- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
LouiS22 #29333 üzenetére
egyet értek. a frissítés régesrég tervbe van véve... tehát dolgoznak rajta már egy ideje. gondolom nem ezen a héten kezdték el a melót. és ha dolgoztak rajta, akkor ez már max pár hét alatt kiderülhetett volna. fejetlenség. amikorra már csak az lenne a dolguk, hogy intézik azt, hogy tömegesen rendben hozzáférjen mindenki az OTA frissítéshez (tehát milliószor agyon lett tesztelve az update és kiadásra kész) akkor állnak elő ezzel a maszlaggal? pffff.
-
-
Straw
senior tag
válasz
LouiS22 #29210 üzenetére
Néhányatoknak? Kapják be, nem néhányan vagyunk, amúgy meg várható volt. De ezt a kamut, veszélyeztetné a sense élményt, bakker. Zolinak a HTC-nél kéne dolgoznia, csak hogy meg mutassa, hogy basszátok meg nincs lehetetlen.
Vagy ezek nem néznek körül mielőtt ilyet írnak? Simán megoldható lenne ha akarnák. De nem akarják.Igazából ez itt sokakat nem is érint, de idegesítő hogy ezt csinálják, ilyen indokkal.
-
sippet
senior tag
-
Steve1207
veterán
válasz
LouiS22 #28846 üzenetére
Ennyi erővel a Sense felület is az, mert telefonálni aosp-n is tudsz...
Szerintem jó dolog, ha benne vannak ezek a gyáriban, néha jól jöhet. Külön app-ként viszont idegesítene, hogy azzal olyat is lehet. Photoshop párti vagyok egyébként is, megszerkesztem magamnak amit kell -
bbalika81
aktív tag
válasz
LouiS22 #28595 üzenetére
hol lehet a fejlesztési javaslatot beküldeni? nem találom. de gond csak angolul....az azért van mit javítanom...
mert lenne még egy javaslatom, ha kamerából egy fotót megosztok ugye handcent-el és átalakítja mms méretűvé, akkor utána már nem tudok több fotót csatolni, csak akkor, ha az egészet úgy kezdem, hogy új üzenet, diavetítés stb.
pedig sztem hasznos lenne ha lehetne egy már megkezdett mms-hez plussz képet adni! -
bbalika81
aktív tag
válasz
LouiS22 #28590 üzenetére
igen, pont az lenne a lényeg, hogy a képernyő kikapcsolás után is villogjon
de jó lenne ha sikerülne megoldani!!!!és akkor felvetnék még egy apróságot, gb sense rom van fent és az új lockscreen-en megjelenik a nem fogadott hívás illetve a gyári sms aktív notification mellett az sms is,
handcent-nél ez megoldható lenne??? -
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #28324 üzenetére
Persze mekkora a hardcore és az egyszeri felhasználó aránya? 10-90? Amíg az a 90 boldog, hogy vett egy jó telefont, addig a 10 szívja fogát, hogy a jónál is jobb telefonja lehet(ne).
ez az érv rendszeresen felbukkan írásokban, tesztekben, de pontos arányokat még soha nem mutatott senki. persze pont a mi topicunkban, meg más advanced usereket gyűjtő fórumokon nem lehet erről tiszta képet alkotni, de nekem egészen mások a tapasztalataim.
-
-
i400
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LouiS22 #27118 üzenetére
Ez konkrétan nem bug, hanem feature!
Arról van csak szó, hogy hiányzik egy kis opció sms íráskor (ami pl: nokiákon megtalálható), hogy ne használja a kibővített karakterkészletet (unicode).
Már korábban linkeltem egy módosítást htc_ime billentyűzethez, ami átalakítja az összes ékezetet balradölősre, így az smsek mindig 160 karakteresek lesznek.
Itt tölthető le.
Fontos, hogy ez csak az sms írásnál fog működni, mail vagy weboldalra íráskor szerencsére nem, szóval szerintem ez egy jó gyógyír.
-
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #23627 üzenetére
nem hiszem el, hogy tényleg ennyire idegesít ez a téma, hogy naponta felteszed ezt a kérdést, amikor a gingerbread romok szóba kerülnek.
ha másért nem, hát esztétikai okokból vágyhat rá az ember. az aosp romok felülete is sokkal szebb, mint korábban (elég csak egy pillantást vetni a fekete status barra), a sense esetében meg pláne várható, hogy a 2.2-höz képest új funkciókkal gazdagodik a készülék, és nem kell pl. hekkelt hd romokkal szarakodni.
-
llaszlo
veterán
válasz
LouiS22 #23565 üzenetére
Automatán van GMT +1.00 De a naptárak sem működnek rendesen. Hiába állítom be az Naptárban, hogy miket jelenítsen meg, csak bizonyos naptárak jelennek meg, de semmi logikát nem találtam benne. Ha felteszek egy másik naptárat abban is másképp jelennek meg. Ez talán az előző HD romnál is volt. pzoley 3.1 HD ROM. Valahol már írtam erről, de fogalmam sincs, hogy melyik rommal.
Szerk: Mégis van logika. Azok a naptárak nem jelennek meg amiket a google-ban hozzá lehet adni névnapok, ünnepnapok stb. Amiket én hoztam létre vagy a facebookról van syncelve azok megjelennek.
-
siofok
őstag
válasz
LouiS22 #23559 üzenetére
ja igen,így már nemis akarok ott romot csinálni!
Csak egyenlőre ez az 1-etlen ginger rom,amin nem jelentkezik az a bizonyos hiba nálam.Csak ez meg nem a2sd-s,meg nincs benn magyar nyelv.Bár a nyelv még nemolyan fontos.
De még a benne levő kernlet sem találom,hogy kipróbálnám,hátha attol megjavulna a gingervillainom is.Nem lehet a kernelt kiszedni az update zipből?
-
válasz
LouiS22 #21785 üzenetére
Köszönöm kimerítő válaszod, első körben az 500 MB-os csomag mellett tettem le a voksom, ez csak 1990 lesz havidíjban, de ha nem lenne elég akkor tudom cserélni nagyobbra, mert hűségnyilatkozat nélkül kötöttem!
Ha már témánál vagyunk, adatmennyiség mérő programból melyiket ajánlanád nekem?
-
r4z
nagyúr
válasz
LouiS22 #21736 üzenetére
Az egérmozival egyetértek, szerintem sincs sok értelme. A játékélményt viszont már megkérdőjelezném. A Casual játékok (Angry Birds, Can Knockdown, Doodle Jump, Toss it, stb.), valamint a logikai játékok igenis élvezetesek tudnak lenni 3,7"-on is. Az AppStore-ban is ezek a legkelendőbbek, méghozzá azért, mert ezek ekkora képernyőn is biztosítják a szórakozást.
Szerk: nem akarlak meggyőzni, szimpla véleménykifejtés volt részemről
-
r4z
nagyúr
válasz
LouiS22 #21733 üzenetére
Max teljesítményen csak kicsivel fogyaszt többet, mint az első generációs Snapdragon (ami nekünk van), ha megnézed a csíkszélességet és a modernebb energiagazdálkodást, van valóságalapja. Normál használtnál viszont csak kb. feleannyit fogyaszt, lévén csak 1 mag aktív.
Persze ez csak spekuláció, érdemi tapasztalata csak a gyártóknak van.
Szerk: a MacBook Prómat én se cserélném le egy laptopdokkolós Atrixra, de meg kell hagyni, nem elvetélt ötlet. Pl. netezéshez (mert ezért NETbook) tökéletes a cucc, még ha kicsit kényelmetlen is a használata.
-
dombila
őstag
válasz
LouiS22 #21733 üzenetére
Ez így van, ha "csak" okostelefonként akarod használni - és néha játszani, böngészni, ... Ehhez teljesen felesleges a 2 mag.
Viszont úgy tűnik arra tart a telefonfejlesztés, amit at Atrix is mutat: dokk-ra teszed, és kb. netbook szinten megy (böngészel nagy monitoron, videót nézel, ...). Ehhez már kellhet a 2 mag. De persze az is kérdés van-e erre valós igény, vagy inkább csak a gyártók próbálják erre terelni a vevőket. Arrók nem beszélve, hogy azért háttértárban is messze vannak ezek még a netbook-ok több 100 GB-jától, biztos nem fogsz 50 HD filmet tárolni a telefonon.
Én inkább használnék két külön eszközt: okostelefon, és otthon számítógép.
-
mumk1
addikt
válasz
LouiS22 #21540 üzenetére
Szerintem is jól néz ki, azzal nincs is gond. De hogy a microUSB-t miért kellett az oldalára tenni???? A Desirébe pont az tetszett hogy minden a helyén volt. 3.5 jack és bekapcsoló a tetején, hangerő bal oldalon, töltő alul. Ja és szintén szeretem benne hogy nincs dedikált foto gomb az oldalán, amit az autós tartó mindig benyomna.
Na mindegy, ezért nem fogok rohanni hogy megjelenés napján meglegyen.
-
Straw
senior tag
válasz
LouiS22 #21535 üzenetére
Ez igaz. Mármint hogy itt senki nem mezei user.
Szerintem is jó hogy az LG ekkorát ugrott, van egy pár gyártó aki példát vehetne róluk.
A HTC helyében én sem csaptam volna hírverést ennek a tabletnek, mert semmiben sem tud többet mint az eddigiek (max a sense), de én tiszta szívemből kívánom hogy legyen igazad az elaltatós teóriával.
-
Straw
senior tag
válasz
LouiS22 #21530 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de ha már megadatott hogy ilyen erőgépeket pakoljanak bele egy ilyen kis házba, akkor evidens hogy hogy megjelenik a HDMI csatlakozó amivel tv-re lehet kötni hogy a rögzített HD videóidat meg tudd nézni, és ha már TV-re kötöd akkor már egy kicsit értelmesebbnek tűnik a játék konzol elgondolás, bár én nem játszom de ennek így már van értelme, és ezt tovább gondolva már a 3D-nél tartunk amit most meg is villantott az LG.
Viszont szerintem a legjobb ötlet még mindig a Motoé, aki inkább az üzleti szférát célozta meg, a "Webtop" dock-al, de meghagyták a lehetőséget a játszani akaróknak is a HD dock-al.
Nem mellesleg anno a PC-knél is ezt mondták hogy minek a 2 mag, most meg már 8-nál tartunk. Eddig megapixel háború volt most már mag háború lesz. Ez van el kell fogadni. -
james008bond
őstag
válasz
LouiS22 #20407 üzenetére
Ja, szerinted...pár napja volt róla szó, hogy data2sd rom-okhoz ki milyen karit használ/ajánl. Akkor kerültek szóba a különböző sebességosztályú karik. ÉN az enyémet teszteltem korábban és most PZoley legújabb ROM-jának felrakása után ismét futtattam tesztet ( közben megjött ma reggel az új karim, azt is fogom tesztelni ). Úghy néz ki, nem biztos, hogy a legdrágább kari a nyerő. Ha valaki ezt úgy értelmezi, hogy arról szól, kinek mekkora a micsodája...hát az legyen az ő baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest