Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz
premete #14086 üzenetére
ÚÚÚÚÚÚÚ, de be lendültetek erre a HD rom-ra.Mivel ilyen nagy az érdeklődés, gyorsan összedobtam egy HD rom-ot, még pedig nem is akármilyet.
A lényeg, hogy a rendszert visszatettem a nand-ba.Tehát ha bármi gond van az SD-vel a rendszer akkor is működőképes marad!!
Mert most ugyebár a rendszer app-ok kint vannak az SD-n.Csak annyi helyet hagytam a nand-ba, hogy még elférjen a Blue Carbon téma
Ma éjszaka még letesztelem. Holnap délelőtt "rio de pesten" vagyok , de kora estére akinek kell hozzáférhetővé teszem.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, sd kártya csere állok, de nem szeretném ezért újrahúzni az egész telefont.
A2sd van kb 0,5gb-s ext partícióval, hogy tudnám ezt lementeni és átrakni egy másik kártyára a teló használata nélkül, csak win7es géppel.
Van rá vmi program?
Vagy szedjek le egy ubuntut? -
premete
veterán
-
racerx
őstag
Ahogy nézem ebből a HD-ből is kb ugyanzokat ki lehet szedni, mint a többiből, sőőt
[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
-
cotag
senior tag
Olyan gurut keresek, aki majd felrakja nekem a HD romot(azt amelyikben már működik a kamera is) Szekszárd, Paks, Tolna illetve ezek közelében.Szűz desirem van.
bocs az off-ért....
-
racerx
őstag
RCMixHD a legjobb HD rom, vagy van más is?. nagyon nem nézegettem ezt a témát még.
Például a Leedroid DHD romot nem lehet feltenni Desire, csak HD-re?[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
james008bond #14076 üzenetére
Kicsit olvass már az xda-n
snq-, aki egyébként magyar, csak most jött rá, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni (szenvedtek vele már vagy másfél hónapja). Azt írta, hogy amint lehet, publikálja. Utána a ROM-barkácsolók meg szépen belepakolják a saját ROM-jukba, és onnantól használhatod.
Szerintem 1-2 nap.
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #14070 üzenetére
Pont fordítva, ha jól értelmezem.Az uj HD rom kamerája meg sima Desirén.
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Olyat senki sem csinált még, hogy mondjuk dual boot Desiren? Nem kellene midig újrahúzni pl LeeDroid vs RCMix HD ROM
Pl mint Iphone 3 GS-en már láttam ilyet, OS és Android ( !!! ) rendszer volt telepítve és bootoláskor lehetett választani, melyiket töltse be. Meg úgy olvastam, tud ilyet a Nolia N900 is. Desire nem tud, nem lehet???[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
Androidból HUD egyszerűen: [link]
-
gofry
senior tag
snq-nak sikerült portolnia az új kamerát a régi desire-rejust made a few shots, camera seems to be fully functional, tested also w/ quickmark
there is still an issue w/ the camcorder, i'll try to fix it and release rsn[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #14059 üzenetére
Az még nem az, de itt is le van írva, nézd meg, hogy neki mersz-e kezdeni.
[link] -
mumk
tag
válasz
pzoley #14058 üzenetére
Péntek estig nekem sem volt bajom vele.
Pedig volt használva rendesen, nem tudom milyen bolygóállás kellett még az összedőléshez.
Eszem ágában sem volt felrakni a 2.5.1.2 verziót, pláne hogy írtad, nem kompatibilis a korábbi mentésekkel.
Igen, visszaraktam az AmonRE-t, a rom managert meg elástam jó mélyre.... -
-
csabesz:)
csendes tag
Leedroid romot használok és fogy a memóriám. A programok futtatásához használt memória fogy mint régen a winmo telefonoknál. Indításkor 220 Mb van aztán szépen lassan megy lefelé, és hiába zárok be minden futó alkalmazást, alig megy feljebb. A vége az, hogy már csak 40 marad és lelövi a home képernyőt is, hogy spóroljon. És amikor valamilyen alkalmazásból kilépek akkor újraindítja a home appokat. Van valakinek hasonló gondja.?
-
racerx
őstag
Ebben a hónapban teszteltem 3 forgalomszámlálót és azt kell megállapítanom, hogy ugyazt az adatmennyiséget mutatják a GSM -re.
Callmeter NG 139 M
3G Watchdog 132 M
Netcounter 132M.Szóval tökmindegy, hogy melyiket használjuk. Hogy valósak e ezek az adatok azt nemtudom, mert a szolgáltatóm még nem küldött sms-t
-
feeder42
csendes tag
válasz
pzoley #14052 üzenetére
Köszönöm a válaszod de számomra is sok olyan dolog van amit nem használok,mondjuk most lehet sokan megköveznek de engem ezek a közösségi dolgok például egyáltalán nem érdekelnek ha nem haragszol akkor ki próbálnám így ahogy felraktad.
Ha esetleg nem jön be akkor még egy sima mentést visszarakhatok.
Egyébként nagyon sok jót írsz a fórumba sokat lehet tanulni,bár egy része azért meghaladja egy átlag felhasználó képességét./néha az enyémet is/. -
feeder42
csendes tag
Szeretném megkérdezni,hogy pzoley oldalán található LeeDroid 2.2f moddolt romot amit volt szíves feltölteni azt ugyan úgy kell feltelepíteni mint más romokat,tehát full wipe és recovery-ből vagy esetleg más módon.
jelenleg én is mint sokan a 2.2f LeeDroidot használom nagy megelégedéssel viszont az a blue carbon téma is nagyon tettszik.
Kösz a választ. -
Zoty4
őstag
Sziasztok
USB Tetheringgel volna problémám
Feltettem laptopomra a htc syncet ahogy a leírásban van. Újrainditottam laptopot.
Bedugtam a telefont usbn keresztül. Majd az usb tetheringet választottam, ahogy a használati útmutatóban volt. Sajnos nem megy az internet sehogysem. A laptopon win7 van. a telon 2.2 froyo. Nincs se rootlolva se rom-piszkálva
Nem tudjátok mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
-
pzoley
őstag
válasz
premete #14035 üzenetére
De miért is favorizálod a 2.29-et? Próbáld ki legalább 1 napot a LeeDroid-ot, ugyan olyan körülmények között mint a 2.29-est.Hagyd alap beállításona cpu-t, ahogy feltette.Szerintem nagyon jól fogyaszt.De megnézem akkor a 2.29-et még egyszer, úgyis fent van egy 8GB kártyán.
-
tgb
senior tag
Lehet hogy csak beképzelem,de feltettem a GDE home alkalmazást és azóta lényegesen megnőtt a telefon készenléti ideje!Holnap melóban(sok telefon és mobilnetnél) még letesztelem mit mutat!Eddig nagyon jó!
-
-
mumk
tag
válasz
pzoley #14016 üzenetére
Persze, leírom hátha más is beleszalad. Az USB-BRICK tüneteket könnyű lesz észrevenni,
a készülék nem látja az SD kártyánkat sem recoveryben sem bebootolva, az USB csatlakozás csak fastboot alatt működik. A leírás csak rootolt telóval fog működni, gyári készülékkel irány a szervíz!!!
1. Inditsuk el a dezit fastboot-ba. (elötte a pzoley oldalán az S-OFF-hoz való driverek legyenek feltelepítve!)
2. Csatlakoztassuk a dezit a géphez, majd sdk parancssorba írjuk be: 'fastboot oem enableqxdm 0' (ezzel már nagy előrelépés történikmert recoveryben már látható a kártya, sőt ha működő rom van fent, vidáman el is indul. Viszont a bootolt rom alol nem lehet mountolni a kártyát, tehát még nem vagyunk kész.)
3.Maradjunk csatlakozva, majd írjuk be a következő sdk parancsot: 'fastboot oem boot' a kapott listában keressük meg ezt a sort: #INFOCID is HTC__E11 (itt az E11 érték mindenkinek más és más lesz, ezt gondosan irjuk fel. nekem pl. 011 volt)
4. Szedjük le ezt és ezt (xda melléklet regisztráció kell hozzá)
5.Mindkettőt csomagoljuk ki és a mtd0.img-t szerkesztenünk kell egy HEX editorral. A 00000000 sorban javítsuk ki a HTC__E11 arra amit az előbb felírtunk, majd másoljuk fel az SD gyökerébe a másikkal (flash_image) együtt.
6.Indítsuk el a telefont. (Ha összedőlt a ROMunk akkor a szokásos módon recoveryből tudunk flashelni, itt már minden működni fog, a mount is.
7.Tegyük fel a telefonra a Terminal emulatort és a Root Explorert. A Root Explorerbe engedélyezzük az R/W-t és az SD-ből tegyük át a módosított mtd0.img és a flash_image a /data könyvtárba.
8. Terminal emulátorba írjuk be a következőt "/data/flash_image misc /data/mtd0.img"
Ha mindent jól csináltunk lehet örülni.Én is azt tettem.
-
racerx
őstag
válasz
premete #14015 üzenetére
Nem nézegettem, ui teljesen hidegen hagy, hogy most 50 mega szabad helyem van (jósok progival, és 5 navigációval
), vagy 1 giga
.
A blue carbon téma azért olyan nagy -emlékeim szerint, mert abban benne vannak a modosított system appok. Mondjuk én azokból is beleraktam ami nekem kellett, mert tök szépek -
pzoley
őstag
válasz
premete #14017 üzenetére
40 MB. de az fullos. Tehát berakja az eddigi összes módosítást,amit csináltam,a témától kezdve a taszkbár ikonokig mindent.pl egy sima deodex-es rom-ra rátéve, egyből tud mindent, a boot menütől kezdve....
Viszont, neked nem az a gondod.Mert kipróbáltam a 2.29-es verziót, de nekem az boot-loop-ba ment.Azzal meg azért nem foglalkozok, mert én még a clockworkmod 2.5.1.2-n kívül semmire nem mondtam rossz véleményt, "erről a rom-ról" sem mert az a mondás halottról vagy jót vagy semmitÉn maradok LeeDroid-nál.
De maga a bluecarbon az csak egy framework-res.apk csere.
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
premete #14015 üzenetére
Igen, az alapok közösek, ő is egy G1-es alapról indult.Igaz nekem már 23.-én kész volt a LeeDroid, amire mikor megjelent ez a téma / 3 napja / azt írták nem lehet megcsinálni.
A script az 90 % ugyanaz / csodák nincsenek /, viszont nekem nem kell az elején az buzybox mókolás sem, + azért rájöttek ők is nagy nehezen / mint én /, hogy nehéz egy pc-n windows alatt szerkesztett .txt file-nak, linux alatt futtatható jogot adniEzeket én másképp oldottam meg. De a végeredmény ugyan az. Semmit nem ér az egész, /számomra/ ujjgyakorlatnak jó volt.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Nálatok is megjelentek a marketban a fizetős appok ráadásul forintban mérve, vagy csak nekem új ez?
-
-
siofok
őstag
válasz
siofok #14002 üzenetére
akár hányszor próbálom,nemmegy.
de ha ezzel a 2.5.0.7-el nincs gáz akkor vszínű hagyom is!
Ezek a próbálkozásaim nem ronthatták el a recovery-t?
Nem lehet hogy az a gond nálam,hogy először mikor nekiálltam,és már ujraindult a készülék, nem vártam meg még kiirta a reflash hogy kész,és lehuztam az usb-ről?[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Mini-ITX
- Kerékpársportok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest