Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
Én használtam Legend-et és Desire-t is, a különbség két fő területen mutatkozik meg: a kijelző és a gyorsaság.
Míg a Legend-nél kellett egy programkezelő, amin keresztül néha be-becsuktam a programokat, hogy gyorsuljon a rendszer, addig a Desire elmosolyodik és vállat von. A kijelzőnél pedig igen sokat számít 0.5 inch plusz, sokkal kényelmesebben lehet netezni vele.
Apróságokban is vannak eltérések, mint például a Desire esetében van multitouch a Maps-nél, Legend-nél nincs, illetve a komplexebb alkalmazások futtatásánál is előny az erősebb hardver.
A WiFi jel tekintetében tényleg hátrányban van a Legend (talán az aluház miatt?), az akkumulátor időben pedig nincs drasztikus különbség, masszív használat közepette 1 napot, okosan használva 2 napot bírnak.
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
Valaki tudja, hogy a Desire-rel milyen minőségi headsetet lehet párosítani, ami tudja kezelni a telefon és zenefunkciókat is? Elsődlegesen vezetékes megoldás érdekelne, de jöhet BT tipp is.
-
ByB
addikt
válasz vehement69 #125 üzenetére
Ez övön aluli volt!
-
ByB
addikt
A Desire böngésző könyvjelzőit tudom valahogy szinkronizálni az notebookom Firefoxával?
-
ByB
addikt
Nálatok is csak az alábbi névsorrend közül lehet választani: Aladár Mézga és Mézga, Aladár, de a klasszikus magyar: Mézga Aladár variáció hiányzik? A Legend-del nem volt ilyen problémám.
-
ByB
addikt
Google Navigation - kipróbálásra érdemes, nálam működik.
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
Eddig kétszer próbáltam kikapcsolni a telefonom: "Power off Shutting down..." - mindkétszer lefagyott. Ti tapasztaltatok már ilyet?
-
ByB
addikt
válasz Pszihonaranc #801 üzenetére
Sokkal jobb a WiFi-je, mint a Legendé. Én tömegközlekedve rendszeresen tapasztalom, hogy jelez elérhető hálózatokat, illetve a céges WiFi-t már a földszinten érzékeli, pedig a IV-en vagyunk, ráadásul több, mint 4 méter egy emelet.
-
ByB
addikt
Érdekes infó, legalábbis számomra: kipróbáltam a Desire-t egy Apple headsettel és a play-pause, illetve a híváskezelés is működött. Ezek után remélem a stereo BT fülesekkel is jól bánik az Android OS.
-
ByB
addikt
És vajon a Sennheiser MM 200-at szeretné?
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
Ma közel 100 km-es városi körutazás alkalmával teszteltem a Navigon rendszerét és le a kalappal előtte. Én nem szeretem a hangos navigációt, ezért extrán értékeltem, hogy részletes és egyértelmű a navigációs pontok előrejelzése, emellett pedig nem gyilkolja az akksit. A kinézeten viszont még lenne mit csiszolni, bár ezzel kapcsolatban szerintem nekem nem hétköznapiak az igényeim. Folytatás hamarosan...
-
ByB
addikt
Desire-n van valamilyen újraindítási gombkombináció, vagy csak az akksi ki-be variáció létezik?
-
ByB
addikt
Létezik olyan alkalmazás ahol időponthoz köthető, hogy kiket hívhatok és kiknek írhatok sms-t?
-
ByB
addikt
Létezik olyan applikáció, amivel más alkalmazások ikonját lehet lecserélni?
-
ByB
addikt
Lenne két kérdésem:
Internet > menu gomb > Bookmarks > menu gomb > Sort by > ha Mostly used-ra állítjátok, nálatok is elfelejti egy idő után és magától visszaáll Newest-re?
Hogyan lehet a névjegyzékben a Facebook fotókat frissíteni? Nálam nem a legújabbakat jeleníti meg.
@ssamf: Nálam is volt ilyen és egy újraindítással megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
Gameloft Asphalt 5 villám játékbeszámoló.
Megvettem életem első alkalmazását a Desire-re, méghozzá a Gameloft-tól az Asphalt 5-öt.
Ripsz-ropsz tudtam fizetni (bankkártyával 3 USD) és sms-ben vártam a letöltési kódot, ami nem érkezett meg 24 órán belül.
Írtam nekik levelet, amire egy napon belül válaszoltak és elküldték e-mailben a letöltési kódot, amit telefonnal kell megnyitni.
Ezzel letöltöttem a programot (2-3 MB), majd az első indításnál letöltött még 90-100 MB-ot az SD kártyára.
Ezután játék elindít és élvez. Zseniális grafika, izgalmas játékmenet. Korom alapján közel sem vagyok már gyerek, de élvezem, még az sem zavar, hogy néha azért meg-megakad.
Jó pár pálya és rengeteg autó közül választhatok, a játékot pedig háromféleképpen is irányíthatom.
Összességében elégedett vagyok, simán megért 3 USD-t, de jó lenne, ha megoldást találnának az sms problémára, mielőtt rendelek még pár játékot.
-----
@sippet: Minden be van állítva, a Google contacts pedig valakinél van, valakinél nincs. Nálatok nincs ilyen probléma?
-
ByB
addikt
Megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
Hogyan lehet beállítani az automatikus Facebook képfrissítést a telefonkönyvemben? Hiába hiszem, hogy minden beállítás ok, nem tudom még manuálisan sem frissíteni a (Google) kontaktjaim linkjét.
-
ByB
addikt
"Low on space - Phone storage space is getting low." - ezt az üzenetet hogyan tudom eltüntetni a felső sorból?
-
ByB
addikt
Azonkívül hogy új, a hétköznapi júzer számára milyen előrelépéseket is tartogat 2.2?
Gyorsul? - Így is elég gyors, egyedül a játékok területén lehetne jócskán előrelépni, de szerintem azokat nem érinti az átdolgozás. (Az Asphalt 5 elképesztően szaggat és multitouch probléma nehezíti az irányítást.)
Lesz Flash? - Vagy nem telepítem, vagy le fogom tiltani, feleslegesen lassítja az oldalak betöltését. Emellett tuti visszaveti az eddig is harmatos kedvű játékfejlesztőket.
SD kártyára telepíthető alkalmazások? - Persze csak abban az esetben, ha az alkalmazása készítője veszi a fáradtságot és átírja a programot.
Még valami? Elnézést, ha pesszimistának tűnök.
ui.: Persze, ha a HTC venné a fáradtságot és HD videó felvétellel bővítené a repertoárt, illetve javítaná a multitouch problémákat, ami állítólag kizárt, mert hardveres hibáról van szó, akkor még lehet, hogy én is elmosolyodnék.
-
ByB
addikt
Mp3 lejátszásnál van amelyik albumnál megjeleníti a borítót, van amelyiknél nem.
Ez mitől lehet?
Mp3tag nevű programot és 480 x 480 pixeles, 140 KB-os képeket használok.
WMP asztali gépen mindegyik borítót szépen hozza.
-
ByB
addikt
HTC EVO 4G + Android 2.2 - most már érthető, hogy miért kellett rá ennyit várni. Van benne egy-két finomság amiket remélhetőleg a Desire is megkap.
-
ByB
addikt
válasz r3v0Lut10n #4955 üzenetére
Elképzelhető, hogy meg kell barátkoznod a gondolattal, miszerint van egy saját, külön bejáratú bugod.
Nekem is van pár, például nem frissíti a Facebook képeket a kontaktlistában.
Ez van, bízzunk benne, hogy javítják ezeket a 2.2 kapcsán.
Ha csinálsz egy hard resetet és a külső programoktól mentes OS-en is fennáll a probléma, akkor tuti saját bug.
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
Frissítettem (2.2-re) és nem működik a kamera, nektek?
-
ByB
addikt
Hiába töltöttem le a Flash Showcase-t, nem működik. Mit kellene még tennem?
-
ByB
addikt
válasz r3v0Lut10n #5162 üzenetére
Nem indul el.
-
ByB
addikt
Flash-hez miket kell telepíteni, hogy működjön? A Market-ban én nem találok Flash, csak Flash Showcase alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera