Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Megköszönném, ha tudna valaki segíteni. Próbáltam s-off-olni a telót, de nem sikerült. Kiírtam dvd-re az alpharev iso-t, arról indítottam a rendszert rádugtam, hagytam, hogy lefusson, de nem írta ki, hogy végzett volna, viszont megjelent egy prompt és a telefon újraindult, felállt a rendszer és ennyi. Kikapcsoltam egy idő után, elindítottam hboot-ban és továbbra is s-on.
Miért nem sikerült? Itt a képernyőkép a folyamatról:
-
r4z
nagyúr
válasz
busman #32095 üzenetére
Szia!
Az akku, ha kihasználod a telefon funkcionalitását, egy napnál többet nem fog bírni. Ha lekapcsolod a szinkronizálást, két napig is elmehet egy töltéssel.
Az AMOLED kijelző elég rosszul olvasható napfényben, az SLCD viszont egész jól látható.
Ha nem kopott a lencsevédő plexi, akkor erős közepes fotókat lehet vele készíteni. Ha kopott, 10 perces fogkrémes dörzsölés megteszi a hatását -
busman
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom egy desi beszerzésén.Lenne pár kérdésem:akku mennyit bír,napfényben mennyire olvasható a kijelző,milyen fotókat csinál?
A válaszokat előre is köszönöm! -
r4z
nagyúr
válasz
gordonfreemN #32093 üzenetére
Csak az fókuszoptika kattog a két végpont között. Már a C905-öm is ilyen hangokat adott ki.
-
gofry
senior tag
válasz
gordonfreemN #32091 üzenetére
-
gofry
senior tag
válasz
gordonfreemN #32089 üzenetére
a kamera valóban ad egy rezgő hangot a vibra motor működésekor
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #32088 üzenetére
Közben ugy néz ki megvan a turpisság, a mintha a kamerából jönne a hang. Ha kiveszem az akksit és megrázom a telót előre hátra, akkor mintha valami szét lenne benne esve. A fókusz viszont müködik fényképezésnél. Valakinek valami ötlet?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok. Uj tag vagyok, ma lett meg a desire egy blade után. Biztos fogok majd feltenni idióta kérdéseket. Máris az elsö, hogy feltünt, a desire akksija mikor rezeg iszonyat hangos, a blade sokkal finomabban rezgett. Ez egyedi probléma és az akksi hibája?
-
gofry
senior tag
Apropó...most meg folyamatosan úgy jelentkezik be a telefon, hogy biztonságos módot ír ki...sehogy nem tudom kizökkenteni abból a hitből, hogy ezt nem kéne
HELP
-
gofry
senior tag
Sziasztok...na mára volume down gomb off
halkítani akartam a telót telefonálás közben de semmi....meghalt
azt hiszem e-care lesz. Mostanában már felveszik a telefont napközben illetve tudja valaki, hogy a pár hete beígért érkező hangerő gombok megjöttek-e már nekik? Nem szeretnék 3 hétig telefon nélkül tengődni
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok fel tettem a miuit és azt dobja ki .. mostanába google kevés a szabadhely 140 MB ból 2Mb van , hogy lehetséges ez ? 1 GB ext 3 om van és még további 3 Gb szabad hely akkor mi telt be
-
cashzoli
aktív tag
válasz
halas111 #32075 üzenetére
Tuti megoldás:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
Én ha jól emlékszem, ezzel csináltam. -
halas111
csendes tag
segítségre lenne szükségem.
root-olni szeretném a dézit, de nem akar összejönni.
A Pzoley féle útmutatóval kezdtem, de nem akart superuser-em lenni. Aztán a Revolutionary-val próbálkoztam, de azzal sem sikerült. Fogalmam sincs hogy mit csinálok rosszul. Ugyan az a verzióm mint Kevin's-nek csak az erasesize:MTD 200000. Jól jönne 1 szájbarágós segítség. -
dombila
őstag
Itt a következő Android kémfotói, meg pár hír róla.
Nexus S-re nem lehet valahogy Sense-et portolni? Nem is rossz készülék az, csak hát az a szép Sense, az hiányozna nagyon...
-
Steve1207
veterán
válasz
sippet #32070 üzenetére
Már a kiadáskor is említették az üzenetkezelésre vonatkozóan, hogy hiba merülhet fel. Ez szerintem már elég ok. Ettől függetlenül lehet, hogy nincs vele semmi gond.
Nem, nem próbáltam, nekem teljesen megfelelnek a saját rom-jaim valamint nem akartam megkockáztatni, hogy ne tudjam később rootolni. -
Steve1207
veterán
válasz
CivicEsi #32064 üzenetére
Hivatalosan kiadott rom-ról szerintem ne is álmodj, ezt a 2.3-as verziót se valami stabilan adta ki a HTC. Szóval frissítés nem hiszem, hogy lesz ezen kívül már hozzá.
Custom rom-ok vannak Sense 3.0-val is, de, hogy valaha lesz-e olyan gördülékeny a használatuk, mint a 2.1-es Sense-el...Szer.: megelőztek konkrétabb szolgáltatói infókkal
[ Szerkesztve ]
-
CivicEsi
senior tag
Hello.
Nem tudja valaki, hogy mikor, illetve egyàltalàn elèrhetö lesz-e a Desirere a 2.3, vagy esetleg a sense 3.0?
sima gyàri nem okosìtott telòròl van szò (Vodafoneos). -
batabe
senior tag
válasz
halas111 #32062 üzenetére
a romban alapból benne lévő appok (legyen az gyári vagy belefőzött) eltávolításához tudtommal S-off kell, vagy telepítés előtt a ZIP-ből kitörölgetni, és újraszignózni a file-t.
nézz szét pzoley oldalán, ott nagyon jó romok vannak, ráadásul mindegyik tud magyarul
[ Szerkesztve ]
-
halas111
csendes tag
azt szeretném kérdezni, hogy ha fel teszem a dezsöre a "gyári"2.3-at, nemtetszés esetén könnyen visszatehetem a 2.2-öt?
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
edward2 #32056 üzenetére
A 2.3-ban az internal memory 129MB lesz, a google account aktiválása után ebből lemegy kb. 4-5MB, kb. 400-500 névjegy szinkronizálása után (google+facebook) ezek további 20MB-ot vesznek el. Érdekesség még, hogy a flash bele lett égetve a gyári alkalmazások közé, ez kb. 10-12MB. A 2.3-as rendszer kövérebb, mint a 2.2, hiszen több funkció és optimalizálás van benne. Ennél mélyebben meg csak angolul lehet leírást találni a neten, így az engem nem foglalkoztat.
-
edward2
addikt
válasz
Pszihonaranc #32024 üzenetére
Engem érdekelne, de a telepítés az nem akkora ügy. Arra lennék inkább kiváncsi hova csökken a desire internal memoryja ami már alapból fingnyi méretű. Neten olvastam különböző véleményeket.
Valaki arról beszél több lesz meg app2sd is kevesebb adatot hagy fent internalban valaki meg azt írja hogy 20 megát kapásból elvesztesz stb. Most akkor mi van?
-
Kevin's
senior tag
így van én is ez alapján csináltam meg Mumk1 PH kollégával és tökéletes ,bár egy kicsit féltem ,de aztán mikor fel ment a rom már örültem , mint majom a farkának
Hát a gyári froyoval nem sokáig lett volna meg a telefon az is biztos , de most ezzel nagyon jó és végre magyar
Köszönöm neki a segítséget és a tippet be jött
Ajánlom mindenkinek nagyon gyorsan megoldja a rootolást szinte pik pak !!
-
mumk1
addikt
No, ha valakinek makacs rootolási, vagy S-OFF-olási gondjai vannak, az bátran használja a Revolutionary-t. Tökéletesen megbirkózik a Desire-vel is.
-
elttiL
senior tag
válasz
Pszihonaranc #32031 üzenetére
Visszavitte. De azt mondták neki: mit csináljak vele, felküldhetem pestre, frissíthetem, de nincs sok értelme.
Kolléga kicsit elbizonytalanodott, és nem hagyta ott a telót. -
mumk1
addikt
válasz
Kevin's #32044 üzenetére
Csak egy ötlet, még nem próbáltam, de S-OFF-olni és custom recoveryt felrakni tud a Revolutionary is Desirén, egy próbát megér.
-
Kevin's
senior tag
Costum recoverybe be hívtam a recovery-RA-desire-v2.0.1.img fájlt rá dugtam a kábelt charge only és el indul de aztán még is failed to push recovery .Terminating !
Erasesize : 400000 meg tudtam nézni le is szedtem hozzá a fájlt arról az oldalról amit fentebb linkeltél nekem !
Igen be van kapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
-
N4ri87
senior tag
Kezdem magam nagyon hülyének érezni. Mióta fenn van a Lee féle GB rom, azóta a zsebemből nem tudom úgy kivenni a telefont, hogy akaratom ellenére ne nyomjak ki, vagy ne vegyem fel a bejövő hívást. Mi lehet a gond? Vagy hagyjam az egészet és vegyek egy Nokia 3310-et?
-
Kevin's
senior tag
válasz
Pszihonaranc #32036 üzenetére
hali
El akadtam a rootolásnál leszedtem a terminál emulátort , de nem jön be ez az erasesize így nem tudom megnézni ? cat/proc/mtd be ütöm és not found ezt dobja ki vki help vagy Pm be vki segíthetne az USB driver stb már meg van ! -
sippet
senior tag
bocs a kufárkodásért, de azt hiszem, ennél jobb helyre nem tudnám betenni.
szóval a múltkor keresett itt valaki bringás tartót, és akkor ajánlottam egy ilyet, ami csepp-, por- és ütésálló. mivel én már nem használom a desire-t, ezért feleslegessé vált, ha valaki esetleg bringázik itt a topicban, és igényt tartana rá, akkor keressen meg privátban, az új áránál jóval olcsóbban odaadnám. engem március óta kiválóan szolgált, gyakorlatilag új állapotban van a tartó és a tok egyaránt.
-
sippet
senior tag
válasz
Pszihonaranc #32033 üzenetére
miért ne változna? elég sokmindent megoldottak már az xda-n, nem egy új hboot fog velük kibabrálni. a modacon egy permrootot már sikerült neki adni egyébként.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #32028 üzenetére
Igen, de azt azért tedd hozzá, hogy jelenleg nincs visszaút a 2.3 frissítésből, se root, mert így teljes a tájékoztatás.
Vagy azóta változott volna a helyzet?
-
elttiL
senior tag
válasz
Pszihonaranc #32028 üzenetére
Ok. de vajon megoldja a gondot, amit írtam? Nem fogad hívást a teló egyszer csak, olyan mintha kikapcsolna a vevője. Ő nem tesz rá semmit. Én vagyok a feltevő, leszedő, átkonvertáló összerakó szétszerelő stb. ember...
[ Szerkesztve ]
-
jaszy76
aktív tag
-
elttiL
senior tag
Üdv! Kolléga azt a feladatot adta, hogy csináljak vmit a Desire-jével. Ő Gingerbread-et akar, mondván hátha megoldja a gondját: mindent lehet csinálni a telefonon, csak éppen nem fogadja a hívásokat napjában többször. Ha újraindítja, akkor helyreáll a dolog. 5let valakinek?
-
sssz
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Hali!
Ha valakit esetleg érdekelné a hivatalos(!) (de csak "fejlesztőknek" ajánlott) 2.3.3- as softverupdate annak ajánlom ezt a videót. mindent jól elmagyaráznak ajánlom mindenkinek
-
r4z
nagyúr
válasz
kissandras20 #32019 üzenetére
Igen, de ehhez kell a memóriakártyán egy Ext partíció és egy ROM, ami kezeli.
racerx: Alapszabály: bulizni nem viszünk drága telefont (hoffman_ esetére emlékszel?). Én a helyedben a K750-et vinném, az bírja is és jól is fotóz.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz
N4ri87 #32009 üzenetére
Hát ez sajnos ennyit bir.Én már nem izgatom magam e miatt, de a kalibrálás tényleg segít ideig óráig. Nekem ez a progi segített [link], ua mint a recoveryben a wipe. de csodát nem lehet várni.
Pl ma megyek a szigetre, s már előre rettegek, hogy hogy fogja kibirni a teló (pedig amit lehet kikapcsolok -2G only, szinkronizálás nincs, apn lelőve, sztem max. 700 ig engedem a frekit, screen off ban 128, stb.), fényképezgetni fogok vele, megtelefonálni max. De lehet h fofom magam, s elviszem a jó öreg K750-et.
A köv. telónál a használati idő lényeges szempont lesz (a napfényben is leolvasható kijelzőről nem is beszélve, mert ez a dézin botrányos)
-
Steve1207
veterán
A scrollozás kikapcsolása benne van, jól emlékszel a Go Ex-ben is, viszont maga a háttérkép mérete a fektetett kiválasztású lehet (amikor kijelöljük a területet). Így álló képet teljes terjedelmében nem is lehet kijelölni, csak a "közepét" továbbra is.
Egy tanács ide gyorsban: érdemes képet szerkeszteni, 960x800-as layer és középre bedobni az álló képet. Így középen lesz ami kell, balra-jobbra meg a nagy "semmi" (kitölthetjük pl feketére). A kijelölésnél meg kijelölhetjük az állókép magasságában teljesen akár, ha fix a scroll, a fekete két perem nem fog látszódni
De tesztelni kell, mettől meddig érdemes.
No más dolog:
Nem bírtam magammal, csináltam egy gyors rom sebesség tesztet, csak ilyen felhasználói szintűt, nem mértem programokkal, csak akad-e, döcögés van-e stb
AceMod007 v30 - Sense 3 és egyebek, megyeget a rom akárcsak az IC-ből a sense 3-asok (fogalmam sincs mostani szemmel, hogy bírtam azokat, mivel elég lomhának találom)
Unofficial BravoS v1 - Ez se mondható gyorsabbnak, szintén Sense 3 elemekkel megtűzdelve
SGBS 2.2 - Sense 2.1 hatására lényegesen gyorsabb, már-már sebességre nem lehet panasz és jól használható. Néha egy kis akadozás, de nem vészes.
CoolAceS v8 - Az eddigi legjobb Sense2.1-es rom, amivel találkoztam. Gyors, nem akad, minden a helyén van, ahogy kell.Most utoljára feldobtam az Oxygen 2.2.1-et. Valami iszonyat gyors ez a 2.3.5-ös droid rendszer. Lehet csak az "elSensesedés" az oka, pedig itt is a jól beváltat használtam régóta. A kamera és 2.1-es lockscreen miatt vagyok Sense párti manapság, de ezzel teszek most egy próbát.
Még valami, a másolási sebesség javult az általam tesztelt régiekhez képest, 3/8 MB/s (fel/le).GingerVillain 2.8 - már nem estem neki, kb Oxygen szintet várok tőle
XDA-s rom-ok, a Zoley féléket nem vettem bele, hisz azért van rajtuk még alakítás általa, így optimalizáltabbnak mondhatóak.
-
Steve1207
veterán
válasz
CivicEsi #32004 üzenetére
A Launcherek kapcsán a legtöbbnél nem lehet lefixálni a hátteret. Ha az úgymond "álló" képet akarod háttérnek, hogy ne menjen sehova, ha jól emlékszem valami Multi Live Wallpaper Picture a neve, amivel beállítható volt fixen. Viszont eszegette szépen az akksit, mivel live wallpaper.
Volt egy kisebb Launcher, fogalmam sincs név szerint, no még nála lehetett beállítani ezt. Sőt lehetett külön hátteret minden "oldalra". OpenHome talán. Bár én megelégeltem, hogy nem támogatták ezt.
(Az új launcherekben még nem láttam ezt a funkciót launcherpro, golauncher; adw-t nem próbáltam, de nem kell megkövezni, ha abban benne lenne már és rosszul tudtam
)
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok
Most lettem desire tulaj és lenne egy két kérdésem !
1. Telenor függő a telefonom milyen rootot tehetek fel ? Olvastam itt egy ilyen goldcard dologról ez mit takar ?
2.LeeDroid-ot szeretném majd fel tenni ha vki segíteni PM be a rootolást meg csinálni és egy rövid útmutatót , hogy mégis hogyan telepítsem fel annak nagyon hálás lennék Gyári Froyo 2.2 van fent ! Előre is köszönöm a segítséget ! -
Skillet
addikt
válasz
kissandras20 #32007 üzenetére
32003, csak pár hozzászólással feljebb
Insertcoin nightly legutolsó, asszem v51[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Ma 75%-on volt az akksi, majd két óra navigálást követően teljesen lemerült. Ez számomra új és szerintem nem is normális. Eddig azért 36 órát csak-csak elment a telefonom, most ritka a 24. Mit javasoltok?
SZERK.:
Azt elfelejtettem mondani, hogy Lee 2.2f-ről váltottam Lee 3.0.8.2 GB-re és a Radiot is cseréltem az ajánlottra.(#32010) RazorGTR1
Fejtsd ki, kérlek![ Szerkesztve ]
-
Reddevil84
tag
Nálam most pl a sense mentes élet lett a nyerő!
Tetszik végre,hogy csak este lefekvéskor kell feltöltenem a telefont és nem attól rettegni hogy 4-5 óra alatt teljesen lemerül a telefon! -
Skillet
addikt
válasz
kissandras20 #32005 üzenetére
Próbáld ki!
-
kissandras20
aktív tag
Én feltennék valami jó kis sense 3.0-át, De félek, hogy belassul az egész :S
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest