- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheProb #39369 üzenetére
hát nekem még mindig jobban bejön a gb, mint az ics, függetlenül attól, hogy melyik szaggat és melyik nem.
a desire-hez képest a xperia 1 centivel magasabb, 4 mm-rel szélesebb és egész picit vékonyabb. az én kezemben már dhd-se feküdt jól, 1 cm plusz még éppen elfér.
one s érezhetően vékonyabb, dehát kinek mi a szempont.
-
hát eljött ez a nap is
régi fórumosnak nagyobb alku is belefér -
válasz
TheProb #39287 üzenetére
sztem nyugodtan le lehet mondani az ICS-ről a desire esetében. ez csak a felszín, de amíg nem lesz meg a normális hwa támogatás, mindegyik döcögős érzést fog kelteni.
ennyi idő alatt a gingerbreadből már régesrég csodás AOSP romok voltak.
és is próbálkoztam jobbra-balra, azt mentem vissza az utolsó XJ-hez.
-
és mi az ecare pontos címe? lehet hogy én vagyok a fogyatékos, de nem találom az oldalukon, csak a telefonszámot.
-
szevasztok!
egy pucolásos kör mennyi idő az e-care-ben?
most már gyakorlatilag mindig 2x kell nyomni a hardveres gombokra, hogy reagáljon.
köszi
red -
egyébként nekem is nagyon tetszik a one x, de én már telefont csak úgy fogok választani, hogy van-e rá miui vagy sem.
-
-
sziasztok!
a htc exchange progijához hasonló van az aosp romokhoz?
a gyári az elég fapad.
köszi
red -
válasz
james008bond #36526 üzenetére
köszi, közben rájöttem, hogy ez már volt tárgyalva a topikban és meg is lett.
-
agyfaszt kapok tőle, hogy friss AIO installkor visszaállítja a google profilomból az appokat.
nem jövök rá hogy lehetne kikapcsolni.
ötlet? -
ics-nél fel lehet tolni a user appokat a gb-s beállításokkal együtt?
-
válasz
james008bond #36418 üzenetére
ha pl itt is lehetne desktopot menteni mint a miui-n, akkor lenne értelme ennek az 5 percenkénti verzióváltásnak.
ott full wipeból 13-15 perc alatt csinálok új rendszert, full-ra szinkronizálva, itt ez koránt sincs így. -
válasz
james008bond #36387 üzenetére
okés, visszaszívtam.
-
válasz
james008bond #36384 üzenetére
na azért hülyeségeket ne mondj már, mert csak szívni fog vele.
rohadtul nem mindegy az ext/fat32 sorrend, meg a primary/logical sem.AnTomySm: menj fel pzoley oldalára, találsz step by step particionálós segédletet is.
-
este feldobtam próbaképpen a sokat istenített 3.5 AIO-t (stock partícióra) és hát azt kell mondjam, hogy le a kalappal, a miui után sem csalódás használni, a sebessége abszolút versenyképes.
persze most 12 óra után mondom ezt, az előző miui meg 1,5 hónap után is gördülékeny maradt.
szóval az esély megvan, most használgatom, de nagyon furcsa 9 hónap miui után. -
-
válasz
BollaFeri #35656 üzenetére
először is kicsit lassíts le, mert nagyon kapkodsz.
1. az sd legyen fat32-re formázva.
2. kösd a gépre.
3. másold fel az sd gyökerébe a PB99IMG.zip-et.
4. ha megvagy húzd le az usbről.
5. indítsd HBOOT-ban a telefont. (hangerő le nyomva+power)
6. indul a hboot és magától rákérdez, hogy akarod-e flesselni a zip-et.ennek így működni kell, vagy legalább egy CID errort vagy valamit kéne produkálnia.
-
nem tudok segíteni sajnos.
sms: nekem működik.
update: sosem updatelek, mindig full wipe és restore, miuinál ez megvan 20 perc alatt.
nekem ennyit megér, hogy ne akadjon össze semmi.egyébként én most még az 1.12.16-nál járok, manapság már csak 3 hetente frissítek kb.
ha a következő tényleg az ics lesz, azt tuti felteszem, de annak meg másik 100 hibája lesz. -
válasz
Integra #35532 üzenetére
ez a touch verzió inkább csak kényelmi szempontból érdekes, de mint megoldás, sztem kifejezetten imponáló és jól mutatja a fejlesztő kompetenciáját és hozzáértését.
a 4ext recovery már önmagában egy nagyon fasza dolog, a classic verziója is hibátlan, gyakorlatilag az első stabil verzió óta ez van fent, nem kellett csalódnom soha. -
válasz
llaszlo #34628 üzenetére
Töröld a Titanium Backup-ot. Ez nem működik nem kap root jogot és később csak problémám volt vele.
na nemá.
superuser -> menü -> setting -> root permission -> ONnéha friss rom flash után ez OFF-al indul, akkor nem dobja fel a kérdést, hogy akarsz-e root jogot adni neki.
-
sziasztok!
tudtok esetleg egy használható szinkronizáló appot picasahoz?
arra lenne szükségem, hogy a camera folderben található képeket wifin lógva szinkronizálja egy picasa-s albummal.
ez nem tűnik egy bonyolult dolognak, de kipróbáltam vagy 4 félét már, és mindegyik behal valahol. -
szevasztok!
szeptember végén lejár a hűségidőm a T-nél, de én most nem látok a kínálatban semmit, ami miatt érdemes lenne 2 évre elköteleznem magam.
jön valami karácsonyig amire érdemes várni? -
válasz
gordonfreemN #32785 üzenetére
mondjuk ezután akkor sem segítenek majd ha éppen tudnának.
haver, ez egy fórum, nem egy fizetős szolgáltatás.
attól jobban érzed magad ha mindenki egyenként beírja, hogy nem tud segíteni?
hát legyen: nem tudok segíteni.
hisztizni meg otthon kell. -
goldcard kérdés:
ha van egy goldcardom, az mitől az?
innentől ha bármit csinálok az sd-vel, formázom új labelt adok neki, az még goldcard marad?
vagy tesz valami fájlt az sd-re és onnan tudja? -
-
válasz
dombila #32638 üzenetére
Ha ezután sem megy, akkor egyszerűen nincs több ötletem. Kicsit Gugliztam a hibára és többen is futottak már ilyenbe. Egy fórum szerint akkor van ilyen gond, ha a szoftver nem gyári, hanem valamelyik szolgáltató módosított rajta. Láttunk már ilyet itt a fórumon, hogy függetlennek hitt készülék német hálózathoz tartozott, bár simán ment bármilyen SIM-el. Ennek ellenére a CID-je nem eredeti volt, így nem minden root tool működött rajta.
JELEN!
-
razor: okés, radiot megpróbálom.
slukk: köszi, de ha nem menne, arról tömeges visszajelzések lennének a miui fórumokban.tegnap felraktam egy gv-t is, ott se ment a 3g.
úgyhogy a sorrend az lesz:
1. visszarakom a korábbi radiot
2. ruuha utána se megy, akkor meg úgyis e-care.
(francba, a ruuhoz még goldcardot is kell gyártanom)
-
hát egyelőre elég reménytelen a 3G helyzet.
akármit csinálok, nem tudok netezni.
lehet ez hardveres hiba?
próbáljak radiot cserélni?
vagy ruu és reroot?HELP
-
sziasztok!
nagyon régóta miui-zom, de az 1.8.5 óta másodszor fordul elő, hoyg 1-2 helyes működés után a telefon nem kapcsolódik 3G-hez.
semmilyen adatforgalmat nem tudok produkálni a wifin kívül.
nincs airplane mód, a data be van kapcsolva, a data monitor sem kapcsolja ki.
egyszerűen nem értem.
az 1.8.5 egy korábbi backupjára visszaállás eddig segített, de most full wipe után friss romot telepítve sem áll fel a kapcsolat.esetleg valami ötlet?
köszi
red -
szevasztok!
egy goldcardhoz mekkora sd kell?
amíg megcsinálom tegyek fel inkább egy nosd romot? (jelenleg a2sd+ van fent, így gondolom a formázott sd nélkül feláll a rom csak lesznek fc-k)
köszi
red -
válasz
pzoley #30847 üzenetére
sajnos CID errorral nekem elszáll.
viszont leszedtem a CID getter progit marketről és egy érdekes dolgot vettem észre.
carrier: VODA-GERMANYez mi a picsa, már bocsánat??
azt már korábban is észrevettem, hogy a multilang romok első indulásként a német nyelvet ajánlják fel, de eddig nem gyanakodtam, mert voltak német szövegek a dobozon, de gondoltam, arra a piacra lett csomagolva.
a speedshopban vettem a telefont függetlenként, vodafonról szó sem volt.
-
-
válasz
Slukkica #30552 üzenetére
Az a2sd változat nekem is ezt csinálja, úgyhogy nekem a legfrissebb darktremor flash ott figyel a mappában. az install után közvetlenül feltolom azt is, és úgy nincs gond.
su
a2sd zipalign
a2sd cachesdparancsokat lefuttattad terminalban install után? mert mondjuk anélkül akkor se megy, ha épp jól sikerült az a2sd telepítése.
-
válasz
Skillet #30488 üzenetére
Tegnap este vagy 4x hibaablakot dobott kényszerített leállásról.
hehe, ebbe én is belefutottam először.
a settings/system/hardware key settingsben be kapcsolva a back gombra a kill app with long press. (szép magyar mondat lett, de remélem érted)
kapcsold ki, vagy emeld meg a reakció idejét és nem lesz gond. -
sziasztok!
titanium media sync-et használ valaki?
egyszerűen képtelen vagyok filtert beállítani.
akármit csinálok, a kurva videókat akkor is fel akarja tölteni a dropbox folderba, pedig én csak a képeket szeretném.esetleg valami ötlet?
köszi
red -
a MIUI 1.6.17-ben debütáló új lockscreenek:
-
válasz
racerx #29436 üzenetére
a cyan kurva gyors egyébként de minek egy valag program, amikor a miuiban egy csomó minden magától megy.
az új sense romok meg tele vannak szeméttel. a system/app listából vagy 30 dolgot töröltem ki, és maradt benne még vagy 20 amit soha az életben nem fog használni senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest