- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely64
tag
Mivel írtad, hogy már romot is cseréltél, nagyon esélyes, hogy ez hardver hiba lesz, de nem valószínű hogy aksi mert az új, hacsak nem sikerült valami gyári hibásat venned belőle. Próba másik aksival, de ha marad a helyzet ugyanez, akkor alaplap hibára van legnagyobb esély szerintem.
-
grafikus17
senior tag
Nekem is el kezedett fagyogatni, nagyon be rágtam rá.5.11.1 van rajta kezdettől. Erre pár napja ilyeneket csinál. Fogtam magam és csináltam egy teljes gyári visszaállítást.Mindent felraktam újra tegnap éjfélkor.Erre ma már kétszer lefagyott. Ezt nem hiszem el. Tök felesleges volt.
-
-
Milestone2
nagyúr
Letöltötted a legfrissebb multit, amit Rajen Linkelt és nincs benne magyar? Ezt Rajentől kellene megkérdezni...
-
Milestone2
nagyúr
Nem tudhatom, innen messziről driver problémának tűnik, de ha azt írod régebben ment...
Az összefoglalóban lévő váltókapcsolót kipróbáltad már? -
Milestone2
nagyúr
Még egyszer, kétszázadszor leírva:
xiaomi.eu ROM-ot szlovák csapat csinálja, megkapják a kínai developer ROM-ot, kiveszik belőle a felesleges dolgokat, beleraknak jó sok nyelvi csomagot (vagyuláéktól most már megkapják a magyart is)
miui.hu ROM-ot magyar team készíti, ők is megkapják a kínai fejlesztői ROM-ot, kiveszik belőle a kínai szarságokat, belerakják a saját feljlesztéseiket, módosításaikat és a magyar nyelvet.
Ez a különbség röviden.
-
törölt tag
-
-
-
-
wysless
csendes tag
Az eddigi információk szerint:
- Ha éppen egy egyedi global-rom szerűséggel jön a telefonod akkor benne van a magyar választható nyelvként, de nagyon hiányos, és amit nem tud magyarul azt angolul írja ki.
- Ha a xiaomi.eu-s romot rakod fel, ami viszonylag originalnak mondható, azt mondják abban sincs még magyar nyelv egyenlőre.
Gyári global rom ugye meg még nincs, mivel csak kínában forgalmazzák a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest