- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
Mar van redmi note 4 is, varhato volt, hogy tojni fognak a regire.
Olvass vissza, az AOSP ROMokrol irtak itt paran regebben. Nalam a multinak nincs gond az uzemidovel, igaz en kigyomlalom rendesen. Az akkut nem tolti meg tele hiaba mutat 100%-ot toltes kozben, tovabb rajta kell hagyni, evvel tudsz az uzemidon a legtobbet huzni. -
kstcsk
tag
Az FB az olyan egyik alkalmazás ami nagyon durván gyilkolja az akksit. Ha melléveszem a skype + viber duót, egy jó közepes fényerővel, akkor nem csoda ha gyengusz a SOT. Szvsz az "állandó jelleggel" mobilnet vagy wifi sem fenntartható, 3g/4g is eszik rendesen.
Korrekt, jó kis telefon ez ár/érték arányba, de ne egy 40 ezres készülékből akarjunk mobil irodát csinálni, mert akkor csalódás lesz. Hozzáteszem, a kétszer-háromszor ennyibe kerülő társai sem mindig bírják jobban, de van 1-2 akksibajnok ami talán képes erre...
-
Klara_
őstag
-
Cobalt14
tag
Köszi a tippet, megpróbálom, de annyira mondjuk nem érzem normálisnak, mert egy-másfél hónapja még tök rendben volt. Azért ha valaki küldene javaslatot, hogy honnan rendeljek, ha mégse jönne be, azt megköszönném.
Banggoodon meg aliexpressen találtam, csak kérdés, hogy azok eredetiek-e.
-
Norby86
őstag
Ezt a kérdést én már fel sem merem tenni.
Már egy tucat romot végig próbáltam, de lehet keveset is mondok, az akku idő talán a 7.1.3 illetve a 7.2.1-ben volt még elfogadható számomra.
Viszont az új MIUI 8-as rom még nem volt fenn nálam annyi időt hogy rendes összképet kapjak az üzem időt illetően. Van bárkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy a MIUI 8-as romon pl. ami most jött ki a héten EU fejlesztői, az hány óra SOT-ot produkál átlagos használat mellett? -
match123
tag
Ó, egy lelki társ
Nem csak én akarom szétvágni a cuccost
Ezt esetleg próbáld meg, személyes tapasztalatom nincs, az akksi szerintem is harmatgyenge (az LG G2-m ugyan ekkora akksival, és nem igazán gyengébb hardware-el minimum 2x ekkora üzemidőre képes), én egy powerbank-el orvosoltam.
-
Shamy
tag
Azért várjuk meg az első teszteket. Nekem kicsit fura az árazása egyenlőre.
Valszín a meizu határozza meg, nem a redmi note 2 ára, de akkor a régi lentebb kéne menjen.
Fém ház kb semmit nem ér, ha az is olyan, mint a csúszós műanyag. Instant csere.
Annak meg pláne mind1, aki tokban hordja.Ha tesztek alapján is király, akkor még mindíg eladhatod a régit, és vehetsz újjat, sztem max 10k-t fogsz bukni rajta.
Én inkább attól félek, hogy picit más hardware-t kapott, és majd próbálják áttákolni a software-es részt az egyik telóról a másikra (szerencsés esetben a régiről az újra
)
Ugye láttunk már ilyet, amikor egy alkatrészt hirtelen más kezd gyártani, és a software meg nem tud mit kezdeni vele, és jönnek a bugok....
Mindenesetre akinek kell az ujjlenyomat olvasó, annak jó alternatíva lehet.
Aksi sztem sem lesz kompatibilis, ráadásul az aksi méret növekedéshez+fém házhoz mérten a súlya nem nőtt csak valami 6 grammal, ami számomra karcsú ..... smell the rat!
-
Aryon87
félisten
Tablet mar tul nagy neki. Azok meg amugy sem mennek olyan jol mint a telefonok. Nekem is van egy, eg es fold a mukodese es uzemideje (telo 3000mah akku, tablet 4000mah akku, es tab hamarabb lemerul..). Persze abtab nem csucskategorias.
body007, mindkettonek ugyanakkora a merete
-
törölt tag
Esetleg a lock screen beállításon belül a sleep mode-ot próbáld "soha"-ra állítani. Alapértelmezettként 5 percen van, ebben az esetben nekem is kikapcsol a wifi és csak a feloldás után kapcsolódik rá újra. Wifi nélkül meg nyilván nem jönnek az értesítések sem.
(Recovery-hez ennek nem sok köze van szerintem. Én egyébként TWRP-t használok most.)
-
Imy
veterán
Egy kis töltési statisztika...
16:50 => 12% (töltés kezdete)
17:15 => 34% (25 perc/22% - 0.88%/perc)
17:30 => 46% (15 perc/12% - 0.80%/perc)
17:50 => 59% (20 perc/13% - 0.65%/perc)
18:10 => 69% (20 perc/10% - 0.50%/perc)
18:40 => 85% (30 perc/16% - 0.53%/perc)
18:55 => 93% (15 perc/8% - 0.53%/perc)
19:15 => 100%(20 perc/7% - 0.35%/perc) -
Klara_
őstag
"MiRecovery Wipe pontjainak jelentése:
-Wipe Cache- Törli a telefon háttértárolóját,gyorsítótárát
-Wipe User Data- Törli a felhasználói adatokat (Jelszavak,beállítások,stb....)
-Wipe All Data- Törli a felhasználói adatokat és a telepített alkalmazásokat,valamint azok adatait (gyári visszaállítás)"Wipe cache kell csak, en telepites elott es utan is ra szoktam engedni.
-
kop8
őstag
Aksi jobban birja nekem mint a régi samsung note 2őmben ami uj volt mert nemrég cseréltem, és ugyan ugy használom mint azt...
Nem tudom ki terjeszti hogy gyorsan merül, de szerintem nem igaz, fényerő automatán van...Hátlap az nem valami passzentos tényleg, néha hangokat ad ki.....
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest