- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Download Cache ügyében tudna-e valaki segíteni:
arról van szó hogy kevés, a z Android Sys info szerint max 40 ből 18.55 szabad
gőzöm nincs hogy lehetne felszabadítani többet, már leszedtem néhány alkalmazást is, próbáltam cache cleaner-eket, amit tudtam átettem az sd-re, dalvik-ot nem találok a market-en.
Mit kéne tegyek? -
EkSYS
senior tag
sziasztok!
egykis segítséget kérnék!
Nem tudom hogy kell kitörölni egy contact-ot a telóba. A contact facebook alapján került bele. A facebook-omon már rég nincs ott, de a teló még mindig mutatja hogy benne van.
Az összes contact-ot (amit lehet manuálisan ) már kitöröltem, de ez az egy facebook-os nem megy.Tudna ebbe valaki segíteni?
-
EkSYS
senior tag
Kedves Lelkes kis Újonc!
Képzeld tudom hogy egy 5000 forintossal is meg lehet csinálni. Sőt elárulom neked hogy még 4000 forintos is tudja! Talán még a 3000-es kategória is. (Elvetemültek biztos azt mondják hogy a 2000 HUF-is tudja.)
Nem is ez volt a lényeg, hanem az hogy bírja-e egyáltalán 3-4-5 stb napig. Nálam eddig bírta. Ebben volt természetesen használat is, mert ugye azért van hogy használjuk (mintha ezt írta már volna valaki) kis ez meg kis az. De ez egy teszt volt, normál esetben sem használom sokkal jokkal jobban csak akkor fut rajta az email kliens állandó jelleggel. (bár az újdonság ereje/hatása alól azt hiszem már kikerültem és bírok létezni anélkül hogy napi 10 órát tapiznám a telefont.
Szóval, a tanulság: ha kell bírja sokáig, (lásd korábban), de aki állandóan tapizza az használjon sűrűbben töltőt!ez igy elég fair?
-
EkSYS
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Ime egy fotó a Desire-mről, ami közel 4 és 1/2 napig bírta egyetlen töltéssel. (2.2-es van rajta)
(Kérem a "Photoshoppal átdolgozta vagy az androidba átírta" kommentek mellőzzenek.)
Nem volt sokat használva az tény. Kb 6 telefonhívás (20-30perc) ébresztés, power gadget, task killert használtam rendszeresen. További részletekért (akit érdekel) keressen priviben vagy offline-ban! -
EkSYS
senior tag
válasz
patakidr #5625 üzenetére
ok..csinálok egy 5 napost és beszúrom a screenshoot-ot.
nem vagyok messze átjátszótól való igaz. Wi-fi pedig be volt kapcsolva
(csak sűrűn használom a taskkillert és nincs agyon gizmozva a telo, csak ami kell, email szamologep, sms, nem fotozok vele es nem hallgatok vele zenet) -
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Desire tulaj vagyok ezt büszkén mondhatom!
Korábban már írtam az üzemidővel kapcsolatban mert nekem is eleinte probléma volt, aztán "összeszoktunk", -- én : kevesebb tapi, telo:hosszabb aksi
Előrfordult már hogy 5 napot ment a telefon egyetlen töltéssel (éjjel se volt kikapcsolva, wifi állandóán, mail szinkron 15 percenként) - igaz keveset beszéltem (napi átlag 10 perc) de 5 nap!
Azonban ha elkezdem beletolni a live hátterek, és elfelejtem használni a task killert akkor elszaporodnak az alkalmazások és max 2 2.5 nap után 'enni' kér.2.2-vel javul az üzemidő, illetve az energiamenedzsmentje?
-
EkSYS
senior tag
válasz
tariattila #2213 üzenetére
szia!
nalam eros hasznalat mellett is minimum 2 nap. Atlag mellett 4!
1 nap alatt csak akkor tudom lemeriteni ha egesz nap gps-en vagyok.
Amit en ezert tettem:
- kijelzo alapbol a leghalovanyabb
- nem vagyok allandoan online
- es hasznalom a taskkiller-tigy meg ha piros az aksi is elmegy egy napot, de termeszetesen amikor kell beszelek, netezek, gadget-olok, nyomogatom, szoval nem az van hogy ra se nezek.
Nekem bejott!
(Szerintem a tobbi platformnal is mukodhet) -
EkSYS
senior tag
Sziasztok !
Talalkozott mar esetleg valaki olyannal hogy desire-n igo8 futna de nem a teljes kepernyon hanem csak egy reszen
azt mondjak valami file-t at kene irni, de azt hol kene, meg mi lenne az? -
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Aki elégedett a készüléke jelenlegi, feltöltés utáni akku üzemidejével az NE olvassa ezt el!
Szóval, nekem nagyon tetszett ez a készülék ezért is vettem meg, de óriási csalódás volt hogy szinte óráról órára láttam ahogy az akksiból fogy az életerő.
24 óránként bizony töltenem kellett.
DE
Most 3 nap után (normális használat mellett (napi 30-40 perc telefonbeszélgetés, 1 óra internet és kb 1 óra nyomkodás!!) éppen hogy elérte a sárga részt !! Hogy hogyan? Lehet hogy mázlim van, de az is lehet hogy találtam egy olyan kis programot amit TASKKILLER-en hívnak és ezt bizony néha használom és azóta nincsenek ilyen gondjaim. Indítsd el és töröld ki a futó alkalmazásokat. -->> Hetente max 3-szor kell tölteni. A technikai részletek és miértek miatt nem bocsájtkoznák részletekbe (azt meghagyom a szakiknak).
Nekem bejött, aki nem hiszi, próbálja ki csak nem veszt vele túl sokat. -
EkSYS
senior tag
Hi!
En E90 utan terem at a Desire-ra. Azt tudni kell hogy kicsit jobban gazdalkodik az eroforrasokkal az E90 mint masok (ugy altalaban) - bar lassab is :/. Normal hasznalat mellett minimum 72 orat ment el, de kevesebb hasznalat mellett a 100 ora sem volt ritka!!!!
Nekem altalaban 24-35 ora kozott megy el, normalis hasznalat mellett, kis androdidozas, kis telefonalgatas stb.Sokat segitenek az aksi elettartam noveleseben a kovetkezo beallitasok:
- GSM Only
- ne legyen semmilyen wi-fi, BT stb. allandora bekapcsolva
- hatterkep legyen egyszinu fekete (ne Live)
- fenyero alacsonyan
- minnel kevesebb izgo mozgo- gizmo legyen a screen-ekenIgy azert a ket nap eselyes (ket nap vagy 48 ora azert nem mindegy)
(Ha van neked is tipped meghallgatom)udv
b -
EkSYS
senior tag
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Desire tulajok, kb mennyit bir nalatok az aksi? (Normalis hasznalat mellett)
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Azt tudja esetleg valaki hogy Desire-nel hogyan lehet az megcsinalni hogy a regiszterben illetve a hivaskezelesnel CSAK a telefonmemo-ban levoket mutassa, a SIM kartyasaokat ne! (a view-nal mar beallitottam amit ott tudtam)
-
EkSYS
senior tag
Koszonom a tanacsokat!
Azt kerdeznem meg hogy milyen szoftvereket ajanlanatok, igy kezdo androidosnak/desire-osnak?
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Beujjult egy desire!
Tetszik!
Nehany apro kerdes:
- azt hol lehet megnezni hogy mennyi adatforgalmat bonyolitott eddig?
- a maps-hoz mindenkeppen kell neki net?
- ha az idojarasos dolog be van kapcsolva akkor mennyi netet eszik?koszi
b -
EkSYS
senior tag
és más egyéb olyan "normális" funkcionalitásban nem szenved hiányt amit a hétköznapi ember a legtöbbször használ? (MMS, SMS, fényképező, ébresztőóra ilyenek)
Úgy értem ezek működnek normálisan BUG-ok nélkül?
Leejtés, vízcseppek, ráülés, ilyeneket mennyire bírnak?
)Másik amin gondolkodom az a Legend, azért mégis nem kevéssel olcsóbb) -
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Tanácsokat, véleményeket szeretnék kérni:
Desire-t vásárlásán gondolkodom, de egy családba már korábban vettek egy Touch Pro-t vagy Pro II-t.
Sok baj volt vele, kamera ment / nem ment. MMS is hébe-hóba. Fagyogatott.
A Desire-rel vagy úgy általában generál a HTC készülékekkel előfordulhatnak még ilyen a mindennapi alapfelhasználói problémák?
Most az oké hogy mindent tud, sense, GPS, csilli-villi, de telefonálni lehet vele, nem fagy le ha beszéd közbe jön egy új hívás? Tudok vele MMS-t küldeni? HA készítek vele egy fotót azt tudom küldeni azonnal MMS-be? Ékezeteket kezeli, tudja?Várom a véleményeket!
Köszi!
b
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest