- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
arpy17 #41428 üzenetére
elképzelhető. le is mentettem ami kell róla. a gyakorlat majd igazolja
bár jó volna, ha jó lenne....mert ahogy tegnap este nézegettem, nem egy leányálom class 6 adata kártyát venni. esetleg ebay-ről. van még olyan márka ami ajánlott?
aksi téma már volt egy párszor. lehet nekem is aktuális lesz hamarosan. esetleg tuti tipp, ahol gyárit lehet kapni jó áron? vett is már valaki?
ebayen is nézegettem, de ki tudja melyik tényleg gyári. nem akarok belefutni valami gagyiba. -
dani3l
őstag
válasz
arpy17 #41291 üzenetére
Es ez pedig azert is jo, mert.. Miert is?
En pl ha tudom, hogy nem fog kelleni masnap (vagy akarmikor) a telefonom, akkor hagyom lemerülni es ugy dugom töltöre, es ilyenkor elöfordul, hogy annyira lemerül, hogy kikapcsol.
De komolyan kerdem, miert jo az, ha egy honapig nincs kikapcsolva?#41295 Zoly75: S-OFF-olas nem bantja a romot, nem kell utana ujraflashelni. (Egy nand backup ettöl függetlenül nem art, biztos ami biztos alapon, mindig, mielött barmit ilyesmit is csinalsz a telefonnal.)
-
TheProb
veterán
válasz
arpy17 #41266 üzenetére
A kérdés ott volt amit vmiért letörölt ez a sz*r... szóval. a beállítások azonnal bezárítódnak, "mérges madarak"-ból magától kilép, stb. talán ezek maradtak le. Erre van-e vkinek vmi ötlete? (próba képen csináltam dalvik+cache törlést, nem járt eredménnyel.) Esetleg Rom reinstall?
2. Dezső leváltásán filózok és érdekelne ti mit javasolnátok, eddig SGSIII-at és HOX-ot nézegettem, szal ilyen kategóriában keresgélek. talán még HOS és a hasonló mezőny?
-
llaszlo
veterán
válasz
arpy17 #41133 üzenetére
Kösz közben találtam egyet a pandaapp-ot. Töltöttem már le innét csak nem emlékeztem a címére. És sok más oldalt kiadott ahol nem lehetett letölteni csak egy linket adott emailben vagy QR dobott fel.
Hogyan kell visszatenni a gyári ROM-ot?
Meg van a rom.zip ha jól tudom ezt át kell nevezni PB99IMG.zip-re. Aztán hogyan tovább?
Ez csak goldcard-al megy?
T-mobile-os telefon eredetileg. -
llaszlo
veterán
válasz
arpy17 #40620 üzenetére
Kösz. MIUI? Hmmm ez nagy plusz lehet, hogyha még stabil is. Mennyire megbízható, gyors és stabil?
És mennyire angol? Mert legutóbb feltettem egy régi 2.3.7-es romot és egy része kínai volt.
Amúgy angolul használom csak a magyar gyors tárcsázás amit használok a magyarból. -
cekkk
veterán
válasz
arpy17 #40434 üzenetére
Köszi, nekem a a pzoley által csinált 2.1es sense teljesen megfelel.
Sajnos én nem akarok erre időt szánni, inkább erre nincs így nem akarok azzal kínlódni, persze aki szereti csinálja.Zene lejátszót mit ajánlotok?
Ma lehet én is újra rakom a telót, nem lassú, de annyi mindent raktam már rá, hogy megérett a törlés
Már csak a memória kártya adat részét kellene megformáznom, mert az is tele van sok szeméttel
Arra valami ötlet? Hogy lehetne úgy megcsinálni? Először formázom, aztán rárakom a romot, és utána telepítem újra?
-
nyergess
tag
válasz
arpy17 #40294 üzenetére
Az USB unbrick-ot azért ajánlottam neki, mert nem bootolt be a frissített romja. Nekem ez sokszor előfordult, s az említett funkció megoldotta.
CB: én a 4Ext Recovery Touch-ot használom recoverynek. Abban Tools/USB unbrick alatt található. Másfajta reco-t nem ismerek, a gyári meg nem tartalmazza. Egyébként neten van más leírása is az elérésére, rá is nézhetsz.
Többi kérdésre/óhajra-sóhajra kaptál választ arpy17-től. -
CB
senior tag
válasz
arpy17 #40294 üzenetére
"Ja, és ha tudsz romot telepíteni, ne is keresd az USB brick megoldását, nincs olyan gondod. "
Köszi a választ.
ROM-ot tudtam telepíteni A2SD+ partícióra:Most pl. ez van fent
de pzoley felrakott a letöltésekhez egy frissítést. Ha azt feltelepítem, a HTC felirat után nem megy tovább a telefon.
Erre ajánlotta nyergess topiktársunk az USB brick funkciót, amit nem találtam.A fancy widgetet must is fentvan, a ROM tartalmazza, de ez nem lapozza az órát.
Az ajánlott program csak a csengőhang beállításokat menti, vagy az értesítési hang beállításokat is?
A fixed permissions-ra csak véletlenül nyomtam rá a menüben kutakodás közben, remélem nem csináltam vele nagy galibát.
-
dani3l
őstag
válasz
arpy17 #39680 üzenetére
Egyaltalan nem FC-zik, semmi problema nem volt vele az elmult kb masfel hetben es van magyar nyelv is benne.
Egy probat mindenkeppen meger szerintem.
MIUI eleg csaloka.Nekem azert tetszik nagyon (gyorsasagon kivül persze), mert minden kis aprosagot külön-külön testre lehet szabni benne.
De ez a MildWild is eleg jo, ebben is van par hasznos kis feature.solanthugor: Semennyire. Egyedül a gariztatasnal lehet problema, ha mondjuk szolgaltatofüggö volt es nem legalis uton lett függetlenitve, es ezt eszreveszik. De az is lehet, hogy csak siman a sok mokolas következteben valahogy ottmaradt az az S-OFF veletlenül..
#39684 arpy17: Kb anyit, amit leirtam. Elöször nagyon nem volt szimpatikus, mert hogy nincs menü, meg stb, de ha kiprobalja az ember, nagyon hamar raszokik.
-
dani3l
őstag
válasz
arpy17 #39678 üzenetére
En is igy voltam vele. Elöször nagyon nem tetszett, de aztan kiprobaltam es hamar rakaptam, utana mar csak azt hasznaltam vagy egy evig.
Aztan a mostani cm alapu romom meg arra is ratett egy lapattal, szoval a sebesseggel meg mindig semmi gondom nincs.
Igazabol miui-val annyi gondom volt, hogy mivel nem tetszett az ios fele menü nelküli elrendezes, kellett ra valami launcher, amik indönkent beszaggattak, ujraindultak, stb.. Mostani romon ez a gond is megszünt. Bar kicsit hianyzik a miui, ugyhogy lehet majd visszaterek ra, de egyelöre meg birom..Szerk.: MildWild CM-5.0 van fönt egyebkent, ha esetleg erdekel valakit..
-
solanthugor
aktív tag
válasz
arpy17 #39673 üzenetére
Áááá, ez már egy másik desire
az előzőt egy hete vettem, de valószínű alaplaphibás volt, így visszapostáztam, és elméletileg pár órán belül visszakapom az árát, ez a mostani pár órája van nálam.
Valahogy nem akartam mást csak ezt, szóval próba szerencse, ez a harmadik ami nálam van, remélem már megmarad! -
dani3l
őstag
válasz
arpy17 #39533 üzenetére
Ismet köszönöm! Bar nekem meg pont az tetszik, hogy kint van a kedvencek csoport, aztan csak rabökök arra akit hivni akarok, nem kell plusszban nyitogatni semmit. De legfeljebb azt a 3 embert akit gyakran hivok majd kiszorom egyesevel az "asztalra"..
Integra: En regen a Root Uninstaller nevü progit hasznaltam erre a celra.
-
-
dombila
őstag
válasz
arpy17 #39337 üzenetére
Milyen ROM-od van? Nekem megvan a script, esetleg tudok belőle fabrikálni egy zip-et. Egy nand backup után megpróbálhatod feltenni, de csak nandroid backup után! (Nem vagyok én guru...) Így ha nem sikerülne, akkor visszaállítod restore-al és kész.
De kellene hozzá tudni, hogy a system folderben van-e sd nevű (üres) folder. (Root explorer-el nézd meg!)
-
dombila
őstag
válasz
arpy17 #39314 üzenetére
A script-et bármilyen A2SD++ ROM-ból ki lehet szedni, ott van az tec/init.d folderben. Elvileg fel lehet tenni úgy is, - ha nincs hozzű recovery-s ZIP - hogy bemásolod az aktuális ROM-od etc/init.d folderébe - adb-ből, nem futó ROM mellett. Következő induláskor felépíti az A2SD++ -t.
DE! A script-ben valamilyen néven hivatkozva van a felcsatolt ext partíció (pl. system/sd, ...), aminek léteznie kell az adott ROM-ban. Ez pl. PZoley ROM-jaiban mindig system/sd, de ROM-onként változhat. Ha tudod, hogy az aktuális ROM-ban milyen folder névre kell felcsatolni az ext partíciót, akkor a script-ben erre a névre kell beállítani.
-
_ATi_1
senior tag
válasz
arpy17 #39119 üzenetére
Akkor csak a taskerrel kell próbálkoznom.
Pool_:A használata elég logikusnak tűnik, és ahogy látom, tényleg határtalan lehetőség van rá, viszont nálam valami kompatibilitási probléma lehet, mert semmilyen beállított task nem akar lefutni.
Az utolsó beállítás elég jól hangzik -
_ATi_1
senior tag
-
Mr X
veterán
válasz
arpy17 #38870 üzenetére
Mondom, a legegyszerűbb módja, ha felraksz egy akku kapacitás loggolót, ami nem százalékot loggol, hanem mA-ket és mV-okat. Aztán felcsűröd töltőre, megnézed, hány mA kapacitásig tölt fel. Ha tudod, gyárilag mennyi volt a kapacitása, ki tudod számolni az akkud elhasználtságát.
Jellemzően az ilyen progik a pillanatnyi fogyasztást (current) is rögzítik, így ezzel meg kiszűrhető, hogy valami folyamat pörgeti a hardvert és azért merül gyorsan.
-
-
nyergess
tag
válasz
arpy17 #38329 üzenetére
Jó kérdés... Véleményem szerint az a verzió, amit leszedtél még a GetJar-rel ingyen, az marad a támogatás visszavonása után is legális. Csak ezután el kell viselned azt a tudatot, hogy léteznek frissebb verziók, amiket már csak fizetéssel tudnál elérni. Vársz, amíg ad a Store vagy a fejlesztő, netán egy 3. fél általi áruház (l. GetJar) újabb kedvezményeket, s akkor megveszed/újfent ingyenesen letöltöd.
-
nyergess
tag
-
mycso
veterán
-
Youri
veterán
válasz
arpy17 #38282 üzenetére
A getjar más politikát folytat mint a google. És hiába adja a getjar ingyen, ha nem frissíti, mert a play storon mindig újabb verzió van fent
Nyílván a marketről akkro frissül valami, ha onnan veszed. Ha nem, akkor panaszkodni kell a getjarnál. Nem is értem, hogy a getjar modellje hogyan életképes
-
james008bond
őstag
válasz
arpy17 #38017 üzenetére
...már ha van olyan
úgy tudom, Desiből a 2. mag hiányzik
és a 3D grafikus gyorsító sem az igazi. Márpedig, úgy tudom, részben ezektől gyors(abb?) az ICS. De lehet rosszul tudom. Szerintem a Desirétől már csodát nem nagyon lehet várni, bár a sense 3.5 elég tűrhetően fut, de ha már több progi megy, akkor igencsak be tud lassulni.
-
racerx
őstag
válasz
arpy17 #37992 üzenetére
Eddig én is kételkedtem ebben, ahogy többször is irtam már itt is
, hogy bármilyen lájtos használat mellett is kibirhat ennyit. Végül is 3 nap 10 óra lett a vége. Igaz több telefonbeszélgetést is csináltam a vége felé, az meg rövid idő alatt lenullázta. (ill. 15% körül kikapcsolt. Sztem ha nem beszélek "ennyit", valamint csak gsm-et állítok be, plusz pár tweak, akkor lehet h a 4 nap is meglett volna. De szerintem ez egyszeri eset lehet, a csillagok állása is kellett hozzá
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest