Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
de_k_ron
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Elkövettem azt a hibát, hogy nem írtam fel a verziószámot, ennek következtében most az a gyanúm, hogy 6.2.1-n voltam, és valahogy azon is maradtam...de akkor mit frissített...?
, ja, helyivel raktam fel.
No mindegy. A mail-alkalmazás problémája megoldódott, mindent átnéztem és tökéletesen volt beállítva, szerintem csak rossz napja volt
És most a sebessége is javult, előtte mintha akadozott volna a görgetéseknél, meg a lapozáskor.
Ellenben egy kérdés: megéri áttérni 6.3.16-ra? -
de_k_ron
csendes tag
Sziasztok, elnézés, ha lámának tűnök, de tegnap frissítettem a rendszeremet 6.2.1-re és azóta a gyári mail-alkalmazás nem szedi le a leveleimet automatikusan, csak mikor megnyitom. Valahol olvastam itt, jó pár hozzászólással ezelőtt, e témában tanácsokat, de most sehogy sem találom. Tudna valaki segíteni, hogy mi lett a megoldás?
Más: ha letöltöttem B&W drive-jából a 6.3.16-ot, akkor azt bemásolom a dload-mappába(update.zip-et) és helyi frissítéssel mehet? Tudom, ellenben bukom ennek lehetőségét a továbbiakban...de valahogy belassult a telefon, sokkal gyakrabban kell pucolásznom, meg kigyilkolnom a futó alkalmazásokat, mint előtte, hogy gyorsuljon a telefon...
Előre is big thx a segítségért. -
de_k_ron
csendes tag
válasz
BE4GLE
üzenetére
Nekem 02-em van, de egy het ugyan ez volt a problémám és szintén UPC-s vagyok. Én nem vettem ki a simet, de többszöri újraindítás és b@szakodás után sikerült netet csiholni a készülékembe. Iszonyat pipa voltam, mert épp kellett, még szerencse, hogy a Telenoros kártyámra át tudtam állni, de azon meg csak 2g volt....megőszültem. Azóta sem tudom, hogy mi lehetett az oka.
Amúgy szerintem az UPC sumákol, csak nem beszélnek róla.....rendszeresen van problémájuk, karácsony előtt a komplett hangszolgáltatásuk ment a levesbe vagy két órára.....
És egy bocs-sms sem érkezett, hogy ne hari vagy ilyesmi.... -
de_k_ron
csendes tag
válasz
csapee
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat.
ps: nem volt elvesztegetett idő az összefoglaló, sem a többi
Hidd el, vannak emberek, akiknek olyan szinten nincs idejük, hogy utánanézzenek dolgoknak, tájékozódjanak - nem lustaságból-, ezért kérnek segítséget és bíznak az olyan emberekben, mint Ti. Ezért ezer hála és köszönet 
Ha most azt mondom neked, hogy öt gyermekkel bírok, egy céget vezetek és mellette két vállalkozásom és egy családi gazdaságom van, hidd el, nem felvágni akarok.... -
de_k_ron
csendes tag
Szép napot mindenkinek.
Kérdésem lenne a következő: H60-L02 6.2.1-es szoftverrel ellátva, de a hangbevitel sehol sem működik. Ez a kínai belpiacos származásnak tudható be? Ha hangalapú utasítás akarok indítani, akkor a Hivoice indul csak el...az meg persze kínaiul beszél
-
de_k_ron
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Az létezik, hogy a ROM-számom nincs meg? Nekem a Build-számnál ez van: EMUI3.1_H60-L02_6.1.1
És igen, WO bootlogós kínai belpiacos. -
de_k_ron
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek. Tudom, hogy nem egy sikeres kérés, de valaki le tudná írni -hasonlóan B&W kolléga walkthrough-jához- hogy hogyan kell visszaállítani a gyári recovery-t? Előre is köszönöm

-
de_k_ron
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Aha....vissza kellett volna tenni? Amikor helyi frissítést csinálok. A leírt metódus szerint elvégzem a dolgokat: mentés-dload mappa másolása-EMUI frissítőből helyi frissítés. Majd telefon újraindul, és bejön a TWRP.
Hülye kérdés: hogyan kell visszaállítani a gyárit? Benne van az összefoglalóban? Mert nem találom, bár ez nem mérvadó...
-
de_k_ron
csendes tag
Szia. Memóriakártya a ludas. Én nemrég rendeltem 128G-t Kínából, dettó ugyan ez a gondom. Visszacseréltem a régi 32-es HC-ra, egyből megjavult és most már nem is ugat a telefon a lassú kártya miatt.
Valahonnan azt hallottam, hogy be kell tenni linux alá és valami toollal mélyformázni a kártyát, mert gyárilag szarul csinálják meg. De ez csak egy urban legend, lehet, hogy eredetileg szarok a kártyák....
-
de_k_ron
csendes tag
Sziasztok. Sikerült eltávolítanom a Honor Wallet alkalmazását. Hogy tudom újratelepíteni? Playen, Hiappon nem találom....google sem hoz találatot....
Köszi a segítséget előre is. -
de_k_ron
csendes tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni: újraindítom a telefont, szeretném bootloader módba tenni. Nyomom a hengerő le+power gombot és a készülék sima bootot hajt végre. Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni, hogy ne kelljen szétmókolnom és az akkumulátort kiszedve teljesen a nulláról indítani?
-
de_k_ron
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szerintem ne gondolkozz sokat.....
Igaz, nem vagyok profi, csak egy egyszerű Honor-tulaj, de eleddig nem sikerült megfagyasztani a 02-esemet. Csak a kínai karakterekkel van bajom, de a többi szuper. Most erősen gondolkodom egy európai hetesen. -
de_k_ron
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Újracsináltam az egész metódust és de, igen, ezt írta ki. Szóval 14 nap. Nos, most már mindegy, mert közben az ügyfélszolgálattól megkaptam a kért infót, úgyhogy ajánlom mindenkinek a magyar ügyfélszolgálatot. Korrektek és gyorsak, 10 percen belül küldték a válaszukat. Ehhez persze kell egy kitöltött szerződés is...
-
de_k_ron
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
A telefonnak semmi baja, csak az idegesítő kínai karakterek....és ugye ahhoz is root jog kell.
A segédprogis metódus vérzett el. Mindent úgy csináltam, ahogy leírtad, privát ablakban regiztem fésszel, de aztán dobott egy olyan üzenetet, hogy ezzel az ID-vel 14 napon belül már regisztráltak. Megpróbáltam ujraindítani a progit, hátha másik ID-t generál, de nem, ugyan azt adta vissza.... -
de_k_ron
csendes tag
Sziasztok. Régóta tulajdonosa vagyok egy H60-L02-nek és semmi problémám vele, sőt, egy Z1-et dobtam el miatta, de nem bántam meg. Most frissítettem Lollira, az is zökkenőmentes volt, de ezzel együtt elgurult a gyógyszerem és nekiálltam mókolni a gépezetet. Sajnos BW leírása a bootloader feloldására nem működött, mert az adott oldal azt írta, hogy ezzel az id-vel 14 napja regisztráltak, vagy valami hasonló...
Ellenben írtam levelet a csomó címre és a magyar ügyfélszolgálattól kaptam is választ: egy szerződést
Értelemszerűen kitöltöttem, most várok a kódra, hátha nekik sikerül
Ha még sem sikerülne, foglalkozik itt valaki a Honorok javításával hivatásszerűen? Értem ezalatt, hogy elvinném hozzá a telefonom és megcsinálná....
A válaszokat előre is köszi, maradok tisztelettel munkásságotok előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ja, helyivel raktam fel.