors ez?!
linket hozzá pliz -
Integra
titán
jöhetne már, mert a miui 2210 is vesztésre áll nálam..
fb kliens gyakorlatilag félig halott rajta, se post, se upload nem használható benne, azonnal összeomlik. de share-nél is. a zenelejátszó csúszkája itt sem működik, ahogy a 232-ben, de abban az fb kliens is halott volt detto.
úgy tűnik miui népbetegség, reméle az ics valóban működni fog és nem bughalálos -
Integra
titán
most jöttem rá ,hogy kell ebben összekapcsolni google és fb contact-ot.. nem egy ergonómia bajnok ez a része az os-nek
az mitől függ egyébként, hogy az adott contactban van e facebook url, vagy csak egy facbook ikon? de van akinél mindkettő van..a 2210 a2sd stabilnak tűnik. itt viszont nincsen magyar t9, a menürendszert, magát az os-t meg angolul használom, de ettől függetlenül van, ahol magyar és nem vált át
zoley ics romjáról mit lehet tudni időben? kb mikorra várhatjuk? when it's done?
-
Integra
titán
ha a mostani romoknál az ics jobban ki fogja aknázni és segít valamit a gördülékenységben, már megérte
nem kergetek illúziókat, mégis csak egy 2 éves hardver, de azért még elzötyöghet egy darabig
ami meg a miui-t illeti: hogy tudnék egy sense féle people-t összehozni benne? a miui people megfelelője nagyon gyenge
-
-
Integra
titán
-
Integra
titán
most a 232 a2sdx van fent, minden egyéb nélkül. jelenleg jónak tűnik, bár ma alacsony akksi töltöttséget nem jelezte és egyszerűen kikapcsolt. néha lassan bootol be. a billentyűzetben a számok is ott vannak most, wifi is működik normálisan.
nem értem miért csinál ilyet, mintha ghost in the shell...viszont morgok, mert marketen megvettem az im+pro-t és beakadt, újra akartam csinálni, de közben a háttérben mégis csak ment és 3x húzta le az 1135ft-ot a kártyámról... ilyenkor hogy tudom ezt elintézni hogy 2 tranzakciót írják jóvá??
handcent sms-t meg nemtom, hogy kell marketben megvenni, hogy eltűnjön belőle a rohadt reklám. de igazából azt nem tudom, hogy a szöveg box mellett amikor elküldöm hogy hívom elő a visszajelzést hogy az sms átment. piros x szokott lenni, ami zöld pipára vált, ha visszajött az értesítés, hogy átment az sms.
-
Integra
titán
válasz
Integra #37382 üzenetére
2210 meg simán működik wifin keresztül is.
van értelme amúgy hogy a2sd-ről az ember a2sdx-szel vagy wsds-sel foglalkozzon? érdemi különbség működés közben? most dsws-sel van fent a 2210, de semmit sem érzek hogy több vagy jobb lenne. olvasom amit a zoley is ír, de nekem amatőrként nem mond sokat a működés közbenviszont észrevettem, hogy hiányoznak számok a betük felett a klavi használatakor a felső sorban
-
Integra
titán
miért nem engedi letölteni a miui semmit a marketról?
azt sem igazán értem, hogy miért nem tudom összehozni a google accountból a contacts-ból az embereket és miért nem tudom fb-vel összefésülni..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- További aktív témák...