Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
_ATi_1 #21591 üzenetére
Az extended verzió miatt a NAND /data partícióját nem érte el az AlphaRev. Ha lementetted a pzoley-féle ROM-odat, tegyél fel egy akármilyen másikat (pl. Oxygen 1.0.4, az gyorsan felmegy), és úgy csináltasd végig az S-OFF-ot. Ha kész, mehet vissza az Extended ROM.
Szerk: Látom te is rájöttél
[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
válasz
_ATi_1 #21591 üzenetére
Az ok már megvan...XDA-n azt írják, hogy az Alpharev nem működik data2sd-s ROM-mal, sejtésem szerint így extended ROM-mal sem, mert az sem használja a /data-t.
Valószínű marad a backup (remélem azért az sikerül)
Mod: Restore-ral sikerült. Még jó, hogy volt mai mentésem.
[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
Valaki tudna segíteni?
S-OFF-olni szerettem volna a telót, de valamiért nem sikerült. Pzoley honlapjáról töltöttem le az Alpharev képfájlt, bootoltam róla. Elkezdte csinálni, közben írta hogy mi történik.
3/3 lépésnél kiírta hogy az első lépés nem sikerült, mert nincs joga írni a data partícióra, talán mert nem rootolt a ROM-om. tegyek fel egy custom romot, majd próbáljam újra. (Leedroid 2.3d extended van fenn)
Most nem hajlandó elindulni a telefon, minden induláskor a fastbootban találom magam. A recoverybe be tudok lépni, van backup is, de ha van más mód, akkor inkább nem állítanám vissza még.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Végig teszteltem mindenhogy a led-et. Ha felugró naptárbejegyzés van akkor a led nem aktiválódik. Továbbá úgy tűnik, hogy csak egy színben villog. Bár korábban sikerült a kék jelzést is elővarázsolni, de most Handcent SMS-sel csak zölden villog. Viszont villog.
Ezt még javítani kell a MIUI-ban. Engem ez annyira nem zavar. -
llaszlo
veterán
válasz
redbiro #21579 üzenetére
Érdekes nálam a led színezés is működik. Tuti warez MIUI-t használok.
2-3 perc úr isten az tényleg tragédia. Nem mellesleg a Sensenél is csak akkor jön meg a levél azonnal, hogy ha folyamatosan frissít. Abba meg nem mennék bele, hogy a folyamaton email olvasás milyen rossz hatással van a munka morálra és milyen időrabló. Én ha valami fonrosat csinálok kikapcsolom a sync-et. Mivel semmi értelme annak, hogy 5-10 percenként emailt olvassak.[ Szerkesztve ]
-
válasz
racerx #21576 üzenetére
ugyanez. tegnap este 10-kor feldobtam egy a2sd HD-romot.
a backupja megvan, de szerintem szűzen teszem majd vissza, ha megint kedvem lesz.
nekem sem volt olyan gyors, de 2 dolog zavart nagyon:1. a különböző színű ledek hiánya. (ledmeknow felejtős volt eleve)
2. én azt tapasztaltam, hogy a background sync nagyon lassú a miuiban. a sense romokon egyből reagál ha email jön, itt sokszor 2-3 perc is eltelt mire észlelte a telefon, hogy van valami.
bónusz: a feleségemnek nem tetszett.[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Na érzékeny bucsut vettem a miuitól, ment backupba, vissza a jó öreg Leedroid. Pár dolog idegesített, lassaban reagált mindenre mint a lee , nem nagy dolgok ezek, de pl a call gombra is 1mp lag, a képeket a contactban szintén lassaban hozta fel, az
Igois ezerszer lassabban futott. Szóval jó szép meg minden, meg zseniálisan jó koncepció, tök jó egyéni ötletekkel, de nem az igazi. Majd később lehet h ránézek még.[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
-
siofok
őstag
válasz
pzoley #21570 üzenetére
jaj ne érts félre,nem azt mondtam hogy a rom véget!!!!
Persze ahhoz semmi köze!!!!
Csak nemértettem,de nem a particionálással van gond,mert barátnőm laptopjáról gyári kábellal 1,7gb 10 perc alatt ráment.
Nálam 1.6gb 1 óra alatt nem másolódott át.Vagy az usb hosszabító kábellal lehet gond,vagy létezhet az hogy nemmindegy az hogy az 1,7gb mondjuk 2db fájl(film),amit meg visszaakarok másolni,azmeg mondjuk több1000 fájl?attól mehet lassan?egyébként 2530pot quadrantban.
-
@zoley
s-off-hoz érdemes a legújabb 1.8-ast használni, vagy inkább az oldaladon lévő 1.5-tel próbáljam? -
r4z
nagyúr
válasz
skiny83 #21565 üzenetére
Szia!
Nem nyúlt bele a Voda a szoftverbe, csak 1-2 saját tartalmat rakott fel, meg ugye SIM-Lockot tett rá. Én aktívan netezek a telefonomon, 3GB-os csomagba se férek bele gyakran. Persze én néha itthon is ezen netezek (most is a Desireről írok), + 15 percenként mindent szinkronizáltatok a telefonnal, folyamatosan 3G hálózaton lóg. Szvsz egy 500MB-1GB-os csomag ajánlott, de ez felhasználótól függ.
-
siofok
őstag
arra van valakinek valami ötlete,hogy megformáztam a pzoley legujabb hd3.2 romjához az sd-t,és visszakarom rá másolni gépről a cuccokat,de 1.5gb-ot már lassan 1 órája másolgatja fel?kártyaolvasóban?
törölni gyorsabban töröl róla.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
A MIUI videó felvételek hová kerülnek? Mert sehol sem találtam eddig. Néztem a Videos mappában, néztem a MIUI mappában, de egyik helyen sincsenek.
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok, ilyen telefon vásárlását tervezem, azt szeretném kérdezni (elsősorban vodásoktól) hogy a vodafone gyári szoftverrel adja vagy ezzel is mahináltak valamit illetve aktív internetezőktől kérdezném ki mennyi adatforgalmat használ ezzel a telóval. Teszem azt az alap 100 megás csomag mire elég?
Előre is köszönöm!
-
llaszlo
veterán
Másnál is jelentkezik ez a widget hiba MIUI-val?
Ha középre teszem a widgetet akkor összenyomja. Ezt lehet valahogy jelezni a fejleszőknek? Hol?[ Szerkesztve ]
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Kell valamit tennem rom frissítés előtt? (Leedroid 2.3b --> 2.3d)
Köszönöm a válaszokat! -
memoril
aktív tag
Most szeretnék venni egy ilyen telefont a telenortol . Az lenne a kérdésem hogy a programokat , játékokat tudom simán a memoria kártyára telepiteni ha 2.2 van fent a telefonon ?
-
Viper26
nagyúr
SD formázással kapcsolatban...
Ha jól látom wipe-nál a recovery formázza az EXT-et, akkor elvileg felesleges megcsinálni ezt külön. (pl.: Acronis-al)
Ha tévednék szóljatok. -
mumk1
addikt
válasz
LouiS22 #21540 üzenetére
Szerintem is jól néz ki, azzal nincs is gond. De hogy a microUSB-t miért kellett az oldalára tenni???? A Desirébe pont az tetszett hogy minden a helyén volt. 3.5 jack és bekapcsoló a tetején, hangerő bal oldalon, töltő alul. Ja és szintén szeretem benne hogy nincs dedikált foto gomb az oldalán, amit az autós tartó mindig benyomna.
Na mindegy, ezért nem fogok rohanni hogy megjelenés napján meglegyen.
-
racerx
őstag
válasz
LordAndrew #21545 üzenetére
Kb ez [link]
-
FeRRaR1
őstag
Any Question?
-
Straw
senior tag
válasz
LouiS22 #21535 üzenetére
Ez igaz. Mármint hogy itt senki nem mezei user.
Szerintem is jó hogy az LG ekkorát ugrott, van egy pár gyártó aki példát vehetne róluk.
A HTC helyében én sem csaptam volna hírverést ennek a tabletnek, mert semmiben sem tud többet mint az eddigiek (max a sense), de én tiszta szívemből kívánom hogy legyen igazad az elaltatós teóriával.
-
LouiS22
veterán
Csak éppen PC-nél mi az, ami kihasználja a sokmagot? Azok az alkalmazások, amiket réteg használ (Photoshop, 3D alkalmazások, stb.). És igen, a nagyobb hányad még mindig XP32 bittel "döcög". És ne magatokból induljatok ki, mi hardcore userek vagyunk, az igényeink is nagyobbak, de a piacon jelentős többségben van a mezei felhasználó!
De a hardvergyártóknak is meg kell élnie valamiből.
Az LG véleményem szerint azért szaladt ennyire előre, mert katasztrofálisak voltak az eladási számok és a bevétel is csappant rendesen. Ha most nem dobnak nagyot, ki tudja, hogy mi lesz velük? Szerintem bátor lépés volt az Nvidiával szövetkezni, és nagy valószínűséggel be is jön nekik.
A HTC meg szép csendben csinálta meg a tabletet is, nem volt hírverés, kiszivárgott fotók, semmi. Simán lehet, hogy most elaltatják a piacot, mindenki fanyalog, aztán ősszel egy akkorát robbantanak...
[ Szerkesztve ]
-
Straw
senior tag
válasz
LouiS22 #21530 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de ha már megadatott hogy ilyen erőgépeket pakoljanak bele egy ilyen kis házba, akkor evidens hogy hogy megjelenik a HDMI csatlakozó amivel tv-re lehet kötni hogy a rögzített HD videóidat meg tudd nézni, és ha már TV-re kötöd akkor már egy kicsit értelmesebbnek tűnik a játék konzol elgondolás, bár én nem játszom de ennek így már van értelme, és ezt tovább gondolva már a 3D-nél tartunk amit most meg is villantott az LG.
Viszont szerintem a legjobb ötlet még mindig a Motoé, aki inkább az üzleti szférát célozta meg, a "Webtop" dock-al, de meghagyták a lehetőséget a játszani akaróknak is a HD dock-al.
Nem mellesleg anno a PC-knél is ezt mondták hogy minek a 2 mag, most meg már 8-nál tartunk. Eddig megapixel háború volt most már mag háború lesz. Ez van el kell fogadni. -
Zirowe
nagyúr
Azért a nexus s nem akkora dobás google részéről, hogy mindenképpen a samsungnak kellett elkészítenie.
Erre a htc is képes lett volna.LouiS22: jó, csak érted, a többi gyártó 250km/h-val száguld a fejlődés országútján, ehhez képest a htc olyannak hat, minha 50km/h alatt battyogna lakott területen belül..
Oké, játékra "is" kell a plusz erő, de ugyanígy pc-nél minek a dual és a quad core?
Atommal is lehet szöveget szerkeszteni és böngészni..
Nem érdemes a fejlődésnek gátat szabni.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Kerneleket hol találok?
-
racerx
őstag
válasz
LordAndrew #21523 üzenetére
[link]
Igen, kell hozzás setcpu. -
Straw
senior tag
válasz
LordAndrew #21521 üzenetére
Ebben igazad van, azokat a romokat is kelle majd bőven gyomlálni hogy elférjen a NANDban.
@(#21524) gofry Csak az a baj hogy ha tartják az eddigi árazási stratégiát akkor ez az év súlyos bukta lesz nekik, mert tuti biztos hogy pár hónap múlva egy árban lesz a Galaxy S II-vel és bár utálom a samut de az fényévekkel erősebb HW mint ezek az új HTC-k. És ha netán pariban lesz az Optimus 3D-vel (amit azért kétlek, de minden lehetséges) akkor aztán a samu is szívhatja majd a fogát.
-
LouiS22
veterán
Abban viszont van valami, amit mondtak: azért nincs még NFC támogatás (és chip), mert nincs elterjedve. Az árverseny meg erős...
Itthon kb. 1 példát tudnék rá hozni, ahol ESETLEG használható lenne (persze ehhez fejlesztés kellene): a Paypass kártya (ami szintén nem túl elterjedt dolog).
Nyilván egy év múlva - és ha az Apple is meglépi - akkor már lesz értelme beletenni. Majd a karácsony előtti készülékbe...
-
gofry
senior tag
ezek után nem csodálkozom, hogy a Samsung kapta a galaxy S fejlesztésének jogát, vagy talán pont ez vetette ennyire vissza a HTCt. Egyszerűen érthetetlen ez a stratégia amit követnek. Kihozni egy olyan telefont ami a desire HD alá pozícionált, leváltja a régi desire-t és még drágább is lesz. Nyilván a HD életciklusa közepén fog járni amikor kijön az S, tehát életben kell tartani ez érthető. Ilyen öngyilkosságot régen láttam elkövetni gyártónál, de most sikerült nekik,
majd jön a HD S tuti és abba belerakják a 2 magot...hihetetlen.
Nekem ezek nagyon kiábrándító dolgok srácok, de egy tuti a pénzem megmaradez meg pozitív
-
-
Straw
senior tag
válasz
Zirowe #21516 üzenetére
Ráadásul amikor azt gondolná az ember az Atrix után hogy ezt már nem nagyon lehet fokozni, akkor jön az LG az optimus 3D-vel, ami kicsit talán már too much, hogy ennyire a 3D köré épül, de ez a jövő. 2 csatornás memória vezérlő, meg 2 mag stb, a samuban ott van a Super AMoled +, a motonál ott a qhd kijelző, a HTC-nél meg semmi extra, még a (flyer)táblán is csak 2.4 lesz, kicsit kiábrándító, de remélem lesz ez még így se, nem szívesen mondnék le a sense-ről.
De várjuk ki a végét, mert még lehet meglepi
[ Szerkesztve ]
-
satel
tag
válasz
WhiteWalker #21514 üzenetére
a space gombtól balra van egy gomb (EN), ott válts magyarra
-
Straw
senior tag
Bejelentették a Desire közvetlen utódát, a Desire S-t.
Most mit mondjak, minimális változás, nem éri meg lecserélni. Kicsit azt érzem hogy a HTC lemaradt. -
WhiteWalker
nagyúr
hali! volna egy kérdésem: szeretnék sms-t irni,de amint elkezdem irni a szót, a"T9-es" jellegű szótár bekapcsol pl: beirnám hogy nagyon,erre átjavitja nation-re....lehetetlen sms-t írni igy,már hüléyt kapok...
Hol lehet azt a fost kikapcsolni?
-
SteeWe
aktív tag
[#21495] ra van ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
Gondoltam felteszem pzoley Leedroid 2.3d extended verzióját, mert a data2sd-s AuraxTSense nagyon lassú volt a class10-es kártyámon.
Első benyomásra jóval gyorsabb. Azért a kijelző feloldásra néha várni kell, ezt megint csak a microSD kártyámnak tudom be.
Ma reggel viszont egy igazán érdekes dolog történt:
Kaptam egy SMS-t, és a notification sound elhangzása után közvetlen jött az újrainduláskor hallható R2D2 hangja kétszer egymás után.(szerencsére a teló nem indult újra)
-
racerx
őstag
válasz
pzoley #21505 üzenetére
Screen off ra én se állítok be semmit (és az xda-n olvasgatava ott se ajánlotték az okosok),mert azzal tényleg nem ment nálam rendesen a leedroid. Viszont az akksi fogyással kombinált sebességvisszavétel profilok szerintem jól jönnek.
Csak a miuiban az ondemand volt az alapértelmezett, leenél meg a smartass. -
llaszlo
veterán
válasz
pzoley #21505 üzenetére
Nekem az eMIUI-val semmi gondom. Nálam minden rendesen működik. A restore-ral csak akkor volt gondom amikor a MIUI-au beállításait raktam vissza és nem kapcsoltam be a cachesd-t, így elfogyott a hely a /data-n. Akkor többször is elakadt.
Viszont amikor újra kellett raknom, mert a RIL telepítéssel folyton lelépett a GSM hálóról akkor már előtte megcsináltam a cachesd-t és vissza pakolta az összes appot és beállítást.
Használok SetCPU-t is és szintén semmi gondom nincs vele.Szerintem a rossz beállítások vagy utólag telepített app következménye, hogy ha valami nem jól működik.
RazorGTR1: Azért az ilyen kérdéseknél tudok dobni egy hátast.
[ Szerkesztve ]
-
mocsarid
csendes tag
Sziasztok!
Született már valami megoldás arra, hogy a pzoley féle HD-ROM 3.1 alatt miért maradnak néha olvasatlanként olyan üzenetek amik amúgy már rég olvasott státuszba kerültek?
Egyértelmű BUG-nak tűnik, mert másnál is jelentkezett ahogy látom.Leírás:
- Ha nincs olvasatlan sms, akkor ha kapsz egy újat, akkor egy másikat olvasatlanná tesz. (1 új sms)
- Ha már van ( hibásan ) jelzett olvasatlan, akkor egy kártyamásolás és vissza megoldással megszüntethető a dolog ( vagy törlés, de az egyértelmű )
- Ha mindent hagyunk ahogy van akkor idővel az olvasatlan számláló egyre több smst fog hibásan olvasatlannak venni. -
pzoley
őstag
válasz
racerx #21503 üzenetére
Nekem fel sincs téve a saját rendszerembe a SetCpu !! Nincs is gondom sem a fogyasztással, sem a sebességgel. A bekapcsolás lassú, ha elveszem a fülemtől, nehezen ébred fel, meg a hasonló problémák mind abból származnak, hogy össze vissza állítják a SetCpu-t, és csodálkoznak, hogy nem reagál olyan gyorsan.Nem rád értem !!!
De azt mindenki elfelejti, hogy ha a screen off-ra van beállítva valami lassú sebesség, akkor az a telefonálás közben is igaz!! Ott is az van. Én nem állítok semmit, mert nem is tudok !! -
racerx
őstag
Tegnap irtam, (v tegnapelőtt) , hogy a miui hosszu powergomb nyomásra ébred csak fel. MA rájöttem, hogy ez akkor van ha smartass grovenor van beállítva
,
Emiui viszont nem volt, jó, pl a miui restore-ba rendszeresen belehalt.
Miren browswerbe hogy lehet importálni a stock bookmarkokat? -
james008bond
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Tegnap óta a wifit, ha bakapcsolom, szinte azonnal kiírja, hogy a hálózatok keresése sikertelen, majd mindjárt ki is kapcsol.
5let? -
r4z
nagyúr
válasz
llaszlo #21499 üzenetére
Én is olvasgatom a totyikot, a kihalás szélén áll
De ha átjönnek, legalább nem az lesz az első, hogy "mijazarútolás?", hanem úgy látom értenek hozzá
Gratula, terjesszük az igét: a Pulse-tól felszökik a pulzusod (meg a vérnyomásod), a Desire meg minden vágyadat kielégíti (kivéve ha a neved eeaa)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest