- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
válasz
inferno88 #21599 üzenetére
Képet nem tudok most küldeni de igen ahogyan te mondod az történt szerintem. Közben észrevettem, hogy sajnos a nohon aksi hosszú szolgàlat utàn elkezdett felpúposodni és az nyomta ki annyira a kijelzőt. Beleraktam a gyàri aksijàt és úgy okés viszont így is àtszivàrog egy nagyon kicsit a kijelző fénye a telefon kereténél ha oldalról nézem.
-
-
zeee
senior tag
válasz
inferno88 #21545 üzenetére
Szia! Úgy kezdődött hogy leejtettem, fel szerettem volna fogni a lábammal.... Ez olyan jól sikerült hogy belerúgtam és neki küldtem betonfalnak.
Végül is ha jól belegondolok, akkor a hátlap az oldala. Te jó ég, látszik hogy ezer éve nem volt a kezemben. Szóval akkor csak egy kijelző csere kellene, de én biztos hogy nem tudom megcsinálni.
Esetleg ha érzel affinitást hozzá, szívesen megbíználak eme feladattal
Természetesen nem ingyen.
-
Thowra123
tag
válasz
inferno88 #21266 üzenetére
Találkoztam olyan készülékkel (igaz más márka) aminél kellett egy tiszta telepítés kijelző / érintő csere után. Addig furán működött a kijelző, az érintő pedig random ment. Úgy sejtem telepítés után kalibrálja az alap állapotot. Full mentés után megpróbálnám a tiszta telepítést.
-
Thowra123
tag
válasz
inferno88 #21165 üzenetére
A régi ragasztó nem ússza meg. Azt le kell szedni a felületekről, kijelzőről óvatosan. Az új alkatrészen gyárilag van ragasztó (ellenőrizni kell mert lemaradhat). A letakarítás után óvatosan össze kell illeszteni a kijelzőt és az érintőt ha van jelölő "L" a kijelző pozíciónak. Ha nincs, akkor a kijelzőt be a helyére, és ráereszteni az érintőt (csak a kijelzőt rögzítő ragasztóról lehúzott fóliával). Ha megtapadt, kiemelni a "szendvicset" és rendesen rásimítani. Ezután lehúzni a többi ragasztóról is a fóliát és mehet a helyére. Így nem csúszhat el.
-
-
gergely64
tag
válasz
inferno88 #21159 üzenetére
Igen, sajnos a digitalizer csere teljes szétszereléssel, a régi digitalizer lefeszegetésével, tisztogatással és az új felragasztásával jár, alaposan benne van a kijelző vagy a teló egyéb részeinek a sérülés veszélye is.
Ilyenkor kerülhet könnyen többe az olcsóbb alkatrész, mint a komplett kijelző csere frame-el együtt. -
inkjet
tag
válasz
inferno88 #19469 üzenetére
Szia!
Nekem kétszer volt náluk a telefonom, igaz nem bekapcsoló gomb miatt.
Mindkétszer besárgult a kijelző jobb oldala. Először újra gélezték, de három hónap után
megint sárgult. Most komplett kijelzőt cseréltek. Első esetben 13 napig volt náluk a második esetben 10 napig.
Semmi negatív tapasztalatom nem volt velük. -
include777
aktív tag
válasz
inferno88 #19469 üzenetére
Szerény véleményem:
Szervizeltettem velük nagyon sok dolgot, mindent pöpecen, patentul, ledokumentálva csinálnak.
Volt 1 táblagépem, ami volt náluk szervízben, emiatt a gari kitolódott. Lett 1 másik gond a géppel, volt még 2 nap garim összesen. Felhívtam telefonon őket, az ügyfélszolgálatos azonnal felvette a hibabejelentést, és mivel garin belül voltam így szó nélkül javították.
Eustock-os doogee-t fiam telefonján hibátlanul cseréltek kijelzőt, kb 3 hét volt az átfutás.
Az hogy mi garanciális és mi nem az 1 dolog, de maga a szervíz -->véleményem szerint<-- nagyon jól dolgozik. -
merqree
őstag
válasz
inferno88 #18255 üzenetére
Én egy újabb ROMot használok, és nem tudom másnak is feltűnt-e, de lehet programot klónozni.
Kipróbáltam a Viber esetében, a "parancsikon" mutatta is, hogy klónozott, és a Viber kérte, hogy adjam meg a telefonszámot. Ebből azt szűrtem le, hogy végre használható két SIMmel is a Viber. -
gergely64
tag
válasz
inferno88 #18227 üzenetére
Igen esélyes, hogy ennyi is elég lehet, mert úgy tűnik a hosszabb tétlenség miatt sokall be a miui és fagyasztja a kapcsolatot.
Azt még hozzá tenném az E-robot használatához, hogy sok parancs értelemszerűen csak rootolt telón mükődik. Rendszer szintű beavatkozáshoz halandó user másként nem férhet hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest