- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
válasz
#59816064 #40497 üzenetére
Szia!
Itt van a Windows alatt futó gyári RUU. Legyenek felinstallálva a Windows-os driver-ek!De ettől egyszerűbben is visszaállíthatod. Ezt töltsd le, nevezd át PB99IMG.ZIP-re és mentsd az SD gyökerébe. Indítsd HBOOT módban a telefont, az megtalálja a file-t és megkérdezi, hogy lefutassa-e? Persze! Nem kell hozzá PC és driverek.
-
CSiPet2
tag
válasz
#59816064 #19537 üzenetére
Én A2SD-s verziót használok. Szépségéhez nem tudok mit hozzáfűzni, mert én visszaflasheltem rá az eredeti sense theme-et, az tetszik a legjobban. Az az agyon moddolt meg átlátszósított (van ilyen szó
) dolog nálam nem nyerő.
Negatívum annyi amit már írtam, hogy képernyő feloldás után, van egy kb 1sec-es lagg benne, ami idegesítő tud lenni néha, amúgy minden megy tökéletesen. Sőt. Ez az első rom amin megy a htc féle készülékbemérés is, eddig ez (nálam legalábbis) mindig hibát írt.
Facebook szinkronizál hibátlanul. -
pzoley
őstag
válasz
#59816064 #19189 üzenetére
Sajnos csak azt tudom mondani, hogy egyedi hiba, sem nálam, sem másoknál nem jelentkezett a probléma, ebben a formában. Írtam már a két lehetőséget, hogy mi lehet, de gondolom telepítés után az nem lehetséges !!
Feltettem ma a saját HD rom-omat, ott nem kell csinálni semmit, csak telepíteni. Én most is azt használom.Próbáld ki, és kiderülhet, hogy hol a gond !!
HD-V2.0-data2sd+ saját rom -
pzoley
őstag
válasz
#59816064 #19142 üzenetére
Neked már az előző rom sem ment fel, ott valami probléma van vagy az sd kártyával, vagy a telepítéssel.
A szinkron akkor csinál ilyet, ha amikor bejelentkezel először a goodle fiókba, bent hagyod a pipát a szinkron app-nál !! Ezért szokott sokat szinkronizálni.
Szerintem, kezd elölről az egészet, kezdve az sd kártya partícionálással !! -
dombila
őstag
válasz
#59816064 #19056 üzenetére
HD-V1.2-data2sd+ CSM - a legújabb data2sd+ scriptet tartalmazza. A ROM-ba a programokat tetszés szerint teheted be, csak amire szükséged van (CSináld Magad - CSM). Ha bizonytalan vagy, akkor tegyél be mindent, és csak azt vedd ki, ami biztosan nem kell, így elkerülheted a később hiányzó funkciókat.
HDROM-FN V1.0-1.72.405.2 D2sd+ - kész ROM, olyan programokkal, ahogy PZoley összeállította, data2sd+ script-tel.
-
pzoley
őstag
válasz
#59816064 #13445 üzenetére
Nem rég lett kitárgyalva, hogy hányféleképpen lehet kikapcsolni a sense-t.Az említett 2-3 módon kívül már tényleg nem lehet.
De a kérdésre is válaszolva, lényeges javulás nem lesz az üzemidőben.Szokás kérdése, hogy használod, miket használsz.
A legegyszerűbb "kikapcsolási mód", pl a Launcher Pro. Az kilövi a sense-t, amíg az fut. -
Viper26
nagyúr
válasz
#59816064 #11119 üzenetére
Reméljük kitalálnak valamit...egyébként ez a live wallpaper dolog nálam is így van, olyankor elég lassú a teló.Ami az árát tekintve mindenképpen csalódás.Most nem sorolom fel újra a hátrányait (bár nem sok van), valahol ez is azt mutatja, hogy nincs tökéletes eszköz.
Egy része ugye egy kis odafigyeléssel megoldható lett volna a tervezésnél (pl.: belső memória), de szerintem inkább szándékosság volt emögött.
Na mindegy, asszem mindannyian a HTC marketingjének áldozatai vagyunk. -
N4ri87
senior tag
-
LouiS22
veterán
válasz
#59816064 #10585 üzenetére
Igen, ezzel vissza tudod állítani, de óvatosan kell vele bánnod. Ha a verziószámban valami program változott, és esetleg kicsit variáltak a beállításaival, akkor a visszaállításkor te szépen felül fogod írni az újat a régivel, aminek a végeredménye egy kiadós bootloop lehet. Nem törvényszerű, de előfordulHAT.
-
sippet
senior tag
válasz
#59816064 #10585 üzenetére
wipe előtt mehet a backup all, persze, visszarakásnál viszont értelemszerűen restore.
amikor teszed vissza a cuccokat, akkor azért csak óvatosan. azokat a rendszermentéseket, amik pirossal vannak kiemelve restore-nál, inkább ne akard visszarakni, mert abból lehet gebasz. a zöldek és az alkalmazások természetesen mehetnek.
én egyébként az ilyen wipe-olós-titaniumbackupbólvisszarakós romcseréket arra is fel szokatm használni, hogy kicsit gyomláljam a feleslegesen telepített alkalmazásokat. vagyis nyomok egy restore all-t, aztán kiszedem a pipát mindegyik elől, és egyesével bejelölgetem azokat, amiket tényleg vissza szeretnék tenni. így meg lehet szabadulni a szeméttől.
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
#59816064 #10148 üzenetére
"Pontosan így csináltam de nekem nem jelenik meg piros háromszög
Tehát simán fut a ClockworkMod Recovery alatta.
Am Root előtt volt nekem piros háromszög csak utána tünt el."
Nálam ugyanez van, csak nekem root előtt totál jól működött a recovery windows bat. Feltettem pár custom rom-ot, majd vissza flas-eltem ugyanarra a gyári rom-ra, amivel szuperált, és azóta nem jó, de SEMELYIK verzióval sem!! Egyszerűen érthetetlen a dolog, de kénytelen leszek túltenni magam rajta, mert az összes létező variációt kipróbáltam már!
-
mumk
tag
válasz
#59816064 #10150 üzenetére
Szerintem, ha a ROM Managerrel meg tudod csinálni, csináld meg nyugodtan az 512MB ext-et. Én is annyit használok, van fent 3 navigáció (de minek
) sok játék, rengeteg app és még 294MB szabad most is. Szerintem nagyon elvetemültnek kell lenni ahhoz hogy kevés legyen.
Másrészt, amit egyébként is át lehet mozgatni manuálisan a FAT particióra, azt nyugodtan megteheted bármikor, menet közben.
kosturica: Talán csak a HTC Diamond volt a kakukktojás, mert az úgy laggolt, hogy öröm volt nézni.
-
-
mumk
tag
válasz
#59816064 #10141 üzenetére
Ha beléptél a HBOOT menübe (bekapcsoló+hang le), a hangle gombbal rámész a recovery menüpontra és nyomsz egy bekapcs gombot, igy jelenne meg a piros háromszög. Ez után kell rádugni a gépre. Így próbáltad?
(ja, és én nem nézek hülyének senkit, ha tudok, szivesen segítek mindenkinek) -
N4ri87
senior tag
válasz
#59816064 #10141 üzenetére
Vigyázz, mert hamar hülyének néznek téged is. Én fél napig szenvedtem ezzel a jelenséggel!
Vedd ki az SD-t, csinálj róla mentést és PC-n particionáld MiniTool Partition Wizard Professional Edition segítségével. Törlöd az adott partíciót, majd Creat-ra kattintasz, kiválasztod, hogy mekkora legyen a FAT32 mérete, majd a maradéknál megint Create és EXT3at választasz. Mindkettőt leformázod és elvileg jónak kell lennie!
Ha előbb került fel a gépedre a Custom Rom, és utána csinálod meg ezt, akkor lehet, hogy lesz egy kis bibi az included appokkal. -
mumk
tag
válasz
#59816064 #10136 üzenetére
Ebből megtudod, én is ezt használom.
Letöltöd, telefont recoverybe teszed (piros háromszög) rádugod és futtatod ezt.
For Vista & Windows 7 -. Run recovery-windows.bat AS ADMINISTRATORlépésenként:
1. Turn Off Device
2. Hold Volume Down Button + Powerbutton -> u wil reach Hboot (White Screen)
3. Use Volume Down To Move On Recovery Then Use Power Button To Select -> Now u see Black Screen With Red Triangle.
4. Connect Your Phone To Desktop/Laptop.
5. Both In Recovery Mode Using -> -
LouiS22
veterán
válasz
#59816064 #10128 üzenetére
A RM "csak" 512 megás partíciót tud csinálni (nota bene ez is több mint elég
). Az sd-ext format meg az ext3 partíciót formázza. Ha nagyobbat akarsz, akkor kapj le egy linux live cd-t, bootolj róla, és a gparted nevű progival meg tudod csinálni (kártyát kártyaolvasóba tedd).
-
cenzi
csendes tag
válasz
#59816064 #10059 üzenetére
Éppen most találtam egy cikkre: http://www.androidcentral.com/paid-apps-coming-more-nations-google-tells-developers
Cache-t töröltem, telefont újraindítottam... és T-Mobile kártyával még mindig ott vannak a Paid Apps fül, ami eddig nem volt ott.
-
N4ri87
senior tag
válasz
#59816064 #5395 üzenetére
Már kínomba röhögök!
Más is tud H.264 kódolás mellett 720p-t felvenni?
Egyébként olyan volt már, akinek bugzott a telefonja és factory reset-et nyomott? Miket tapasztaltatok? Factory reset nem rakja kicsit helyre a fejét a telefonnak?(#5396) racerx: kíváncsi vagyok, hogy melyik érkezik gyorsabban. A törés, vagy a bugfix.
-
Játékos
addikt
-
sippet
senior tag
válasz
#59816064 #4752 üzenetére
megjelent most egy teszt, ebben kb. döntetlenre hozzák ki a kettőt. az samoled a legjobb kijelző eszerint egyébként.
-
janos1988
addikt
válasz
#59816064 #4679 üzenetére
Engem rabeszltek egy foliara, de nem volt hulyeseg, igy nyugodtan letorolhetem a sok tapizas utan. Mindenkepp tegyel ra, megeri.
Vki tud hozza kemeny tokot, mert en munka kozben csak abba a taskaba tudom rakni, amiben tok nelkul karcolodna?
Mod: maathe-nak akartam nem neked.
-
sippet
senior tag
válasz
#59816064 #4323 üzenetére
igen, mint írtam, 3g és gprs hálózat van. edge viszont nincs. úgyhogy vagy faszán megy az internet, vagy szinte sehogy.
@Hazse: 2.2-es mcr-t használsz?
@Louis22: igen, de ezek simán lehet, hogy a desire-re vannak, nem a desire hd-re. ha a hd előbb kijön, előbb lesz végleges froyo sense romunk is.
-
-
Mappa
addikt
válasz
#59816064 #4135 üzenetére
háde várjunk már ... amit linkeltem video az egy desire...azon a két órás analóg óra ...animációval működik ..na ez nálam nincsen ..pedig tudom hogy volt! ..már majdnem mindent leszedtem róla hátha valami kilövi ezt a funkciót ..restart is volt semmi ...ugyanúgy átugorja az animációt....mi a f***ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest