Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe66
tag
válasz
Thowra123 #21250 üzenetére
Szia
Amíg megjön a másik aksim kipróbálnék egy másik romot .Most ez van fenn MIUI 7.4 by xiaomi.eu 6.5.5 Fejlesztői , melyiket tegyem fel és hogyan mert a frissítések keresésével nem dob fel semmit .Régebbi telóimra már raktam fel romokat tehát nem vagyok teljesen kezdő de profi se,vagy az összefoglalóból válasszak.
Köszi -
válasz
Thowra123 #21164 üzenetére
Már megrendeltem a kijelzőt egy eladótól, akinek sok jó értékelése van. Ettől függetlenül lehet, hogy megpróbálom rárakni a digitizert a régi kijelzőre, legrosszabb esetben nem sikerül. Amúgy ha leszedem a régit, akkor az új hogy fog rátapadni? Nem tudom elképzelni, hogy a ragasztóréteg 100%-osan megússza a dolgot. Engem már az is zavar, ha a védőfólia alatt valahol egy mm-es buborékot látok.
-
han_lev
senior tag
-
esox
senior tag
válasz
Thowra123 #20993 üzenetére
Én is ezt raktam fel, de nálam siralmasan lassú volt. Az előző beta ehhez képest villámgyors volt, pedig clean install volt most. Nem tudom... lehet, hogy még kivárok egy kicsit. 2 napon belül másodjára rakom vissza a 8-ast és a progikat. Azt hiszem itt az ideje egy titanium backupnak, mert ezt a hercehurcát nem csinálom megint végig.
-
esox
senior tag
válasz
Thowra123 #20969 üzenetére
Igen ott van a root kapcsoló. 9-es bétában kicsit máshogy néz ki (villámló szemű halálfejes xiaomi figura), úgy néz ki mint ha be is lehet kapcsolni, de pár mp múlva dobja a hibát, hogy: "Root acces isn't supported in this version". Gondolom pont a beta mivolta miatt.
-
sziluboy
tag
válasz
Thowra123 #19509 üzenetére
Köszi a választ, úgylátszik belefutottam egy bug-osba. Ugyanazal a módszerrel felraktam ezt, [cm-12.1-20161016-UNOFFICIAL-hermes.zip] Eddig teljesen jó, megszűnt minden microlag.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Thowra123 #19501 üzenetére
Fura, én már 2 napja használom, és semmi bajom vele.
Full legyalultam a telefont, a memóriakártya kivételével minden kapott wipe-ot. Utána felment a rom, megvártam míg bebootol, vissza kiléptem cwm-be, és felraktam a pico-s gapps-ot, bebootoltattam a telefont, majd vissza cwm, és úgy a root. Semmi hibát nem dobott eddig, minden működik.
-
Alonso69
senior tag
válasz
Thowra123 #18535 üzenetére
Szia.
Lehet úgy, ahogy leírtad, nálam is a memóriakártyán van a CM Rom.a telefon memóriájában meg a Béta Miui 8.
A mentés dualboot után,tiszta telepítésnél fog működni.
Amikor letöltöted a dualboot progit,ott van egy kis zip.fájl, ami törli a visszamaradt dolgokat, meg ha sok Rom csere volt és összeakad valami,szintén ezzel tudod helyrehozni,törölni.Nincsen benne semmi ördögi,nagyon egyszerű a használata(így útólag)
Még egyszer a [link]
A legutolsó működik tegnap raktam fel,a (kisvisszaálitó)zip.fájl biztonság kedvéért a PC és a memóriakártyán is le van töltve.
Netalán Gaaps csomag,vagy billentyűzet vagy egyéb Recoveryből telepitendő zip.fájlt akarsz a Rom -ba telepíteni, akkor azt is patchelni kell és újrainditás után Recoveryből a patchelt zip-et telepíteni. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Thowra123 #17963 üzenetére
Nem itt valami más gebasz van.
Friss telepítés után a beállítások alatt valamiért átugrott a Wifi beállításon, azonnal a Find device status chechk jött, de mivel nem volt wifi, az nem valósult meg. Azóta lockolja a készüléket.
Nem értem, nem találkoztam még ilyennel.Thethan! Menj ki TWRP-be. Nyomj újra egy Factory Resetet /Törlés menüben csúszka elhúz/, akkor újra kell indulnia a Setupnak. De azzal nem tudok mit kezdeni, ha most is átugorja a Wifi beállítást és net nélkül marad és emiatt nem tudja azonosítani a telefont...
-
oner
csendes tag
válasz
Thowra123 #17668 üzenetére
Köszi, de sajnos nem segít. Fura az egész. Kéri adjam meg a telefonszámom, jó +36 kiválaszt szám beír, betűk felismer, nagy zöld next gomb és semmi. Aztán néha mégis jön egy mező: sms kód, sms sehol. Aztán pár napja előjön egy magyarázó oldal, ahol webes felületen be lehet lépni a MiCloudba, be is enged, megkérdezi: mi message, location..., úgy tűnik minden szép és jó, de fekete képernyő fogad: This Device is locked. A szép, hogy csörög a telefonom, és nem tudom felvenni!
-
-
Maist
senior tag
válasz
Thowra123 #13163 üzenetére
Ez éppen a gond, hogy a töltést az én telefonom a 100% kiírásánál, 4.150- 4.200 mV között kapcsolta le valamikor, miközben a másik telefonon a 100%-ot 4.250-4.300 mV között érte el. Másrészt az a gond, hogy ha beraktam a feszültség alapján kb. 80-90% közötti akkut abba a telefonba, amelyben addig a 100%-ot mutató akku volt, akkor az alacsonyabb töltöttségűre is 99%-ot írt ki a telefon. Ha pedig kikapcsoltam, és ráraktam a töltőre, akkor 81%-ról kezdte el tölteni, és 100%-ra feltöltve 4.305 mV lett a feszültsége. Aztán visszarakva a saját telefonomba ugyanúgy 100%-ot mutatott. Néha úgy néz ki, nem kell megelégedni a bekapcsolt állapotban való 100%-ra töltéssel, hanem kivenni, visszarakni az akkut, és úgy még kikapcsolva felrakni tölteni.
-
Viktor1979
tag
válasz
Thowra123 #13052 üzenetére
Én mondjuk BKV járműveken ( metró, csörömpölő busz) nem mindig hallom meg a külső kabátzsebemből a csörgést. . Mondjuk valamikor a kezem a telefon felett van a kabátzsebemen. Bár be van a rezgés is állítva elvileg, de azt nem érzem ha keresnek telefonon. Pedig 75%-ra van állítva a hangerő. Sőt azt is észre vettem, hogy a Nokia BT-n nem ugyan az a csengőhang mint amit telefonra beállítottam. A telefonbeszélgetéseim akikkel eddig beszélte mind közel tökéletes volt, kivéve a volt feleségemmel. Őt úgy hallom a telefonban mintha a feje egy vödörben lenne.
Zavaró.
Te egy varázsló vagy.
Én ha alig használom akkor is min. 3-4 nap után töltöm. De akkor csak ébreszt, meg néha telefonálok vele.
-
mobillaci
tag
válasz
Thowra123 #11636 üzenetére
Bekapcsolom a telefont. Felajálja a nyelveket. Ott kiválasztom a magyar nyelvet. Tovább gomb. Megjeleníti a wifi hálózatokat. Rákapcsolodok. Aztán megkér hogy jelentkezzek be a gmailomba a play áruház miatt. Utánna felajánja hogy lépjek be a Mi fiókomba. Ezt a lépést át tudom ugrani. De amint használni akarom a készüléket előre dob egy hibaüzenetet hogy a készülék elveszett. Kéri az azonosító ID-t. És innentől kezdve már semmit nem tudok csinálni a telefonnal. Még kikapcsolni se. Aksi ki majd vissza és reset. Viszont ha nem kapcsolodom rá a netre semmilyen formában akkor tudom használni a telefont. Természetesen a netes funkciók nem működnek. A Mi fiókomba be tudok lépni de fingom sincs mit kell ott csinálni.
-
törölt tag
válasz
Thowra123 #9531 üzenetére
Még szerencse, hogy minden rom-ban megvan, meglévő bug report ellenére is, és a friss OTA ugyanúgy tartalmazta még mindig ezt a bug-ot.
A kommentért köszi
Triviális, csak fel sem tűnt a kis repülőgép ikon ellenére, hogy miért is lenne egy reboot után repülő üzemmódban, ha nem úgy kapcsoltam ki. De így ezekután amúgy mea culpa, későn kapcsoltam.
-
grafnet
veterán
válasz
Thowra123 #8603 üzenetére
Hát, valamid biztosan bent ragadt, mert:
- Nekem 1-2 mp alatt 23 műholdat lát, 30-45 mp alatt a térképre is jó helyre tesz, kikapcsolt mobilnettel.
- Még egyszer sem fagyott.
- Ezt nem tudom, mert korlátozva vannak.
- Semmi bajom a kamerával, CameraMX-et használok.
- Nekem csak a GPlay-t tölti be 2x. Elindul, villant egy képernyőt, s már tölti is be a "véglegeset", mindezt 3 mp alatt.
- Mi a hiba a repülős móddal?- Mobilnettel nem tölt gyorsan, de valószínű az előfizetésem "hibája". (Meg is jött az SMS...)
-
-
grafnet
veterán
válasz
Thowra123 #7734 üzenetére
Nekem minden nap sikerül lemeríteni:
(Nagyon mások az eredményeink, valószínűleg a telefon használata is teljesen más!)Reggel 1/2 8 körül vettem le a töltőről, 100%-ot mutatott, de nem volt +1 órát a töltőn. Wi-Fi OFF, mobilnet ON, BT ON, fényerő 30%-ról 60%-ra felvesz.
13:27-kor az eredmények lentebb láthatóak:Ezekután hazaérek: mindent visszacsinálok: BT OFF, Wi-Fi ON, mobilnet OFF, fényerő levesz.
Telefon töltőre. Éjszaka (21 óra után) előkapom: netezek, játszok, éjfélre leszalad 50% alá!
Reggel 5-kor töltőre megy, s kezdődik elölről minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest