- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
A recoveryben tudsz mozogni a egérrel is, alul.
-
llaszlo
veterán
MIUI-n nem találtam olyat, hogy Locksreen security vagy hasonlót. Nincs is vagy csak én nem találom?
Ha nincs, akkor milyen appal lehet helyettesíteni? -
llaszlo
veterán
MIUI-n be lehet állítani jelszavas, vagy összekötős képernyőzárat? 2.3.7
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
A call delay patch-et honnét lehet letölteni MIUI-hoz? A playen nincs. és működő linket légyszi.
-
llaszlo
veterán
Kezdek megőrülni. Nem akarja sehogy sem felcsatolni az EXT-et. Már mindent próbáltam.
Egyszer már volt ilyen gondoml és a recovery csere 4EXTre megoldotta. Viszont most kaptam vissza a szervízből és sehogy sem tudom újra működésre bírni.
Először revolutionary-val csináltam és 4EXT-el, de nem volt jó.
Aztán alpharev-el és annak a recovery-jét ott valami 2.5.1.8-as CWM volt ha jól emlékszem, majd feltettem a 4EXT-et és most a 2.5.0.7-es CWM-et.Egyedül a 2.5.1.8asnál csatolta fel egyszer, de utána már nem.
Tud valaki tuti kombinációt, hogy hogyan formázzam az EXT-et (pzoley scriptjével korábban működött most nem), milyen recovery-t tegyek fel, esetleg mivel S-offoljam? Bármi egyéb?
CM 7.2.0.1-t vagy a legújabb nightly-t tenném fel.
-
llaszlo
veterán
Akit érdekel fut a Real Racing 3.
-
llaszlo
veterán
A cm NIGHTLY-khoz melyik google appsot kell feltenni? 03.01-hez
-
llaszlo
veterán
válasz
polymorphin #42394 üzenetére
Ha terminalban vagy adb-vel van su parancs meg utána root '#' shell akkor igen.
-
llaszlo
veterán
válasz
kaciokos #42392 üzenetére
A revolutionary-val (bár lehet ehhez is be kell tudni kapcsolni, de ha megy simán recovery móddal akkor ok) tudod s-off-olni meg feltenni egy recovery-t, aztán meg felteszel egy superuser zip-et. Éjjel csináltam, de már nem emlékszem rá.
Így már hozzáférsz a fájlrendszerhez és le tudod menteni a kontaktokat.
Valahol már kitárgyaltuk itt, hogy melyik fájlban vannak.
Akinek ennyire fontos az miért nem használja a google fiókját? Ott meglenne bármikor. -
-
llaszlo
veterán
Végül linuxszal próbáltam, de az unrevocked ott sem megy. A revolutionary meg nem csinálja meg a rootolást. Akkor most, hogyan tovább, hogyan rootoljam? s-off!!
-
llaszlo
veterán
Az is jó ha van olyan program ami root nélkül is le tudja menteni az adatokat, app beállításokat főleg.
-
llaszlo
veterán
OSX-el, hogyan tudom rootolni? unrevokeddel nem megy, azt írja, hogy túl új a firmware.
Le akarom menteni az adatokat és kellene a root hozzá.
Van valami adb-s terminálos megoldás? Egyelőre nem találtam.A rendszer 2.2.2-es, tehát mégcsak nem is a 2.3.3-as.
-
llaszlo
veterán
A real racing 3 futna valahogy ezen a telón? Vagy ez már teljesen felejtős?
-
llaszlo
veterán
válasz
Skillet #42338 üzenetére
Meg kell nézni az értékeléseket. Ha sok eladás van, akkor mindig van aki kiszúrja a hamisítványt. Elég sok eredeti cuccot rendeltem már kintről jóval olcsóbban. Vagy épp ugyanazt a terméket láttam harmad áron csak ugye várni kell rá. Nem mindent lehet megvenni olcsóbban, ma például a biciklimhez kerestem alkatrészt és csak drágábban láttam, mint az üzletekben.
(#42342): Dehogy nincs.
-
llaszlo
veterán
A chrome miért nem kompatibilis ezzel a telefonnal?
Össze tudnám szinkronizálni a könyvjelzőket, meg mindent, erre nem tudom használni.
-
llaszlo
veterán
válasz
SteeWe #42262 üzenetére
Elég érdekes az ls kimenete.
Először is a jogosultságokat kellene kiírnia, aztán a tulajt majd a rendszer csoportját stb.
Jogosultságok (a 2-es nem tudom mi) / tulaj /csoport / méret / utolsó módosítás / majd a fájl neve
drwxrwxrwx 2 root root 24576 Mar 2 10:36 dalvik-cacheAz, hogy a végén szerepel-e a "-> /sd-ext/dalvik-cache" attól függ, hogy milyen a2sd-t használ a rom.
Amiket beírtál azok alapján szerintem is az ext-en van a dalvik mivel a 'mmcblk0p2' az ext partíciót jelenti.
Ebből egyébként is több sor szokott lenni, az elsőnek kell lenni az ext partíció mappájának. Nálam sd-ext, nálad az sd lesz. Ugye DSWS romot használsz? Ami felcseréli a system és a data partíciót. Azért van ott a system és nem a data az ext (sd) előtt.Ha nálad az "ls -la /system/sd" kimenetében benne van a dalvik-cache, az még egy visszaigazolás lehet.
-
llaszlo
veterán
válasz
SteeWe #42253 üzenetére
Kihagytam, hogy root jogot kell kérni először, ezért nem kapott engedélyt a parancs. Én mindig az adb-t használom és ott egyből root shellt kapok.
Először be kell írni, hogy
su
Utána a felugró ablakban el kell fogadni a root jog kérelmet.
Ha a prompt elején megjelenik a # jel, akkor root jogod van. Ha nincs, akkor gond van.Utána mehetnek ugyanazok a parancsok amit fent írtam.
Vagy használhatod eleve az adb-t. -
llaszlo
veterán
válasz
SteeWe #42238 üzenetére
Leírtam, hogy hogyan kell megnézni a dalvik-ot. Egyébként én nem tudok ilyen összefoglaló oldalt ami külöd droidhoz lenne. Linux parancsokat használ.
Viszont most megnéztem az enyémen és ott sem írja ki, pedig nekem biztos, hogy az ext-en van. Úgy látszik ez rom függő az előző ROM-nál tuti kiírta.
Akkor ami a tuti: kilistáz minden felcsatolt partíciót ez elég hosszú lehet.
df -hValami ilyesminek kell lennie az eredménynek kb 8-11. sorig.
/dev/block/mmcblk0p2 961.5M 776.5M 185.0M 81% /sd-ext
/dev/block/mmcblk0p2 961.5M 776.5M 185.0M 81% /data/app
/dev/block/mmcblk0p2 961.5M 776.5M 185.0M 81% /data/app-private
/dev/block/mmcblk0p2 961.5M 776.5M 185.0M 81% /data/dalvik-cacheAz első sor az ext a többi, hogy mi van rajta.
Ha nincs ott a dalvik vagy máshol szerepel és más a block eszköz előtte, akkor a dalvik a telefonon van. -
llaszlo
veterán
válasz
Skillet #42164 üzenetére
Egyszer figyeld, hogy 15%-nál melyik érték hol áll amikor kikapcsol.
Én tesztelgettem, hogy a 3.201-et felvittem akár 3.400-3.500-ra is és akkor tényleg kikapcsolt, pedig még bőven 20% felett volt. Viszont a másik érék amikor elérte ezt a 3.400-at hirtelen leesett nullára. Azt egyébként ideiglenesen lehet növelni, utána ha feltöltött visszaáll az eredeti értékre. -
llaszlo
veterán
válasz
#24633088 #42162 üzenetére
Arra, hogy másra kened a dolgot és nem ismered el a felelősséged inkább nem is írok semmit. Te feltételezted, hogy kamusnak nevezne bárki is, és már akkor is jöttél a fellengzős stílusoddal. A helyesírásoddal meg az a gond, hogy még a minimális szintet sem üti meg. Persze ez is csak téged minősít, mint ahogy a többi dolog is.
Skillet meg nem a spanom, kb váltottam vele 4-5 hsz-t eddig.
A 42123-as hozzászólásod meg tényleg nem lenéző. Most jöttem rá, hogy te így fejezed ki az elismerésedet, ilyen egyedi stílussal. Ritka fajta az már biztos.
Skillet, közben rájöttem az akkukalibrálással kapcsolatban pár dologra. Nézd meg, hogy most mennyire áll be az "Empty Volt (V)" érték jobb oldalt alul. Ha nem 3.201, akkor biztos, hogy elállítódott.
-
llaszlo
veterán
válasz
#24633088 #42159 üzenetére
Igen mi butácskák (GTask bejegyzés: nem tudatlanok ezt javítani kell a mantrában) vagyunk, nem érünk fel hozzád, ó te magasságos. Nélküled mi senkik vagyunk, mert nem tudunk összetákolni egy romot. Persze a legtöbben nem is akarunk.
Viszont mi legalább tudunk helyesen írni és nem nézzük le ilyen magasról a másikat. Ha te ilyen nagyra vagy magaddal miért nem megy a helyesírás? Ha frusztrációid, meg komlexusaid vannak azt nem rajtunk kéne levezetni. Gyengébb pillanataimban én sem voltam (néha még vagyok) semmi, de ennyire sosem néztem le senkit sem. És most így egyúttal elnézést is kérnék a korábbi viselkedésem miatt.
Menj és örülj a romodnak egyedül az ilyen stílusra nem igazán vevő itt senki sem ha eddig nem tűnt volna fel. -
llaszlo
veterán
válasz
Skillet #42155 üzenetére
Már megérte.
Készítek neki egy htc totemet és ezen túl az előtt fogom csinálni a napi meditációmat.
Közben pedig mantrázok: áááá-dúúúóó áááá-dúúúóó szánj meg mindket halandóknak és add meg nekünk a mai htc kioktatást, hiszen mi oly tudatlanok vagyunk és nem érünk fel a te nagyságodhoz. Ámen -
llaszlo
veterán
Be lehet szándékosan rosszul kalibrálni az akkut ezzel az akku kalibrátorral? Ha igen, akkor hogyan?
Mert most pontosabb, viszont inkább cseréltetném. -
-
llaszlo
veterán
válasz
#43960832 #42047 üzenetére
Abból azért van egy jó pár.
Konkétabban? És nem akadozik? Mennyit van használva? Mert ez sem mindegy, két napig nekem is elment amikor nem buzgeráltam állandóan.
Nekem az volt vele a bajom, hogy úgy belassult, hogy még a hívást sem tudtam normálisan felvenni plusz ami mindnél előjött, hogy hívásfogadáskor kb 1-2 mp-ig nem hallja a hívó a hangomat.
Nálam fel van téve 100+ app. Most a CM-el viszonylag elég gyors, csak ne merülne ennyire ha használom.CM7-nél a Galériánál tapasztalt olyat valaki, hogy a képeket nem jeleníti meg rendesen? Úgy néznek ki a képek, mintha kb 2MP-esek lennének. Gépre átküldve minden OK tehát nem a kamera hibája ez valami szoftveres gond.
-
llaszlo
veterán
válasz
roccat2012 #42035 üzenetére
"Miből látod, hogy ez javított teló?"
Te írtad, hogy már egyszer cserélve lett az alaplap.Az adatokból csak azt tudod, hogy melyik kiadás. Nekem is ez a széria van, de sosem volt semmi baja. Neked viszont úgy tűnik, hogy peckhed van sajnos. A CM-el is kikapcsolt?
-
llaszlo
veterán
válasz
roccat2012 #42026 üzenetére
Ez milyen verzió? A hboot-ban mit ír ki?
Szerk: Most látom írtad már fentebb. Az enyém is ilyen. Mennyi idősen vetted meg? Ahogy látom az már egy eleve javított teló. -
llaszlo
veterán
Én is megcsináltam és most már 4%-nál van, az akku állapota 85% a program szerint. Ezért is kérdeztem a 10% alatti villogás kikapcsolását.
Viszont a CM-el még mindig baromi gyorsan merül használat közben.
-
llaszlo
veterán
A CM-nél ki lehet kapcsolni, hogyha az akku 10% alatt van ne villogjon a led?
-
llaszlo
veterán
A CM7 Nightly romokat használta már valaki? Mi a különbség a 7.2.0.1-hez képest?
Van értelme az ICS-el meg a JB-vel próbálkozni? Milyen pluszt adnak ami nincs a 7-esben?
-
llaszlo
veterán
Több, mint 1 év MIUI használat után feltettem a CM7-et. A miuinál megúntam, hogy álandóan belassult meg időnként rebootolt, vagy csak simán az ext-et nem ismerte fel bár ez utóbbi nem biztos, hogy a miui hibája volt. Nem jöttem rá az okokra.
A CM7 sokkal gyorsabb. Viszont baromi gyorsan merül használat kzben. Erre van valami megoldás vagy ez ilyen?
Nálam az ext problémára a recovery csere hozta a megoldást. A CWM touch verzió miután használtam az ext-et nem volt hajlandó felismerni és a rom sem mindig. Feltettem a 4ext-et azzóta jól működik.
-
llaszlo
veterán
válasz
Csak1kérdés #41258 üzenetére
Ilyen nincs. Tegyél fel valami Lockscreent.
-
llaszlo
veterán
válasz
HUTCHG #41188 üzenetére
Ha fontos a magyar nyelv akkor pzoley.matraszele.hu. Esetleg a MIUI XJ full magyarítással: miui.hu
Ha nem akkor az eredetit angolul. http://connortumbleson.com/miuiandroid-roms-mirrors/
A 2.4.13-as amiben minden működik 2.3.7-es kernellel. Az újabbakban már valami nem vagy rosszul működik. Pl a kamera. -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #41144 üzenetére
Egy biztos felülírta a hboot-ot, mert megváltozott a verziója. Viszont még mindig ott virít az AlphaRev felirat legfelül és az S-OFF is.
Most HBOOT-6 93.1002
Korábban AlphaRev 0.93.0001 volt.Hogyan lehet S-ON-ra visszaállítani más módszerrel?
Szerk:
#41145) RazorGTR1
Nem frissítettem az oldalt. Mindjárt megpróbálom.
HBOOT-ot hogyan lehet downgradelni? Tegyek fel valami AlphaRev-et? -
llaszlo
veterán
Fent van a gyári rendszer. Azt tudom valahogy ellenőrzini, hogy most S-ON-e?
-
llaszlo
veterán
válasz
dani3l #41135 üzenetére
Nincs windows-om ott kezdődik a "gond".
Meg eleve driverekkel sem akarok sz@rakodni. Mert eddig a winnél mindig szívtam vele akármilyen telefon volt. Legutóbb egy wp-re fél napom ment rá feleslegesen. OSX-el meg Linuxszal egyből felismerte a telefont nem kellett semmi driver.
Ezért egy jó ideje már letettem a wines hackről. -
llaszlo
veterán
válasz
arpy17 #41133 üzenetére
Kösz közben találtam egyet a pandaapp-ot. Töltöttem már le innét csak nem emlékeztem a címére. És sok más oldalt kiadott ahol nem lehetett letölteni csak egy linket adott emailben vagy QR dobott fel.
Hogyan kell visszatenni a gyári ROM-ot?
Meg van a rom.zip ha jól tudom ezt át kell nevezni PB99IMG.zip-re. Aztán hogyan tovább?
Ez csak goldcard-al megy?
T-mobile-os telefon eredetileg. -
llaszlo
veterán
Túl kicsire állítottam a cache-t és nem tudom letölteni a Bad Piggies update-t.
Honnan lehetne letölteni az apk-t?
HD-t találtam, de simát nem.Van valami olyan oldal ha jól tudom ahonnan direktben le lehet tölteni az apk-kat, de most nem találom.
-
llaszlo
veterán
válasz
Zoly75 #40988 üzenetére
Ha előtte lemented.
Nekem 126.2MB a ROM system mappája és 127MB-os a partíció. A cahce 30MB, így maximálisan kihasználom a helyet.A df -h /system parancs kiírja, hogy mennyi most pontosan. Azt felkerekíted egészre és azt adod meg. Akkor elfér. Feltéve, hogy utána nem patchelgetsz meg cserélsz kernelt, mert akkor túllépheti ezt a keretet.
-
llaszlo
veterán
válasz
Zoly75 #40986 üzenetére
A market cachenek van külön partíciója.
Csináld meg ezt és olyan partíciókat készítesz amilyet akarsz. Nyilván minimum annyi hely kell, hogy a rom elférjen a systemen.1. Disable security on your phone. (S-OFF in FASTBOOT)
2. Place 01 - bravo-recovery-v1.5.3-CustomMTD.zip & 02 - bravo-boot-v1.5.3-CustomMTD.zip on SD card [link]
3. Reboot into recovery
4. Take a Nandroid backup
5. Create mtdpartmap.txt on SD card with size of system & cache, the example provided sets system to 125MB and cache to 5MB, this will depend on your ROM:echo "mtd 125 5" > /sdcard/mtdpartmap.txt
6. Format system, data, and cache (found under mounts and storage)
7. Flash 01 - bravo-recovery-v1.5.3-CustomMTD.zip, this patches recovery to use the new partition sizes
8. Reboot into recovery
9. Format system, data, and cache again for good measure (found under mounts and storage)
10. Flash ROM, or restore Nandroid backup, it will be flashed to NAND based on new partition sizes
11. Flash 02 - bravo-boot-v1.5.3-CustomMTD.zip, this patches ROM kernel to load with same partition sizes.
12. Reboot -
llaszlo
veterán
válasz
dani3l #40980 üzenetére
Nálam semmi gond. Nem lehet, hogy be sincs kapcsolva az a2sd?? Ellenőrizd le! A zoley féle rommal volt gond az egyik játéknál, de az most is sz@rakszik. Azt hittem a rom hibája. Viszont a Launcher bug megszűnt. Az akadt korábban sokszor.
Zoly75: CM-ben lehet, hogy más féle a2sd van ha jól emlékszem. Már ezer éve nem használtam CM-et. Vagy tedd fel a Darktremor félét, nálam az mindig ment.
-
llaszlo
veterán
válasz
Zoly75 #40970 üzenetére
Ha van rajta a2sd akkor a dalvik-ot átrakva az extre bőven elégnek kell lenni. Hacsak nem vagy extrém hardcore felhasználó és nem telepítesz naponta 10-15 appot amiket aztán nem törölsz.
Indíts egy terminalt a telefonon és írd be ezt (ha nincs rajta akkor a marketről tegyél fel egyet)
a2sd checkHa van rajta akkor lefut. Ha nem akkor valami hibaüzenetet dob.
Utána (hibánál ezt nem kell, mert ez sem fog lefutni)
a2sd cachesdEz átteszi az extre a cachet. Kb 100-130MB-ot. Feltéve, hogy van ext partíció a kártyán.
-
llaszlo
veterán
Van már olyan megoldás ami hallhatóan felveszi mindkét fél hangját hívásnál?
Vagy ez a desiren felejtős? -
llaszlo
veterán
válasz
WhiteWalker #40949 üzenetére
Nem, akkor az SD-re, amúgy az ext-re.
-
llaszlo
veterán
Honnét tudnám letölteni a full angol eredeti MIUI 2.4.13-as romot? Van ilyen egyáltalán? Olyan nem kell amiben utólagos magyarítás van.
Lényeges, hogy minden le legyen fordítva angolra és nem legyen benne kínai szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest