Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan fél éve hogy használom a kis kütyüt, és majdnem teljesen meg vagyok vele elégedve. Kivéve egy dolgot. Ha mobilnetezek 5-10 perc használat után simán újraindul mintha túlmelegedne, és ez addig tart amíg ki nem hűl. Amit olvastam erről az hogy alaplaphiba kicserélik és kész.
Namost én a Csakmobil.hu honlapju cégtől vettem, 1 és helyi (nem gyártói) garanciával. A helyi garancia miben más mint a gyártói, és hogy az én problémámmal tudnak-e kezdeni egyeltalán valamit.
Előre is köszi a segítséget
-
irmacsek
csendes tag
Ma kipróbáltam az igót, kb három perc alatt talált jelet,és szépen haza hozott!!A rádió nagyon nehezen talál tiszta jelet,szinte csak a helyi rádió tiszta,sajnos!!Kérdés:A mozgó háttérképek mennyire fogyasztják jobban az aksit??
-
bigsee
addikt
válasz
pzoley
üzenetére
"- DON'T use the reboot of snq's powermenu (or any other reboot app)
- DON'T use anything in the "ROM Manager" that makes it reboot.
- DON'T do adb reboot / abd reboot recovery / adb reboot bootloader
- DON'T pull the battery while the phone is on (this should be obvious)
- DON'T remove the "sync" mount options for the Quadrant "boost" (this is a fake boost anyway)"Bocs, hogy belevau, de ez egyébként az Androidra, a Desire-re úgy globál érvényes, vagy ez a cikkben jelzett script-el kapcsolatos kizárólag?
-
bbalika81
aktív tag
válasz
pzoley
üzenetére
nekem is vissza áll 3g-re ha ujra kell indítani...és igen jöhet a kérdés miért kell????

nem kell, csak mostanában ahogy írtam az érdekes jelenségeket az sd-vel kapcs, kifagyott és akku ki be segített csak.
de egy mozdulat vissza állítani, és amugy normál esetben minek indítanám ujra?vagy minek kapcsolnám ki?

-
siofok
őstag
-
pzoley
őstag
válasz
siofok
üzenetére
Hiába pirulsz !!

De egy dolgot elárulhatnál nekem, mire jó a reboot ?? Mikor szoktad használni, és minek ? Én rengeteg rom-ot tesztelek, de még szerintem soha nem nyomtam reboot-ot.
Amúgy az extended rom nem érzékeny ezekre a dolgokra, csak arra, hogy először jól legyen feltéve. A 3. partíción van az egész /data rész, miért pont csak az az 1 beállítás veszik el reboot-ra ?? A többi miért nem ?? Nem értem, hogy miért áll vissza, csak az az egy beállítás.
-
pzoley
őstag
válasz
siofok
üzenetére
Igen, de te nem tudsz kompromisszumot kötni
!! Akkor egy kis adalék, mindazoknak akik bármilyen data2sd scriptet használnak, ext4 partícióval.[link]
Idézet a cikkből :- DON'T use the reboot of snq's powermenu (or any other reboot app)
- DON'T use anything in the "ROM Manager" that makes it reboot.
- DON'T do adb reboot / abd reboot recovery / adb reboot bootloader
- DON'T pull the battery while the phone is on (this should be obvious)
- DON'T remove the "sync" mount options for the Quadrant "boost" (this is a fake boost anyway) -
Viper26
nagyúr
Jorte widget-ben lehet állítani a betűméretet?

-
batabe
senior tag
-
pzoley
őstag
válasz
batabe
üzenetére
Azért nem szerepel benne, mert nem az a csapat csinálta, aki a cwm-ot, hanem az AlphaRev módosított rajta, aki az s.off-ot csinálta. Azért van az image fájl is az ő oldalukon !!!
A rom managert soha nem használtam, és nem is fogom !!
De mivel llaszlo ugyan olyan PVT4-re tette rá a cwm-ot mint a tied, és neki is a root miatt az AmonRA lett feltéve elsőnek, csak nálad nem stimmel valami !!! -
pzoley
őstag
válasz
siofok
üzenetére
Csak adb kell, a telepétés és a futtatás menete le van írva a Extended verziók telepítés résznél, de ha felteszem az oldalra a Backup_extended.bat, és a Restore_Extended.bat fájlokat, ott is leírom a mentést, és a visszaállítás menetét.
Nálam a 3g/gsm/auto mód nem áll vissza !!! -
batabe
senior tag
válasz
batabe
üzenetére
Pzoley,
mivel a kalandozás során felment a ReflexTSenseHD_1.8_Sense_DHD_2.2_FRF91_A2SD+ rom, részből kiváncsiságból, hogy mennyire bírom ki A2SD-vel, másrészt hogyan működik a meglévő cl4-es kártyámmal, találtam benne a rom maganert
olvastam már róla, és vele is lehet frissíteni a cwm-t. de ő a 2.5.0.7-t ajánlotta fel.
az elérhető listában a 2518 nem is szerepelt. a cwm xda topic szerint meg már 3.0.0.5 a legújabb... kicsit confused vagyok
-
halig12
tag
válasz
dombila
üzenetére
B@sszus, most már leformatáltam vagy 5ször, próbáltam felrakni többféle ROM-ot, ami után script kell, és a scriptek felrakása után ugyanaz: zöld HTC feliratnál megáll

Most egy két partíciós változatot próbáltam, HD-ROM-FN-V3.1-1.72.405.3-data2sd+.zip, majd Data2sda+_flash.zip...
Azt hiszem feladom..
-
-
siofok
őstag
válasz
pzoley
üzenetére
értem!!így már oké!!
Nekem az a lényeg,ha ezt a romot elcseszem véletlen,akkor helyretudjam állitani a szokásos recovery restore-val.De nekem akkor is piszkálja a fantáziám,hogy milyen adatok vannak a 3.partición.

ÉS mivan ha én ugy taccsra vágom a romot,hogy a 3. partición keletkezik hiba?vagy olyan nincs?
köszi az önzetlen és segítőkész válaszaid!!

-
pzoley
őstag
válasz
siofok
üzenetére
Egyszer már leírtam, de ismétlés....
Ha csinálsz róla a recovery-ből nand backup-ot akkor az lementi a nand tartalmát, és a 2. partíciót. Ennyi !!! A 3.partíción vannak az adatok, azok nem lesznek lementve.
De ez mind addig nem probléma, amíg nem teszel fel egy másik olyan rom-ot, ami használná ezt a 3. partíciót. Tehát a2sd rom-okat tehetsz fel, majd ha vissza akarod tenni a mostanit, sima restore, és mivel a 3. partíción ott az érintetlen adat, simán el fog indulni a mostani rom. -
halig12
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már írtátok korábban, de mi lehet a hiba?
Felraktam a Pzoley féle HD-ROM-FN-V3.1-data2extended ROM-ot, mindent úgy, ahogy le van írva. Megcsináltam a 3 partíciót az SD kártyára (Primary FAT32, Primary EXT3, Primary FAT32). ROM fel, elindul (vártam vagy 5 percet, amíg magához tért), aztán felraktam a Data2extended.zip-et. Ez is szépen lefutott, és itt jön a hiba!
Desire újraindítás, de megakad a zöld HTC feliratnál. Fél órát várok, de semmi..
Mi lehet a probléma?
-
siofok
őstag
-
bbalika81
aktív tag
válasz
pzoley
üzenetére
látta az usb, de mégse....mindegy laptop chkdsk /f, talált vmi hibát talált, javította,most jó de még nem próbáltam rámásolni......viszont néztem sd-ket,mindenhol csak rendelésre van ami nekem kellene, ahol meg van ott horror áron adják.
más, mikorra várható az első fat32-es particót gyorsító scripted??? bár mondjuk már így is szárnyal
)))
a normál és hd modokat flashelhetem, ugy hogy a notification fent van meg az újfajta formázás a 3. partíción? -
redbiro
őstag
létezik valami portable partícionáló program amivel érdemes nekiállni sd-t formázni?
a cégnél nincs admin jogom, időm viszont annál több.
-
batabe
senior tag
-
pzoley
őstag
válasz
batabe
üzenetére
Én bemásoltam a cwmar2518.img-fájlt az android-sdk-windows\tools könyvtárba, majd telefont fastboot mode, "fastboot usb felirattal" , majd a fastboot flash recovery cwmar2518.img beírva, cmd ablak rendszergazda mód elindítottam. 3 mp összesen.
Mindegy, hogy milyen recovery-d van fent, mert fastboot módban flash-eled !!
Ennek így menni kel !!! -
vmatyko
tag
A WebKit-hez van valami AdBlock Plus-hoz hasonló addon?
-
batabe
senior tag
-
racerx
őstag
válasz
llaszlo
üzenetére
Hát én találtam egy olyan skint hozzá, ami majdnem uaz volt (flipdown clock). Viszont ez a live wallpaper az átlátszó "gyári" flipdownd clockkalnagyon állat!!! Csak nem tudom amjd mennyi + akksit eszik meg
.
Passz.. Én nem akarom azt hogy a sense ugy nézzen ki mint a apple teló
-
siofok
őstag
válasz
pzoley
üzenetére
Pzoley.Akkor ez a backup script hogy nemfut le,akkor nemis lehet mentést csinálni a romról enélkül?Vagy mik nemlesznek mentve,ha nincs lefuttatva,csak a recovery backup van megcsináva?
s-off-ot ha csinál az ember,azt visszalehet állítani utána s-onra?

köszi a válaszokat.
-
racerx
őstag
válasz
llaszlo
üzenetére
Beautiful widgets, van hozzá olyan is, Sőt szerintem szebb is meg jobb ismint a gyári, DE full screen animációkor addig nem tudsz semmit csinálni atelőval, míg az anim megy. Pár mp ugyan csak, de nálam ezért volt kizáró ok. DE lehet hogy azóta javították, ui pár hónapja nem használtam (pedig megvettem
) -
-
irmacsek
csendes tag
Ma megvettem a gyönyörűséget,és még Magyar menüje is van!!Ezek a mozgó hátterek csodálatosak!!Nagyon király!Kíváncsi leszek az aksira,és az igóra mivel az is rajta van,majd holnap kipróbálom!!

-
batabe
senior tag
válasz
pzoley
üzenetére
nem sikerült... mondom én, hogy ezzel nekem nem megy elsőre semmi

c:\android-sdk-windows\tools>fastboot flash recovery cwmar2518.img
sending 'recovery' (3102 KB)... OKAY [ 0.512s]
writing 'recovery'... FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.514sc:\android-sdk-windows\tools>
próbáljam meg terminálból?
"Open Terminal Emulator
Type in
SU
Then Hit Enter
Example:
$SU
#Type in
flash_image recovery /sdcard/(what ever the name of the IMG file).img
Hit Enter
Example:
#flash_image recovery /sdcard/CWM3005UPDATE.img
#" -
redbiro
őstag
zoley, az oldaladon az új miui-nál most kicsit összekeveredtem.
mind a kettő 3 partíciós?
eddig a datasd+nál csak kettő volt.
öregszem, nem tudom már követni.
-
llaszlo
veterán
Szerintetek melyik az a weather&clock widget ami a leginkább hasonlít a Sense-re? Az animációkat is ide értve.
-
llaszlo
veterán
-
vmatyko
tag
a google navihoz nem lehet letölteni magyarország térképet? vagy az csak 3g-ről üzemeltethető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest