Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
volcano
tag
válasz redbiro #13641 üzenetére
Igazából én szétszoktam nézni Gsm boltok kínálatában is. Pl. : http://www.zippzarmobile.hu/ Itt elég jó áron van a Desire a többihez képet és 2év garit is adnak azt hiszem. Én nem vagyok nagyon tájékozott , de szerintem most kijött nagyjából minden Trophy, Mozart, Optimus 7 és szerintem nem érdemes várni, mert annyival sokkal jobbat nem fogsz találni mostanában a piacon. Én merem mondani , hogy a Desire most a király! SZERINTEM.
(ár/teljesítmény szempontjából is)[ Szerkesztve ]
"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel." /Albert Einstein
-
LouiS22
veterán
válasz redbiro #13647 üzenetére
N4ri87 a két linkkel tökélesen összefoglalta, miért érdemes jónevű, megbízható háttérrel rendelkező boltot választanod. Ha neked az a kevés pénz megéri azt, hogy bármilyen probléma esetén a kiváló bolti garanciával érvényesíthesd a jogaid (már ha éppen még megvan a bolt), illetve ilyen-olyan forrásból származó telefont vegyél, az a te döntésed. Mivel a telefon is tartós fogyasztási cikk, én inkább vásárolom olyan helyen, amiről tudom, hogy nem lesz gond sem a garanciával.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Baboon
senior tag
válasz redbiro #16656 üzenetére
Ha a recsegést gondolod elmozdulásnak akkor tévedsz.
Engem is idegesített, hogy valami meg meg reccsen a telóban ha csavaró erő éri, de ez az akkumulátor benne ami bele van feszítve! Kiveszed, hátlap rá, csavargatod, nincs hang. Meg kéne zsírozni kicsit az aksit''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
r4z
nagyúr
válasz redbiro #16656 üzenetére
Na igen, ez egy hatalmas hibája a Desire-nek. (Vajon a HD azért lett a Desire család tagja, mert annál se passzentosak az illesztések? )
Baboon: Nem recsegés, csak a hátlap nem passzol rendesen a készülékhez, elméretezték.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
CSiPet2
tag
válasz redbiro #17649 üzenetére
Amúgy ez nekem is előjött, de nálam meg rcmixhd rom esetén. A gond ott volt, hogy nálam az újraindítás is csak percekre oldotta meg a dolgot. Gyakorlatilag használhatatlan lett a készülék. Szal full wipe, felraktam pzoley rom-ját, most békesség van... Hogy mi okozta nem tudom, de nálam is az android system ette a procit. Külön érdekesség, hogy mindezt úgy kezdte el, hogy bementem vizsgára (előtte már vagy 3 napig nem buheráltam a készüléket, nem telepítettem új cuccot), majd 2óra múlva miután végeztem, már 100%-on pörgött.
mod: Még egy tünet! Az összes .nomedia fájl eltűnt az sd kártyáról. Nem vicc. Az összes felszívódott (4-5). Már pedig sok helyre én tettem be, 100% hogy ott volt; Pl az mp3-akhoz raktam be, hogy az albumborítókat ne listázza a galéria, most új rom telepítés után raktam vissza a fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz redbiro #18497 üzenetére
Ja, ezt gyűröm már második napja fent van. Nekem nincs gondom vele, mondjuk a dalvikot amikor átpakolta a nandba akkor először összedőlt, de másodikra sikerült, azóta hasít.
N1 partíción van. Így néz ki:http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
őstag
válasz redbiro #19071 üzenetére
ez hülye kérdés volt, tárgytalan.
ami viszont érdekes:
widgetként ki lehet rakni settingsből a mobile network kapcsolóját.
na ez nem működik, se ki, se be nem engedi kapcsolni a 3G-t.légyszíves próbálja ki valaki hogy a pzoley féle CSM HD romban neki működik-e.
kösziit never gets easier, you just go faster
-
törölt tag
válasz redbiro #19154 üzenetére
Tényleg a Facebook for HTC Sense volt a ludas, köszi
Ha ujra felvettem nekem sem volt jó így tehát végleg törölni kellett.Csak sajnos így nem működik a HTC-s people widget sem mert nem lehet összekötni a Facebookal én pedig úgy használtam.
A Market-ről sem tudok mindent letölteni, valamikor engedi de legtöbször nem, azt sem tudom mi okozza, programot sem telepitettem azóta.
-
LouiS22
veterán
válasz redbiro #19692 üzenetére
A BlackBoard, Metal, Slate nevűek HTC Skinek (törölheted őket, ha nem vagy skinbuzi), a MArketAccess nevében rejlik a megoldás: hozzáférést biztosít egy emulálással a fizetős markethez is, az SU szerintem a superuser.apk lesz. A többit így név alapján nem ismerem fel.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
delbarta
senior tag
válasz redbiro #20770 üzenetére
Igen, nekem is ezek a tapasztalataim. Nálam most egy siliconpower 16gb cl6-os kártyával megy. Hétvégén kipróbáltam egy a2sd+-os is, az gyorsabb volt, de sajnos nekem nem elég az így keletkező üres hely. Csak a programjaim felét raktam vissza és már betelt a hely. Lehet, hogy visszatérek a normál desire romhoz, data2sd-vel, hátha az gyorsabb, pedig jobban tetszik a hd rom. Direkt emiatt vettem egy cl6-os kártyát, de sajnos nem hozta a kívánt hatást.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
pzoley
őstag
válasz redbiro #20770 üzenetére
Azért érdekes, hogy van akinél akadás mentesen megy, van akinél még gyorsak a váltások is, pedig csak class4-es sd kártyájuk van.Ez az átka az ext4/es fájlrendszernek !!
De az biztos, hogy akinél nem megy class6-os kártyán, az valamit nem csinált jól !!
A legtöbbször előforduló hiba, hogy előtte volt fent egy rom, és ha az használt ext partíciót, azt hiszi az illető, hogy teheti fel a data2sd+ rom-ot is egyből, mert ott az ext partíció. No ez az ami nem igaz !!! Vannak olyan rom-ok amelyeknek a script-jei teljesen már formátumra csinálják meg az ext partíciót.Tehát aki data2sd+ rom-ot telepít annak úgy kell kezdeni, ahogy az oldalamon le van írva, az az sd kártya partícionálás !!!Ebből a szempontól, sokkal jobb a helyzet az Extended rom-nál, mert ott csak 1 fájl van a 3. partíción, amit szekvenciálisan olvas. Valamint ott a blockméret 1 MB ezért sokkal gyorsabb.
Azért is csináltam meg újra az extended verziót, mert az nem érzékeny az sd kártya sebességére.Valamint itt a programok, az A2SD+ partíción vannak !! Én ezt használom amióta megcsináltam magamnak először !! Valamint ez az egyetlen olyan script ami így használja a partíciókat. -
pzoley
őstag
válasz redbiro #20862 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mit csinált, de az biztos, hogy a lassulások 99% abból adódik, hogy nem formatálják meg a kártyát előtte, mondván, van már rajta ext partíció !!
Az 1000MB teszthez, kellett neki csinálni, egy 1000 MB-os szekvenciálisan egymás után következő fájlt.Lehet hogy, egy kicsit átrendezte.
Én azt szoktam csinálni, ha már sokszor töröltem az sd-ről, akkor mindent lemásolok róla a pc-re, format, majd mindent vissza. Ezzel azt érem el, mint a pc.nél a töredezettségmentesítés. Itt is ugyan az a helyzet, a sebességet nézve !!! -
LouiS22
veterán
válasz redbiro #21261 üzenetére
Ha cd-t tudsz írni, és a géped bootol is CD-ről/tudsz állítani a BIOS-ban bootsorrendet, akkor bármelyik Linux recovery CD-ben van gparted, az a te barátod. Ja, gondolom kártyaolvasód is van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest