Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Én kipróbáltam ezt a telepítőbe "főzést". Amikor a /systembe tettem be progikat, azokat nem tudom telefonról uninstallálni, csak recovery-ből pc-n át. ( S-On ). Ráadásul, amiket így mentettem el Titaniummal, egy későbbi rom csere után nem is engedi visszaállítani. Amiket a /data részbe főztem, azokkal ilyen problémám nincs. Azután belefutottam néhány progiba ( Pl Handy Safe Pro, Power amp, meg néhány ) aminél indulás után FC lett a vége, ezen progik jellemzően el sem indultak nálam. Csak, miután uninstalláltam/installáltam őket, mennek.
Szóval: én már nem igazán "főzök " be progit. Indulás után részben Titaniumból, részben az Sd-n létrehozott, feltelepítendő progik mappából újrahúzom a rendszert, és a programok beállításait meg a Titaniumból teszem fel. Így is pikk-pakk kész a rendszer, ráadásul a rendszer feltelepítésekor, illetve első induláskor sem molyol 15 percet.
Ráadásul, ha kiszedek a rendszermappából valamit, lehet, egy fontos rendszerprogram, vagy az arra ráépülő esetleges másik nem indul el.[ Szerkesztve ]
-
dombila
őstag
Jelenleg még S-ON a telefonom. Ha S-OFF lennék, akkor root-explorerrel is tudnék apk.kat étörölni ill. hozzáadni a system/app-hoz?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
redbiro #19692 üzenetére
A BlackBoard, Metal, Slate nevűek HTC Skinek (törölheted őket, ha nem vagy skinbuzi), a MArketAccess nevében rejlik a megoldás: hozzáférést biztosít egy emulálással a fizetős markethez is, az SU szerintem a superuser.apk lesz. A többit így név alapján nem ismerem fel.
-
data\app\BlackBoard.apk
data\app\com.google.zxing.client.android-1.apk
data\app\com.noshufou.android.su.apk
data\app\de.schaeuffelhut.android.openvpn.apk
data\app\jackpal.androidterm-1.apk
data\app\Metal.apk
data\app\ru.org.amip.MarketAccess.apk
data\app\se.catharsis.android.calendar-1.apk
data\app\siir.es.adbWireless-1.apk
data\app\Slate.apk
data\app\SwitchPro.apkezek az appok micsodák?
-
siofok
őstag
valyon miért nem akarja megcsinálni a signózást!?Rányomok a sign.bat fájlar,és egyből azt az ablakot adja,hogy nyomjak meg 1 billentyűt.Annyit csináltam,hogy visszakopaszítottam a romot, a v1.2csm állapotura. a system,és a data mappában is.
-
mocsarid
csendes tag
válasz
mocsarid #19682 üzenetére
Es akkor jonnenek az aprosagok is:
Egyelore a 2 particios megoldast hasznalom mert meg nincs kartyaolvasom.erdemes atterni a masik megoldasra?jelentosebb performancia javulast lehet vele elerni?
Mas:
Leedroid telepites utan,futtattam perf.tesztet es 1450-1680 kozotti ertekek jottek ki.semmi extra nm bekapcsolva (turbo? Nem tudom mi az ).ugy erzem,h ez also kozeposztaly a desire-ok kozott.jol latom?
A gyari mrm.kartyara pedig a teszt utan class 2-t irt,amit szinten nem tudok elhelyezni.nem kene ennek jobbnak lenni? -
Joachim
tag
válasz
pzoley #19677 üzenetére
Kipróbálnám, tetszik! Pzoley-nak ezúttal is GRATULA!
Ha nandroiddal mentettem a jelenlegi rendszerem, akkor full wipe után is vissza tudom innen állítani? (esetleges visszatérés miatt)Van egy újabb, érdekes problémám, lehet erre tudnál megoldást!?
Ha van egy nem fogadott hívásom Missed Call felteszi az ikont a notification bar-ra, ráklikkelve betöltené az androidos híváslistát, ahonnan átugrik a dialer one-ra.
Ezzel semmi gond, viszont a dialer one-ból azonnal kilép.
A dialer újbóli indításánál látom a nem fogadott hívást, viszont ha kilépek belőle akkor fehér képernyő... HTC logó... és Sense felület újratöltése következik.
Egy haveromnál ugyanez a probléma!
ReflexTSense HD 1.5.1 A2SD+ ROM van fent...Másoknak hasonló tapasztalat?
Hja és nem találtam olyan Task managert, amivel foreground-ban tudnám tartani pl a Dolphin Web browsert, ami idegesítő ha kilépek 2 perc visszatérés után a 0-ról indul és sokáig tart.
Erre is várnék javaslatot!![ Szerkesztve ]
-
mocsarid
csendes tag
Sziasztok.vegre leedroid hasznalo lettem en is,es persze a telefon is nagyon tetszik.a kerdesem az lenne,h latom,h nagyon sok app megy a hatterben es hiaba gyilkolom ki oket,ujraindulnak szinte egybol.erdemes ezzel foglalkoznom es szedjek le vmi progit amivel megtudom hfatarozni,h mik indulhatnak el,v felesleges az egesz?relative sok memoriat nem is esznek,csk megis zavar,h minek megy hhfa sosem hqsznalom oket?!
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #19666 üzenetére
Te csak ne szólj semmit
Akkor mit szóljak én, aki olyan rom-okat főzök és tesztelek, aminek a 90%-át nem is használom !!!
De meg van az új elsődleges rom-om, ami megelőzte a LeeDroid, és a V2.0 HD-t is !![ Szerkesztve ]
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #19666 üzenetére
most épp én is így vagyok vele. Nem bírtam kivárni az 1.3-at így feltettem a 2.0-t. De abban meg nekem túl sok dolog hiányzik a system/app-ból, így most ahelyett, hogy adb push-al visszatologatnám őket, inkább felteszem az 1.3-at.
Még jó, hogy nem kell telefonálnom...
-
james008bond
őstag
válasz
pzoley #19664 üzenetére
Állítása szerint neki is Desire van. Úgy látszik, több nemzetközi netes fórum, szakújság író és sok millió felhasználó tévedett, mikor Desiret vett, egy ILYEN szar telefont, ami mellesleg az év LEGJOBB OKOSTELEFONJA lett több helyen is. Na mindegy. Nekem jó. És ez a lényeg. ( persze, nem tökéletes, csak közel áll hozzá, egyébként sincs olyan, hogy tökéletes és soha nem is lesz, hiszen akkor a fejlődés, evolúció véget érne ).
-
siofok
őstag
Zoley!Szia!
Akkor ha jól értelmezem, akkor az új HD-ROM-FN V1.3-1.72.405.2 +data2sd romod ugyanaz, alapba mint az előző data2sd-s rom?A HDromv1.2CSM?Csak ebben benne van minden mint gyárilag,meg javítva vanna a dolgok ugye?
Akkor a v1.2 mellé mellékelt system/app. mappa alapján nyugodtan kiszedhetem az ujból a cuccokat ami nemkell ugye??
jah és a billentyűzet az most melyik ami bekerült?nem a nyilas ugye?Viszont lenne 1 elmebeteg kérdésem.
Arra nincs mód hogy usb-s mobil netet összehozni usb kábelen a telóval?Mert megyek korházba,de laptopot nem akarom bevinni.viszont neteznék is.[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
-
TheProb
veterán
Hali!
Szerintetek melyik a legjobb navi robotra? Most iGO-m van, de se fedélzeti computer, se GPS coordináta beírására sincs lehetőség, meg úgy átlag kicsit butácskának tűnik (Eddig nokiám volt és Nokia Maps-ot használtam az a hasonlítási alapom)?
Esetleg Sygic Mobile Maps 10 vagy kinek mi jött be? (Fontos hogy kártyán tárolja a térképet, meg mindent ami kell neki, ne csináljon nekem adatforgalmat)
-
-
pzoley feltette a 1.3-at!!
köszönjük! -
-
james008bond
őstag
nem semmi!!!
-
dombila
őstag
válasz
_ATi_1 #19655 üzenetére
Igen. Ezek voltak az elsők, amik Full Nand-ok voltak. Ezek képezik a későbbi data2sd+-os verziók alapját. (kivéve a 2.0-t.)
Épp most tolom fel a 2.0-t így hamarosan ki kell derülnie, hogy a cache-nek van-e valóban szerepe a Market letöltéseiben. Megpróbálom ugyanazokat leszedni, mint a héten a 1.2-höz.
-
eeXaa
addikt
-
Hippo
aktív tag
ap2sd+ romnál a spare parts programon belül az App2sd-nél lényegtelen hogy internal vagy external-t választom?
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #19651 üzenetére
Csak megerősíteni szeretnék egy pontodat:
És a Samsungon nincs SENSE!
Aki ezt a felületet már próbálta az nehezen szakad el tőle!
-
racerx
őstag
Ez egy tök hasznos program:
[link] -
Sundesz
addikt
Sziasztok!
Készülék vásárlása előtt állok, két befutóm lenne: Samsung Galaxy S és HTC Desire. Nyílván nem a készülék topicjában kéne megkérdeznem, de melyiket ajánlanátok?
Láttam mindkét telefont, nekem a Samsung kicsit nagy, a HTC kellemessebb megjelenésű. 2.2-es Android mindkettő gépre van? Ugye a HTC nem tud magyarul és nem is fog? A Samsung sokkal erősebb hardverrel rendelkezik? HTC-n előlapi kamera sincs ha jól láttam.Elolvastam a teszteket, de nehéz a döntés. Nem egy árkategória, de még a Galaxy 3-on gondolkoztam.
-
Hippo
aktív tag
Van arra valami megoldás, hogy a hívóképek ne legyenek ilyen ocsmány elmosottak? Nagyon undorító így, pedig jó dolog volna..
-
llaszlo
veterán
Meg van a drágaszág.
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #19631 üzenetére
Neked. Tudom nem reklamáltál, én meg csak magyaráztam
-
nálam így néz ki, de nem telepít:
-
james008bond
őstag
válasz
pzoley #19626 üzenetére
, ezt a választ nekem szántad? Mert nem igazán értem? Csak arra írtam, hogy nálam jócskán 150MB felett van a telepített anyag és a Market még nem "intett" be. Lehet azért, mert nem csak a Marketről telepítek?
QSI-ban System storage 250/17.2 MB Free, System cache: 40/30,82 MB Free. -
pzoley
őstag
válasz
james008bond #19622 üzenetére
A V2.0 nem használja a cache-t, mert nekem, amiket használok programokat, simán elfértek !!!
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
Ezt ugye nem gondoltad komolyan
Akkor szerinted az összes olyan ember, aki azért tette fel a Bravo Data++ -t hogy 250 MB felett legyen a szabad helye / 5 MB cache partícióval / azok mind csak 5 MB alatti programokat akarnak telepíteni ?? Na ne mááááááááá !!!
Az Oxygen-esekről már nem is beszélve !!! -
batabe
senior tag
sziasztok,
friss, ropogós T-s desire-t szeretnék régi pannonos kártyával használni. i-smart féle turbo sim nem működött, online kód nem ment.
mit érdemes még próbálni? olvastam a rebel simről, azt még ki akarom próbálni.
esetleg más ötlet?köszi
-
pzoley
őstag
válasz
_ATi_1 #19614 üzenetére
Ha ez igaz, akkor egy jó pár embert , közöttük engem is
megvezetett az AlphaRev csapat, mert ott több partíciós tábla is csak 10 MB cache-t csinál !!! A Custom MTD-ről már ne is beszéljünk, mert ők 5-tel indítottak !!!
Ők is csak a radiorom flash-t említik, hoogy probléma lehet !!
De kész vannak az új rom-ok, ott kb 30 MB szabad helyet hagytam a cache-ben.[ Szerkesztve ]
-
batabe
senior tag
@Tüzi
én ezt használom. GPS Status
a program indulásakor rögtön leszedi a műhódakat, és pár másodperc után működik a navi[ Szerkesztve ]
-
Tök gyári Dizájörön milyen módon lehet aktiválni a navit? Mert elindítom, és 5-6 perc után még mindig a műholda(ka)t keresi. Aztán megunom, és kilépek a naviból. ötlet plíz
-
_ATi_1
senior tag
válasz
pzoley #19605 üzenetére
Pedig van benne valami:
"Android uses the cache partition, to cache memory, giving it much faster access to it, so obviously the bigger your cache, the more cached ram your device has access too, also the market uses the cache for downloads, so if you have a 10mb cache partition you cant download a 14mb app off the market ect..." -
Hippo
aktív tag
Ha egy ilyet rakok fel: ReflexTSenseHD_1.7_Sense_DHD_2.2_FRF91_A2SD+.zip
Akkor ez alapból már az ext3-as particióra fogja pakolni a telepített alkalmazásokat? Világosítsatok fel kérlek!
Ezt is szeretném kipróbálni: AuraxTSense v8.3 (AP2SD+ ez is)
-
dombila
őstag
válasz
dombila #19601 üzenetére
Visszaolvastam jópár oldalt a fórumon és azt találtam, hogy akinek Market letöltés gondja volt nagyobb apk file-okkal, azok mind HD FN (Full Nand) ROM-ot használtak. (pl. HD-ROM 1.0 FN, HD ROM 1.1 FN, én épp az 1.2 FN-et nyúzom).
Akinek nincs gondja, az a legújabb HD ROM 2.0-át használja - azt hiszem james008bond is -, ami a nevében ugyan FN, de a ROM-ba belenézve nem tesz semmit a cache-be! (Az 1.0, 1.1, 1.2 FN-ek oda tesznek pár apk-.t és így a cache-ből kb. 30 MB-ot elhasználnak.).
A 2.0 azokat az apk-kat is a system-be teszi, amiket a többi FN HD ROM a cache-be.
Nem okozhatja a cache kisebb szabad mérete (10MB a 40MB helyett), a Market hibáját?
-
P@lee
csendes tag
Aki ilyen tokot szeretne venni (korábban volt szó róla), annak ajánlom a Gigatel-t a Budafoki úton.
Doboz nélkül, raktáron van náluk
Dobozzal, rendelniük kell.
Elvileg a kettő ugyan az, és kinek érne meg a doboz 1000 ft-ot. Hacsak nem kimondottan dobozt akar venni.P.s.: ez nem a reklám helye, de volt egy noname webshop ami felcseszett, náluk meg tényleg van.
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #19600 üzenetére
Milyen ROM-ot használsz? Nálam a PZoley HD 1.2 megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen notebookot vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest