Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
rozsi71
üzenetére
csinálj rajta egy biztonsági mentés visszaállítást, és akkor mikor betölt és jön a beállítás, akkor ne csatlakozz a netre, se mobil se wifi, és akkor belemész a beállítás frissítésbe és ki lehet kapcsolni azt hogy keresse a frissítést, így gyakorlatilag ha van net ha nincs nem keresi
de amúgy én fel erőltetném, jobban eszi kicsivel az akut, viszont sokkal smooth-ab az egész rendszer, de amúgy olyat is tudsz csinálni, hogy a B820 be van linkelve ide, és azt rakod fel az összefoglaló szerint, és arról frissítesz rá a b860-ra
-
bandi0000
nagyúr
aki edigitalba vette a telefont, létezik hogy csak egy számlát adnak, de garanciapapírt meg nem?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Pöttön
üzenetére
sokszor visszamentem lollira, de mindig 1-2 nap után jött vissza a 6.0, gyorsabb, kevesebb lagg, viszont lehet egy 10-20%-al gyorsabban merül
nekem is volt Z1C-m, igazából csak a "flagship" hiányzik, mert még is csak kínai, de tuti hogy minőségibb mint amiket most dobál ki a sony
egyedül a ragasztó a kijelzőnél némelyik telónál sárgásodást okoz fehér háttérnél, de ezt ugye ki tudod szűrni, + javítják is
szerintem 50k körül van a reális ára neki
-
bandi0000
nagyúr
ha értelmes áron jön a 8 sztem én is arra váltok, semmi telefon nincs amiért pénzt adnék, de a kék 8 rohadt jol néz ki
-
bandi0000
nagyúr
Biztos volt róla szó, de mi az a google play szolgáltatások? Nálam az zabálja a legtöbbet, ki lehet valahogy irtani?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
RP1980
üzenetére
töröld le, vagy állítsd vissza gyárira, bár nekem még sose volt ilyenem

más:
senki nem tapasztalt olyat, hogy 1 év után veszített az aksi a kapacitásából? lollin tavaly még 2 nap meg volt, 3-4 óra kijelzőidővel, most meg ez inkább vagy 2 nap 2 óra kijelzővel, vagy 1,5 nap 3 órával, ugyan azokat az alkalmazásokat használom, még azt is kipróbáltam, hogy a facebook, messenger,chrome-ot lecseréltem egy opera minire, de az se sokat segített
-
bandi0000
nagyúr
L04 b860 ról van rollback? Esetleg a b820é működhet vele?
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Máskor volt itt valakinek eladó versus tokja, esetleg ha van valakinek akkor érdekelne
-
bandi0000
nagyúr
srácok, létezik B820-ról MM-re rollback?
-
bandi0000
nagyúr
Használ valaki okostokot? Mennyire jó ez? Most alu tokom van, mostanába szeretem leejteni, de ez az alu tok védi mindenhol, viszont kicsit élesek a szélei
-
bandi0000
nagyúr
válasz
DrKapocs
üzenetére
Elég agybeteg persze, de azér olvass utána, a csapviz oxidáló hatású, és vezeti az áramot, ezzel szembe a desztilált viz nem, ezért valaki azt vallja hogy azzal kell kimosni a telefont
De attól hogy nem osztod ezt a véleményt, az az ember még nem hülye, megfogasni nem kell a tanácsom...
-
bandi0000
nagyúr
Azt írtad csak a logóig jut és újraindul, ha kevés neki a az áram akkor el se lehetne indítani
Ha jutott be viz és nem mostad meg desztilált vizzel akkor jó esélyel a panel korrodálódni fog
Én azt kívánom legyen elég az aksi csere, de ettől hiába írod tele a fórumot, vigyázni kell a telefonokra
Nekem is ázott már be teló és ha újraindul az gáz
-
bandi0000
nagyúr
arra van lehetőség, hogy bizonyos alkalmazások ne jelenjenek meg az éppen futó alkalmazások közt, és vagy egy alkalmazást annyira levédeni hogy a futó alkalmazások között ha látszik ha nem ne tudjam bezárni?
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudjátok hogy lehet kikapcsolni az adatforgalom napi limit emlékeztetőt?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
realmadrid92
üzenetére
Ha nem vagy olyan hülye mint én és nem hajt a véred akkor szeretni fogod ezt, nekem z1 compactom volt és abból csak a vízállóság hiányzik de mivel szétesik az így nem

Hala madrid
-
bandi0000
nagyúr
válasz
realmadrid92
üzenetére
Vedd a honort
Mindkettőnek ugyan olyan jo vagy szar a szervize
Kamera sztem ugyan az, de lehet kicsit jobb a sony, rendszersebesség azonos sztem, de a sony elég tréül rakja össze a telóit, a z2 iszonyat nehéz és nagyHonort lehet kapni újonnan sonyt sztem már nem
-
bandi0000
nagyúr
Vlszeg feature, de ha beállításokba lefele pörgetsz és amikor megáll az animácio akkor ha ráböktök valamire azt nálatok se nyitja meg elsőre csak mikor 2-3 szor ráböktök? Valszeg vmi késleltetés mert máshol nem csinálja
-
bandi0000
nagyúr
na 1 nap alatt senki sem bánta meg hogy rádobta az MM-et?

-
bandi0000
nagyúr
azért majd aki teszteli írjon róla pár sort, főleg az érdekel aki használta az első bétát is, ja és az óra nagyon fontos nekem
feloldás után mutatja e az időt pontosan, vagy ahogy feloldod akkor váltja át előtted? -
bandi0000
nagyúr
Olyasmit lehet csinálni hogy egy alkalmazást annyira levédeni hogy hiába zárnám be nem zárja be?
Van spotify widgetem de ahogy bezárom az alkalmazását maga a widget is bezárul vagy legalább is üresnek jelzi a zenéim -
bandi0000
nagyúr
Mivel a spigen tokom eltört, így vettem egy másikat, aluminium tok, meg is jött
Nagyon tetszik, szép, hátlapja gyárilag fóliázott, nyilván gyűjti valamennyire az új lenyomatokat de cserébe nem is csúszik, nagyon méretpontos, egyedül a jack csatlakozó az ami ki van vágva rendesen, de pl az én fülesem pont hogy beleér, lehet lecserélem majd, de így is szól csak könnyen kicsúszhat,viszont így végig keretbe van a kijelző nem úgy mint a spigennél, mert mikor leejtettem a széle kicsit meghorzsolódott, itt meg ha sík felületre esik nem fog megsérülni elvileg
Féltem hogy hogyan fog illeszkedni, de belül ki van szivacsozva persze vékonyan, hátlap lecsúszik miután alul kipattintottam és ott pont belefér a telefon a keretbe, aztán hátlap visszacsúsztat visszapattint és tökéletes, nekem bejött, antenna jel nem rosszabb sőt lehet hogy jobb is

-
bandi0000
nagyúr
szerintetek az mért van hogy mikor B803-ról visszamentem B521-re felajánlotta a bétát frissítésre, azt letiltottam és most hogy kerestettem frissítést nem talál semmit
-
bandi0000
nagyúr
válasz
elroysk
üzenetére
ha fent van az új akkor csak annyit csinálj, hogy a launcher az legyen gyári, órát rakd ki kezdőképernyőre, aztán kikapcsolod a kijelzőt vagy lezárod 2-3 percre, aztán figyeled az órát feloldás közben, ha az óra abban a pillanatban vált át a pontos időre ahogy feloldottad akkor nem jó, viszont ha háttérbe lépteti az órát akkor jó
-
bandi0000
nagyúr
Egy alu tok szerintetek mennyire cseszheti szét a telefont? Karcokra horzsolásokra gondolok, a mostani spigen elrepedt bár még jó
-
bandi0000
nagyúr
ha jól tévedek akkor L04-en kívül már mindegyikre kint van a stabil MM?
-
bandi0000
nagyúr
mi a gyakorlati haszna annak, mikor a navi sávon elhúzom az ujjam, és lekicsinyíti a képernyőt? azt hittem hasonló mint samunál hogy több ablakot tudok megnyitni, de nem, semmit nem lehet csinálni

-
bandi0000
nagyúr
L04-re megkaptam a teljes MM-et, ti is kaptatok frissítést?
-
bandi0000
nagyúr
az mitől lehet szerintetek, hogy ha vissza állítom gyári állapotra minden törléssel, akkor az első indításnál nem megy tovább a honor felíratnál, aztán kikapcs bekapcs és jó, béta alatt is ezt csinálta meg most 512 alatt is
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
köszi, de ez a rollback ez nem csinál semmi észrevehetőt számomra, tehát ez után a szervizmenüből is telepíthetem a lollit ?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Bocs elirtam b805
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Persze probáltam azzal is, de megáll, b803
-
bandi0000
nagyúr
2 sd kártyával próbáltam feltenni a rollbacket helyi illetve 3 gombossal, dload mappa meg van, de nem csinálja meg, vagyis 5% nál meg áll, valami tipp?
-
bandi0000
nagyúr
nem akarok hülyeséget csinálni feltétlen, szal inkább kérdezek
B805-höz letöltöttem a rollback-et, viszont csak egy update mappa van benne, azzal mit is kéne csinálnom? összefoglaló erre nem tér ki, vagyis hogy olvassam el az instrukciókat, ami nem volt a mappába
-
bandi0000
nagyúr
6.0 betások, milyen a gps? Nekem se a térkép se a tester nem talált, igaz kb 5-10 percig kerestem, de ennyi idő alatt már kéne lennie
-
bandi0000
nagyúr
válasz
theooracy
üzenetére
Nem biztos, de nálunk a kínai telefonok maguktól nem ismerik fel net céljából a telenoros kártyát, upc meg asszem telenor hálozaton van, próbáld ki vodával vagy t-vel ha az jó akkor be kell valamit állítani gondolom a hozzáféréseket
Akkor passz, bár akkor is kipróbálnám telekomossal
-
bandi0000
nagyúr
kiküldték a tesztelést értékelő lapot... nagyszerű PDF formátumba, szóval ha esetleg valaki megcsinálja pl word-be akkor dobja be legyen oly szíves a közösbe, mert nekem nincs kedvem szerkesztgetni

-
bandi0000
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
ki lehet nyomni, ahogy be jön a honor felírat és ha onnan nem lép el pár s után akkor valami nem jó, kikapcs és újrapróbál
-
-
bandi0000
nagyúr
Valamit nagyon elcsesztek ezzel a bétával, fut a messenger a facebook a chrome stb röpke 15 dolog és hiába hagyom órákra àllva a telefont akkor se tölt újra semmit

Ha az emui óra részét kijavítják egy szavam se lesz
-
bandi0000
nagyúr
bocs a sok kommentért de nem lehet már szerkeszteni, érdekességképp, novát felraktam, igaz nem működik jól, de a lényeg hogy vele rendesen megy az óra, szal EMUI-val lesz valami gebasz
-
bandi0000
nagyúr
raktam fel másik appot, annak legalább csak fél perc kell hogy mutassa az aktuális időt

ez bekavarhat esetleg az ébresztésnek?
-
bandi0000
nagyúr
Frissítés után csináltam gyári beáll. Visszaállítást, de csak akkor szinkronizálja az órát a főképernyőn, ha feloldom a képernyőzárat, másnál is ilyen?(beta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest