Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Tudtok ajánlani olyan fórumot, ahol utána tudok olvasni a Desire rootolásnak?
Abszolút elégedett vagyok a gyári szoftverrel, egyedül a memória probléma zavaró most már napi szinten.
-
ByB
addikt
Köszönöm az infókat, ezek szerint nem visszanyerhetőek az sms-ek. Mindenesetre ideje keresnem egy jó kis backup appot.
ui.: Kellemetlen, hogy ezután nem bízok a telefonomba.
-
ByB
addikt
Ma reggelre eltűnt az összes sms-m a telefonomról!!! Valaki tapasztalt már hasonlót?
Nem rootolt, legfrissebb gyári oprendszer, újraindítani már próbáltam, nem segített.
-
ByB
addikt
Telenor SIM-et használok és pár percre kicseréltem egy T-Mobile (UK) SIM-re. Mióta visszacseréltem, nem akarja felismerni a Telenor variánst és azt írja ki, hogy nincs SIM a telefonba.
A telefon gyári kártyafüggetlen, nincs rootolva és soha nem csinált ilyet.
Szerintetek mi lehet a probléma?
-
ByB
addikt
Ti tudtok Facebook-ra képet feltölteni? Nekem egyszerűen elakad és egy barátom is hasonló problémával küzd.
-
ByB
addikt
válasz
r3v0Lut10n #9393 üzenetére
Én kérek elnézést és nekem kellemetlen.
-
ByB
addikt
Van új frissítés a telefonra, próbáltátok már?
-
ByB
addikt
Múlt hétvégén megtapasztalnom, hogy mennyire ellenálló a Desire burkolata. Kétszer sikerült elejtenem, az elsőt egy alig észrevehető (!) karcolással megúsztam, a második azért hagyott egy kevéske nyomot, de csupa felszíni karcot, a kijelző sértetlen (!). Holnap viszem burkolatcserére, a váz atomstabil.
ui.: Ha nem akartok a sorsomra jutni, akkor ne igyatok mojitot, legalábbis ne sokat, vagy legalább ne triplarummal, pláne ne birspálinkával kísérve.
-
ByB
addikt
Téves.
-
ByB
addikt
Rootolva bármilyen alkalmazás telepíthetővé válik a memóriakártyára?
-
ByB
addikt
Idehaza szerintetek kapok valahol gyári hátlapot?
-
ByB
addikt
válasz
BenHans #6229 üzenetére
Ha online is jó, akkor Google Translate, vagy http://szotar.sztaki.hu/m.
-
ByB
addikt
Elképzelhető, hogy ez az első kép az utódról, a HTC Desire HD-ről?
Bízzunk benne, hogy nem, ugyanis az kicsit kevés újításnak tűnik, hogy nagyobbra cserélik a kijelzőt.
-
ByB
addikt
Igyekszem mihamarabb hiteles forrásból utánajárni az iGO Primo-s témának. Az utóbbi 1-2 évben eléggé átalakult a piac és ehhez nekik is alkalmazkodniuk kell, emiatt csúszik jelenleg egy pár projektjük.
Mindenesetre nincsenek egyszerű helyzetben:
- megjelentek ingyenes online (Google) és offline (Nokia) navigációs szoftverek
- drasztikusan visszaestek a PNA eladások az okostelefonok javáraÚj piacot kell keresni, ami logikusan az okostelefonok és az autók (beépített rendszerek) lennének, de egyikre sem könnyű bejutni.
-
ByB
addikt
válasz
r3v0Lut10n #6102 üzenetére
Bármit csak CoPilot-ot ne, annál rosszabb logikájú navigációs szoftvert még sose láttam, felejtős. Nekem működött 2.2 alatt, de 5 perc próba után töröltem.
Privát megy egy perc múlva.
-
ByB
addikt
válasz
r3v0Lut10n #6090 üzenetére
Elvileg igen, de nem csak a navigáció, hanem a böngésző és sok más app is elindíthatja a GPS-t, szóval azért nem ugyanaz, mintha mindig ki-bekapcsolnád.
-
ByB
addikt
A gyári zenelejátszó programnál be lehet állítani, hogy milyen mappákból szippantsa be a zenét?
Zavar, hogy mindenféle program mp3 fájljai is bekavarnak.
N4ri87 - Ha jön ki új 2.2-es frissítés, az azok számára is elérhető lesz, akiknek már 2.2 fut a telefonján.
-
ByB
addikt
HTC EVO 4G-hez már érkezik a hibajavító Froyo frissítés, remélhetőleg a Desire-n is dolgoznak a srácok.
-
ByB
addikt
Nálatok a kontaktok (People) között a Facebook képek megváltoznak ha a tulaj lecseréli? Ha igen, akkor ezt hol lehet beállítani?
Illetve a Facebook-on nektek ugyanannyi ismerősötök van, mint a telefononon a People > menü gomb > View > Facebook for HTC Sense-ben? Nekem kettő eltérés van.
-
ByB
addikt
Nektek működik 2.2-vel az FxCamera? Nekem eltorzítja a színeket.
-
ByB
addikt
Valaki tudja, hogy fizetős alkalmazásokért Factory data reset után újra fizetni kell?
-
ByB
addikt
Az XmarkSync Full kivételével létezik PC és mobil könyvjelzők közti szinkronizáló applikáció?
gofry - A Webisztánról csak annyit, hogy bár elvileg blog, de a Desire-rel kapcsolatos jogos kritikák nem kerülhetnek be a hozzászólások közé, ezekután számomra megkérdőjelezhető a hitelesség.
-
ByB
addikt
Factory Reset után:
- működik a kamera, előtte nem indult el
- működik a Flash, előtte nem (Hogyan lehet kikapcsolni?)
- begyorsult a képgaléria, ha nem is annyira, mint mikor 2.1 volt rajtaA tanulságot ki-ki vonja le maga.
-
ByB
addikt
Nálatok megjelenik a Market-ban a Flash Player 10.1? Mert nálam nem.
-
ByB
addikt
Van arra lehetőség, hogy elmentsem a szöveges üzeneteimet és hard reset után visszatöltsem őket?
Integra és r3v0Lut10n - Most már működik a kamera.
-
ByB
addikt
Flash-hez miket kell telepíteni, hogy működjön? A Market-ban én nem találok Flash, csak Flash Showcase alkalmazást.
-
ByB
addikt
válasz
r3v0Lut10n #5162 üzenetére
Nem indul el.
-
ByB
addikt
Hiába töltöttem le a Flash Showcase-t, nem működik. Mit kellene még tennem?
-
ByB
addikt
Frissítettem (2.2-re) és nem működik a kamera, nektek?
-
ByB
addikt
válasz
r3v0Lut10n #4955 üzenetére
Elképzelhető, hogy meg kell barátkoznod a gondolattal, miszerint van egy saját, külön bejáratú bugod.
Nekem is van pár, például nem frissíti a Facebook képeket a kontaktlistában.
Ez van, bízzunk benne, hogy javítják ezeket a 2.2 kapcsán.
Ha csinálsz egy hard resetet és a külső programoktól mentes OS-en is fennáll a probléma, akkor tuti saját bug.
-
ByB
addikt
HTC EVO 4G + Android 2.2 - most már érthető, hogy miért kellett rá ennyit várni. Van benne egy-két finomság amiket remélhetőleg a Desire is megkap.
-
ByB
addikt
Mp3 lejátszásnál van amelyik albumnál megjeleníti a borítót, van amelyiknél nem.
Ez mitől lehet?
Mp3tag nevű programot és 480 x 480 pixeles, 140 KB-os képeket használok.
WMP asztali gépen mindegyik borítót szépen hozza.
-
ByB
addikt
Azonkívül hogy új, a hétköznapi júzer számára milyen előrelépéseket is tartogat 2.2?
Gyorsul? - Így is elég gyors, egyedül a játékok területén lehetne jócskán előrelépni, de szerintem azokat nem érinti az átdolgozás. (Az Asphalt 5 elképesztően szaggat és multitouch probléma nehezíti az irányítást.)
Lesz Flash? - Vagy nem telepítem, vagy le fogom tiltani, feleslegesen lassítja az oldalak betöltését. Emellett tuti visszaveti az eddig is harmatos kedvű játékfejlesztőket.
SD kártyára telepíthető alkalmazások? - Persze csak abban az esetben, ha az alkalmazása készítője veszi a fáradtságot és átírja a programot.
Még valami? Elnézést, ha pesszimistának tűnök.
ui.: Persze, ha a HTC venné a fáradtságot és HD videó felvétellel bővítené a repertoárt, illetve javítaná a multitouch problémákat, ami állítólag kizárt, mert hardveres hibáról van szó, akkor még lehet, hogy én is elmosolyodnék.
-
ByB
addikt
"Low on space - Phone storage space is getting low." - ezt az üzenetet hogyan tudom eltüntetni a felső sorból?
-
ByB
addikt
Hogyan lehet beállítani az automatikus Facebook képfrissítést a telefonkönyvemben? Hiába hiszem, hogy minden beállítás ok, nem tudom még manuálisan sem frissíteni a (Google) kontaktjaim linkjét.
-
ByB
addikt
Megoldódott.
-
ByB
addikt
Gameloft Asphalt 5 villám játékbeszámoló.
Megvettem életem első alkalmazását a Desire-re, méghozzá a Gameloft-tól az Asphalt 5-öt.
Ripsz-ropsz tudtam fizetni (bankkártyával 3 USD) és sms-ben vártam a letöltési kódot, ami nem érkezett meg 24 órán belül.
Írtam nekik levelet, amire egy napon belül válaszoltak és elküldték e-mailben a letöltési kódot, amit telefonnal kell megnyitni.
Ezzel letöltöttem a programot (2-3 MB), majd az első indításnál letöltött még 90-100 MB-ot az SD kártyára.
Ezután játék elindít és élvez. Zseniális grafika, izgalmas játékmenet. Korom alapján közel sem vagyok már gyerek, de élvezem, még az sem zavar, hogy néha azért meg-megakad.
Jó pár pálya és rengeteg autó közül választhatok, a játékot pedig háromféleképpen is irányíthatom.
Összességében elégedett vagyok, simán megért 3 USD-t, de jó lenne, ha megoldást találnának az sms problémára, mielőtt rendelek még pár játékot.
-----
@sippet: Minden be van állítva, a Google contacts pedig valakinél van, valakinél nincs. Nálatok nincs ilyen probléma?
-
ByB
addikt
Lenne két kérdésem:
Internet > menu gomb > Bookmarks > menu gomb > Sort by > ha Mostly used-ra állítjátok, nálatok is elfelejti egy idő után és magától visszaáll Newest-re?
Hogyan lehet a névjegyzékben a Facebook fotókat frissíteni? Nálam nem a legújabbakat jeleníti meg.
@ssamf: Nálam is volt ilyen és egy újraindítással megoldódott.
-
ByB
addikt
Létezik olyan applikáció, amivel más alkalmazások ikonját lehet lecserélni?
-
ByB
addikt
Létezik olyan alkalmazás ahol időponthoz köthető, hogy kiket hívhatok és kiknek írhatok sms-t?
-
ByB
addikt
Desire-n van valamilyen újraindítási gombkombináció, vagy csak az akksi ki-be variáció létezik?
-
ByB
addikt
Ma közel 100 km-es városi körutazás alkalmával teszteltem a Navigon rendszerét és le a kalappal előtte. Én nem szeretem a hangos navigációt, ezért extrán értékeltem, hogy részletes és egyértelmű a navigációs pontok előrejelzése, emellett pedig nem gyilkolja az akksit. A kinézeten viszont még lenne mit csiszolni, bár ezzel kapcsolatban szerintem nekem nem hétköznapiak az igényeim. Folytatás hamarosan...
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
És vajon a Sennheiser MM 200-at szeretné?
-
ByB
addikt
Érdekes infó, legalábbis számomra: kipróbáltam a Desire-t egy Apple headsettel és a play-pause, illetve a híváskezelés is működött. Ezek után remélem a stereo BT fülesekkel is jól bánik az Android OS.
-
ByB
addikt
válasz
Pszihonaranc #801 üzenetére
Sokkal jobb a WiFi-je, mint a Legendé. Én tömegközlekedve rendszeresen tapasztalom, hogy jelez elérhető hálózatokat, illetve a céges WiFi-t már a földszinten érzékeli, pedig a IV-en vagyunk, ráadásul több, mint 4 méter egy emelet.
-
ByB
addikt
Eddig kétszer próbáltam kikapcsolni a telefonom: "Power off Shutting down..." - mindkétszer lefagyott. Ti tapasztaltatok már ilyet?
-
ByB
addikt
Google Navigation - kipróbálásra érdemes, nálam működik.
-
ByB
addikt
Nálatok is csak az alábbi névsorrend közül lehet választani: Aladár Mézga és Mézga, Aladár, de a klasszikus magyar: Mézga Aladár variáció hiányzik?
A Legend-del nem volt ilyen problémám.
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
A Desire böngésző könyvjelzőit tudom valahogy szinkronizálni az notebookom Firefoxával?
-
ByB
addikt
válasz
vehement69 #125 üzenetére
Ez övön aluli volt!
-
ByB
addikt
Valaki tudja, hogy a Desire-rel milyen minőségi headsetet lehet párosítani, ami tudja kezelni a telefon és zenefunkciókat is? Elsődlegesen vezetékes megoldás érdekelne, de jöhet BT tipp is.
-
ByB
addikt
Én használtam Legend-et és Desire-t is, a különbség két fő területen mutatkozik meg: a kijelző és a gyorsaság.
Míg a Legend-nél kellett egy programkezelő, amin keresztül néha be-becsuktam a programokat, hogy gyorsuljon a rendszer, addig a Desire elmosolyodik és vállat von. A kijelzőnél pedig igen sokat számít 0.5 inch plusz, sokkal kényelmesebben lehet netezni vele.
Apróságokban is vannak eltérések, mint például a Desire esetében van multitouch a Maps-nél, Legend-nél nincs, illetve a komplexebb alkalmazások futtatásánál is előny az erősebb hardver.
A WiFi jel tekintetében tényleg hátrányban van a Legend (talán az aluház miatt?), az akkumulátor időben pedig nincs drasztikus különbség, masszív használat közepette 1 napot, okosan használva 2 napot bírnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest