Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz
vatomi #20290 üzenetére
A képek a 2 partíciós rom-ról készültek, láthatod hogy az A2SD mérete megegyezek az Internal Storage méretével !!
A 3.x verziókban már ki lett javítva az összes jelzett hiba, közöttük a 720 video is, és te választhatod meg bármelyik rom-nál, hogy forduljon-e a főképernyő, vagy ne.
3 partíciós megoldást csinálhatok, innentől már nem nagy dolog, bár ha az 2. partíciót 1.9 GB-ra csinálod akkor kb ugyan ott vagy. -
r4z
nagyúr
válasz
RootRulez #20295 üzenetére
Szia!
Itt egy kis összehasonlítás részemről:
Desire:
+ Erősebb processzor
+ Sense felület (az alap programok - névjegyzék, böngésző, stb. - is idetartoznak)
+ Frissebb rendszer (ha jól tudom, a Defy nem kap 2.2-t)
+ Gördülékenyebb, felhasználóbarátabb szoftver (ezt vehetjük a Sense-hez is)
+ Optikai trackpad (gépeléskor nagyon hasznos)
(+ Szélesebb buherálási lehetőség, amennyiben ez szempont)
- Érzékeny lencsevédő plexi (a képek nagyon rosszak lesznek, ha elkezd kopni)
- Kevés hely a programoknak
- Bugos Multi-touchDefy:
+ Erősebb 3D gyorsító
+ 2GB ROM
+ IP67-es szabvány
+ Olcsóbb
- Nincs rá 2.2 frissítés[ Szerkesztve ]
-
mocsarid
csendes tag
válasz
james008bond #20294 üzenetére
Megoldódott közben, szóval már ezek is fenn vannak. Rosszul másoltam be őket ezért nem találta az előzőleg elmentett app-okat.
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #20294 üzenetére
A nem system app-okat amúgy is illik a data/app könyvtárba tenni !!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Tudom nem a megfelelőbb helyen kérdezek, mert ebben a topikban több elfogult felhasználó lehet
Miért válasszam ezt a Motorola DEFY helyett? Érvekre lennék kíváncsi, nem "Azért mert nekem ilyenem van és ez jobb" jelelgű válaszokra. Köszi!
-
mocsarid
csendes tag
Szia pzoley!
Eddig nagyon jó új az HD, nekem gyors és egyelőre stabil. Érdekelne engem, hogy ha szeretnék megváltoztatni vmit egy ilyen ROM-ban ( pl. a wifi jelerősségét jelző kis ikon nekem jobban tetszett) akkor azt hol tehetem meg?Ez nagy meló, v nagyon bele kéne nyúlni? ( ugyanilyen analógiára ha látok vhol helyesírási hibát azt is javítanám ). Egyelőre csak érdeklődés szintjén áll a dolog, de ha könnyű, akkor lehet nekiállnék.
Többiektől:
Mikor még a Leedroid volt fenn és elkezdett újraindulni a telefonom, TitaniumBackuppal lementettem mindent ami kellhet. Most a HD rom alatt telepítettem a Titaniumot, majd pedg a megadott bck könyvtárba visszamásoltam azt, amit előzőleg lementettem, mégsem tudok restore-olni. Mi az oka? -
vatomi
aktív tag
válasz
pzoley #20250 üzenetére
Jelenleg a HD-ROM-V1.3a 1.72.405.2 data2sd++ 3 partíciós megoldásod van fent ami majdnem tökéletes, de látom, kész az új verzió! Viszont azok mindegyike 2 partíciós, csak akkor az nem tiszta, hogy a romok közötti különbséget szemléltető képek nem erről az új rom-ról készültek? Merthogy ott a system storage 1GB látszik, gondolom ez pedig csak a 3 partíciós romoknál van...
Jó lenne a forgó főképernyő, esetleg ha kevésbé lenne darabos a 720p videó, bár ez lehet a microsd-m hibája is...
Szóval lesz-e, van-e 3 partíciós HD-ROM-FN V3.1-1.72.405.3 rom?
Amúgy minden tiszteletem a munkádért és a supportért!
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
feltelepítettem a seekdroid alkalmazást és azóta folyamatosan újra indul a telefonom a boot-nál. Leedroid van rajta. Újra telepítés, vagy vissza lehet ezt még hozni valahogy?
A másik. Hogyan lehet elmenteni a telefonom desktopját? Tehát az összes shortcut-ot és foldert ami a képernyőmön van. Újra húzásnál felgyorsítaná a dolgokat rendesen ha nem kéne mindig létre hozni a rengeteg parancsikont.
Köszi!
-
Luser2000
addikt
Tudna nekem valaki segíteni, hogy a Dezsőre PZoley HD-ROM V1.1-1.72.405.2 FN Extended verziójára hogyan tudnám felküzdeni a Google Car Home alkalmazást???
(valahonnan letöltöttem az apk állományt - lehet rosszat? -, települ, de nem látom a programok között és sehol máshol sem).
Köszi,
Balázs -
pepepapadk21
csendes tag
válasz
pzoley #20257 üzenetére
Az sclass2-es kártyákra vonatkozó fejlesztést nagy izgalommal várom, mert Sandisk 16 gbyte kártyát nem szeretném leváltani, ha pzoley tud gyógyírt rá. Előre is köszönet a fejlesztésért.
A fenti memóriakártyával sem elviselhetetlen sebességű a ROM (HD 2.1), de némi kompromisszumot mindenképpen igényel. Főleg éledést követően, illetve widget-ről való indításkor.
-
bart66
csendes tag
a hd 3at hogy kell flashelni ?
-
mocsarid
csendes tag
válasz
Hooper #20278 üzenetére
én már feltettem (a2sd) eddig jó, bár tesztelni majd hnap fogom jobban.
Tetszett,h rögtön az elején lehetett szinkronizálni az előző telefonról. Nálam ez pl 780 sms kapásból. Mostantól itt pihen az új telón.
De nekem újdonság a magyar nyelv is, ennek is örülök ( bár elvoltam az angollal ), de helyesírási hibák vannak. -
Hooper
őstag
válasz
racerx #20274 üzenetére
Hát pedig ezeket a hibákat produkálta mindenkinél akiknél nem érte el a kártya az 1megás írást.
De okosabbak lettünk, és legyen ez tanulság > data2sd esetén a CL6 és CL10es kártya használható csak, de többen a CL6ra esküsznek.
Akik már feltették a 3.0t mesélhetnének hogy milyen, én valószínű már csak holnap tudom. -
racerx
őstag
válasz
james008bond #20269 üzenetére
Persze ez így van, de ettől még nem indul üjra, nem tűnnek el telefonszámok a telóról ésatöbbi ( ilyesmiket is olvastam itt)
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #20271 üzenetére
Szerintem FN (Full NAND) akart lenni, de lehet, hogy Zoley újított valamit
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz
racerx #20264 üzenetére
Én azt mondom, saját tesztjeim alapján, egyetértve PZoley.-val, hogy a Class 10-es karik nagyobb fájlok mozgatásában erősek, a Class 6 meg inkább a kisebbekben. Szerintem a teló működésében meg inkább az apró fájlok mozgatása az érdekes. Úgy, mint ssd-és-oprendszer viszonylatában.
-
racerx
őstag
válasz
pzoley #20257 üzenetére
Azért a boltban kapható Kingstonok 90%-a hamisítvány, azt tudod!?
Azért én nem hinném , hogy a ujraindulások, meg a telefonszám eltünések, meg még kituggya milyen hibák hátterében csak az SD állhat. Hogy lassú, hogy akad azt OK.
Bár ha belegondolok , hogy nálam az alphareves CW mit művelt, nálad meg nem..
Szóval ja... akármi megtörténhet -
dombila
őstag
-
mocsarid
csendes tag
válasz
james008bond #20256 üzenetére
Igen, ezért nem láttam én sem. Chrommal tolom én is, és ott még január 30-iki frissítés van.
Firefox behozza az újat..én meg nyomkodtam a frissítést mint süket a csengőt -
dombila
őstag
válasz
james008bond #20255 üzenetére
Na ne mááá, csak az 1.4 és 2.4 van a Letöltések oldalon. A 3.0 még nincs sehol, legalábbis én nem látom.Bocsi, megvan. Csak a Refresh nem működött...
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #20235 üzenetére
Itt vannak 32GB-os CL6, CL10-es kártyák. Biztos van más fajta is, én ezt néztem ki.
Francba, most látom, hogy ezek nem micro sdhc-k. Grrrrr....
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
racerx #20251 üzenetére
Nekem egyik data2sd-s rommal sem volt semmi gondom. Soha nem volt újraindulás, ami másoknak nem ment, az nekem sem, de azokat most javítottam. A gond az sd kártya, mivel mindenki a nagy márkás kártyákat veszi, amik nem is telefonba készültek, hanem digtális kamera, fényképezőgép.
Nekem a hétvégén, volt szerencsén 4 márka, több sd kártyáját tesztelnem.Az eredmény siralmas volt. Az Adata pl az egyik legolcsóbb, de nekem eddig is az jött be.Van olyan 8GB class6-os Kingstone kártyám /azért vettem mert Kingstone / ami kemény 1 MB-ot sem éri el kártyaolvasóba !!!
Pedig fel kell készülni, hogy azért programok jönnek ki, és egyre nagyobbak lesznek. Az A2SD-nél előbb utóbb elfogy a hely.
Van megoldás a sclass2-es kártyákra is, majd kipróbálom. Az első script amit csináltam az gyors volt lassú kártyán is, mert 1 fájl volt az egész, és ott szekvenciális az olvasás, amiben meg minden kártya jó.Lásd a kártya teszteket.
Most letesztelem az új MIUI-t, felteszem az oldalra, ls az eredeti 4GB kártyán kiprónálom a régi script-emet, de nem extended módba 3 partícióval, csak 2-vel. -
dombila
őstag
Láttátok már a SlideIt Keyboard-ot?
(Na meg az új Market-on is: Slideit Keyboard
Eszméletlen! Nem kell felemelni az ujjad, csak húzni a betűkön és odateszi a megfelelő szót. Tud magyarul is (enélkül értelmetlen is lenne.)Sajna az ingyenes változat csak próbaideig megy, de biztos meg lehet találni itt-ott...
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz
dombila #20221 üzenetére
Igen a data2sd már szvsz egy kicsit túl sok ennek a platformnak, valahgy túl sok az inkompatibilitás vele, vagy csak még nincs annyira kiforrva mint az a2sd (ami már vagy fél éve van, data meg kb 2 hónapja). Minél jobban megerőszakolunk egy rendszert nem arra való, nem arra kitalált dolgokkal, annál több a hiba lehetősége, annál több a gond. És ugye a HD nem erre való rom, (persze megcsinálták, elmegy ) a data2sd meg háklis a sd kárytára, ezek összeadódnak..
-
mocsarid
csendes tag
Kinn lesz pzoley lapján a HD 3.0 ma?
Csak mert akkor ott fogom keresni és nem itt a fórumon...Pzoley!
Lesz a2sd verzió belőle? -
Zirowe
nagyúr
válasz
Joachim #20239 üzenetére
Ez az apró volt, ugyan ezzel a szánalmas caps lockos szöveggel árult vaterán is, és az a szomorú, h vki le is ütötte (ott találtam meg először, kérdeztem tőle, törölte is a kérdésem, aztán megláttam itt is)..
Az lenne a legkisebb baj, ha más class lenne, de ezek konkrétan kamu tárhelyesek!
Magánszemélytől (tehát ha nincs rá bolti garancia) sosem szabad venni memkártyát tárhely garancia nélkül, és erre mindig rá kell előtte kérdezni! -
dombila
őstag
Itt az új Android Market!
A teljes tartalom böngészhető számítógépről is, a kiválasztott (esetleg megvásárolt) program pedig OTA (Over the Air) ráküldhető a telefonra!
Forrás: Engadget
Az Engadget szerint az OTA installálás még leakad Invalid Request-el, de a Google már dolgozik rajta.
-
r4z
nagyúr
válasz
Joachim #20238 üzenetére
Nem kell semmit csinálnod, csak felszabadítani ~20MB helyet a /data partíción. Root természetesen kell hozzá, hiszen lényegében azt terjeszted ki az S-OFF-fal. Nem veszítesz adatot se a flashelés miatt.
Ha az S-OFF se oldja meg a problémát, akkor told rá a gyári RUU-t.
[ Szerkesztve ]
-
Joachim
tag
válasz
Zirowe #20237 üzenetére
Nem interface volt az illető neve?
Apróneten találtam egy hirdetőt ilyen néven és Kingstone 16Gb-os CL4-es kártyát árul 7,5eFt-ért ami tesztek alapján CL6-ot mutat.
Lehet fake az is, de ki tudja!?
Még nem mertem megvenni!
Nekem is hasonló a problémám egyébként A2SD+ ROM-nál, hogy a sz.gépen kártyaolvasóval tesztelve a kártya hozza a CL6-ot, de a telefonban épp csak CL2-t mutat az SST. -
Joachim
tag
válasz
dombila #20233 üzenetére
Köszönöm, neked is Razor!
És ahhoz hogy megcsináljam az S-OFF-ot, előbb vissza kell raknom egy gyári RUU-t?
Vagy ha nem akkor az S-OFF megoldaná a problémát?
No és reroot-olni csak akkor tudom ha visszaállítom a gyári állapotot, vagy unrevodkedet újra ráfuttathatom így is.
Kb 2 hónapja root-oltam, azóta egy tucat ROM-ot kipróbáltam.
Normál indulásnál sosincs gond, csak a recovery módba belépéssel.Most megnézem pl, hogy sikerül-e belépnie...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
delbarta #20228 üzenetére
Arra figyelj, h nehogy egy fake kártyát fogj ki, ha nem boltba veszed (bár pár éve adtak el nekem fake kártyát boltban is).
Pl: kingstonnak 32esből csak class4és10ese van, 6ost nem árul, így az tuti fake.
Pár napja "kergetettem" ki hardverapróról egy ilyen árust.Én pl eléggé parázok, h a 32es kártya (class4), amit rendeltem (majdnem egy hónapja, de remélhetőleg ezen a héten már megjön) fake, de szerencsére "tárhely garanciával" vettem, pedig nem sokan hajlandóak adni azt hozzá a privát eladók közül (ebből is látszik, h fake).
Amint megjön az enyém, megy is rá rögtön 30gigányi hasznod adatot és megpróbálom visszaolvasni -
dombila
őstag
válasz
Joachim #20230 üzenetére
Az RUU egy gyári szoftver csomag, ami a telefont vissza "flesseli" gyári állapotúra.
Gyári boot, radio, kernel, ROM, S-ON stb... Természetesen megszüntetni a root-ot is.Desire-hez itt találhatóak: Desire gyári ROM-ok
A WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.exe a legújabb.Az S-OFF egy kis logikai kapcsoló a telefonban, ami azt engedélyezi, hogy a beépített rendszer memória írható-e vagy sem. Alapesetben S-ON (Security ON) a készülék, azaz a rendszer memória NEM írható. Így működő ROM mellett nem lehet módosítani.
S-OFF állapotban pedig lehet. -
dombila
őstag
válasz
mocsarid #20229 üzenetére
Valószínűleg igen, így kell érteni.
Ha a gyártók mindig a legújabbra frissítenék a készülékek szoftverét, akkor jelentősen csökkenne az új eladott készülékek darabszáma. Ez egyfajta ösztönző, hogy vedd meg az újabb készüléket is, ne csak a szoftvert frissítsd.
A HTC még elég jól áll a frissítésekkel, mert pl. a Sony Ericsson az Xperia X10-et (és talán más készülékeit) nem hajlandó frissíteni még 2.2-re sem. Ezzel pedig a Sony használók elesnek nemcsak a gyári app2sd éehetőségtől, de a 2.2 nyújtotta jelentősen gyorsabb dalvik VM-től is, a 2.2 API-tól, stb...Szerintem egy adott Androidos készülék max 1 frissítést fog hivatalosan megkapni a gyártóktól, hogy vigyék az utódját is...
-
mocsarid
csendes tag
Pzoley féle HD 3.0 ajánlatos sima class 2-es kártya mellé?
Nekem ilyen van, de ha mindenki dícséri, akkor ennyit várok és kipróbálnám.
Abból lesz a2sd v data2sd?
Most néztem meg frissen formázott data2sd leedoriddal és újraindulgatott.
Most az a2sd változata már fél órája stabil és újra látja a sim kártyán lévő számokat.Van különbség a memóriakezelésen kívül a HD a2sd és data2sd között?
-
Joachim
tag
válasz
pzoley #20219 üzenetére
Értem!
Csak tudnám mi az RRU és mit kell vele csinálni!? Az S-OFF-ról nem is beszélve!
Ez utóbbiról olvastam milyen hasznos dolog, hogy egy telepített ROM esetében is lehet apk-t hozzáadni és elvenni a rendszerből.
Csak nem tudom mi ez az egész S-OFF?
És akkor melyik a jó megoldás? RRU vagy S-OFF?Próbálok itt kullogni a profik nyomában...
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Most láttam elérhető áron 32GB-os Class6-os kártyát. Használ már valaki ilyet? Szerintetek van olyan gyors mint a 16GB-os class6-os? Data2sd+ rommal használnám.
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Én elég sokat használtam még PZoley Aurax 8.2 data2sd romját, az is nagyon bejött nekem, szépen futott, hibát nem észleltem, az is jócskán tele volt pakolva.
MIUI-ról is csak jót tudok mondani, sebesség tekintetében, de a tavalyi változatoknál még elég "érdekesen" lehetett a hangerőt beállítani ( konkrétan, volt a mikor nem csörgött híváskor ) illetve a telefonálás közben nekem a hangszórót nem sikerült lehalkítani, holott a beállításokban a csúszka elmozdult. Meg a bajom az volt, hogy nandroid mentés után a teló nem indult el!!! És később se tudtam már ezt a backup-ot visszatenni (MIUI 12.24 R3 extended dual PZoley ) . de másnál ez a hiba nem jött elő -
dombila
őstag
válasz
james008bond #20225 üzenetére
Annak kéne lennie
-
james008bond
őstag
Leteszteltem PZoley 2.0 HD rom-ját, data2sd verzió. Feltelepítve >500MB program!
Class 10-es karin elmegyeget, olyan programokban, ahol hosszú listákat kell görgetni, ott be tud szaggatni nagyon illetve várni kell kicsit ( gondolom valamiféle adatbázist készíthet vagy memóriába tölti az adatokat, de utána már gördülékenyebb ), de a rom maga jól használható ( mondjuk én néhány eredeti gyári alkalmazást hiányoltam belőle, amik a korai HD romokban benne voltak, amúgy ennek a CSM akciónak nem vagyok híve, annyira nem vágom a rom-ok belső szerkezetét ), fogyasztása is jónak mondható.
Kipróbáltam egy Class 6-os kártyán is, nandroid backupot húztam fel egy 4 GB-os régi karira. Az eredmény: minden sokkal gördülékenyebbnek tűnik, érzetre sokkal gyorsabb.
Várom a beharangozott 3.0-ás rom-ot, hogy az új Class 6-os karira feltegyem a rendszert, mert úgy hírlik, a korábbi hibák javítva vannak benne! -
dombila
őstag
válasz
racerx #20189 üzenetére
Én pont az XDA-s ROM-ról jöttem. Az elmúlt 7 hónapban a teppic74 féle root-olt stock ROM-ot használtam app2sd+ -al. (Stock Rooted ROM). Bitang jó volt, stabil, gyors, keveset fogyasztott (HTC kernellel!), igaz egy powersaving moddal.
De elfogyott az internal storage.
Emiatt kezdtem data2sd felé nézegetni, és gondoltam ha már váltok, akkor miért ne HD-ROM-ra? Így lett a PZoley féle HD 2.0 d2sd-vel.
Biztos én vagyok a béna, de nekem semmi gondom vele. Nem indul újra, nem akad, működik a mobilnet widget (igen a gyári is), minden.
Silicon CL6-os 8 GB-os SD-vel. Igaz, hogy a sebességmérésnél csak 3 MB/s írást mutat, de semmi gondom vele.
A hsz-ek alapján én úgy gondolom, hogy nem a HD ROM-ban van a a hiba, hisz azt eddig is sokan használtak, a legtöbb d2sd hiba az SD kártya miatt van. Mindegy milyen brand és CL, ha épp nem passzol, akkor nem megy jól.Ha gondom lesz a HD-vel, akkor tuti sima Sense ROM-ra fogok visszamenni, valószínűleg a korábban is használt Rooted Stock-ra, csak teszek rá egy LeeDroid-os kernelt, és akkor azt is lehet d2sd-vel használni, mivel itt elérhető a Sibere féle script (ezt használja Zoli is - kicsit módosítva) - egy csomó Sense (és nem Sense) ROM-hoz is. Csak ne legyen app2sd-s ill. a kernel támogassa az EXT4-et. (Ezt ugye a HTC kernel nem teszi.)
-
ferke72
aktív tag
Érdeklődnék szerintetek hivatalos 2.3 frissítést megkapja a desire?
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #20214 üzenetére
Most megy fel, 20:30 - 21:00 között !!
-
r4z
nagyúr
-
Joachim
tag
Van egy elég komoly gondom!!!! HELP ME!
Unrevokeddel rootoltam a telefont HBOOT 0.83 van és sajnos recovery módban csak sokadszorra sikerül belépnem... Kb 10 próbálkozásonként egyszer.
Fehér képernyő... HTC logó... és nem lép be az Istennek sem!Hasonló tapasztalat?
Érdemes újra futtatni az unrevokedet?
Vagy HBOOT csere 0.93-ra?
Ennek mi a menete?
Várnám a válaszokat!
Köszi! -
rekid
addikt
Mar megint ledobott hálózatról..3g alatt is.. ebből visszavitel lesz...
-
r4z
nagyúr
válasz
llaszlo #20199 üzenetére
Egyszerű módszer: töltögetem a cellákat. Nem valami kényelmes, de legalább rendezett
Minden lehetőség mellé a cellába beírod, mit választasz. Kb. így néz ki (a "|" jel az oszlopváltást jelzi):
1. oldal
Taskbar color | (fekete / fehér)
Style | (valamelyik)
Animation | (valamelyik)
Part 1 | (töltöttségi szín) | X%-ig | (karakterszín)
Part 2 | (töltöttségi szín) | X%-ig | (karakterszín)
(stb.)
Gradient | (kell-e)
MIUI | (kell-e)... és így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
Hooper #20198 üzenetére
Ma este HD-ROM-FN V3.0, A2SD+, Data2sd+ verziók.
Mindkét verzióra flash-elhető : sense főkép fordulás, vagy tiltás, HD felbontás, vagy Normál felbontás. CSM mód, a kiszedett app-ok mellékelve, igaz nem sokat szedtem ki.Minden eddig jelzett hiba javítva.Video lejátszás,játék intró, keyboard, szótár, Acrobat Reader, trackball dupla funkció, 720 video.
Végre úgy néz ki egy jól működő, teljes funkciós HD rom-ot sikerült összehozni. -
GejzaR
tag
Pzoley: Felraktam én is az 1.4-es HD A2SD ROM-od, pár nap múlva beszámolok, hogy milyen tapasztalataim vannak vele
Eddig tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest