Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Ricardo
üzenetére
Csak az aksi zavar de az eléggé.
Maga a telefon hw szinten és kamera fronton nagyon jó, meg hát a kijelző is gyönyörű.
Ugyanúgy a honort 30-50% között hoztam haza, ezzel egy napot se bírok ki.
Ha ügyfelezek kb. esélytelen, kocsiba beülve 10% körül rakom fel megint tölteni mire hazaérek nem tölt annyit, hogy este edzésre a pulzus mérő pántomat végig monitorozza, elég bosszantó igaz egyedi probléma de ez nem tetszik.
Egyelőre veszek egy második aksit a G4-hez, de a honor 8-ról megvárom a tesztet bár a 7 is bejött, de a g4 szint inkább a honor 8 lesz. -
ADAM1337
nagyúr
Nekem vagy kék vagy feketében lesz honor 8-ból, a g4 ami lett helyette nem hozta az elvártakat.
Legalábbis az aksi terén elég harmat.
Ezt a 6-t nagyon szerettem jó kis telefon.
Meg legalább újra 2 kártyás telefonom lesz, azért kényelmesebb, főleg hogy a céges kártyámon van 4gb internet a priváton meg 1gb. (az átlagos használatom 2,5gb/hó most meglestem mennyit hotspotoltam össze). -
ADAM1337
nagyúr
Meg van a tok győztes, vékonyabb a verusnál, viszont a kerete kicsit rugalmasabb ahogy elnézem.
Ebay link -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Kaptam egy jó iphone csere ajánlatot és barátnőmnek úgyis néztünk telefont, így elcseréltem.
Nekem meg van egy cégesem, amit kaptam bár az elég szegényes de átírányítást bekapcsolva hagyom így igazából cégesnek mindegy mi van. Pazarlás is a honor 6 arra a célra, hogy átírányítás és hotspot, meg napi 10 telefon kb 50 email, de úgy bírta 2-3 napig.Honor 8-as topikba úgyis lakó leszek szerintem a kezdetektől.
-
ADAM1337
nagyúr
Ma kiléptem a klubbol, köszönöm a segítséget, honor 8 tulajokkal úgyis találkozni fogok, valószinűleg a G4 mellé az lesz a 2. telefonom.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
De időközben feltelepítettem, emlékeztem én is rá, csak meglepő, hogy nem 52 nyelv volt benne csak pár db.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Felraktam vele, viszont kevesebb nyelv van ebben a betaban vagy 7db. Magyar nincs benne.
Egyelore ez tunt fel. Ost toltore raktam este es holnap befejezen a telepiteset.Kijelzo temaban tudtok biztos veszerzesi forrast?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, lehet ezt rakom fel, a twrp-s megoldás egy orosz rom-ot hozott vissza, de legalább már müködik a telefon.
Szóval ezt feltelepítem aztán meglátjuk milyen.
Kijelzőt, honnan érdemes rendelni.
#1 zavar engem a foltosodás, főleg, a minden menű hófehérbe ragyog.
#2 eladni se lehet így, szóval maradni fog ha már új kijelző kerül bele, igazából nincs okom leváltani és eladni G4 melett ideális telefon, azt a kamerája és a kijelzője miatt szeretem, de ennek a rendszere jobban bejön. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Csak nem akarja az igazságot.
TWRP-vel eltudom indítani a telefont, viszont mindig bootloop-ba futok.
MM-et(6.7.1) akartam root-olni és azóta jelentkezik ez a jelenség.
Amiket próbáltam, twrp cache ürítések, stock recovery vissza, 3 gombossal lollit(ez ugye nem ment), illetve az unbrick-et recovery és boot img flashelése, de ezek nem oldották meg.
Kérdés merre tovább ?
Most van egy olyan jó bootloop-om, hogy csak na. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Ezt hol találom ennek a részletes leírását ?
Bár igazából ha újra flashelhetném az MM-et úgy hogy nem fagy bele az is megoldás lenne.Igazából egy root miatt szívok egy órája ezzel a ....-al.
-
ADAM1337
nagyúr
Hogy kell rollback-elni B535-re normális leírást nem találok.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Megvárom a telefonon akkor az update-et, nem sietős, a kínait láttam, de ahogy nézem nagy változás a hétköznapi dolgok terén nem lesz.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, viszont ota nem húzza valamiért le.
Change log van hozzá ? -
ADAM1337
nagyúr
A 6.0-val elég durva aksi időm lett, az is igaz, hogy most a képernyő időm kevesebb lett.
De ezek a 3-4 napos saccolások nem rosszak, főleg hogy a 3nap reális.
(nincs rajta fb-s appok, csak céges xch levelezés index app waze gmail, ezeknek a szinkronja)MIUI-t használ valaki amúgy a telefonon?
Érdekelne, milyen hogy fut rajta, mennyire alkalmas napi használatra. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
musli26
üzenetére
Ramban a 6 ugye jobb, 3gb van benne a 7 lite-ba csak 2gb.
Viszont, a 6-ban 6.0-val 2.3gb szabad ramot is láttam, szóval nem kell aggódni elég jól van optimalizálva az EMUI felület. erőben nem tudom mennyi különbség lehet. tesztet én se találtam a 7 lite-ról eléggé újdonság. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
musli26
üzenetére
Attól függ mennyiért veszed persze, alternativái. (honor 7 lite, huawei p9 lite esetleg)
Szerintem teljesen korrekt a mai napig, én 2 napja raktam fel a fejlesztői 6.0-t és azzal is megvagyok elégedve, stabilnak tünik egyelőre teljesen.
Aksi jó kérdés felhasználás függő, de figyelmeztet a nagyfogyasztású appokra elég inteligens és jó az aksifigyelés.
Hibái: képernyőre kell figyelni, de az meg cserélhető igazából ragasztó elengedés sárgásodás, ezen kivül nem tudok semmit nagyon jó kis darab.Az én eladó kijelző hibás példányom: (ragasztó az óránál és a szolgáltatónál látszódik, de csak fehér képnél.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Nem van róla videó is, de szerintem elég béna maga a tok is, illetve ennek müanyag a sarka és törik.
Én előző tulajtól kaptam hozzá, de a verus tok a legjobb.itt egy review a gyáriról: [link], azért látszik, hogy nyomva tartja a tokot, és a tok müanyag része nem karcálló.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
doongoo
üzenetére
Köszi felraktam, meg vissza a gyári recovery-hez, viszont a playstore elég furán megy, néha crashel.
Viszont az engedélyek rosszabb lett mint az 5.1-en volt, egyesével mindenen végig kell menni gapps terén, hogy tuti legyen minden engedélye, hozzáférése nyithasson stb.
Most eladó a telefon, ha nem megy el jővőhó elejéig akkor megtartom, és kicserélem a kijelzőt, meg egy új hátlapot is kap.
Ehhez kapcsolódoan annyira jó üveg fóliám van, esélyes áttenni a másik kijelzőre erről ?
Egy próbát megér ha már jó lesz a kijelző azért gondoltam rá, most 1db tartalék fóliám van. -
-
ADAM1337
nagyúr
Developer ágra való áttérés stabil-ról hogy a legegyszerűbb ?
Ott mennek alapból az ékezetek az email kliensben ? -
ADAM1337
nagyúr
Nekem L12-n sikerült B532-vel, de csak annyi hogy az lesz a 4g/3g foglalat amelyiken az alapértelmezett mobiladat van, ergo együtt megy a két kapcsoló.
Tehát egyszerre nem lesz mind a 2 4g képes, sajnos, vagy hogy az egyiken mobil adat 3g-vel megy másikon meg 4g hivás, sajnos.Most perpill 1 sim van a telefonba, G4-re váltás miatt. ez lehet marad külön céges telefonnak.

(#13762) Shingen én nem mikróznám eléggé mérgező a dolog, az S-line tok nekem is lötyög kicsit mármint laza inkább úgy fogalmaznék, de ezek a verusok meg jobbak, és az sline tok még a fóliát is elnyomja sajnos.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, felrakom aztán meglátjuk, reggel óta nem volt restartom.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Root jogom van, logokat meg egész nap nézek, szóval annyira nem veszett fejsze az ügy.
Mik a szükséges progik, hozzá ?
Mert utána járok sd-re ha kiírja egy dump logba az tökéletes idővel nekem. -
ADAM1337
nagyúr
Egy Aida Hőfokos képet valaki tud felrakni nekem üres appokkal, és lehetőleg normális körülmények között.
pl nálam most 24fokos klímánál így fest:
Próbálok a random restartok okára rájönni.
-
ADAM1337
nagyúr
Elkezdett a telefonom random újra indulgatni tegnap kezdte.
Munkában semmi háttér alkalmazással ment.(H60-L12 B532 rom)
3-4x újra indult utána jó lett.
Ma kb mire beértem vagy 10x újra indult aztán ment eddig most megint 2x újraindult.
Nem telepítettem semmit rá azóta se elötte ami okozhatta a hibát.
Mivel tudom meglesni mi okozza ?
Láttam egy activity launcher-t írtak hogy azzal lehet nézni.Érdekelne, mert eddig stabil volt nagyon a telefon, pont ezért lesz ez a céges, és privátnak az LG G4.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
imiadmin
üzenetére
Nekem nincs infóm pedig követem a huawei forrásait, (L12 tulaj, bár engem az anomáliák kiküszöbölése érdekelne, inkább)
Néha vannak érdekes bugok, rányomok egy alkalmazásra, insta face waze mail, és amint felhozza a következő gomb/link lenyomására instant bezárja és ezt 10x megtudom ismételni míg újra nem indítom.(alk kezelős bezárás se változtat rajta)
Igaz ez kéthetente kb előfordul, de akkor is zavaró. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Marha vastag lesz tőle a telefon,
A VERUS tok amit ajánlanék, sokunk olyat vett, én mindenestre 2-t rendeltem, 800ft volt darabja és nagyon megérte. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
[link]
Én tőle vettem, most még van tartalékba is, direkt, amúgy 2 fajtából szokott küldeni, egyiknél teljesen lefedi, a másiknál meg a hangszóró rész körül nem fut körbe úgy, csak lejjebb jön. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
mbwrestling
üzenetére
Nekem úgy hogy használtan vettem, ha nem nyomkodom a 2 nap meg van,
Átlagosan reggel 100%, félóra waze mire beérek melóhelyre kocsival, égésznap üzleti dolgokat erről intézek, átlagosan 1-1,5 óra használat még pluszba fb netezés meg nfs-t szoktam tolni, haza félóra waze megint, utána edzéshez még pulzus pántot is használok amit telefonról az endomondóval kapcsolok össze, és estére mire felrakom tölteni 8-13% körül szokott lenni.Nálam így fest egy napos üzemidő, de ezzel a részével megvagyok elégedve eléggé.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SkiDev
üzenetére
Ha a 3gb ramos P9 lite akkor azt inkább szerintem:
[link]
De tudtommal első széria még csak 2gb ramos lesz, és lehet a kínai lesz a 3gb ramos.t880mp2 jobb szerintem mint t624mp4
Bár nekem a legnagyobb honor 6 van, 32gb, dualsim,nfc,infra így én nem cserélném le a P9 lite-ra, maximum a sima P9-re, én is agyalok a telefoncserén, de csak kétkártyás jöhet szóba, p9-ből viszont a maxba van infra, de nem kéne 5,5 col.
-
ADAM1337
nagyúr
A fényfestés opciót a honor 6 vajon megkapja, a gyári kamera appban ?
Elvileg képes rá, csak soft mod kéne. -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vitya10314
üzenetére
Ez engem is érdekelne, L12-re.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
Ahhoz is van hasonló, akitől vettem a honor6-omat neki h7 volt, és elég jó tokot rakott rá: ipaky.
De általában hybrid a kereső szó amire kiszokta lökni ezeket.
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Megjött a második tokom is:

-
ADAM1337
nagyúr
Tudom már kérdeztem, de van changelog loli-ról MM-re miért éri meg updatelni ?
Stabilabb jobb gpu driver stb.
Tesztek esetleg.Nem nagyon találtam lényegi infót,
igazából tök stabil a telefon, néha kicsit elgondolkodik, de elnézem neki. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
microvillage
üzenetére
Nekem is üveg elől és ez a tok, most majd még 1 ilyen tokot rendelek, képről azt hittem én is hogy fém gumi páros, és szétszedhető.
De nagyon egyben van elég minőségi érzete van a dolognak így egybe, touch plus-on gondolkodok, de lehet marad a sima h9 glass.(#12737) fant0mi: szívesen, milyen színben rendeltél ?
-
ADAM1337
nagyúr
Megérkezett a verus tokom ebay-ről, pont ma kaptam refundot mire ideért:
Elég jól felfekszik és az üveget se zavarja, meg szerencsére tapintható az oldaló gombok kiállnak.
A mikrofonok és infra lyukak is ki vannak vágva, elég minőségi, 800ft körül lett volna.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem anno a smart lock, xperia z-n smartwatch2-vel eléggé bugos volt sajnos.(5.0 alatt)
De a samsung note 3 galaxy gear fit-el se volt a helyzet magaslatán vele. -
-
ADAM1337
nagyúr
H60-L12-re van MM, illetve root.
Vagy egy szemléltető videó, hogy mi változott benne, vagy fog változni, esetleg bétáról.
Van-e értelme frissítgetni, nekem úgy se dobná fel mert a build.prop-ba turkáltam magyar betűkészlet stb. miatt. -
ADAM1337
nagyúr
Én használok,
2 helyen is bekell állítani elvileg, hogy lekapcsolt kijelzőnél fusson:
1. védett app
2.indítás kezelő
Meg értesítés kezelőbe is érdemes mindent megadni neki.Nekem polar H7-el megy rendesen a telefon, és első ami nem produkál hibát igaz az elején bekell állítani.
De egy bajom van, vízálló tokban nem érzékel a kijelző valamiért pedig kesztyűs mód be van kapcsolva,
Igaz van rajta üveg fólia meg a vizálló tok se hajszálvékony. -
ADAM1337
nagyúr
Van hivatalos MM info L12-re ?
Illetve mit javítanak stb.Nekem a billentyűzet zavar, néha lehagyja az első karaktert, de volt olyan már, hogy chrome-ba beütöttem egy szót és csak a betűket cserélte.
De ez rendszerint, ha elindítok appot első betűt mindig lehagyja ha feljön a billentyűzet után már jó ha nyitva hagyom. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
RootRulez
üzenetére
1 gmail-ed van ?
Nekem anno a céges email-ből is akart szinkronizálni az volt a bajom.
Az eltünés nekem nem jelentkezett.Más:
Én cserén töröm a fejemet, de ahogy nézem nem nagyon van amire megérné váltani, plusz xperia z óta ez az első telefon ami mindenre megfelel.
Dualsim, jó soc, kamera, kompakt méret 5colhoz képest, az emui meg szerintem istenkirály nem zabálja a ramot, normális ram kezelés van, igaz féléve vagyok honor 6 user.Talán az újdonság varázsa miatt cserélnék de a honor 7 pl visszalépés lenne, dual sim és bővíthetőség egyszerre nem lenne meg.
-
ADAM1337
nagyúr
Normális DPI váltó progit ismer valaki hdmi-mhl adapter miatt, kíváncsi lennék mennyire használható netezésre a telefon egy fhd-s monitoron.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Shingen
üzenetére
Akár, de általános célokra akarom igazából.
Most szereztem dokkolót a telefonhoz, ha a dpi váltó programot találnék akár munkaállomásnak is használható lenne, second pc-nek, van egy monitorom pluszba ami hdmi-s, most egy álló dokkolót rendeltem abba elpihenne, plusz jön majd bt-s egér bill kombó, de lehet logitech-nek van touch-os bill-je az lesz a befutó.
Ha az asszony befogja az otthoni gépemet, a telefonon szoktam netezni/játszani, így meg egy asztaliként is használható, egyedül a dpi a gond, kirakva hdmi-n a böngésző sáv akkora, hogy a monitor 1/4-éd elfoglalja, már csak arra keresek megoldást, hogy menetközben lehessen dpi-t váltani. (rootolt a telefon elvileg nem gond, build.prop-ba átírhatom de valami kényelmesebb kellene.)
Esetleg egy NFC tag-et felprogramozok és azt rakom a dokkolóba majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő