Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GejzaR
tag
Ezt az oldalt nem ismeritek?
Minden mobil új, független, garis (2 év), és a Sensation csak 111e Ft...
Mellesleg ennél olcsóbb boltot én még nem találtam. -
GejzaR
tag
Sziasztok!
Még nem frissítettem Radio ROM-ot...
Panaszkodtak nekem, hogy hívtak, kicsöngött, nem vettem fel. De nekem nem volt nem fogadott hívásom...
2 ember is jelezte ezt a gondot az utóbbi 1 hónapban.Szerintetek ez mitől lehet?
A Radio Rom frissítés esetleg megoldás lehet rá? -
GejzaR
tag
válasz
mocsarid #20279 üzenetére
Én is feltettem tegnap este.
Első tapasztalatok: az első újraindítás után a szinkronizáció kicsit megzavarodott, újra kellett mindent beállítani, többek között a google accountot is, pedig a people-ben már össze is voltak kapcsolva a FB accounttal... fura
De az appok/widgetek maradtak a helyükönKérdés: A magyar nyelvet hol kell beállítani? A telefon Németországból származik. Amikor feltettem nem ajánlotta fel a magyar lokalizációt... ??
-
GejzaR
tag
Pzoley: Felraktam én is az 1.4-es HD A2SD ROM-od, pár nap múlva beszámolok, hogy milyen tapasztalataim vannak vele
Eddig tetszik -
GejzaR
tag
Sikerült a rootolás, a factory reset után már minden könnyedén ment
-
GejzaR
tag
Próbáltam adminként is, de mindig ugyanezt az error üzenetet dobta...
Most nem érek rá telepítgetni, majd holnap megróbálom a factory resetet. -
GejzaR
tag
Nekem is össze vannak kapcsolva a FB contactok a People-ben.
Viszont hívásnál a hívó képe elég rossz minőségű... ezen lehet javítani valahogy? -
GejzaR
tag
-
GejzaR
tag
Megpróbálkoztam a rootolással
Az usb driverek telepítése után az unrevoked progit használva, mindig hibaüzenetet dobott, amikor már ennél a résznél tartott "root..."
Arra gyanakszom, hogy azért, mert ha az USB kábel be van dugva, és debugging módban van, akkor az SD kártya "nem ébred" fel... azaz nem tölt be semmi program, kb használhatatlan.
Erre eddig 2 megoldást találtam, de ezek közül mind2-nél a rootolás hibába fut.
1. A kábel kihúzása utána az SD "felébred"
2. A settings/SD.. belül unmount/mount és utána is felébred.Szerintetek mi lehet a gond?
Gyári 4 Gb, cl2 kártya -
GejzaR
tag
Nem tudom volt-e már, én kb 1 órát böngésztem a fórumot, de itt nem találtam.
Szóval:
Root nélkül App2SD engedélyezés nagyon egyszerűen: [link]
Előtte csak az USB drivert kell telepíteni, ami az első hsz-ban le van írva.Így most megint 41 MB szabad hely van az Internal mem-ben
Juppi -
GejzaR
tag
töröltem a kérdést, mert megtaláltam a választ
[ Szerkesztve ]
-
GejzaR
tag
Tegnap este és ma délelőtt volt időm testreszabni a telót
Hát... én már ma találkoztam a "low on space" notification-nel, szóval nem fog ez a rootolás sokáig húzódni...
És igen, amit lehetett átraktam egyből az SD-re, az alap settings/application/manage app menüben.Még 20 progit sem telepítettem...
Tény hogy köztük van a "nevétsemmeremkimondaninavigációsprogimotogis" változata is...Már kezdem megszokni a telót, egyre jobban tetszik
-
GejzaR
tag
válasz
james008bond #18742 üzenetére
Mennyire valóságos az akku %-os számítása?
Ezt úgy értem, hogy a régebbi Nokiák 100%-on voltak 1 napig, aztán ha elkezdett merülni a jelzés szerint, akkor fél nap múlva már csak a pittyegés, meg az "adjá tőtést" felirat maradtTehát mondjuk a desi esetében, ha nálad 89%-ról 3%-ot esett 8 óra alatt (éjszaka), akkor vajon hogy jelezné, ha mondjuk 30%-ról indulna az éjszaka?
Mert ha ebben az esetben is 3-5%-ot esne csak a töltöttség, akkor nagyon fasza lenne
Ez csak a mesében van? -
GejzaR
tag
válasz
jarlax #18740 üzenetére
A szoftveres erősítés torzít...
A másik módszer a hardveres erősítés, amihez ugye a desin belül nem piszkálunk hozzáMikor érzed halknak? Az AKG K330 agybadugós füles... próbáld meg egy másik szilikon haranggal, ami talán jobban kizárja a külső zajokat, és így erősítés nélkül jobban hallhatod...
Jobb megoldást nem tudok...
-
GejzaR
tag
válasz
LouiS22 #18387 üzenetére
A gond abból adódhat, hogy ez a rom eredetileg egy másik készülékre készült (HD), azaz a Dézire portolt verzióról beszélünk. Voltak is gondok, én mondjuk csak a kamera 720p-s dolgára emlékszek, de gondolom lehetett más is (fagyás, újraindulás, stb..)
Minden esetre az eléggé megnyugtató, hogy már nincs semmi ilyen probléma vele.Ezzel kapcsolatban még azt kérdezném, hogy az alap 4 gigás kártya mennyire használható pl az extended romokkal? Egyelőre sztem elég lenne nekem a 4 giga is, mert nem fogom telerakni multimédiával, csak épp annyival, ami kell
-
GejzaR
tag
Köszi mindenkinek a választ, megnyugodtam, ilyen lesz
-
GejzaR
tag
Rádió megy bármilyen fülessel, ahogy az előttem szóló is mondta...
Ha viszont nem kell mikrofon rá, akkor bármilyen fülhallgatót használhatsz, ami 3,5-es.
Ez pedig elég pénztárcafüggő10-15 ezer között már lehet igazán jót venni, de mondjuk olyan 6 ezer körül is van, ami már bőven jobb, mint a gyári
Márka: Sennheiser, AKG én ezek közül választanék. -
GejzaR
tag
Ezt a bőrtokot ajánljátok? --> Link
Ebben van ilyen kihúzó szalag? Vagy ki kell nyomni belőle?
Van esetleg másmilyen bőrtok is hozzá, ami nem kemény? Keményet semmiképp sem akarok... -
GejzaR
tag
Sziasztok!
Én is boldog Desire tulaj lettem
Olvasgatom a fórumot már jó ideje, tetszik, hogy ennyire testre szabható a telóNem is gondoltam volna... Ez lesz az első androidos gépem, eddig volt - a régieket leszámítva - egy Eten X600 winmo-s gép, az nagyon szar volt, folyton újraindult használni se tudtam, de hát olcsó húsnak híg a leve itt is bejött... Aztán azt sikerült elcserélnem egy N95 (nem 8Gb) telefonra, amit kb másfél évig nyúztam és nagyon szerettem. Az Eten után megfogadtam, hogy olcsó gagyi telefont nem veszek többé
Már nagyon várom, hogy nálam legyen, mert jelenleg még Magyarországon van, én pedig Ausztriában, de 20-án elhozza nekem egy barátom, aki jön meglátogatni. Szóval addig, csak ábrándozom róla
Én egyébként nem riadok meg a rootolástól, biztos ki fogom próbálni a különböző ROMokat is, már nagyon várom
Felvilágosíthatnátok arról, hogy a különböző rádiós updatek mire is jók? Annyit tudok, hogy van egy csomó féle, és egyik romhoz ez, a másikhoz meg az való... Gondolom a telefon rádiós kommunikációjának a belső szoftvere lehet, aminek köze van az akku fogyasztáshoz, a 3G-hez a GPS-hez, stb... de ennél többet nem tudtam kibogozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest