Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Black&White
addikt
válasz
Dominator
üzenetére
Sok van, de ami aktuális, vagy nagyjából szóba jöhet, azt a Multi-tool le tudja szedni magának.
Innen esetleg az szemezgethet, aki egy régebbi Developeren "ragadt".
Ilyenkor viszont nem közvetlenül a Multi-tool fog segíteni rajta, hanem az azzal felrakott adb driver.
Aztán mehet a flash fastboot alól.
Ez amúgy Virusplus gdrive tárhelye, nem?#11634 nimba1: köszi, ment is az összefoglalóba.

-
elroysk
tag
válasz
Dominator
üzenetére
a 19kB-os 3gombos utan ugyanugy 803-at fog mutatni, de ez ne keverjen ossze, valojaban elokeszitetted a downgradera. most szinten 3 gombossal tedd fel a b550-et. az elso inditas tovabb tart, varj turelmesen. ha ez megvan tedd fel EZT (500), ezt lehet mar helyi telepitessel is a telefon frissites menujebol. ha ez is megvan akkor vegre johet a 521, 3 gombossal. es legy turelmes.
-
csapee
őstag
válasz
Dominator
üzenetére
Bedugtam a saját fülhallgatóm/fejhallgatóm, tapasztalatok:
1. Vezetékesen nincs alapzaj ha nincs használva csak csatlakoztatva.
2. Vezetékesen nincs alapzaj ha szól vmilyen zene.
3. Vezeték nélkül BT-on pici alapzaj van (de nem sípolás) ha nem szól a zene, de nekem olyan 10 sec múlva hallhatóan standby-ba megy így elnémul.
4. Vezeték nélkül BT-on zene hallgatás közben nem hallok alapzajt.
(ez egy zárt fejhallgatón volt tesztelve, a nyitott fülhallgatón még ennyi zaj sincs).Ki kéne próbálni másik telefonon a fülest, esetleg másik fülhallgatóval a telefont.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dominator
üzenetére
Felesleges megváltóként tekinteni az új verzióra.
Anno a 4.0 után a 4.1 volt a nagy szám a project butter, de kb azóta olyan ami érezhetően könnyebbé tenné, nem nagyon volt talán az ART, de azt meg nem használja egyik gyártó se a nexusokon kivül.
Nekem 5.1-el tökéletesen fut -
Kbali
nagyúr
válasz
Dominator
üzenetére
A zene az látszik, ill. a dátum, idő, időjárás ikon. Viszont legjobb tudomásom szerint nem állítható, hogy mi jelenjen meg a kisablakban, ráadásul szerintem LL-lel az alap időjelzés bénább, mint a kitkat volt.
Ha mégis van ötlete valakinek, hogy itt hogyan lehetne az értesítéseket is megjeleníteni, azt megköszönném, mert így felesleges ez a fajta tok, mert az értesítési led sem látszik.
barano - én is ilyen feltételek mellett vettem a H6-ot, mert nemigen van 5" alatti kategóriában ennyiért normális droidos telefon. Lehet, hogy megköveznek itt, de ha nem fontos a droid, akkor nézd meg a Lumia830-at is - wp fronton kb. ugyanezt tudja, mint a H6 droidon.
-
Becksman
őstag
-
Dominator
aktív tag
-
Black&White
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hollow Knight és Silksong
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest