- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Csak1kérdés #41149 üzenetére
Tok vagy kifelé fordított kijelző.
esetleg zokni -
-
FeRRaR1
őstag
Ne hallgass a többikere, ezt próbáld ki
Nekem ez vállt be a legjobban jól testre szabható, van hozzá magyar szótár.
-
FeRRaR1
őstag
Igazából én befejeztem a kísérletezést a Runnymede AIO és a Runny rom verziókkal is.
Szóval ajánlani nem tudok ezekhez.2.11 Gs romot használom most Pzoley DSWS kernelével.
Hibátlan. 6 mb felett másol adatkábellel és 14% alatt kapcsol ki ami a runnynál 20% volt.Igaz nem sense 3.5 de abból elegem lett, túl sok appot használok ezek szerint, mert nálam nagyon belassultak az olyan romok. 20-25 kb
Illetve ha jól emlékszem, valamelyik romba a fentiekből volt Battery calibration app, ami kernel szinten beállítja a dolgot, de Pzoley oldalán is van egy lehetőség [link] ami segíthet valamennyit.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
gabaglukk #38264 üzenetére
Ha újab romot akarsz telepíteni, akkor úgy a legegyszerűbb, hogy lefuttatod ezt:
Majd mikor kérdezi hogy tegyen e fel CWM recoveryt az igenre nyomsz, és onnan már tudsz telepíteni akármilyen romot pl innen: [link]
Meglesz a Root is S-off is recovery is.
HTC driverek legyenek fent, USB debugging/hibakeresés legyen bekapcsolva.
RazorGTR1
Te mocsok, ezért közzé teszem a nevedet
-
FeRRaR1
őstag
A pin@ és az FC a kedvenc
-
FeRRaR1
őstag
Akkor írja is HBootban hogy S-off a revo felirat alatt
4Ext Touch, ezt tedd fel.
1024 Mb elég az ext3nak15 Gb Fat 32 64k primary
1024 Mb ext3 4k primary
így legyenígy van felmásolod mind a kettőt, a zip mindent megcsinál (Dalvikot is), neked csak telepítened kell a romot a zip után.
Örülés
zso79
Nem kell kulcsokat tenni mellé
Kétlem hogy normális használattól ez így megtörténhet.
-
FeRRaR1
őstag
Az oké hogy Custom de pontosan milyen?
Clockwork Mod
4Ext recovery / TouchAz a baj, hogy CM7 óta változott 1-2 dolog.
Én minitool 5.2 home editionnal megcsinálom Fat 32 64k + 1024 Mb Ext 3 4k
Felmásolom a romot plusz a full wipe no journal ext4 1.1 zipet.
Először feltelepíted a wipe zipet, az meg csinálja az Ext 4 partíciót és a Full wipet is.
Utána a romot.Jónak kell lennie, sokan használják, illetve én is kipróbáltam.
-
-
FeRRaR1
őstag
Én is megtapasztaltam már régebben, csak most lett elegem belőle.
Land
Ezt ajánlom ha AOSP rom kell mindenképpen.
Dsws verzióban jóval nagyobb az internal memória.
S-off kell hozzá!
A két partíciót csináld meg az SD-n, a második lehet Ext3 is, és a Pzoley Full wipe ext4 no journal zippel csináld a full wipet, az megformázza Ext4 re. -
FeRRaR1
őstag
Egy kis élmény beszámoló tőlem nektek
Vonatkozik a 3.10 Dsws romra, de igazából ez volt a leggyorsabb sense 3.5 amit próbáltam, szóval az összes többi new sense romra is igaz hatványozottan.
Volt egy két órás utazásom, és voltam bátor egyszerre zenét hallgatni (poweramp 205) böngészni (gyári) itt már berecegett néha a zene. Közben futott a f@szbúk is a háttérben.
Jó mondom böngészés helyett akkor játszok kicsit. (Cut the Rope Experiments) és néha bevillant egy fekete képernyő, pár secre, aztán ment minden tovább.
Mikor ránéztem a ramra 40~ mb volt üres
Ami nem sok, viszont nagyon kevés. Véglegesen leszámoltam az összes sense 2.1 felettivel.
Az hogy 2 hívásból 2x elb@sztam zene elhallgat, majd rá 3-4 sec mire jön a csörgés, rányomok csörög tovább, rányomok még egyszer, akkor felvette szia-szia majd letette egyből a 2. nyomás miatt. Ebből én nem kérek többé.
És feltettem a Miuit 2.3.2 Dsws lehet, hogy így sokadszorra megtaláltam benne az igazit, nagyon profin testre szabható. És gyors, nem kicsit.
Közben meg kipróbáltam egyik barátom sensationján a gyárilag frissült 4.0.3, és sense 3.6 az iszonyat gyorsan fut rajta, köszönő viszonyba sincs a desirére portolt romokkal. Tele pakolta minden szeméttel, de meg se kottyan neki, vaj sima 0 reccenés, sehol semmi, mint az álom, úgy fut.
Szóval vagy marad a Miui vagy GS 2.11.
I'm not even sorry for the long post
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Koczó93 #38058 üzenetére
Megnyitod a zipet, pl Totalcommanderrel, Rom/data/app vagy Rom/sd-ext/app?? esetleg még rom/system/app
Ezek közül valahol megtalálod, rom adatkezelésétől függően ahol van htcfriendstream.apk + ugyan ez a név widgetben is.
Ezeket egyszerűen kitörlöd a zippből.
Utána ezt leszeded: [link]
kicsomagolod egy mappába, beteszed mellé a rom zipjét amiből törölted a felesleget, majd átnevezed update.zip-re utána futtatod a sign.batot ha lefut lesz egy update signed.zip, na ez a rom amit visszanevezhetsz, és telepíthetsz.
-
FeRRaR1
őstag
Egyenlőre felmentem magam a rom cserélgetés alól.
1152 Smartass elég szépet gyorsult, elsimultak a reccenések.
Screen off 245-422 smartassHa nem ugrik meg nagyon a fogyasztás akkor marad a 3.10 DSWS
Eddig 2G only 2 napot éppen elment.
este 4 óra 1% merüléssel.Nincs más hátra, mint előre és reméljük a legjobbakat
-
FeRRaR1
őstag
Nekem most a 3.10 DSWS van fent, ami gyorsabb mint a runnymede aio, nincs fent set cpu, de eléggé belassult a 3 hét alatt, zavaróak a tárcsázóra váró 2-3 sec ek, a kevés memória, néha be be reccenő lockscreen, vagy lapozás. Használható nem arról van szó, de nem gyors.
Mindjárt felteszem a set cpu-t és állítok neki egy magasabb órajelet, ha úgy se akar szűnni a dolog, akkor megy fel a GS 2.11 Dsws
Sense 2.1
Android 2.3.3 -
FeRRaR1
őstag
Mindenképpen örvendetes, de kell ez nekünk, mikor a sense 3.5 alapú romok se mennek akadás nélkül max az elején, mikor nincs fullra belakva, ha fent van a szokásos 20-25 app, meg minden ahogy az ember szereti (animációk kikapcsolva) akkor belassult nagyon a Runnymede is...No nem vészes, da ha nem folyékony a használat, hívásnál, lapozásnál, az azért zavaró, és idegesítő a mindennapokban.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
-Maci- #37818 üzenetére
1, Nekem is ez van fent, és kb ugyan olyan hangos, mint az összes többi.
2, Segít a gyorsabb kártya, nekem Kingmax Cl6 volt, lecseréltem A-data Cl6 ra, és érezhetően gyorsult a rendszer, illetve rendbe jött a HD videofelvétel. De ez nagyban függ a widgetektől, feltelepített programok mennyiségéből.
De ajánlok pár dolgot Beállítások/RcMix3D/Rosie Options/Enable Quick scroll (ez legyen 2D)
RcMix3D/Display Options/ CRT csak az off legyen bepipálva, illetve az unlock animation ne legyen!
Aztán Beállítások/kijelző/animáció (Nincs animációra tedd)Ezektől gyorsul egy szépet, (újraindítás kell neki, quick bootos)
3, Le lehet menteni Nandroiddal és vissza állítani, de nekem másik kártyánál néha FC-t dobált, ajánlott inkább a szűz telepítés, jobb a békesség.
-
FeRRaR1
őstag
Tegnap, miután visszaállítottam a gyári állapotát fater dézijének, ismét elő jött a hangerő probléma (nem hallani a hívó félt, vagy alig) ami 3.10 DSWS-nél nem jelentkezett, 2.10Do-nál viszont előtte előjött.
Az Ext 4 partíció folyamatosan össze omlik rajta, azokkal a kártyákkal is, amik az én dézimbe hibátlanok. GPS használat közben kifagy 5-10 perc után, illetve töltőre dugdosás, húzogatás közben is újraindul néha.
Egyszer már lett alaplap cserélve, mert eldobálta a térerőt.
Mi jót írjak nekik, adjanak új készüléket?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #37574 üzenetére
Csak azt nem értem, miért csak az Ass modell kapja meg...
-
FeRRaR1
őstag
Erről a mobil ultra szériáról tud valaki valamit, vagy használja esetleg?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bjørgersson #37083 üzenetére
Akkor viszont, lehet, hogy jobban jársz a gyári telefonnal, igazából magyar billt tudsz rá tölteni, az angol nyelv meg nem igazán zavaró.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bjørgersson #37081 üzenetére
Én is annyiért vettem Telenornál, igaz tavaly előtt karácsonykor
2.3 a legfrissebb hivatalos rá, és nem magyar.
De vannak alternatív megoldások
[link]
Én nagyon meg vagyok vele elégedve a mai napig, 2 napot simán elmegy, és gyors is.
GPS az ami nagyon tudja meríteni, emellett zenét hallgatok rajta sokat, email állandóan, néha net. Nem bántam meg az biztos. Játékok is elég jól mennek rajta, bár mostanában nem játszom vele.Ami negatívum, hogy ha sok appot teszel rá elfogy a belső memória, és akkor mindenképpen rootolnod kell... (ha ez negatívum egyáltalán)
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Intel q8200 #37036 üzenetére
Próbáld meg, de nálam most rendesen lejött az oldalról....
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Intel q8200 #37033 üzenetére
Ne gyomlálj csak utólag, szedd le az érintetlen fájlt, és nevezd át .zip re
Zoli fejleszti az oldalt, ezért lehet a hiba, hogy nem jó a kiterjesztés.
Szerk.: Vagy inkább várj egy kicsit, mert úgy se jó nekem, szólok Zolinak...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #36991 üzenetére
Valamerre fejlődni kell, én is maximálisan Sense párti vagyok, mégis azt mondom, hogy jó lesz ez, főleg hogy a Sensation kimaradt, már ideje lesz beruházni valamire
De még ez is bőségesen elegendő lesz, és bizony lehet, hogy nem fog elgurulni a gyógyszerem, és reálisan döntök, ha lesz akkora árkülönbség.
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
Szinte biztos lehetsz benne, hogy S-off
Megnézni úgy tudod, hogy kikapcsolod, majd hangerő le + power gombot nyomva tartod amíg el nem indul, és ott a Hboot tetején látod hogy s-off vagy on
A 10 perc az sok lesz már.
Nem tudom mennyire vagy képben, de szerintem itt olvasgassál kicsit, és utána folytasd a rom cserélést, sok bosszúságtól megkíméled magad
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Intel q8200 #36471 üzenetére
-
FeRRaR1
őstag
válasz
AnTomySm #36362 üzenetére
Ha a revo rendesen lefutott nem kell más rootolás, de kárt nem tesz.
USB debugging be volt kapcsolva? Driverek fent voltak?
Jó széria számot adtál meg a Revo honlapján?
Recoveryt kérdezi csak meg, hogy tegyen e, a rootot és s-offot megcsinálja így is úgy is.
batabe
Revo először s-offol és utána próbálja a rootot, úgy hogy elméleti síkon lehetséges....
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Aston Deen #36344 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a belakott állapotra, írhatnál majd pár szót, megköszönném
-
FeRRaR1
őstag
Szeretném használni ezt a programot, de nem vagyok biztos benne hogy melyik verzióra van szükségem...
3.10 DSWS
vagy hogy jó e valamelyik ehhez a romhoz...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
BlackTreff #36266 üzenetére
GTA 3 is elfut rajta bőven
Ha nem is bőven de 1200 Mhz-n nem akad annyira, ha nem fut semmi a háttérben, de amiket te említettél az sima liba neki.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
sityupityu #36236 üzenetére
De, gyorsabb... Teszteltem én is kingmax és samsung CL6-os kártya ellen, és az A-datával gördülékenyebben fut a rom és működik tökéletesen a 720p, kingmaxnál fagyott, samsungnál akadt a 720p
Ja és én töröltem a romból a setcpu-t így alap 998 Mhz
Nem lassú, és tovább bírja azt vettem észre (3.10 DSWS) -
FeRRaR1
őstag
válasz
sityupityu #36233 üzenetére
Lassú a memória kártyád, azért lesz ilyen a felvétel, A-data Cl6 microsd használatával hibátlan a 720p videó.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Weeman1 #36217 üzenetére
Ezt csináld meg ettől meglesz a root és az s-off, illetve CWM recovery is kerül a telefonra ha azt választod.
Magyar romokat itt találsz [link]
A Ginger Sense romokat keresd, illetve a legjobban bevált széria a 2.10 a és 2.10do volt.
Én most a 3.10 DSWS-t használom, csak ehhez nem árt egy jó memória kártya...
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #36111 üzenetére
Csak akkor érdemes, ha gondod volt valamelyik romtelepítésnél, vagy használattal.
Ha hibátlan minden akkor felesleges frissíteni, bár én is áttértem 2.5.7 ről 4Ext touchra, de nem oldotta meg a problémámat ami volt...
-
FeRRaR1
őstag
Ha revolutionaryval csináltad az S-offot és a rootot, akkor a PB99IMG nem állítja vissza a HBOOT verziót, S-off marad, és ott marad a lila felirat is.
Ez nem hiba, hanem tény.
De egyébként ha mégegyszer lefuttatod a Revot feltesz egy CWM recoveryt, és feltehetsz egy romot
Mindegyik stabil és gyors, no meg magyar, csak legyen jó az SD hozzá
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #35882 üzenetére
Bár már linkeltem, de nekem ez sokkal jobban tetszik külsőre: [link]
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Skillet #35858 üzenetére
A sense résszel egyet értek, tényleg a legjobb. Számomra is.
Viszont az hogy bizonytalan a sorsa...
Számomra nem, az Android nem erről szól, valószínűleg csak kell, hogy legyen lehetőség a Sense nélküli használatra, gyárilag. De az is lehet, hogy erre csak a fejlesztőknek lesz majd lehetősége/szüksége. Biztos vagyok benne, hogy a maradni fog, és jobb lesz mint valaha a 4.0.Én egy Motorolát, egy LG-t és egy Szarszungot is próbáltam, hát had ne mondjam a véleményemet a felhasználói élményről...
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Reddevil84 #35839 üzenetére
Ezt próbáld ki, ahogy előttem is írták: revolutionary.io
Egyszerű, nem kell kiírni meg bootolni sem, 1 perc alatt megcsinálja.
Majd számolj be az eredményről!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Reddevil84 #35837 üzenetére
Nekem is az, és nem kellett hozzá goldcard, és a visszaállítás is simán ment, amikor szükség volt rá.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Integra #35818 üzenetére
Használj Go Sms Pro-t
Gyári üzenetküldőben sem látod?
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
concret_hp #35812 üzenetére
Bizony, én is mindig használom pl.: költözés után ha 1-2 hétig nincs net, simán elbír 3 PC-t böngészésre, és bűvészkedni sem kell, teljesen egyszerű és magától értetődő minden, annyi bajom volt, hogy én az asztalival nem tudtam csatlakozni rá ha jelszó volt beállítva, így limitáltam, hogy 3 gép lehet a max, és az a mi hármunk volt, de a WPA kódot töröltem.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Integra #35805 üzenetére
Igen, az e-öböl a magyar szerviz.
qnadam
Csináld meg itt ezt: Battery kalibrálás
De egyébként az akkumulátor védelme érdekében nem is hagyhatja teljesen lemerülni, nekem olyan 7-9% kapcsol ki, ha megvárom. Fateré is ilyen körül. Mint minden használati tárgynak, az aksinak is eljön az a napja, amikor tönkre megy, ez nem egy azonnali folyamat, szép lassan halad felé, veszít a kapacitásából stb...
Ha a kalibrálás után nem javult, akkor ennyit bír, és a telefon úgy ítéli meg, hogy a védelme miatt lekapcsol.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
racerx #35803 üzenetére
Igazából én elégedett vagyok vele, elmegy két napot, olyan 25-30%-on van amikor enni kap.
Többet nem is várok tőle, sok zenehallgatás, telefonálás email, meg néha játék ami mostanában megy, persze nem sok.Battery wipe nem volt.
Most 93%-on van úgy hogy volt 40 perc zenehallgatás meg 2x5-6 perces telefon.
Nekem ez bőven elfogadható, nem panaszkodom. -
FeRRaR1
őstag
Ennek a 3.10DSWS romnak brutális a fogyasztása 4 órája vettem le a töltőről, 2g net, 2x4 perc telefonálás, meg kb 2 időjárás nézés, és 100%.
Set CPU nélkül úgy tűnik kevesebbet eszik.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #35799 üzenetére
Szerintem az van már neki pár
-
FeRRaR1
őstag
válasz
qnadam #35780 üzenetére
Nem mindegyik SD kártya egyforma, valamelyik tökéletesen működik minitool 5.2-vel valamelyiknek összeomlik az Ext partíciója, de a 6.0-val már jó.
Ki kell tapasztalni, hogy mivel jó.Samsungot nem ismerem, de bele futottam én is ebbe nem egyszer.
Class 10 meg felesleges volt telefonba, class 6 a legjobb választás, mert kis fájloknál belassulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest