Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hooper #19197 üzenetére
Szia!
Nekem is melegszik, főleg amikor töltőn van közben. Hideg, hasonló erős készülék nincs!
1Ghz pörög a hátlap alatt jó h meleg, nem kell ezt hiba ként venniViszont a 2010-elején forgalomba került készülékek egyes darabjai túlmelegedtek, és újraindultak (főleg navigáció + töltés közben) az E-care-ben is rengeteg alaplapot cseréltek e miatt.
Természetesen a HTC nem ismerte el a hibát.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
Hooper #19197 üzenetére
Razor szépen összefoglalta a fogyasztásos kérdést, én annyit tennék hozzá, hogy érdemes lenne szervizben bevizsgáltatnod a készüléket, ha rákeresel a túlmelegedésre, akkor volt itt pár versenyző, akiknek szintén volt ilyen tapasztalatuk. Ha jól emlékszem, alaplapcserével orvosolták.
-
r4z
nagyúr
válasz
Hooper #19197 üzenetére
Szia!
A 3GS azért merül lassabban, mert:
1. Csak 600MHz-es CPU-ja van, nem 1GHz (+)
2. Kisebb felbontású képernyőt kell meghajtania
2.1. Kevésbé van terhelve a processzor
3. Nagyobb benne az akkumulátorA melegedésre nincs ötletem, nálam töltés közben játéknál se melegszik közepesen langyos fölé a hőmérséklet a processzor körül.
Dühös a sárkány (Snapdragon), és tüzet okád? Nem tudom. -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Már lehet lerágott csont, de megint a fogyasztás a téma
előzmények: Barátnőmnek iPhone 3gs-e van és néztem rajta az imént egy 18perces youtube videot 3Gvel (kb 50%os fényerővel), mivel a felső státusz sorban %os töltés kijelzés van láttam h alig 5% ment le a video közben..
Ezen kicsit meglepődtem. Meg néztem a sajátomon is ugyan azt a videot (18perc, 3G, viszont 25% fényerő): 13% (!) ment le, és a telo alja forró volt (a battery 40 celsius-t mutatott, de az alsó 1/3 szerintem sokkal melegebb szerintem).
Akárki akármit mond szerintem ez nem normálisEgy barátomnak desire Zje van és kérdeztem tőle h szokott-e melegedést tapasztalni, azt mondta h talán egy kicsit, ha autóban van és a 3g meg a gps megy és navigál.
Ezután nézegettem ilyen diagnosztikai programokat (több is van fent - system, elixir, quick system, process monitor) hogy hátha fut valami a háttérben de semmi, viszont ahogy bekapcsolom a kijelzőt a cpu mindegyik progi szerint 100%on pörög!
Raktam ki widget-et is - képernyő bekapcs és 100%.Ezt megnéztem restart után is, valamint úgy h kikapcsoltam minden adatforgalmat, repülős mód, stb, hátha valami hasonló. A system progi szerint az Android Systemen kívül semmi nem használja a cpu-t.
(gyors merülésre -ezzel együtt melegedésre- már panaszkodtam régebben is gyári ROMmal és most HD FN a2sd-vel is, kb annyival mindig elsiklottam felette hogy okostelefontól ne várjak hosszabb üzemidőt)
Találkozott már valaki hasonlóval?
(ja igen, csak "érdekesség": múltkor az ágyban a takaró alatt maradt a telefon - töltő bent, nem volt lezárva és ment a kijelző - bitang forró volt, az elixir a hőmérsékletnél csak annyit írt ki h "túlmelegedve" - nem hiszem h ez normális viselkedés :S )
-
törölt tag
válasz
pzoley #19192 üzenetére
Most feltettem az AuraxTSense v8.2-t megy a Market is, megy a Facebook for HTC Sense (nem szinkronizál nonstop) is, és gyorsabb is.
Valószínüleg a saját ROM készítése során keletkezett valami hiba, talán kihagytam valami fontos file-t nem tudom.
Lehetséges valóban kevés a HD rom-nak a gyári kártya. A Data2SD+ nem okozhat ilyen problémákat, azt kizárhatjuk.A saját romodat majd kipróbálom de most még belakom az Auraxot.
Ha feltettem minden progit meg beállítottam mindent akkor ugye a NAND backup mindent ugyan úgy tesz vissza ahogy volt, igaz?Még azt se mondhatom h túl nagyra csinltam volna a rom-ot mert ugyan akkora a mérete mint a tiédnek. Nincs telenyomva se a system, se a data.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
#59816064 #19189 üzenetére
Sajnos csak azt tudom mondani, hogy egyedi hiba, sem nálam, sem másoknál nem jelentkezett a probléma, ebben a formában. Írtam már a két lehetőséget, hogy mi lehet, de gondolom telepítés után az nem lehetséges !!
Feltettem ma a saját HD rom-omat, ott nem kell csinálni semmit, csak telepíteni. Én most is azt használom.Próbáld ki, és kiderülhet, hogy hol a gond !!
HD-V2.0-data2sd+ saját rom -
r4z
nagyúr
válasz
Sep Tepi #19188 üzenetére
People >> Import/Export >> Export to SD card
Memóriakártya kártyaolvasóba be vagy telefon Mass storage módban gépre köt
Lementett kontaktok (*.vcf fájl) SD kártyán megkeres
Google Account-ba belép >> Gmail >> Címtár >> További műveletek >> ImportálásHa megvan az importálás, simán tudod szerkeszteni a kontaktokat a címtárban.
Ha van Wifid/mobilneted, akkor:
(Telefonon) Settings >> Sync & accounts >> Google >> Sync nowHa nincs:
(Google címtár) További műveletek >> Exportálás
Keletkezett *.vcf fájl felmásolása az SD kártyára
(Telefonon) People >> Import/Export >> Import from SD card -
Sep Tepi
csendes tag
Sziasztok!
Amikor betettem másik telóból a sim kártyát a készülékbe a telefonkönyv teljesen összekutyulódott. Vezetéknév utónév sok esetben felcsrélődött nem találok számokat, neveket stb.
Számítógépen akarom rendbetenni, telefonkönyv szerkesztő programot keresek!!!
Ami működik HTC Desire-re.tx
-
Mákdaráló
tag
válasz
LouiS22 #19182 üzenetére
Az a gond, hogy azt a java-t tettem fel, amit llaszlo írt, és valszeg működik is a program, de 1. nem értem a hibaüzenetet
2. elég noob vagyok okostelefon téren, úgyhogy igazából a parancssort sem tudom, hogy kell használni. Elővarázsolni még tudom, de, hogy pontosan mit és hogyan.. azt már nem. -
Mákdaráló
tag
Üdv Mindenkinek!
Az 1. hsz. alapján nekiálltam telepíteni az SDK-t, kerestem több pontos útmutatót is, de valahogy nálam nem óhajt működni a dolog.
Letöltöm a Java JDK-t, leszedem az SDK-t, beállítom a Környezeti változóknál a Pathba a könyvtárat, frissítem az SDK-ban az USB drivert (bár a HTCSync telepítésekor mindent rátesz, tehát szerintem nem is szükséges).
Ezután csatlakoztatom a készüléket, és nem akar működni. A ddms esetében a következő hibaüzenetet dobta:
"Failed to get adb version: Cannot run program "adb": CreateProcess error=2, A rendszer nem találja a megadott fájlt."
Ha valaki tud valami okosat, azt megköszönném, mert kb. 5. órája próbálkozom, és kissé feszült vagyok.
Xp-n és Win7-en is próbáltam, ugyanazzal az eredménnyel.
Az egészre azért volna szükségem, mert szeretném átdobálni a 35 megát foglaló iGo8-at az SDre. Ha esetleg van bármi más gondolat ezzel kapcsolatban, azt is szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
Viper26 #19173 üzenetére
Data2SD+, Sense felület eltakarítva, a framework.apk és sok más (pl. People, Dialer, Browser, általam sűrűn használt programok) *.apk grafikailag módosítva (Droid X-szerű vörös-fekete most minden, eszméletlenül passzol a barna készülékházhoz
)
Szerk: Ja, és csak custom MTD-vel működik, mivel a játékok a /systemben vannak a jobb futás végett
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
redbiro #19154 üzenetére
Tényleg a Facebook for HTC Sense volt a ludas, köszi
Ha ujra felvettem nekem sem volt jó így tehát végleg törölni kellett.Csak sajnos így nem működik a HTC-s people widget sem mert nem lehet összekötni a Facebookal én pedig úgy használtam.
A Market-ről sem tudok mindent letölteni, valamikor engedi de legtöbször nem, azt sem tudom mi okozza, programot sem telepitettem azóta.
-
r4z
nagyúr
Nincs ötletetek, mi az istent szinkronizálhat egész álló nap a Desire?! Úgy levitte a töltöttséget, hogy ~60% helyett 18%-nál járok perpill...
-
törölt tag
Sziasztok
Ha csinálok egy wipe-ot a v.1.2-es romok, akkor a Data2sd+ is törlődik? -
ByB
addikt
Köszönöm az infókat, ezek szerint nem visszanyerhetőek az sms-ek. Mindenesetre ideje keresnem egy jó kis backup appot.
ui.: Kellemetlen, hogy ezután nem bízok a telefonomba.
-
Integra
titán
no, megvan a people beli hiba.
a gmail-ben rengeteg kontaktom a cimkék mappából átpakolódott az egyéb almappába. de hogy miért, ne kérdezzétek... visszaraktam őket a cimkék mappába és máris látta őket a people nézet is. jól megfingatott azért... -
-
LouiS22
veterán
válasz
T0MEEE #19152 üzenetére
Most őszintén: olvastál valahol valamit egy fórumon, és ettől elbizonytalanodsz? Nyilván létező hibáról van szó, ami néhány embert érint, én legalábbis nem nagyon emlékszem arra, hogy az itt olvasható 20 ezer bejegyzésben tömegesen panaszkodtak volna ilyesmire. Érthetően baromi bosszantó hibáról van szó. De ha ezt felfújod, és akkora hibának állítod be, ami elbizonytalanít, akkor valóban nincs szükséged okostelefonra. Bár ha jól látom, a hiba nem HTC specifikus, hanem google bug - de arra ötlet sincs, hogy mi váltja ki a törlést. Szerintem valami szarul kódolt alkalmazás, de ez csak tipp)
Megoldás:
rendszeresen mented az adataidat, így ha beüt a baj, van honnan visszaállítani (nekem naponta lefut egy mentés)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
pzoley #19143 üzenetére
na erre válaszolok mert lehet, hogy közérdekű:
én is erre gyanakodtam, pont zoley figyelmeztetése alapján, de aztán megpróbáltam visszaemlékezni és arra jutottam, hogy én bizony az app szinkont nem kértem az első beállításnál.
kicsit utánamentem xda-n, meg google-lel, és kiderült, hogy valszeg a facebook for htc sense akad be, az akar folyamosan szinkronizálni.
ott azt ajánlották, hogy töröljem az accountot és vegyem fel újra de ez nekem nem segített, úgyhogy a sima android facebook alkalmazással hoztam létre egy facebook accountot, ahol ugyanúgy engedélyeztem a contacokkal a szinkronizálást, azonban a folyamatos szinkronizálás így végre megszűnt. -
Hippo
aktív tag
Próbálkozom ezzel a CSM akcióval (HD-ROM-FN V1.2a-1.72.405.2 Data2sd+), de nekem ilyen a tömöríett állományban, hogy sign.bat alapból nincs..
Ilyen van csak gyökérbe:
-data
-system
-update.zipIlyenkor most mi van?
mod: Végül gugliztam és az auto-sign.zip-et letöltöttem és azzal próbálom most.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
SMS nem törlődik csak úgy, pláne nem egy egész adatbázis. A baj az, hogy root nélkül meglehetősen macerás (de nem lehetetlen) hozzáférni az adatbázishoz, amiből kiderül, hogy tényleg törlődtek-e az üzenetek.
Hopp, egy ötlet: telepítsd az SMS Backup Restore nevű appot a marketből. Csinálj egy backupot (egy xml fájl lesz). Ha 0-nál nagyobb a mérete, és van benne adat, akkor megvannak az üzenetek).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
pzoley #19143 üzenetére
Az előző rom is felment csak minden kínja volt, akadt. Az 1.2-es már jó, csak a marketet nem tudom hova tenni...
Az SD kártyával mi lehet? 512-es particó van rajta, a ROM managerrel csináltam, csináljak neki 1Gb-sat Minitool partition wizard-al?
Biztosan elég a gyári kártya sebessége ehhez a rom-hoz?A telepitésnél meg semmi hiba nem volt, mindent úgy csináltam ahogyan a honlapodon le van írva.
Kár, pedig nagyon tetszik ez a romLehet segít valamit a radio romot még az AuraxTsense 7.6.1 alatt frissítettem.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19140 üzenetére
Na, közben annyival módosítnamám a kérdést, hogy ki milyen 3rd party app-ot használ proxy beállításhoz. Ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy alapból ezt az Android nem tudja.
Én ezt a kettőt találtam: Android Proxy Setting APK és ASProxy
Most sajna nem tudom kipróbálni. Másnak tapasztalat? -
pzoley
őstag
válasz
#59816064 #19142 üzenetére
Neked már az előző rom sem ment fel, ott valami probléma van vagy az sd kártyával, vagy a telepítéssel.
A szinkron akkor csinál ilyet, ha amikor bejelentkezel először a goodle fiókba, bent hagyod a pipát a szinkron app-nál !! Ezért szokott sokat szinkronizálni.
Szerintem, kezd elölről az egészet, kezdve az sd kártya partícionálással !! -
törölt tag
Sziasztok!
Ez a rom van fent:HD-V1.2-data2sd+ CSM miért nem enged letölteni a Marketből? 10-ből 9-szer nem sikerül, nem ír ki hibát, egyszerüen nem tölti le.
A sync ikon meg már tegnap óta kint van ha van wifi mit szinkronizál ez eddig?
-
ByB
addikt
Ma reggelre eltűnt az összes sms-m a telefonomról!!! Valaki tapasztalt már hasonlót?
Nem rootolt, legfrissebb gyári oprendszer, újraindítani már próbáltam, nem segített.
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Proxy beállítást merre találom? LEAP-et sikerült "belegyurmáznom" a wpa_supplicant.conf-be, de ez még nem elég az üdvösséghez. Kellene az a fránya proxy is...
-
r4z
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #19128 üzenetére
Szia!
Ha a GS meggyőző volt, a Desire se lesz kevésbé jó. Én azt mondom, hogy a HTC ütőkártyája a Sense. Amíg nem használtál huzamosabb ideig HTC készüléket, nem tudhatod, milyen jó dolog ez. Nem a Launcher benne a lényeg, hanem az a sok apró plusz, ami a minden nap használt alkalmazásokba bele lett írva.
Belső tárhely: hát igen, ez talán a Desire legnagyobb hibája. Ha sok alkalmazást telepítesz, iszonyat gyorsan betelik a belső memória.
Az erősebb hardvert csak akkor érdemes figyelembe venni, ha komoly 3D-s játékokat játszanál, egyébként elhanyagolható a különbség használat közben.
Ha tényleg csak a SAMOLED tart vissza, akkor ne tartson. Mindennapi használatnál nem számít sokat. Amúgy a GS-nek és a Desirenek ugyanolyan az üzemideje - masszív használattal 1 nap -, ebben egyik telefon se jobb ebben a kategóriában.Ezek fényében neked kell döntened. Persze a válaszomban főleg a saját készülékemet preferáltam, de ami érveket felhoztál, teljesen a helyükön vannak. Talán a jobb személyre szabhatóság, ami sántít, mert egyformán lehet őket customizálni az Android rendszer miatt.
Integra: Igen, elvileg visszaállítja, de ha nem, egy újraindítás biztosan megoldja a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
barrasz
aktív tag
Pzoley!
Akkor ha jól értelmezem ha most töltöm le a HD-ROM 1.2a zip-et akkor már benne van a kamera? -
pzoley
őstag
válasz
LordAndrew #19130 üzenetére
Használni használható, csak gyorsan fog fogyni az Internal Memory.
De ezt a data2sd scriptet nyugodtan használhatod, mert ez teljesen más elven működik mint a többi. Itt a /data partíció egyszerre mountolódik fel a nand system,cache partíciójával, még a rom elindulása előtt.
De ha gondolod, teszek ki csak A2SD+ -os rom-ot. Legyen fullos, vagy CSM ?? -
LordAndrew
tag
Pzoley,
A honlapodon található HD-ROM-FN V1.0-1.72.405.2 Data2sd+ -romot, ha sima két partíciós kártyára teszem fel és nem flesselem utána a Data2sd+_flash.zip -et, akkor normál A2SD ROM-ként tudom-e használni Data2SD feature nélkül? (Hallottam rosszakat a Data2SD-ről és nekem elég a sima A2SD is).
-
irmacsek
csendes tag
Köszi a válaszokat!Sajnos olyan autóban utazok amiben nem lehet rádiót hallgatni (szabály tiltja)Fülessel pedig nem hallom a kinti zajokat,ami nálunk fontos,tehát sumákban csak a kihangosított telefon a nyerő!Ezek a gps-ek vannak olyanok mint amiket én írtam?És ugyanúgy rá lehet őket rakni a kártyára,mint az előzőeket?
-
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv.!
Szeretnék egy kis segítséget kérni,mivel nem tudok dönteni.Szeretnél új telefont vásárolni.Az elmúlt pár hétben már szinte 100%-ig biztos voltam benne,hogy HTC Desire lesz az,de valamelyik nap nyomogattam egy kicsit egy Galaxy S-t,és nagyon meggyőző volt.
Amit magamtól fel tudok hozni pro és kontra érvek a következők:HTC mellett:
Sense UI, anyaghasználat,2 év garancia,a HTC "hírneve",megbízhatósága, és az ár,valamint egyszerűbb személyre szabhatóságSamu mellett:
SAMOLED,hardware,belső memória,üzemidőKérlek Titeket,ha időtök engedi segítsetek egy kicsit a választásban,sajnos nem tehetem meg,hogy havonta váltsak telefont,tehát jól meg szeretném fontolni a vásárlást.
Sokat olvastam SGS-ről az elmúlt napokban,de rengeteg szívás van vele,úgy látom.Csak az a fránya S-AMOLED.Ami még a Samu ellen szól az ára a T-nél,115k-ért adják 2 év rablánccal ami nagyon sok.Dézi viszont csak 90k-ba,webshop esetén csak 85k-ba fájna
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
dombila
őstag
válasz
irmacsek #19126 üzenetére
Gyári ROM-mal nincs magyar menü, csak HD-Rom-mal. (Pzoley-é remek!!)
Van rá offline navigáció (pl .Motonav, Sygic, ...). Hivatalosan persze nem ingyenesek, ahogy a Garmin és az iGO sem!
Kihangosítva nem egy HIFI, de működik - miért nem fülest használsz???
Kevés használat alatt 2-3 nap az aksi, de intenzív használat mellett (böngészés, játék, navigáció,...) akár napi töltést kér. -
irmacsek
csendes tag
Lenne pár kérdésem,mert az omnia2-met ilyenre tervezem lecserélni!Van rajta Magyar menü?Lehet rá tetetni olyan gps-t mint a vindózra az igó,vagy a nokiára a garmin,a lényeg hogy ingyenes legyen ne internet függő??Kihangosítva hogy szól?az aksija kevés használat alatt meddig bírja?Köszönöm a válaszokat.
-
pzoley
őstag
Az oldalamon a HD-V1.2-data2sd+ CSM lapon letölthető a HD-ROM_720_Kamera_Flash.zip
ami már tökéletes 720-as felvétel és lejátszás-t tesz lehetővé, minden HD rom-on.
Recovery, Flash, Wipe nélkül !![ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
adott két app
wetter.info és ran
beolvassa a barcode scanner majd nem találja meg a marketban.. miért?! -
törölt tag
Sziasztok!
Most tettem fel Pzoley HD-ROM-FN V1.0-1.72.405.2 Data2sd+ romját és borzalmasan akad.
A programok fél perc utána indulnak el, a legrosszabb hogy a kijelző kb. 20 sec után ébred fel a gomb megnyomása után.
Valami bőszen szinkronizálhat a háttérben, mert folyamatosan kint van az ikonja.Fog ez még javulni vagy mit csinájak vele? Volt már kb 3 ujrainditásom.
Köszi
szerk.: már a szinkronizáció is befejeződött (legalábbis nincs kint az ikon) de a problémák továbbra is fenn állnak.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
f1alonso #19104 üzenetére
Szia!
Mint az a plecsnin is látható, nagyon megéri az árát.
A Flash tartalmak általában normális sebességgel futnak (pl. YouTube), de néhány videomegosztónál akadozik az egész, a Flash játékoktól pedig egyenesen kifekszik.
Típushibák: Nem valami passzentos hátlap, könnyen karcolódó kameravédő plexi.SZATA: Én a Brando Protector Plus Ultra Clear-t ajánlom, nagyon bevált. A HTC-s fólia, ha jól hallottam, felhajlik a szenzorok körül, de aki használja/használta, megcáfolhatja
Mágneses tokkal nincs tapasztalatom, de nem nagyon zavarhat be.
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Ha minden jól megy, holnap én is belépek a Desire tulajdonosok táborába.
Milyen fóliát vegyek hozzá?
A Speedshopban nézegettem, mert útba is esik és nagyon szépen fel is rakják.
Az a gondom, hogy nincs túl nagy választék, illetve olyan amire én gondoltam. Van Brando (matt és Ultra Clear) de én vmi vékonyabbra gondoltam mert szerintem az is elég a kapacitív kijelzőhöz, meg a mostanin (Kaiser) is az van de nem vagyok vele túlságosan megelégedve. Ezen kívül van még noném és van még olyan opció, hogy Case-Mate tokokhoz is adnak fóliát. Én igazából gyári HTC-re gondoltam. Az olcsóbb is, mert 2 db van benne, viszont csak a Motokerben találtam a közelben (jó áron).A másik kérdésem a tokkal kapcsolatban lenne:
A mágneszáras tokok mennyire zavarják a telót a működésben a szenzoraik, iránytű miatt?Köszi és bocs a szófosásért!
-
f1alonso
aktív tag
Hello!
Érdeklődni szeretnék a telefonról mert most tervezek egy ilyet venni.Megéri a pénzét?Flash tartalmakat hogyan játsza,milyen hibája van esetleg stb. köszönöm előre is.
jelenleg most galaxy spicám van. -
r4z
nagyúr
válasz
kidifirnigel #19102 üzenetére
Az Applanet-et próbáltad már? Az apk fájlt szedi le a programokhoz, így nem szólhat bele a Market a telepítésbe.
(Ha wareznak számít, akkor törlöm, de a problémát valóban megoldja. Plusz nem kötelező kihasználni az adottságait a programnak és/vagy a szervernek)
[ Szerkesztve ]
-
kidifirnigel
csendes tag
válasz
pzoley #19101 üzenetére
De akkor ezt minden egyes telepítésnél el kell játszanom? vagy ha egyszer megcsináltam, utána már menni fog minden nagyobb méretű program a marketről?
Amúgy meg kipróbáltam, hogy valahonnan megszereztem a marketes .apk fájlt, sd-ről telepítve egyből működött, csakhát nem minden marketes programot lehet más forrásból megtalálni... -
pzoley
őstag
válasz
kidifirnigel #19099 üzenetére
A system semmi szín alatt nem lehet a gond !!!
A gond ott van, hogy a Market használatnál két sajnos kőbe vésett akadály van. Az egyik, hogy nem lehet 2GB-nal nagyobb méretű a partíció, de ha ezt detektálja, már sikít.
A másik hogy a /data/data/ könyvtár mérete sem haladhatja meg a 150 MB-ot. Ilyen probléma akkor szokott jelentkezni, amikor már fel van telepítve, pár navigáció, vagy játék.
És sajnos az sem zavarja a Market-et, hogy ha közben az Internal Memory mérete 450 MB, akkor is kidobja ezt a hibaüzenetet !!
A megoldás ilyenkor az lehet, hogy lemented az eddig feltett játékokat a system/sd/app könyvtárból, majd uninstall, leszeded a játékot, install, azt is lemented a system/sd/app könyvtárból, és ahova mented a játékokat, onnan a lementetteket install. Így menni kell neki !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- LED világítás a lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest