- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzoley
őstag
Mint írtam sebességre is elmarad, de a tudásban és a kinézetben meg sem közelíti a Sense 3.6-ot. Nekem Sensation is van, azon látni igazán a különbséget.
Pl., nincs Quick setting a Notificationban, így ikonsorokat kell használni. A Sense az eredetiben nem forog körbe /nekem 2 hét kellett mire megcsináltam hogy körbe lehessen forgatni/, A státusz bár mindig átlátszó / volt/, azért nem mindegy milyen hátteret használsz az ikonok láthatósága miatt. A lapozás az AppDraw-ban olyan gagyi /fekete hátterű, sima kocka/, hogy nem is érdemes említeni.
Ez nem csak az én véleményem, hanem ugyanezeket olvashatod a Sensation fórumon is.
Használhatóság szempontjából messze elmarad a Sense 3.6 és az abból készült mod-dolt rom-ok mögött. -
Exelsior
őstag
Hát nekem a A Desire még Idén karácsonyig marad.Azt Decemberben veszek majd egy új HTC-t. Remélem addigra jobb árakkal kell majd szembenéznem
Annak örülök hogy a XDA foglalkozik szépen a Desire-el + itt a fórum is jó.
Mondjuk a ZTE Skate esetében is jó volt a támogatás Kelzsoca és Apalmee részéről
Én a HTC One-al szemezgetek de a többi is nagyon jónak tűnik. Addig is nekem ez bőven elég amire kell.
-
Skillet
addikt
naja. nem csoda, hogy a htc kivan. de a google-nek meg mi baja van? persze, hogy sikeres a htc a sense-el...hiszen az ócska, puritán rendszerüket (google android) felpörgették. ha a htc-ken sima android futna, most nem itt tartana a cég. nem lenne ennyire sikeres. nem lenne ennyi eladás a hátuk mögött. a htc-nek valamit lépnie kell. a nevük egybeforrt a sense-el. valami okos döntést kell hozzanak.
-
batabe
senior tag
én optimista vagyok, az előbb néztem összehasonlításképp a nexus S és a desire tulajdonságait:
desire RAM-ja több 576 vs 512.
mindkettő procija 1 Ghz, míg a nexusnál 512, nálunk 256 a másodlagos cache (ezt nem tudom, mennyire befolyásolja)
még a grafikus gyorsító ami más típusú.én ez alapján azt gondolom, hogy megcsinálják a fiúk a CM-nél
-
-
r4z
nagyúr
Én egy ideig a sima 7-est használtam, arról van tapasztalatom. Mindent kirakhatsz az extre, ha elég gyors a kártyád, már Cl4-nél is bőven jó volt. Nandroid mindent szépen visszaállít, frissítésnél mindent rendesen visszaállít a beépített script. Úgy frissül, mint a gyári, csak ez ugye recoveryből megy.
-
sparks
senior tag
Nagyon sokat vacilláltam, hogy Sensation vagy S2 legyen. Őszintén szólva az S2 alapból nem annyira jön be, mint a Sensation (mindkettőt megtekintettem, kézbe vettem már), de elriasztott egy csomó dolog az utóbbitól. A sok bénázás a Desire-nél: frisstés-nem frissítés-ja mégis frissítés, de nem úgy, aztán a HTCS topicban olvasom, hogy nem kevés a probléma hardver ügyben, és ugye az én Dezsőmnek is volt egy alaplap cseréje, ettől az az érzésem, hogy a HTC trehány cég, aki nem figyel a részletekre és kiad egy rakás selejtet, aztán majd csak lesz valahogy... Köszi!
Szóval egyelőre úgy néz ki, hogy S2 lesz annak ellenére, hogy nem tetszik a külleme, de beszerzek hozzá egy jó tokot és a probléma letudva (Dezső is tokban van, amióta megvettem).
Aztán persze itt van az új Google Nexus Prime (vagy ki tudja mi lesz a neve), ami most fog megjelenni novemberben, azt még megvárom, aztán legkésőbb november közepén csere, mert decemberben elutazom messze földre pár hétre és oda már az új cuccot akarom vinni.
Dilemma az van, döntés meg majd hamarosan. -
llaszlo
veterán
És melyik a gyorsabb? Mert a cikkből az odex, bár nem sikerült lefordítani. Máshol meg azt olvastam, hogy nincs különbség csak az első indításnál. És a deodex csak annak jó aki állandóan cserélget valamit a telón. pl a framework-öt. Na az az ami engem nem érdekel.
Max az akku kijelzést cserélném le benne, de azzal sem nagyon foglalkozom. Én használni akarom. -
llaszlo
veterán
Biztos rosszul használod.
Én elég extrém módon telepakolom mindennel a telefont. De ami leginkább szembetűnő, hogy nagyon belassult időnként. Főleg az d2ext++-os rom.
Lassulások most is vannak meg néha reboot, de sokkal kevesebb, mint az előző rommal. 2.10e a2sd+ van fent. -
-
szecska24
tag
Megoldódott a problémám, csere lett a vége. Edigitalról és E-care-ről is csak jót tudok mondani (bár edigital egyből nem cserélte teljesen érthető módon - az ottani fényviszonyok között egyszerűen nem látható a probléma - későbbiekben végig nagyon segitőkész volt). E-care-nél meg olvasták az itteni bejegyzésemet és 10 perc alatt ki is állitották a cseréhez szükséges papirokat.
Mindkét félnek nagyon köszönöm a hozzáállását, rég tapasztaltam ilyet!
-
Damage401
senior tag
Szia!
Nekem 1 hónapja pont ugyanez a problémám volt és nem oldódott meg sehogy sem, kiírta mindig hogy nem tudja regisztrálni a sim kártyát a hálóra (még a telenor üzletben sem). Kb 1 hétig vártam hátha megjavul de szegény Dezsőt le kellett adnom szervizbe. Ahonnan kb 1 hónap múlva visszajött alaplapcserével. Azóta nem dobálja el egyszer sem.
Üdv
István -
petipetya
nagyúr
Igen, a facebook webes felületén az adatvédelmi beállításokban van egy htc sense nevű dolog, melynek lényegében mindenhez van jogosultsága. Most hogy ezt meglestem, rémlik hogy legelső alkalommal (a telefon vásárlása utáni napon) előjött a szokásos ablak, melyben engedélyeztem a hozzáférést.
-
petipetya
nagyúr
Igen, a sense-s, mondtam hogy amióta leszedtem a root-ot, azóta nem léptem be a marketes facebook alkalmazásba és nem is tervezem. Az account and sync menüpontban is így szerepel, hogy facebook for htc sense, de a friend stream-ból is ugyanehhez dob a settings / account and sync menü.
A kék logó is megjelenik a kontakt bal alsó sarkánál, lassan több van belőlük mint a simából, de így legalább leveszik a terhet a vállamról, mert eddig minden androidos telómon kínlódnom kellett a kapcsolatok fotóival. Eszembe is jutott a minap mikor hívást fogadtam a metrón és lesték a telón a nagy képet, hogy mekkora reklám ez a facebooknak.
Kilőtted a marketes facebook-ot (kilogoltál belőle és le van állítva az alkalmazások kezelésében), illetve a telefonkönyvben engedélyezve van a facebookos névjegyek megjelenítése?
-
LouiS22
veterán
Nálam sem működik, RcMixHD van fent, de egy időben annyit frissítettem, hogy nem lennék meglepve, ha ott kenődött volna el valami.
Egy működő megoldást találtam: törlöd a Facebook for HTC Sense profilt, majd újra hozzáadod és hagyod, hogy szinkronizáljon. Kicsit unalmas, de legalább működik.
Egem is bosszant, de úgy vagyok vele, hogy minden más működik, ezt meg elviselem. De majd mostanság akarok ROM-ot váltani.
-
petipetya
nagyúr
1. friend stream / opciók / settings / show updates / facebook mellé pipa be
2. friend stream / opciók / settings / account and sync / facebook / update schedule / tetszőleges időtartam
3. friend stream / opciók / settings / account and sync / facebook / sync contacts mellé pipa beAz 1. lépés nem biztos hogy kell. A 2. és 3. megvan nálad?
-
pzoley
őstag
Úgy indultam el, hogy neked csináltam a lockscreen-t, de végül miután egy csomó dolgot vissza kellett tennem, hogy működjön a Lockscreen, és a feloldás után a Phone is, akkor már beleraktam azokat a funkciókat is, amiknek a működése így már lehetséges lett. Mivel maradt a 2D Sense, ezért olyan lényegesen nem változik a sebesség, nekem most a 2.9d van fent, egy "kicsit" kigyomlálva, és alapból 960MHz-en megy.
Az időjárás módosítás, nem befolyásolja a rom sebességet, max amikor screen-on-ba megy, viszont sokkal látványosabb, és több információt ad. -
sippet
senior tag
ez igazán kedves tőlük. mondjuk ennek tükrében azért azok a hozzászólások is érdekesek, hogy az xda-s, moddolós stb. felhasználók olyan kevesen vannak, hogy a htc-nek nem éri meg velük foglalkozni.
így utólag nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon ezt az egészet hogy gondolták annak idején.
-
Zirowe
nagyúr
Ja, és gondolod ilyen szinten egy kis lótifuti rögtön rohant be a gyártósorokhoz a bejelentés után, üvöltve, hogy "emberek, döbjátok félre a lockolt nandokat, nem kell már bele, szabadok a telefonok!!!", és onnantól kezdve már csak boldog telefonok születnek..
Legyetek már realisták.1. Nem biztos, hogy a mostani kínálaton már változtatni fognak, hanem csak a jövőben megjelenő modellek lesznek feloldva.
2. Ha a mostaniakra is véletlenül vonatkozna, ennek az érvényesítéséhez idő kell.Idő az áttervezésre (gondolom egy minimális kell), idő a szoftveres igazításhoz (erre is szükség van), idő a gyártósorok frissítéséhez.
Ez mind mind sok idő, a gyártás pedig folyamatos, azt nem fogják leállítani azért, mert az hatalmas veszteséget jelentene nekik.Tartom továbbra is azt, hogy Q3-Q4 előtt nem lesz itt semmi konkrét.
Azt meg nem is veszitek figyelembe, hogy eddig sensationből ki tudja mennyit gyártottak le már.
-
racerx
őstag
Ki szoktam törölni előtte (igaz a csak data dolgokat). A system appokat meg pár lib-et csinálja csak a script. Lehet h nekem is bennmaradt régebbről valami. Mindegy, nem zavar annyira.
Nekem a 29-es tökéletesen stabil, jó a lockscreen is (peccsel), vannak ikonok, időjárás, satöbbi. -
pzoley
őstag
Ez mindig is így volt ha Widget-et töröltél !! Az Alkalmazások, Alkalmazások kezelése, Mind, HTC Sense / óra ikonos /, Adatok törlése-vel szüntetheted meg, viszont a sense alapállapotba áll ilyenkor, tehát újra kell rakni az ikonokat.
Vagy S-OFF, Absolute System Root Tool, és az megoldja rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest