Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mailman
tag
hello,
kicsit uj vagyok itt, nemreg valtottam desire-re, megcsinaltam mindent amit kell, root, s-off, most eppen a pzoley fele HD-ROM-FN-V3.1-1.72.405.3-data2extended+.zip megy egy class 2es 8gigas kartyan. Kerdesem a kovetkezo, ha valaki hasznal hasonlo konfigot, ha felhivod a telodat mikor kezd el csorogni? Mert nekem kicssit kesoinek tunik, hogy a telcsi csak a 2. kicsengesnel kezd el muzsikalni. Tapasztalt valaki ilyet? Gyorsabb SD kene az okozhatja?
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Innen nekem csak a HTC keyboard kellene.
Az android-ot azt lehet törölni? Bár ha jól emlékszem akkor az előző telómon töröltem.
És mostanában szinte minden ablaknál ott marad a status bar. Az alapból így van, vagy én állítottam el valamit?[ Szerkesztve ]
-
dombila
őstag
Kár, hogy a LeeDroid-ok (data2ext) eltűntek PZoley oldaláról...
-
llaszlo
veterán
Már gyomlálom. De leginkább törlöm ami fölös egyelőre. Pl az RSS-t nem használom, de a Genie-t sem sokat. Lehet azt is vagy leszedem vagy átrakom.
A setupwizard sem szokott kelleni. Korábban kivettem a ROM-okból, mert úgyis beállítom amit kell.
A TTS-t sem használom ahhoz miket kell törölni? Mert van kettő app is amiben megtalálható a TTS,.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Most tettem fel a City at Night Live Wallpapert, gyönyörű, és alig lassítja a rendszert!
llaszlo: Abból a Flash, a Youtube és a MIUI Camera mehet is át a /data partícióra az RSS és Geniewidget párossal együtt, így első ránézésre.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Tudomásom szerint csak egy 490k-s appot, de mindjárt ellenőrzöm, csak még le kell tölteni az eredeti ROM-ot.
Viszont LeeDroid tett bele plusz appokat ahogy elnézem. Tehát ott van a kutya elásva.
Most ezek vannak a system appoknál:
AccountSyncManager.apk
AppSharing.apk
ApplicationsProvider.apk
Bluetooth.apk
BrcmBluetoothServices.apk
Browser.apk
BugReport.apk
Calculator.apk
Calendar.apk
CalendarProvider.apk
CarHomeGoogle.apk
CarHomeLauncher.apk
CertInstaller.apk
CheckinProvider.apk
Clicker.apk
ContactsProvider.apk
CustomizationSettingsProvider.apk
CustomizationSetup.apk
DCSImpl.apk
DCSStock.apk
DCSUtility.apk
DSPManager.apk
DebugTool.apk
DefaultContainerService.apk
DownloadProvider.apk
DrmProvider.apk
FieldTest.apk
FilePicker.apk
Flashlight.apk
Flickr.apk
FriendStream.apk
GSD.apk
Gallery3Dm.apk
GenieWidget.apk
Gmail.apk
GoogleBackupTransport.apk
GoogleCalendarSyncAdapter.apk
GoogleContactsSyncAdapter.apk
GoogleFeedback.apk
GooglePartnerSetup.apk
GoogleQuickSearchBox.apk
GoogleServicesFramework.apk
HTCAlbum.apk
HTCCamera.apk
HTCSetupWizard.apk
HTC_Desire_DioPen.apk
HTC_IME.apk
HTMLViewer.apk
HtcAddProgramWidget.apk
HtcCalculatorWidget.apk
HtcClockWidget.apk
HtcContacts.apk
HtcCopyright.apk
HtcDialer.apk
HtcFMRadio.apk
HtcFacebook.apk
HtcLocationPicker.apk
HtcLocationService.apk
HtcLockScreen.apk
HtcMessageUploader.apk
HtcMusic.apk
HtcPhotoWidget.apk
HtcProfilesWidget.apk
HtcRingtoneTrimmer.apk
HtcRingtoneWidget.apk
HtcSettingsProvider.apk
HtcSoundRecorder.apk
HtcStreamPlayer.apk
HtcSyncwidget.apk
HtcWeatherWallpaper.apk
Jbed.apk
LatinIME.apk
Launcher2.apk
MagicSmokeWallpapers.apk
Mail.apk
MarketUpdater.apk
MediaProvider.apk
MediaUploader.apk
MiuiCamera.apk
Mms.apk
Mode10Wallpapers.apk
NetworkLocation.apk
PCSCII.apk
PDFViewer.apk
PackageInstaller.apk
Phone.apk
PicoTts.apk
PluginManager.apk
QuickLookup.apk
QxdmLog.apk
RSS.apk
Rosie.apk
Settings.apk
SettingsProvider.apk
SetupWizard.apk
SocialNetworkProvider.apk
Stk.apk
Superuser.apk
Talk.apk
TalkBack.apk
TelephonyProvider.apk
TtsService.apk
Updater.apk
UpgradeSetup.apk
UploadProvider.apk
UserDictionaryProvider.apk
Vending.apk
VisualizationWallpapers.apk
VpnServices.apk
Weather.apk
WeatherAgentService.apk
WeatherProvider.apk
WeatherSyncProvider.apk
WidgetDownloadManager.apk
WifiRouter.apk
WorldClock.apk
YouTube.apk
com.androidapps.spare_parts.apk
com.google.android.googlequicksearchbox.apk
com.htc.FMRadioWidget.apk
com.htc.FriendStreamWidget.apk
com.htc.MusicWidget.apk
com.htc.WeatherWidget.apk
htcbookmarkwidget.apk
htccalendarwidgets.apk
htccontactwidgets.apk
htcmailwidgets.apk
htcmsgwidgets.apk
htcsettingwidgets.apk
install_flash_player.apk
restartapp.apkA minimális app listát hol találom meg?
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Bevallom férfiasan hogy nem használtam még a GoldCard Tool-t és az enyém független, ráadásul valamikor áprilisban rootoltam. Ha itt nem tudnak segíteni, keresd meg Premetét a Desire HD topicba, biztos tud segíteni.
@llaszlo: Nem használok sense romokat, de gondolom lehet azon még gyomlálni.
Zolinak volt listája a minimálisan szükséges appokról a senséhez.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Egy valamit nem értek.
Itt van elvileg egy Sense-hez való:
Bravo Sense 180M 40M 217M e83f32c97e9f9c16ae198fe4b6777c12 bravo_alphaspl-sense.img PB99IMG_bravo_senseDe nekem még több, mint 200 mega foglalt a systemen. Ha ez van Sense-hez akkor hogyan lehet feltenni rá egy Sense ROM-ot?
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #21969 üzenetére
Reméljük összejön!
S-OFF: a root kiterjesztése. Rootolással a NAND Flash-t csak olvasni lehet bekapcsolt állapotban, S-OFF HBOOT-tal viszont írni is lehet, valamint át is lehet méretezni a /data, a /system, illetve a /cache partíciókat.
Viper: Valószínű. Amúgy tök egyszerre írtunk
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Lehet köze. Valószínűleg nem úszod meg a downgradet. A 2.1-ből már mennie kell az unrewokednek is.
Ettől a bekezdéstől kezd: "Ha nincs szerencsénk, illetve a készülék nagyon új, vagy nem volt gyárilag független, akkor jön a visszabutítás 2.1-es androidra, amit lehet rootolni."@Viper26
Nekem meg az ext partició méretével. Szerintem mindegy, a lényeg hogy így rendesen tölt a marketről.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
És azokat hogyan lehet beállítani/feltenni?
Mert nálam pl elég sok hely van még a systemen és még nincs is teljesen kigyomlálva.Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
tmpfs 207.8M 0 207.8M 0% /dev
tmpfs 207.8M 0 207.8M 0% /mnt/asec
/dev/block/mtdblock3 250.0M 210.1M 39.9M 84% /system
/dev/block/mtdblock5 147.6M 96.8M 50.8M 66% /data
/dev/block/mtdblock4 40.0M 25.7M 14.3M 64% /cache
tmpfs 8.0M 0 8.0M 0% /app-cache
/dev/block/mmcblk0p2 458.6M 234.7M 199.4M 54% /system/sd
/dev/block/vold/179:1
6.9G 5.7G 1.3G 82% /mnt/sdcard
/dev/block/vold/179:1
6.9G 5.7G 1.3G 82% /mnt/secure/asec -
Zol01
tag
Ez alapján csináltamén is!
És itt:4, Csak ekkor csatlakoztatjuk usb-n a Desirét, USB debugging bekapcsolása után, feltöltött állapotban, “Charge only” módban, majd kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat, és várjunk türelmesen
Itt elkezdi csinálni és mikor újraindul,a hboot menü jön be,lehet ennek az oka hogy telenoros vagyok?
-
siofok
őstag
akkor majd a többiek mondanak rá valami ötletet!!
Más.Fastboot az milyen "menüpont" a recoverybe?Mit tudok vele kezdeni?Azt olvastam ha nem indul a rendszer sehogy,akkor még a gyári ruu-t fastboot-ból fellehet tenni elvileg.
A2.3-ban már lesz magyar nyelv is ha jól olvastam ugye?
Bár mintha olyat is láttam volna valahol,hogy ami készülék már gyárilag 2.2-vel jön ki,abban is már van.De akkor miért nemlehet a 2.2-őt ugy lefrissíteni,hogy magyar legyen? -
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #21961 üzenetére
Titanium Backup-pal minden programot és minden adatot le lehet menteni egy gombgyomással (érintéssel - de hülyén hangzik
), a visszaállítás szintén ilyen egyszerű.
A telefonszámok és a mailek a felhőben tárolódnak, azok visszaállításához elég egy szinkronizáció. Az SMS-eket is le lehet menteni a Gmail fiókba egy külön mappába az SMS Backup + nevű programmal.
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
-
válasz
pzoley #21954 üzenetére
Értem!Bocsáss meg,remélem nem volt sértő amit írtam.Kicsit belemélyedek a dolgokba,remélem leszek még nálad VIP!
A másik ami felvetődött bennem,hogy akik ilyen főzött ROM-okat használnak,meg mint például pzoley-nál akik tesztelnek esetleg,elég sűrűn kell újrarakni a rendszert azok,hogy lakják be?Vagy le lehet menteni a beállításokat,telszámok,email stb.?
[ Szerkesztve ]
-
Zol01
tag
siofok
Nekem unrevokeddel nem lehet,az első újraindulásnál HBOOT menüben ragad!Csak GoldCard lenne a megfelelő!Csak az a baj hogy a killadb.cmg miatt,mert ugye "valami használja" ,ez sem működik,nem tudom hogy lehetne megoldani!
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de az én napom nagyon feldobta ez a hivatalos 2.3 bejelentés.
-
llaszlo
veterán
Ennek vannak valami különösebb veszélyei?
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #21947 üzenetére
A CyanogenMod-ból nincs magyar nyelvű sajnos.
XDA-Developers: Az összes Desire ROM összegyűjtve (Sense HD ROMs alatt találod a NewSense ROM-okat)
pzoley oldala[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Nagyon jól használható már a CyanogenMod-7 is. 15.-én elkészült belőle az RC1 változat, már próbálgatom, eddig nagyon tetszik.
Csináltam alá egy CM7 Alpharev partíciót. Ami nagyon tetszik, az a hozzá feltehető S2E (simple2ext) app, ami feltesz egy jó kis scriptet. Az eredeti 5MB-os cache-ból ezt varázsolta.[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
válasz
WhiteWalker #21940 üzenetére
-
bigsee
addikt
MIUI fanoknak:
-
llaszlo
veterán
válasz
WhiteWalker #21940 üzenetére
Én simán rootoltam unrevokeddel T-mobilos Desire-t. Semmi goldcard meg ilyenek nem kellettek.
-
Tehát akkor ha jól értelmezem,ahhoz,hogy főzött ROM-ot tehessek rá,ahhoz rootolnom kell a cuccot.Mivel fennt a root,így a felrakott ROM is rootolt lesz alapból?
Amúgy ha már itt lesz a teló,hamar belejövök mert intenzívebben érdekel a dolog.Akkor bújni fogom a leírásokat,stb..
Fiatal vagy,vagy öreg?
Én 31 vagyok.
-
Zol01
tag
Telenor!Nem tudom mi lehet a baj,eddig semmit "rosszaságra" nem használtam a telót!Nem értem miért nem akarja!
[ Szerkesztve ]
-
Zol01
tag
Úgy döntöttem ki próbálom a gingerbread-et!Csak annyi a problémám hogy nem tudom rootolni a telefonom!Nem független a készülék és mikor a GoldCard Tool-ban a Get Cid-re kattintok azt a hibaüzenetet kapom hogy.: A folyamat nem éri el a következő fájlt "killadb.cmg" mert egy másik folyamat használja!Sem MMC1-ben,sem MMC0-ban!
Pedig mindent a leírtak alapján csináltam!
Ha valaki találkozott ezzel a problémával,és tudna segíteni azt meg köszönném!
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #21931 üzenetére
Ugyan! Nem kell fizetni - nem fogadok el semmi ilyet -, értetek csinálom az egészet!
A rootolással felmegy egy módosított recovery is, amivel lehet ROM-okat menteni, telepíteni, és még sok minden mást tenni. A főzött ROM-ok mind rootoltak, mivel a felrakásuk alapfeltételei közé is beletartozik a root. Remélem érthető volt
Az álatok viszont garantálom, hogy leesne, ha megtudnátok a koromat
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WhiteWalker #21928 üzenetére
Én is felvállalom.
Le is fárasztottuk szegény Razort!Majd fizetünk neki egy sört!
Elolvastam ezeket a leírásokat,az nem teljesen világos,hogy ha főzött romot teszek a telóra,ahhoz kell root?Vagy ha feltettem a főzött romot,azt is rootolni kell,vagy az alapból rootolt?Nem tudom érthető e.
A legnagyobb bajom nekem az,hogy Én értelmezni sem tudom az angolt.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
WhiteWalker #21927 üzenetére
CyanogenMod 6.1.1 Froyo AOSP ROM, veszettül gyors, jól konfigurálható. A telepítését megtalálod a leírásban.
siofok: Igazából én az XDA-n olvasgattam utána, ami engem érdekelt, csak akkor írtam ide valamit, ha gondom akadt, mivel az angolt csak értelmezni tudom, beszélni nem
De valami ilyesmi lehet a dologban
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
lrákeresek...megnézetem 3 videót: HTC Sense on the Nexus One
Android 2.2 (Froyo) Web Browser Speed Test (Flas
hááát nem muszáj Sense-nek lennie...így melyiket javaslod?
-
-
Na akkor szupi.
"Nem sokkal vészesebb, kb. +20 perc az egész."->Akkor tehát trükközni kell kicsit.Nem probléma,csak legalább tudom mire készüljek!
Giinos:"bocsi a sok láma hülye kérdésért te de tényleg kezdő vagyok e téren....
,valahol el kell kezdeni..."->Jó lesz ez így,mert akkor legalább leírják neked,téged szidnak!
Csak viccelek,nehogy megsértődj.Biztos lesznek nekem is idióta kérdéseim,amitől a srácok majd a falnak futnak.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
WhiteWalker #21923 üzenetére
Más a kezelőfelület, mások a rendszerappok, kevesebb az alapszoftver, mint a Sense ROM-okban, stb. Ami viszont jobb az AOSP (Sense-mentes) ROM-okban: több szabad RAM, jobb konfigurálhatóság, valamint általában jobb sebességérzet.
Az alapvető különbségeket akkor látni, ha megnézed a Nexus One kezelőfelületét (irány a youtube).
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
WhiteWalker #21921 üzenetére
Kell Sense, nem kell Sense, új Sense kell, Gingerbread kell...? Valami támpontot adj
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
WhiteWalker #21919 üzenetére
Ha már visszabutítottad 2.1-re, főzött 2.2-t rakj rá. Rootolt készüléket soha ne frissíts!
-
Hippo
aktív tag
avi és hd filmek lejátszására Ti mit használtok?
-
llaszlo
veterán
Tényleg csodálom, hogy mennyi türelmed van.
Ez ismét egy olyan kérdés volt ami benne van a felhasználói leírásban. Amit persze viccből adnak a telefonhoz. Számomra legalábbis ilyenkor nyilvánvaló, hogy az illető még csak bele sem szagolt.
Az olyan embereknek szívesen segítek akik legalább veszik a fáradtságot és keresik a megoldást. De akik lusták azokkal nem foglalkozom. Miért "dolgozzam" én helyettük?
Tetszik nem tetszik én az óvodás kérdésektől hülyét kapok és leírom a véleményem.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
WhiteWalker #21908 üzenetére
Annak jónak kell lennie. De én inkább ezt a leírást javaslom. A beállítások nem vesznek el.
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #21905 üzenetére
Először szokd a gyári szoftvert, a kezelést. Aztán ha már megy a kezelés gördülékenyen, akkor mehet a rootolás és a custom ROM.
Fájlkezelőnek az ES File Explorert használjuk nagyon sokan (TC-féle sajnos nincs), böngészőből a gyári, a Dolphin HD és a Miren Browser számít népszerűnek.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
WhiteWalker #21903 üzenetére
Nem vészes. Driverek telepítése, program felrakása, telefon gépre rákötése, program indítása, 3 perc várakozás, öröm és bódottá
-
r4z
nagyúr
válasz
WhiteWalker #21901 üzenetére
A rootolás sosem árt. Gondolom Te se ülnél le szívesen a számítógéped elé, ha nem lenne rajta rendszergazdai jogod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 3
- Villanyszerelés
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest