- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Integra #42150 üzenetére
runny-t én is próbáltam. többször is. teljesen felejtős. brutálisan belassult nálam. már maga a rendszer is lassú volt. néha úgy megakadt, hogy falhoz tudtam volna vágni
persze nem tettem, lecseréltem insertcoin 1.1.4-re. most pedig jellybean cm10 van fent. nagyon gyors. páran itt a fórumról már tesztelgetjük egy ideje. semmi komolyabb gond nem adódott. stabil.
vagy pzoley féle 2.10a. -
Faby
senior tag
válasz
Integra #42079 üzenetére
Elvileg a vijendrahs féle [AOKP Jelly Bean] az XDA-ról áll a legközelebb hozzá, szerintem, de nézd meg a készítő CM10 alapú, vagy akár miui romját.
Egyikben sincs Sense, de valamennyire módosított verziók, leginkább a testre szabhatóságukban nyújtanak többet.
Ok, a Miui nagyon különbözik a stock androidtól, de éppen ezért máshogy jó.
Nekem lassan 10 napja megy gond nélkül a CM10 verzió, a kisebb röccenéseket, beállítási malőröket leszámítva tökéletes, de ezek jó része user error. -
i400
senior tag
válasz
Integra #38448 üzenetére
Kipróbáltam párat, sokáig a smartkeyboard volt fent de ami nekem nagyon bejött az a Swiftkey a szótára miatt főleg.
szerk.: Mr.X. én az automatikus kiegészítést kikapcsoltam csak felajánlást hagytam. Elég érdekesen fogalmazok sms-ben így a tanuló funkciójának nagyon örülök
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #38448 üzenetére
Smart Keyboard Pro. Kalibrálható, minden apróság állítható benne. A free verzió asszem' hetente feldob egy reklámot az értesítési sávra, ami simán törölhető, ennyi a különbség.
-
james008bond
őstag
válasz
Integra #37648 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy telefonkönyvben azokat jeleníti meg, akinek a száma el van nálam a telóban mentve. Embereknél azok is megjelennek, akik a telefonjegyzékben nem szerepelnek. De azért ennyire tudományosan nem vizsgáltam a 600+ kontaktomat, akikből jó ha 10+ emberrel vagyok telefonos kapcsolatban, csak logikusnak tűnik, hogy így legyen
-
james008bond
őstag
válasz
Integra #37636 üzenetére
A wallpaper kérdés ismert hiba a romban...lista nézetben jól látható az előnézeti kép.
Titaniumnál meg lehet olyat, hogy kötegelt mentés, kilistázza neked a még le nem mentett programjaidat, majd kiválasztod, melyiket mentse le/ akár az összeset /, visszaállításnál hasonlóan. -
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37620 üzenetére
Igen, ha bemásoltad, újraindítás után 99%, hogy működni fog.
Ne a Store-ban keresd, ez PC alkalmazás. Telefont csatlakoztatod a géphez (drivered gondolom van), recoveryben mount /system, Android Commander megnyit, system/app betallóz, fájl bemásol, Android Commanderből kilép, telefonon unmount /system, majd reboot.
-
válasz
Integra #37561 üzenetére
azóta nem csinálta, szóval egyelőre maradhat.
az biztos, hogy az alap launcher nem lesz a szívem csücske, hiányoznak a miuiból a notification bar lehúzása utáni kapcsolók, nincs benne százalékos akksikijelzés (vagy csak nem találtam meg, sőt az igazi a teljes szélességű csík lenne), legjobban egy ilyen sebességű miuinak örülnék.
-
james008bond
őstag
válasz
Integra #37556 üzenetére
Várjunk csak: teljes backuphoz ott a nandroid, recoveryből. Titaniummal a feltelepített programjaidat mented a saját beállításaikkal, a romot magát nem menti. Így rom cserénél nem kell külön letölteni és beállítgatni újra mindent, csak titanium mentésből adott progi visszaállítása. Persze, fontos, eltérő memóriakezelésű romra ne telepítsünk összevissza progikat.
-
james008bond
őstag
válasz
Integra #37556 üzenetére
Programot megnyitod, felül középső opció ( mentés/visszaállítás) kiválasztod a listából, mit akarsz menteni és ok. A pirossal jelzettek rendszerprogramok, csak akkor babráld, ha érted is
, különben lehet újra romot telepíteni. Amúgy mentési mappát is létrehozhatsz, ráadásul a program ki tudja listázni azt is, hogy melyik rom alól készült mentés...hogy nehogy visszarakj nem megfelelő romra korábbi (másik) romról készült mentést. Aztán a művelet gomb alatt meg egy csomó opció, pl minden új programot/újabb verziót mentsen: itt azokat listázza, amiket telepítettél, de még nincs mentés. Rom csere előtt érdemes ezt is megnézni, hátha menet közben kimaradt valamilyen mentés.
Én alapbeállításban használom, nem piszkálom ( annyira nem értem az android lelkivilágát, meg nem akartam túlzottan belemélyedni ) csak a mentések számát állítottam programonként 10-re ( hátha készül mentés, majd újabb verzióról és kiderül, az előző verzió még jó volt-pl optimize toolbox egyik verzió frissítés óta csak kínaiul tud...cseszhettem volna, ha nem lett volna előző verzióról ( angol ) mentésem...a Marketen már csak az új ( kínai ) van fent. -
Integra
titán
válasz
Integra #37549 üzenetére
ezt találtam eddig guglizás közben:
"The problem lies on your facebook status update settings, I had a custom setting to hide any updates from limited friends.
To correct the problem login via your pc and in the privacy near the status update change the privacy to one of the new smart list or choose just friends for the time being."
ha valaki megtalálja szóljon, mert nem találom -
james008bond
őstag
válasz
Integra #37533 üzenetére
Nálam Emberek alatt ott vannak a feltöltött facebook képek, csak a telefonkönyvben azokét látom, akiknek a száma is el van mentve. Ami egyébként teljesen logikus is.
Emberek---felül nyíl a telefonkönyv felirat mellett---lenyíló menü----itt kipipálva nálam google és Facebook kontaktok.
Business calendar helyett én a Pocket Informantot használom, ráadásul a fb calendart nem így erre nem tudok válaszolni. -
james008bond
őstag
válasz
Integra #37521 üzenetére
Kigyomláltad:-) RcMix progival ( beállítások ) asszem át lehet állítani a kijelzőzárat oldalra húzóssal,de olvastam,akkor a hívó nevének kijelzését buktad. De a welcome gyűrűt tudod paraméterezni: tegyél ki általad telepített progit és nem lesz üres,ráadásul gyorsabban is indíthatod el:-)
-
james008bond
őstag
válasz
Integra #37512 üzenetére
Na lehet ezért voltak mostanában gondjaid romokkal? Olyat is kigyomlálsz, amit nem kellene? De mindegy, azért kíváncsi vagyok a véleményedre, a romot illetően, írj tapasztalatot!
De nem értem, akkor miért nem AOSP romot teszel fel? Miért Sense romot telepítesz? Ha pont azt nem használod? -
james008bond
őstag
válasz
Integra #37506 üzenetére
Na ez nekem kínai
Alpharev S-OFF van nekem fent és a cm7r2 hboot valamint clockworkmod 2.5.0.7 recovery.
Nálad gondolom gyári hboot, arra meg felmegy. Nandroid backup után ( ha van most jól működő rendszered ) + Titanium backup után full wipe azt had menjen. Próba, cseresznye. Max kb fél órát veszítesz.+1 info: ennél a romnál facebook és friend stream is tökéletesen működik!
-
dombila
őstag
válasz
Integra #37499 üzenetére
a swipe to clear notifications - a lenyitott értesítési területen lévő értesítéseket nem csak a Clear gombbal tudod eltüntetni, hanem oldalra kihúzva a képről is.
CM7/r2 Hboot or Stock HBOOT - Alpharev-es CM7 HBOOT-al és Stock (gyári) HBOOT-al is megy.
TouchScreen Driver in recovery. - ezt én sem tudom pontosan, de olyan recovery kell hozzá, ami touchscreen működik. (Pl 4EXT recovery). Gyanítom grafikus telepítője van, és választgatni lehet. Bár Jamesbond008 szerint sima CWM 2.5.0.7-el is működnek ezek, de ezt ő tudja pontosan megmondani. Már meg is mondta -
Szancsó
aktív tag
válasz
Integra #37499 üzenetére
Az értesítések eltávolíthatóak egyesével egy oldalra irányuló elhúzással (vagy hogy hívják ezt).
- teljes wipe
- a második CM7, CM7 r2 és stock HBOOT -hoz jó (hangerő le+power -el indítva lehet megnézni, milyen van, de ezt majd a nagyok megmondják)
- EXT4, stimmt
- gondolom azért mondja, mert az érintős Aroma telepítője van: nekem a Runnymede AIO van fent, az is ezzel indít, de elég volt hozzá valami régi recovery ( talán 2.5.0.7 -es CWM - de lehet csak mákom volt)
-
james008bond
őstag
válasz
Integra #37499 üzenetére
Hogy mitől ilyen gyors? Hát mert ez RUNNY ROM
!
1. Gyári vagy CM7/r2 HBOOT-ra megy fel ( automatikusan felismeri, milyened van és aszerint települ )
2. Full wipe kell a teélepítés előtt / ezt ugye recoveryből /
3. ext4 partíciót igényel app2sd-hez
4.a telepítés közben a kijelzőről tudod kiválasztani hogy milyen scriptet szeretnél ( a2sd esetén gördülékenyebb, gyorsabb a rom, viszont nálam gyomlálás után 272 MB internal marad - mondjuk ez már bőven elég nekem)
4.b a2sdx sciptél 600+ MB az internal, de érezhetően lassúbb a rom működéseHa van klérdésed, tedd fel én kb január óta ezt vagy a Runnymede AIO romokat használom és szerintem kb azóta ez a legjobb, leggyorsabb sense 3.5-ös rom...és nem kell hozzá semmi extra tudás, nincs felcicomázva ( gyári ikonok stb ) és nincs agyon"tuningolva", viszont megbízhatóan működik....
Ja és a swipe to clear notifications azt jelenti, hogy az értesítéseket vízszintes ujmozdulattal törölheted, mint a Sense 4-ben...
Ja és a videón látható sebességgel tutira megy, igaz, én eddig CM7r2 hboot-ra tettem, fel, stock hboot-on nem próbáltam! És a sebesség miatt a2sd scriptet választom telepítéskor. -
Szancsó
aktív tag
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37484 üzenetére
Az a lényeg, hogy megvan
Sajna nem tudok neked érdemi választ adni, nem használok facebookot a telefonon.
Az ICS ROM-okban pedig teljes GPU gyorsítás lesz, a Qualcomm kiadja a drivereket az ICS-hez
-
dombila
őstag
válasz
Integra #37418 üzenetére
Én két napig egy ZTE Blade-en próbáltam ICS-t. Teljesen jó sebességgel ment, kivéve a böngészőt és a video lejátszást. De ez még csak béta volt.
A Desire HW-pe pedig jobb mint a Blade-é, így szerintem teljesen jó sebességgel fog menni az ICS rajta. Ráadásul PZoley mostani ICS verzióira sem panaszkodik senki, hogy nagyon lassú lenne.
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37425 üzenetére
Pedig nagyon jó, próbáld ki!
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37423 üzenetére
A Pro ugyanazt tudja, mint a sima, csak a HyperShellel gyorsabban tud menteni, illetve van benne DropBox sync.
Én SMS mentésre az SMS Backup + nevű programot használom, mindent lement a GMail fiókomba egy külön mappába, és automatikusan szinkronizál, ha új üzenet érkezik. -
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37388 üzenetére
A 2.2.10-nél is bugos a csúszka a PowerAMP-nál. Ez MIUI betegség lesz.
A Handcenthez: használd a beépített Absolute System Root Toolt, abban van ad blocker.tildy: Köszi, a hosszútávú tapasztalatok érdekelnének majd igazából.
babati: Felrakod a Titanium Backupot, és ami nem kell, arra nyomsz TB-ból egy uninstallt.
-
Integra
titán
válasz
Integra #37382 üzenetére
2210 meg simán működik wifin keresztül is.
van értelme amúgy hogy a2sd-ről az ember a2sdx-szel vagy wsds-sel foglalkozzon? érdemi különbség működés közben? most dsws-sel van fent a 2210, de semmit sem érzek hogy több vagy jobb lenne. olvasom amit a zoley is ír, de nekem amatőrként nem mond sokat a működés közbenviszont észrevettem, hogy hiányoznak számok a betük felett a klavi használatakor a felső sorban
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37358 üzenetére
Az A2SDX-nél nekem akadtak problémáim a dalvik cache kapcsán, inkább a DSWS verziót próbáld ki. Ezeket a ROM-okat már nem kell felrakás után mókolni rendszerszinten, stabilak, működnek.
Ha gondolod, lövök screenshotot a főképernyő(i)mről, hogy hogy is néz ki drawer nélkül a történet.
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37356 üzenetére
Én egyébként is minden fontosabb appot a főképernyőn tárolok, amit meg nem használok, bedobom egy mappába oszt' cső. Elsőre valóban furcsa, de ha az ember rászán pár percet, nagyon jól be lehet rendezni, hogy kézre essen. De leszedsz egy ADW EX-et vagy bármilyen más launchert, és voilá, lesz app drawer.
-
james008bond
őstag
válasz
Integra #37332 üzenetére
A "reszelés" főleg azért volt/van Desiren-szerintem-mert voltak olyan "kedvesek", hogy csak 134 MB felhasználói memóriát tettek bele, valamint ők nem képesek az új funkciókat frissítés formájában lehetővé tenni a Desirere ( =nem fűződik hozzá anyagi érdekük, vagyis ha akarjuk az új funkciókat, kinézetet, akkor vegyünk új telót, pedig, ahogy a portolt romokból kiderül, sok minden megy a jó öreg vasunkon is ( igaz, kicsit döcögősen )).
-
dombila
őstag
válasz
Integra #37327 üzenetére
Igen. Data, cache és dalvik cahce wipe után mehet a ROM. GS DTP 2.10a?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest