- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
SMS nem törlődik csak úgy, pláne nem egy egész adatbázis. A baj az, hogy root nélkül meglehetősen macerás (de nem lehetetlen) hozzáférni az adatbázishoz, amiből kiderül, hogy tényleg törlődtek-e az üzenetek.
Hopp, egy ötlet: telepítsd az SMS Backup Restore nevű appot a marketből. Csinálj egy backupot (egy xml fájl lesz). Ha 0-nál nagyobb a mérete, és van benne adat, akkor megvannak az üzenetek).
-
patakidr
aktív tag
Tegnap sajnos én is leejtettem a nappali kövére úgy, hogy a bal felső sarka megütődött egy ICI-PICIT.(!) Tényleg nagyon szívós anyagból van, ez a szerencsém. Sztm. más készüléknél minimum, hogy betört volna a kijelző...
Azonban emiatt elgondolkoztam, hogy lehet-e cserélni az előlapot, ha esetleg legközelebb szerencsétlenül járna. A neten keresgélve erre [link] bukkantam, ami eléggé ijesztő abból a szempontból, hogy atomjaira kell szedni a készüléket.
Lehetséges, hogy a Desire esetében ennyire bonyolult az előlap cseréje? Az egészben a legrosszabb, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy amennyiben tényleg ilyen barkács módon kell benne utólagos ragasztószalagozással érintő panelt cserélni, hogy akkor nem fog alámenni a por pl. rövid távon.
-
Dinamiq
tag
Ez egy nagyon jó hír!!! Nem elég, hogy cserélhetők az alkatrészek, de más készülékekhez képest aránylag olcsón.
Ez volt a nap híre.
Tényleg örülök, mert a munkám miatt mindig katasztrofálisan néz ki a telefonom. Ráadásul sokat túrázom és sokszor ott sem sikerül vigyázni rá. Eddig nem volt még olyan telefonom, amin mindent lehetett volna cserélni. Olyan meg főleg nem, amin ilyen olcsón!
Mellesleg próbáltam védeni. Vettem Zagg fóliát. Fel is raktam mindenhova. Azóta csak a hátulján maradt fent. Idővel lejött, illetve volt amit én szedtem le. Engem zavart. Majdnem annyiba került, mint amennyibe egy teljes burkolat cseréje.
-
Kronk
őstag
Ez sajnos engem is érdekelne. Nekem is sikerült leejtenem, és a jobb felső sarkoban a bordó vagy nem is tudom milyen színnek nevezzem tehát a fém részről lejött a fényezés egy 2x1 mm részen. Bár emiatt nem cserélném le az egész burkolatot, hátha van valaki aki vállal festést, az majdnem 99%-ban megoldaná a problémámat.
De ha nem drága a burkolat csere, akkor belefér -
N4ri87
senior tag
Nekem jozanul sikerult nagyon megreptetnem szegenyt. A sarkan van egy apro horpadas es ennyi. Meglepodtem, hogy nem tort darabokra.
Burkolatcsererol egy how-to majd irj pls. Ja meg, hogy how much is the fish.Ingadozo sebesseget tapasztalt mar valaki? A minap trackballal torteno home screen valtasnal nagyon akadt. Most teljesen siman valt.
-
GML
őstag
Szín van, csak nem lesz annyira kontrasztos, (napfényben ezért látszik az LCD). Olyan, mintha egy lámpa elé színes fóliákat teszel. így kapod meg a színeket és ezért van az, hogy a fekete nem annyira fekete, mert mindig van háttér világítás
Az AMOLED esetében pedig adott színű lámpákkal világítasz. Ezért a fekete esetében nem világít egy pixel sem. -
LouiS22
veterán
Ha úgy érted, hogy fizetős alkalmazás is, akkor a válasz nem. Alapvetően a root nem fog hozzáférést adni a market fizetős részéhez.
Továbbá: a root önmagában nem fog a memóriakártyára telepíteni programokat. Ehhez még szükség van egy App2SD nevű scriptre is, ami röviden összefoglalva létrehoz a memóriakártyán egy EXT3 fájlformátumú partíciót és ide települnek az alkalmazások. Hétköznapi nyelven fogalmazva a telefon át lesz verve, és azt hiszi, hogy ez a partíció az, ami a telefonban van.
Remélem érthető voltam.
-
Dinamiq
tag
-
Integra
titán
nálam nem bekavarás van, hanem egyszerűen bedobálja az összes zenét.. lejár egy zene és már nyomja a következőt. pedig se shuffle, se random, se playlist nincsen beállítva.
egyszerűen default az van, hogy elindítod és mindent berak a fő oldalra, hogy a cd borítókat húzogatva válts zenét.
ki kérte ezt?? én nem.
nézem a menüjét, a beállítási lehetőségeket, hát ez egy nagy primitív valami, minden van itt, csak ésszerűség nincsen. -
patakidr
aktív tag
De pontosan mit jelent ez az opció? Pontosan mit csinál? Miért felelős? Háttér adatforgalom? Vagy mi? Így, hogy nincs kipiálva is frissül minden, de a teló azt irta, hogy save battery power, ha ki van kapcsolva.
Olyannal, hogy news, nem is találkoztam a listában. (sync&accounts)
-
sippet
senior tag
felhasználó-függő. nem véletlen, hogy a market is a google azonosítódat kéri egyből első indításkor (ha még nem jelentkeztél be), mivel ez alapján tudja, hogy milyen alkalmazásaid vannak kifizetve, illetve voltak korábban letöltve. így ha telefont cserélsz, ott is egyből telepítheted a korábbi cuccaidat.
-
Straw
senior tag
Nem pont arra való amire te gondoltál, de egy hasznos progi,
http://code.google.com/p/chrometophone/
csak firefoxal meg chrome-al működik, és arra való hogy ha gépen nézel egy oldalt akkor azonnal átpusholja a linket a telóra, abban az esetben ha gépen telepítve van a Google Chrome to phone ext, a telón pedig az ellenpárja. -
hoffman_
nagyúr
Ezt nem is tudtam. Mindenhol azzal dobálóznak, hogy a Samu GPU így jobb, meg úgy jobb 3x. Ezek szerint, ha nagyon elhúzna a többi, és a HTC azt látná jobb befektetésnek, akkor akár még erre is rá tudna tenni egy lapáttal. Érdekes lenne, hogy ha a 3-as androidig annyira kiéleződne a helyzet, hogy kiszabadítsák Wily-t, és menne itt is HD lejátszás meg minden 3D-s tököm
Bár erre sok esélyt nem látok
De bízunk benne, hogy ha hanyagolnak is minket, akkor valami okos hacker mágus megoldja helyettük is
Amúgy most nézegetek megint egy rakás tesztet
So well done to the HTC Desire – despite being the oldest on test, it's still the top smartphone in our eyes... and if something beats it in the next few months, we're looking forward to seeing that - Winner: HTC Desire
-
hoffman_
nagyúr
Hamar végig lehet, de 1000-jére már unalmas
Az Android a support miatt fontos alapvetően. A Samsungban a jóval erősebb GPU és kicsit izmosabb CPU miatt a jövőre nézve talán jobban bírja majd. HTC mellett szól a ház/külső, a Sense és a vaku. Tudásban gyakrolatilag ugyanaz a kettő. Nagyon fontos viszont a zenelejátszási képesség. Nem munkára kell, úgyhogy pl egy Gmail-szinkronizáció ha nem is rossz, de közel sem fontos.
Kezd elegem lenni, hogy komprumisszumos mindkét 120 ezres teló, úgyhogy lehet lemondok az ANdroidról és veszek egy Wave-et
(bár ott meg "kicsi" a kijelző)
-
sippet
senior tag
azért enyhén szólva is átmentél szubjektívbe. ezek miért lennének hibajavítások? a hiba az a már meglévő funkciók rendellenes működését jelenti. itt nem erről van szó (bár lehet, hogy a motorháztető alatt ilyen javítások is történtek).
2-3x gyorsabb böngésző, dalvik jit, bővített exchange, sd kártyára telepítés(!), mentés a szoftverek beállításairól, wifi hotspot. ezek szerinted csillivilli kiegészítések, nem előrelépések? nem tudom, te mire használod a készüléket, ha telefonálni meg játszani, akkor tényleg tök feleslegesek ezek, a felhasználók 99%-a mindenesetre ezeknek a jelentős többségét kifejezetten értékelni fogja, hidd el.
-
Brain75
senior tag
Én ilyet vettem a gépre.
Nagyon passzentos, és kíváló a minősége. Nagyon tudom ajánlani mert nem szilikon tok ami kinyúlik és nem is műanyag tok ami pedig törik. Ez egy speciális kemény gumiból készített tok ami ráadásul tökéletesen illeszkedik a készülékre.
-
Dinamiq
tag
A 2.2 azért hoz némi javulást:
• Adobe Flash 10.1
• Webböngésző: 2-3× gyorsabb JavaScript-feldolgozás
• Dalvik JIT-compiler
• Hatékonyabb memóriakezelés
• Kibővített Microsoft Exchange-támogatás
• Jelentősen funkciódúsabb kamera-alkalmazás, a vakut videofelvétel közben is lehet használni
• A programokat mostantól SD-kártyára is lehet telepíteni
• A külső szoftverek biztonsági mentést készíthetnek a beállításaikról
• A szoftverek automatikusan hibaüzeneteket küldhetnek a fejlesztőnek
• Autós, és éjszakai módban a külső szoftverek is megváltoztathatják a megjelenésüket
• Bármelyik készüléket lehet Wi-Fi hotspotként használni, maximum 8 felhasználó tud csatlakozni
• 3D-s galéria-alkalmazás
• Dedikált ikon a kezdőképernyőn a telefonkönyvnek, a böngészőnek és a programindítónak
• Többnyelvű virtuális billentyűzetek
• Névjegyek megosztása, és hangtárcsázás Bluetooth-on keresztülAzért ezek elég jó dolgok. Sok-sok embernek hiányzott ebből elég sok minden.
-
delbarta
senior tag
-
sippet
senior tag
Settings/accounts&sync/facebook for htc sense/sync contacts be van pipalva? Annal, akinel nem valtozik a foto, linkelve van a google contacts nevjegye a facebook profiljahoz? Be van allitva, hogy a facebook rendszeresen automaikusan frissuljon? Ezek lehetnek a hibalehetosegek.
-
ByB
addikt
Ma közel 100 km-es városi körutazás alkalmával teszteltem a Navigon rendszerét és le a kalappal előtte. Én nem szeretem a hangos navigációt, ezért extrán értékeltem, hogy részletes és egyértelmű a navigációs pontok előrejelzése, emellett pedig nem gyilkolja az akksit. A kinézeten viszont még lenne mit csiszolni, bár ezzel kapcsolatban szerintem nekem nem hétköznapiak az igényeim. Folytatás hamarosan...
-
Integra
titán
kíváncsi leszek az árára európa térkép adatbázissal.
ja meg arra, hogy vajon meddig lesz hozzá support.
sajnos az ndrive sem fenékig tejfel, most azzal játszadozom, hogy milyen élesben.
na meg aztán ott van a kérdés, hogy melyik lesz jobb, melyik fut símábban, pontosabban, gyorsabban a dézin. -
BEigner
csendes tag
-
LordAndrew
tag
Google Navigation - kipróbálásra érdemes, nálam működik.
Csak hogy a gyengébbek (én) is értsék (még nincs telefonom, nem tudom kipróbálni, viszont nagyon érdekel a téma):
-Ez azt jelenti, hogy házszámszintű navigációt tesz lehetővé Magyarországon is? (Úgy tudom, hogy a Google csak Észak Amerikában adja ezt a szolgáltatást. Ez valami hekkelt megoldás?
-A navigációhoz netkapcsolatot használ?
-Mennyire jó (egy iGo-val vagy Sygic-kel összevetve)? -
törölt tag
mondjuk én eddig nem találtam olyan programot, amire szükségem lett volna, de csak fizetősként van. illetve még azt sem tudom mondani, hogy ne találtam volna mindenből reklámmenteset...
zack: oké, akkor sorold azokat a cégeket, akik nem így csinálják. itt legalább lesz rá frissítés valamikor, van ahol még ez sincs.
-
dkt
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest