- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz
Ezekiel Ston #18202 üzenetére
Meg mit - "energiatakarekos ize"?
@18203 ktommy91
Igen, a SOT latvanyosan egyre gyengebb az ujabb ROMokkal. Rossz irany. -
ktommy91
addikt
válasz
Ezekiel Ston #18190 üzenetére
PsyROM 3.0 beszámoló:
Ahogy már írtam, gyors, stabil, adblocker és xposed előre telepítve, kevéssel 4 óra fölötti SOT-t produkált, xposed modullal az auto fényerő javítható. Szerintem érdemesebb ezt felrakni mint a multit.Azt viszont nem értem, hogy mi a francot csinálnak a kínaiak ezekkel a ROM-okkal. Januárban amikor megvettem a telót MIUIHU ROM-mal 5-6 órás kijelzőidőket produkált WIFI-n, mobilnetes használattal kb 1 órával kevesebbet. Mintha szándékosan baxnák el, hogy az ember szabadulni akarjon ettől az amúgy nem rossz telefontól.
A minap eszembe jutott, hogy régen néztem rá nofearnohappy GitHub-jára és úgy tűnik hogy nem adja fel a harcot, elég jól áll a custom kernellel. -
Alonso69
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #18192 üzenetére
Még télen is melegszik,most kint meg 30 fok van,nem tudom mennyi a maximális.ami még nem károsítja a procit vagy később a kijelzőt,de gondolom 60 fok fölé nem kellene,hogy menjen.
A 4pda-án is sokan panaszkodnak a melegedésre ,a Vova válaszul ezt a Rom-ot ígéri ,hogy talán nem fog annyira melegedni.Én egy órája raktam fel , telepítés böngészés Wifin,amit eddig csináltam és tapintásra nem melegszik úgy mint a Miuihu Rom ,amit előtte nyomkodtam.A navigáció még a mobilnet majd holnap,és ha már hivatalosan is kirakja Vova.
Közben elinditittam a Sygic navigációt ,ennyi a hőfok. -
Alonso69
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #18192 üzenetére
Még télen is melegszik,most kint meg 30 fok van,nem tudom mennyi a maximális.ami még nem károsítja a procit vagy később a kijelzőt,de gondolom 60 fok fölé nem kellene,hogy menjen.
A 4pda-án is sokan panaszkodnak a melegedésre ,a Vova válaszul ezt a Rom-ot ígéri ,hogy talán nem fog annyira melegedni.Én egy órája raktam fel , telepítés böngészés Wifin,amit eddig csináltam és tapintásra nem melegszik úgy mint a Miuihu Rom ,amit előtte nyomkodtam.A navigáció még a mobilnet majd holnap,és ha már hivatalosan is kirakja Vova. -
Alonso69
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #18190 üzenetére
Én most a legújabb,Vova Vafin féle AOSP-ot tesztelem.
Ez a verzió már a legújabb 7.5.1-es Globál rom alapján készült.Még csak teszt Rom ,de azért még semmi hibát nem találtam ,5+ SOT-ot ígér a Vova ,ha kész lesz,hm.meglátjuk.[link]
-
otto1
tag
válasz
Ezekiel Ston #18103 üzenetére
Ugyanúgy mint eddig. Van akinek jó, van akinek nem. Nekem nem műkődik rendesen. (mi Band 1S)
-
Nestor16
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17999 üzenetére
Én is feltettem ezt az AICP romot. Egy nagyobb bajom van vele. Mivel ez nem 6.0, ezért még nincs benne alapból az engedélykezelés. Tehát, ha felteszek valami appot akkor az el is éri az egész telefont, ezt a miuiban imádtam hogy vannak védelmek. Meg az automatikus indítás is hiányzik. Jó lenne, ha csak az indulna el automatikusan ami fontos.
-
dealerman
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #17999 üzenetére
nem mondtam,hogy átbasztak !
egyébként rémlett valami mobilnetes dolog,hogy nem 100-as valami........... mindegy bedobtam az egyesbe ,a kettesbe meg ment a T-s kártya,olcsóbb a net náluk ezért dobtam be egy piros sim-et,amúgy sose voltam vodás
-
gergely64
tag
válasz
Ezekiel Ston #17946 üzenetére
Mióta megjelent a xiaomi eu dev miui v8 azóta azt, épp most frissítettem a 6.6.30-as verzióra. Előtte a xiaomi eu stable v7 verziókat használtam sokáig, 7.1.3 és 7.2.3 végül a 7.3.2 kiadásokat.
A bluetooth mindegyikben stabil volt a fülesemhez. -
ztibor
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17873 üzenetére
Nálam a 2.0.0 MIFit jött le a playről, hol kéne keresnem az újabb verziókat?
Ma érkezett meg a 1s karkötő, az mondjuk egy dolog hogy a legszélső lyuknál is szorít a csuklómon, de úgy izzad alá a bőröm hogy öröm érezni :-) Tervezek egy fémszíjat hozzá.
Más kérdés, még nem értem teljesen a működési elvét a karkötőnek, ha nincs a telefonom mondjuk séta közben nálam akkor később szinkronizálja az adatokat, vagy folyamatos kapcsolatban kell lenni a telefonnal hogy pl számolja a lépteket?
-
guftabi96
addikt
válasz
Ezekiel Ston #17863 üzenetére
Az automatikus fényerő még mindig nem jól működik.
Hihetetlen.
CM Mokee alatt működött rendesen. Nincs erre valami megoldás, hogy miui alatt is működjön rendesen?
Most is kint voltam, fel akartam valakit hívni, csak éppenséggel a képernyőt nem láttam... -
Nivosus
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston #17863 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de nekem az eu-s 6.23 a legújabb MiFit-tel (2.1.4) több mint 2 napja stabilan megy a Banddel, ill az autóban is stabilnak tűnik a BT.
Szerinem ez eddig a legjobb amit tapasztaltam MIUI-n. -
Nivosus
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston #17812 üzenetére
BT nálam ugyanolyan mint előtte sajnos...
Egyébként a CM-es modemet nem lehet feltenni valahogy a MIUI-ra? Vagy ez nem ennyire egyszerű? -
ktommy91
addikt
válasz
Ezekiel Ston #17812 üzenetére
Az eredeti boot image-ben cseréltem a kernelt frissebbre, ennyi a változtatás. Szerintem simább a rendszer és mintha az akkuval is jobban bánna.
-
Istuu15
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17515 üzenetére
A sot-ot még nem tudok mondani de nálam semmi fc/bug viszont minden még smoothabb és jobb.
-
Terentius
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17473 üzenetére
Antutuban mennyit hoz CM illetve AICP alatt? Nekem sima van, nem prime és ez olyan 45 körül hoz MIUI alatt. Szerintem több van a vasban,de a MIUI lefogja.
-
bAtt001
addikt
válasz
Ezekiel Ston #17315 üzenetére
jólvan mondjuk aki csak az előre telepített ikonokat launchert és programokat használja annak lehet, de az meg pont azt hagyja ki amiről az android szól
-
patex1983
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17136 üzenetére
Nyilván nem mindet, de jó párat kipróbáltam. Sajnos nem vagyok idő milliomos.
(#17138) xTREem: ezt a ZSD funkciót majd meglesem, köszi. -
patex1983
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17131 üzenetére
Én nem találtam olyan kamera appot, ami olyan gyorsan reagált volna mindenre, mint a MIUI-s.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Ezekiel Ston #17127 üzenetére
Nekem fontos a bluetooth, és fejlesztőiben pocsék volt.
Stabilban valamennyivel jobb. -
drr
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17127 üzenetére
Van olyan CM, ami tökéletes? Működik minden funkció, jó a kamera és az akku idő is okés?
-
patex1983
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17122 üzenetére
Na én meg pont tegnap raktam vissza a 7.1.3 MIUI-t.
Vova aosp-nál voltak olyan gondok, hogy hívás közben megszakadtunk, szarabb volt a beszélgetés hangminősége, meg hívás fogadásakor leállt ez-az. A MIUI-val visszaállt minden normálisra. Meg hát na, kényelmesebb is a MIUI valahogy
Ja meg a kamera minősége iszonyatosan hiányzott, de összességében szerettem a vova felé aosp-ot. -
fene_vad
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17058 üzenetére
csak a pontosság kedvéért: attól, hogy a lepottyant telón eltört a kijelzővédő fólia, nem lehet azt a következtetést levonni, hogy a törésével megóvta magát a kijelzőt.
Simán lehet, hogy semmi baja nem lett volna a kijelzőnek akkor sem, ha hincs rajta a védőüveg.
Különösen, hogy egy ilyen védőüveg papíron elsősorban a karcoktól véd.
Ha belegondoltok, a védőüveg közvetlen és folyamatos kontaktusban van az üveggel, nincs rugalmas, a pontszerű erőbehatást nagyobb felületen szétosztó réteg benne (nem, az a 0.000001 mm fóliaréteg nem az).Az összes hatás, ami hozzájárulhat a kijelző törés elleni védelméhez (hozzáadott vastagság, fóliaréteg) szerintem csak az erőhatások egy rendkívül szűk tartományában véd ténylegesen: ha kisebb az erő, a kijelző védőüveg nélkül sem tört volna, ha nagyobb, törik mind a kettő.
Ráadásül az esések és törések szinte mindig valamelyik sarokra esnek - ott a védüveg semmit nem véd.
Íme egy béna ábra magyarázatként:
-
Flexy90
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #17052 üzenetére
Érdemes letölteni és végtelenített lejátszásra állítani (lap alján van a letöltési link).
Közepes hangerőt és 40 órát ajánl, de már 2-3 óra múlva is érezhető a különbség.
"The audio burn in file contains a nonstop loop of: White noise, pink noise, radio white noise, 20-20000 Hz frequency sweeps, 10-30000 Hz frequency sweeps, 20-200 Hz frequency sweeps, as well as a minute of silence in between each for a rest period."
(#17054) ReWGeT: Szívesen!
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17058 üzenetére
nekem is össze van törve a fólia
multkor le ejtettem a szobában a szőnyegre...meg is ijedtem mert azt hittem a kijelző tört össze -
thetan
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #17045 üzenetére
Nekem is ilyen van. Meg vagyok vele elégedve
-
csgabee
tag
válasz
Ezekiel Ston #17045 üzenetére
Köszi a felvilágosítást.Ez fokokkal jobb lehet a 3-nál.
Ha jól számolom 5400Ft kb. az ára?Lehet átpártolok,és köszi a tippet.Mennyi idő alatt jön meg innen?
-
ZooLLeR
tag
válasz
Ezekiel Ston #16883 üzenetére
Köszönöm,
A kinyithatós,övre akaszthatósra gondoltam,nem az ipaky tokra.
Ismerem a weboldalt egyébként. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #16867 üzenetére
(He-he...mintha magamat hallanám...)
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16864 üzenetére
Na csak nem bírtam kivárni, felraktam ezt a vovas verziót...Tetszik, szép smooth-os a kezelőfelület, gond egyenlőre nincs vele.
-
thetan
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #16864 üzenetére
egy shopban vettem és belepróbáltam. mintha hozzá gyártották volna. ma már nem, de holnap csinálok pár fotót és felteszem
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #16857 üzenetére
-
sutyi^
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16845 üzenetére
A Vagyula féle módszerrel tettem fel én is, de haza értem megnézem neked, buszon bonyolult.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16849 üzenetére
Basszus ennél 10000% eccerűbb winfoson...
-
ktommy91
addikt
válasz
Ezekiel Ston #16845 üzenetére
Szerintem felesleges Windows-t telepíteni. Itt egy leírás, hogy hogy kell az android tools-t telepíteni: [link]
Ha ez megvan, elvileg csak fastboot módba kell rakni a telót, majd fastboot flash recovery recovery.img és kész is. -
sutyi^
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #16843 üzenetére
DL módban TWRP feltesz, onnan pedig már viszonylag egyszerű az élet.
-
Klara_
őstag
válasz
Ezekiel Ston #16743 üzenetére
Nekem 5.5 ota nincs gondom vele, virus adatbazis firssult, kb ennyit erzekeltem az elozo hetihez kepest. Ajanlott a frissites reszemrol.
-
Klara_
őstag
válasz
Ezekiel Ston #16734 üzenetére
A multit fel. Koszoni jol van, mi a kerdes?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Ezekiel Ston #13961 üzenetére
Nálam speciel a Bluetooth nem ment. Szóval váltottam vissza Stabilra.
-
Oczu
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #13959 üzenetére
Fel.
Jónak tűnik, de írták már korábban is.A zárkpernyő értesítéseim egy új téma miatt nem jelentek meg. Szisztematikus hibakereséssel szűrtem ki a a témát
-
Ladislawus
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston #13661 üzenetére
3 hét, ebben volt pár nap feldolgozási idő is.
Korrekt ez az eladó, nála vettem a tokokat is meg a fóliákat is, volt annyi esze, hogy egybe csomagolja. -
Viktor1979
tag
válasz
Ezekiel Ston #11625 üzenetére
Szia!
Én is megnéztem, de köszi. Sajna nem ingyen mert amikor ránéztem és kiválasztottam akkor volt mellé szállítási költség ugyan úgy. De mindegy már rendeltem ebay-n. Valamikor megjön.
-
Viktor1979
tag
válasz
Ezekiel Ston #11601 üzenetére
DaWe-től is kérdeztem. Futárszolgálati díj sincs ezek szerint?
eBay-n találtam és tetszik:[link]
Bocsánat mindenkitől, hogy nem egy helyre írtam a válaszaimat/kérdéseimet.
-
BalanceR
addikt
válasz
Ezekiel Ston #10577 üzenetére
Hát a lépésszámlálót kb felejtsd el, kb semmire sem jó, egyszer kipróbáltam három különböző kütyüt, meg két telefont lépésszámlálás szempontból, mind az öt teljesen más értéket mutatottt, és nem kis kilengésben...
A pulzusmérés hasznos lehet, de az sem 100%os pontosságú,főleg,ha mozog az ember , szóval szerintem az sem szól a vásárlás mellet...
Az értesítések hasznos, jó dolog,talán azért megéri, feltéve, hogy a teló is úgy akarja, és nem szakad meg gyakran a BT kapcsolat ...( sokan panaszkodnak rá)Kérdés, hogy mennyiért jutottál hozzá, ha 5K környékén, annyit megér szvsz..
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #10574 üzenetére
Mindig is ótvar volt a trémobil.
-
grafnet
veterán
válasz
Ezekiel Ston #9000 üzenetére
Viber: nekem nem SMS jön, hanem felhívnak. Kinyomom, s át is adja a kódot a Vibernek. És már kész.
Ha, már Viber: hogy lehet 2 készüléken egyszerre használni? Csak az egyikben van kártya. -
randras_83
addikt
válasz
Szolgáltató függő... Wifin próbáltad aktiválni?
-
konigjanos
senior tag
válasz
nekem a miui account sim aktiválás nem megy.
-
korsp
csendes tag
válasz
Viber kinlódik már egy ideje.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #8904 üzenetére
Note1-re most kaptam egy EMUI3.0 ROM-ot, no ez az első portolt ROM ami nagyban megközelíti a MIUI-t.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #8902 üzenetére
Harmadszor...
Ha Multi-ról, Multi-ra frissítesz, akkor Updater-ből elindítva nem kell...megcsinálja magától.
-
betyarr
veterán
válasz
Ezekiel Ston #8899 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #8899 üzenetére
Ha updater / frissítés alkalmazáson keresztül engeded rá akkor nem.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #8842 üzenetére
Nem lehet h maga a játék sz@r? Volt már ilyen nálam más telefonnál is.
-
grafnet
veterán
válasz
Ezekiel Ston #8835 üzenetére
Hirtelen ötlet: engedélyek be vannak állítva?
-
exasav
újonc
válasz
Ezekiel Ston #6703 üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy vettem egy Xiaomi Redmi Note 2 Asia-Pacific MTK6795-t, minden működik rajta, kivétel a YouTube alkalmazás. Éppen, hogy elindul, utána egyből lefagy, és nem reagál semmire majd egy idő után kiírja, hogy nem válaszol. Bejelentkezni be tudtam, kivülről a videókat lehet nézni, de egy idő után lefagy vagy el se indul a videó. Más videó lejátszót is próbáltam felrakni, de az ami a YouTube alkalmazással ,,kommunikál" az nem működik, a többi meg reklámos, használhatatlan.
Leszedni/újratelepíteni nem lehet az alkalmazások közül, csak letiltani, a Play szolgáltatásokat felraktam, a cache-t már kitörölgettem, de ugyanúgy nem működik.
Valaki, ha tud bármi megoldást/ötletet legyen szíves írja le, mert nem találok a neten sem semmit. Egyébként egy remek telefon lenne, de most elég csalódott vagyok...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
grafnet
veterán
válasz
Ezekiel Ston #7831 üzenetére
Én nem foglalkozok vele, nyomok egy mégsét... a következő kérdésig nem is aggódok rajta. (Az, meg kb. 3 naponta van csak.)
-
grafnet
veterán
válasz
Ezekiel Ston #7828 üzenetére
Ez a legfrissebb MULTI.
Az előzőn biztosan megy, nekem is az van fent.
Ezt még nem nagyon próbáltuk.
Magyar nyelv van már ebben is. -
grafnet
veterán
válasz
Ezekiel Ston #7825 üzenetére
26-a óta erről is pörög a topic...
A HU ROM-ot visszavonták az SMS nem kézbesítése miatt.
Úgy tudom, nem is jött még ki frissítés erre a problémára.
Ha nem MIUIHU ROM-od van, akkor az sajnos nagy probléma, mert más még nem jelezte. -
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #7294 üzenetére
igenigen
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #7292 üzenetére
wipe data nem szükséges egyáltalán, a wipe cache viszont erősen ajánlott utána
Megerősítem, működik a wifi az új magyar romon is.
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #7290 üzenetére
Fel persze, Én most raktam fel. Az OTA csak annyiban tér el, hogy letölti helyetted kb... de ugyan az a folyamat megy végbe mint manuális installkor..
Egész jó ez az új app megnyitás animáció
-
Surda-
őstag
válasz
Ezekiel Ston #7097 üzenetére
Majd egy frissítés fogja megoldani maximum.
-
Istuu15
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #6951 üzenetére
Ma jön az EU STOCK-ról a Note 2 Prime, majd leírom a tapasztaltaimat, remélem nekem nem lesz semmi szovtveres gond.
-
ssj81
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #6901 üzenetére
Tuti csak az első 20 vásárlónak...
Az meg 1 percig se fog tartani. -
Imy
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6777 üzenetére
Semmi, csak a neve...
-
drr
őstag
válasz
Ezekiel Ston #6767 üzenetére
Várjuk ki a végét... a Note 2 gyakorlatilag pár hónapja van piacon, még egy épkézláb MIUI nincs rá, máris a Note 3 jönne ki? Nem hinném...
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #6767 üzenetére
Azért ez egy kicsit röhejes....
-
DaWe94
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #6703 üzenetére
ha beleszólhatok a dologba... szerintem is, mert volt aki panaszkodott pl h volt dead pixel a kijelzőn... én is ettől tartottam de hála istennek nekem hibátlant küldtek... és elég körülményes kínába visszaküldözgetni telefonokat
-
Surda-
őstag
válasz
Ezekiel Ston #6523 üzenetére
Ott vannak a feltöltött képek
-
csaba12242
tag
válasz
Ezekiel Ston #6523 üzenetére
Nekem is az EU STOCKOS ipaky tok és üveg van fent mert aliról fogalmam sincs mikor érkezik meg amit onnan rendeltem, és nekem nagyon tetszik is , mondjuk sokan fikázzák is, de tök jól védi a telefont, igaz kicsit nagyobb lett, de hát a védelemnek van egy kis ára.
-
Surda-
őstag
válasz
Ezekiel Ston #6494 üzenetére
Nekem eddig ez a legszimpibb.
Bazinagy így is a telefon. -
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #6494 üzenetére
Szerintem az ezüst színű az műanyag. Talán nem is olyan rossz, tud kicsit hajlani, nem olyan merev.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #6491 üzenetére
Bocsi, nem vagyok egy nagy fényképész...
-
Imy
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6415 üzenetére
De tényleg úgy igen.
-
hunaqua
addikt
válasz
Ez 200usd alatt lesz,nincs még ilyen telefon! Amikor lesz készlet mindenhol,akkor beáll az ára.
-
grafnet
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6413 üzenetére
Hát, ez nem ér ennyivel többet - nekem!
Még, ha olcsóbb is lesz idővel, mint a Prime, akkor sem éri meg sztem. -
bAtt001
addikt
válasz
meg ha igaz amit írnak, 5.1-es droid az alap most, ezt nem bánnám nálunk sem
-
Dreddy32
tag
válasz
Egyetértek
-
Imy
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6413 üzenetére
új-lenyomat olvasóval több...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #6204 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk úgy gondolom.
Ha fastboot módba rakom a készüléket és rádugom a PC-re, az eszközkezelõben meg kell jelenjen a device!
Ha nem jelenik meg, nincs hogy lefusson a módosítás. -
Klara_
őstag
válasz
Ezekiel Ston #6093 üzenetére
Ezt a fem hypot nem ertem. En foleg negativumot latok benne: hideg, parasodik (mivel nem legmenetesen zart, szerintem belul is), radiohullamok terjedeset gatolja, nehez most igy hirtelen. Nokia E51 utan megfogadtam, hogy soha tobbet ilyet.
Akkor mar inkabb a Oneplus keremia bevonata ha egyedit szeretnek. -
XDModesty
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #6093 üzenetére
Én is ettől tartok
Nem tudja valaki mennyire biztos ez a nov 24-es megjelenés? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #6085 üzenetére
Ígérgetik már egy ideje a Mi5-öt...
-
Baloo27
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #6080 üzenetére
Ha kicsit vulgárisan akarom kifejezni magam, "áll, mint Katiban a gyerek"
Nagyon masszív, mert a keret még rá is szorítja a szilikon tokot. Ha nagyon akarod meg tudom mutatni élőben. -
D4ni
őstag
válasz
Ezekiel Ston #5352 üzenetére
Szerintem inkább várd meg a note 3-at
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #5339 üzenetére
Tegnap rendeltem meg geebuyingról , 186$ volt szállítással biztosítással együtt a Prime verzió.
Kb +/- 5$-n vakarózol.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #5352 üzenetére
Akkor egy javaslat: várj még egy picit, szépen, nyugodtan rágódj rajta, de ne görcsölj, aztán november végén, amikor jön a nagy pénteki nap, az a fekete, akkor vesd bele magad! Szerintem akkor tutira lesz valahol EL, vagy leárazva...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #5345 üzenetére
Talán, ha értelmeznéd a szövegemet, akkor nem csípnél belém...
Azt írtam, hogy a Gearbesten is van Redmi Note 2 32 Gb-os verziója, és nem China stockos (warehouse), hanem Eu stockos...
Tehát át tudod állítani, hogy ne Kínából jöjjön, hanem 175$-ért Eu-ból.
Ennyit írtam, és nagyon szívesen!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Ezekiel Ston #5349 üzenetére
Vegyel mar egyet, ne sakkoz 10Forintokon
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ezekiel Ston #5339 üzenetére
Ráadásul a Gearbestes (ha megjön) Eu stockos is 175$-ért...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #5335 üzenetére
Túl variálod egy kicsit.. jóval olcsóbb alapáron is mimt más hasonló kiszerelésű gyártó készüléke , ráadásul még akciós is... Mi kellene még?
-
Surda-
őstag
válasz
Ezekiel Ston #5335 üzenetére
Szerintem most is itt a legolcsóbb, valószínűleg eu raktarra vonatkozik az akcio is, de nézni kell. Mondjuk a mostanihoz képest kemény 3 ezerrel leszoolcsóbb.
-
Surda-
őstag
válasz
Ezekiel Ston #5333 üzenetére
Nem egyértelmű.
Vásárláskor figyelni kell, hogy az legyen bejelölve. -
kelzsoca
félisten
válasz
Ezekiel Ston #4298 üzenetére
Az átcsúszás nem más mint a vámhatóság megtévesztése, és ezekre a csomagokra is bármikor indíthatnak utólag vizsgálatot (még ha ezt sokan nem is tudják) ahol az összes számlát, befizetési bizonylatot, dokumentumokat, rendeléssel kapcsolatos papírokat bekérik, és kivizsgálják az ügyet.
-
ztibor
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #4298 üzenetére
Ha normál úton jön, akkor ne bizz abban hogy átcsúszik a vámon, az már nagyon ritka.
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #4285 üzenetére
+ áfa...
-
tovgab
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #4282 üzenetére
Ha szétnézel "itthon", találsz olyan webshopot ahol megkapod 60.000Ft-ért.
Magyar szoftverrel, 1 év hazai garival.
Szerintem ezek miatt nem nagyon éri meg külföldről rendelni, de te tudod. -
Hoorus
őstag
válasz
Ezekiel Ston #4282 üzenetére
Geekbuying-ról rendeltem tegnap 2 db-ot a Prime verzióból. 180 USD/db.. Vettem már innen telefont korábban, nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest