Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz ZoliM@ster #411 üzenetére
különbözeti adózás, 0 Ft. áfa, 0 perces "használt", ahogy tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz ZoliM@ster #413 üzenetére
és mit várhatunk egy okoskodós cégtől garancia ügyében...
-
Gubro
senior tag
Ez szerinted nem okokskodás?
-
moonman
titán
végülis semmi, de érdemes rákérdezni a készülék eredetére. általában két év gyártói garanciával adják, ezzel nincs gond, de a HD2-vel is voltak frissítési problémák a múltkor (német Vodafone-os rom ment csak rájuk hivatalosan). amúgy a készülékekkel általában semmi gond.
#419: amíg 25%-kal olcsóbban árulják ugyanazt, addig létezni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ha az okoskodás csalást jelent, akkor nem, nem okoskodnak.
kiskaput használnak ki. ez nem illegális. ha az lenne, már rég lehúzták volna a rolót, mert az apeh kinyírta volna őket és a tulajok valszeg már izraelben kérvényeznék a menekült státuszt, miközben a cég már valami kaya ibrahim vagy josip tot nevén lenne
ettől függetlenül csak ők csinálják tudtommal, ez is tény.
ahogy az is, hogy a speedshop igenis drága bolt. viszont hivatalos htc eladó, a htc.com oldalán ott szerepelnek. és ez pozitív, hogy ilyenünk is van már.
nem kell becsinálni, nem ktc-t veszel kínából, hanem htc-t, és mindegy hogy xxlgsm vagy speedshop adja el a készüléket, ugyanazzal a jótállással kapod a készüléket. a speedshop pedig köteles átvenni javításra akkor is, ha nem náluk vetted. erről szól az eu, világ stb garancia. ha én angliában vagy németeknél veszek egy dézit, azt is ugyanúgy kötelesek átvenni javításra. ezért hivatalos htc viszonteladó és szervíz. a javítást és a garanciális feltételeket pedig ők rendezik a htc felé.
ha jól tudom. ha nem, majd kijavítanak[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
racerx
őstag
válasz ZoliM@ster #18031 üzenetére
Kb két napja volt itt a Desire Vs Wave kérdés. Olvass vissza.
-
Hooper
őstag
válasz ZoliM@ster #18031 üzenetére
Anno néztem én is a wave-t már nem nagyon emlékszem rá pontosan miket tud illetve miket nem, annyi megmaradt, h nem a desire ellenfele.
Desi mellett alternatívaként a galaxyt nézd meg még esetleg.Minden telefonnal kapcsolatban vannak negatív dolgok, ha lenne tökéletes mindenki azt venné.
Én csak arra utaltam, h ismerjük be a hibát és ne magyarázzuk.Ami desinél szerintem hiba, az a rossz hangszóró, a gyenge(?) kamera, ezt én nem tudom alátámasztani, a gyors merülés - de elvileg egyik hasonló méretű kijelzővel és procival szerelt telefon nem bírja kemény használat mellett 12óránál tovább.
(bár egy ismerősöm az új almájára azt mondja h 2napig lazán megy, pedig használja rendesen)
A kevés RAM, de ez uj ROMal orvolsolható.
Több gondot én nem tudnék felsorolni, talán még a 3G kezelése nem túl jó, mert sokszor megy el a vétel vagy szakad meg telefonálás közben ha zárt helyen vagyok. Ez persze lehet a szolgálató hibája is. -
r4z
nagyúr
válasz ZoliM@ster #18466 üzenetére
Szia!
Válaszok tömören:
1. Nem, nem nyúl bele a rendszerbe a T, csak 1-2 csengőhang illetve háttérkép kerül a telefonra.
2. Alapállapotban is gyors, ha nem moddolod, akkor atomstabil.
3. Mivel AMOLED-est már nem kapsz újonnan, kár is ezzel foglalkozni. Mindennapi használat mellett elenyésző a különbség.
4. Egy 500 MB-os csomagot ajánlok, amire neked kell, tökéletesen elég, még marad vésztartalék is, ha kellene a net valamire. Még néhány YouTube videó is belefér a keretbe, ha ésszel használod.Ezzel a készülékkel nem tudsz nagyon melléfogni, az egyetlen komolyabb gond vele a kevés belső memória, de az is kiküszöbölhető.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
rekid
addikt
válasz ZoliM@ster #18466 üzenetére
Netcsomaghoz:
Én 500 megával használom két hét alatt regel este 1-2-3 hiroldal végigolvasása mailek és 71M-nál járok. Igaz mindent manuálisan frissitek én. thát időjárás widget akkor frissül mikor eszembe jut
SLCD-AMOLED: Gyakorlatilag nem veszed észre a különbséget.
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
r4z
nagyúr
válasz ZoliM@ster #19128 üzenetére
Szia!
Ha a GS meggyőző volt, a Desire se lesz kevésbé jó. Én azt mondom, hogy a HTC ütőkártyája a Sense. Amíg nem használtál huzamosabb ideig HTC készüléket, nem tudhatod, milyen jó dolog ez. Nem a Launcher benne a lényeg, hanem az a sok apró plusz, ami a minden nap használt alkalmazásokba bele lett írva.
Belső tárhely: hát igen, ez talán a Desire legnagyobb hibája. Ha sok alkalmazást telepítesz, iszonyat gyorsan betelik a belső memória.
Az erősebb hardvert csak akkor érdemes figyelembe venni, ha komoly 3D-s játékokat játszanál, egyébként elhanyagolható a különbség használat közben.
Ha tényleg csak a SAMOLED tart vissza, akkor ne tartson. Mindennapi használatnál nem számít sokat. Amúgy a GS-nek és a Desirenek ugyanolyan az üzemideje - masszív használattal 1 nap -, ebben egyik telefon se jobb ebben a kategóriában.Ezek fényében neked kell döntened. Persze a válaszomban főleg a saját készülékemet preferáltam, de ami érveket felhoztál, teljesen a helyükön vannak. Talán a jobb személyre szabhatóság, ami sántít, mert egyformán lehet őket customizálni az Android rendszer miatt.
Integra: Igen, elvileg visszaállítja, de ha nem, egy újraindítás biztosan megoldja a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz ZoliM@ster #19561 üzenetére
Készlethiány, vagy forráshiány?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Endr00
aktív tag
válasz ZoliM@ster #19920 üzenetére
Milyen ez a Silicon Power, milyen sebességet hoz, mennyire megbízható? Mivel rosszabb, mint mondjuk ez: Sandisk 8Gb cl6 ?
Samsung Galaxy S23
-
Viper26
nagyúr
válasz ZoliM@ster #19920 üzenetére
SP nagyon jó nekem is ilyen van (8Gb Class 6), a data2SD ROM-ok is hasítanak vele rendesen.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
dombila
senior tag
válasz ZoliM@ster #20000 üzenetére
Hogy ezt nem én vettem észre!!
-
r4z
nagyúr
válasz ZoliM@ster #20534 üzenetére
Azért a Spare Partsban se volt okos dolog externalra állítani a telepítést...
-
siofok
őstag
válasz ZoliM@ster #20534 üzenetére
azt hogy tudnám megnézni,hogy az én kártyám class hányas?mert ráirva nincs.még a régi htc touch hd-ban volt
OnePlus nord 2t
-
r4z
nagyúr
válasz ZoliM@ster #21438 üzenetére
Holnap 9:30-11:00-ig. [link]
-
siofok
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest