- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papptacsi
tag
válasz
Xmister #17601 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippet és a segítséget Uram!
Ez volt a probléma. Nekem a miui.eu oldalon a 8-as romhoz linkelt 2.74-es volt most fent. Ezt tettem fel a 8-al.
Felraktam a 2.46-ot amit linkeltél...wipe cache/dalvik és szó nélkül tette a dolgát!
Egyébként ezt lehet, hogy nem ártana valahogy a programban feltüntetni vagy valami utalást tenni rá, mert sokan járhatnak így mint én. Vagy benne van és én nem figyeltem eléggé?
-
Maist
senior tag
-
Norby86
őstag
válasz
Xmister #12451 üzenetére
Akkor az lesz az én üzenetküldőm.
Köszi neked is meg Surda-nak is a választ.
Már csak az a kérdés hogy ha én kiválasztom alapértelmezettként a Handcent sms-t, akkor a gyári sms küldőt a rendszer nem fogja fölöslegesen futtatni a háttérben? Mert azért ahol tudok spórolnék az akku üzemidőn és ha már Handcent sms-t használok, akkor természetesen a gyárit valahogy hűvösre tenném.Amúgy érdekes az is hogy MIUIHU 6.1.21-es romjában a gyári email appot le lehetett tiltani az alkalmazáslistában, míg a 6.1.29-ben nem lehet. Mert itt is gmail appot használok, de gondolom attól még a gyári email app nekem fut a háttérben sajnos.
-
thommypl
tag
válasz
Xmister #11008 üzenetére
Ezeket a megoldásokat találtam én is, de nem működtek. Kapcsolót nem sikerült elővarázsolnom, az új mappa meg az első megnyitáskor jó, aztán már nem. Viszont az az egy mappa ami gyárilag rajta volt azzal nincs ilyen baj. Letiltottam pár gyári appot (időjárás, böngésző, email) az lehet gond?
-
bAtt001
addikt
válasz
Xmister #10984 üzenetére
legyen így ahogy mondod, igazából az fontosabb lenne h megkapják az arra hajlamos emberek amire szükségük van hogy rendes főzött romocskákat tudjanak csinálni, nem mondom a cm most is elég király nem gondoltam volna h ennyit ki lehet hozni belőle, csak van 1-2 dolog amin lehetne faragni csak nincs meg hozzá a szükséges forrás, pl a kamera is ilyen
-
Melack
veterán
válasz
Xmister #10986 üzenetére
Xmister: köszi! Nem rossz, amire kell, még elég is lehet.
Milestone2: Igen, 995. Én akkor még csak ismerkedtem a romolással, mire rászántam volna magam, jött helyette egy Y300. Utána meg elmaradt ez a romos dolog. Igazából ha a Redmi Note 3 ára nem megy a mostani 2 felé, akkor még lehet is róla szó, de nekem kellene gari rá.
DaWe94: Lumia 920/930
-
-
ReWGeT
tag
válasz
Xmister #10354 üzenetére
A Screenlock alkalmazást használom most, de nem győzött meg annyira, véletlenül elhúzom a kezem és felvillan, meg hasonlók miatt. Viszont a TWRP-s megoldás nem csak feketét rak ki a képernyőre, mivel ez egy IPS panel, lehet látni ha sötétben nézem, hogy ki van-e kapcsolva a képernyő vagy csak feketét mutat, a TWRP-ben biztosan kikapcsolja. Tudom vannak olyan appok is a play-en, amik csak elfeketítik a képernyőt de azért az nem a legjobb megoldás, az lenne a legjobb ha tényleg ki is kapcsolná, és csak a digitizer működne.
-
ReWGeT
tag
válasz
Xmister #10350 üzenetére
Örök hálám lenne, ha ezt meg tudnád csinálni
Van amikor sokszor nyomkodom ki-be a kijelzőt, ami a gombnak is rosszat tesz, és még deep sleepbe se tud menni annyira, úgyhogy az a megoldás is megfelelne nekem.
Meg hát ha már van egy 10000mah-es xiaomi akksim használjam már ki -
outsiders
aktív tag
-
outsiders
aktív tag
válasz
Xmister #10253 üzenetére
Szia,
valami gond van az alkalmazással, miuihu 5.12.31 rommal root jog engedélyezve, touchboost is az alkalmazásban, általad javasolt beállításon van a freki, indul a program indítópultról, miután feltettem biztos ami biztos adtam neki egy wipe cachet is. A probléma az, hogy 10 óra készenléttel és kőkemény 10 perc SOT-tal a telefon 46%-ra merült 100-ról, a fogyasztás 82%-a alkalmazások, azon belül pedig 50 a kernel és 23 a rendszer(wakelock). Előbbiek mellett feltűnően elkezdett melegedni a mobil ma reggel zenehallgatás közben, pedig semmi nem ment a háttérben, se mobilnet, se wifi nem volt bekapcsolva. Mi lehet a baj? Az előbb töröltem az alkalmazást, nem akarom, hogy tovább szipkázza az akksit. Frekimódosítás előtt 4-5 óra SOT jött ki 2 nap készenléttel.
Balázs
mod: gytacs ahogy látom nálad is zavar van az erőben....
-
kvazika
csendes tag
válasz
Xmister #10197 üzenetére
En is feltettem, beallitottam az alapertekeket, 2 mag 806 MHz, tenyleg inkabb 2 magot hasznal alap ertekben de 806 helyett inkabb 1183MHz-et.A CPUspy es CPUz is inkabb 1183-at mond. De azert gratula es a rendszer is smoothabnak tunik mint Automattel, ahol nekem akadt.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Xmister #9947 üzenetére
Köszi, feltettem, de hogy adjak root jogot, ha nem ugrik fel az Xposednél a kis ablak, hogy kéri az engedélyt? Így a Root engedélyeknél sem mutatja ezt az alkalmazást, hogy engedélyezhessem a rootot.
Gondolom ez lehet a nyűgje, mert megint bootloop lett. Vagy az lehet még a gond szerintem, hogy én még magyar MIUI-t használok.
-
gytacs
tag
válasz
Xmister #6878 üzenetére
Lenne egy-két kérdésem ezzel kapcs. A busybox alatt ez az app van értve? Elég ha csak telepítem, és root jogok megadom neki? Nem kell vele semmi mást csinálni? Működik az alap recoveryvel is? Nekem még az van fent, azzal dobáltam eddig fel a romokat. Csak azért kérdem, mert van egy ilyen mondat: "TWRP recovery will work after the modification." A másik mondat "It needs to disable SELinux to be able to work!" Hol tudom kikapcsolni ezt az selinuxot?
Másik kérdés: 128gb-os kártyával már próbálta valaki? Felismeri a telefon? Nekem egy 64gb-os van benne, azt simán viszi.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
grafnet
veterán
-
grafikus17
senior tag
válasz
Xmister #8105 üzenetére
"A gyári visszaállításával maximum magad szivatod a későbbi frissítéseknél. A telefonon belüli gyári visszaállítás pedig nem bántja a recoveryt."
A gyári visszaállítással ezek szerint nem az az állapot jönne vissza, amilyen rommal most használom?
És most már tudom az is, amit kérdezni akartam, hogy hiába teljes gyári visszaállítás a recovery marad
Mármint a TWRP -
helltp
aktív tag
válasz
Xmister #7661 üzenetére
Ahha, köszi, nem olvastam vissza. De ez akkor is csak a felét magyarázza a hibának, mert el van tiltva a mobilnettől (látszik a kis piros ikon a képen is) és ígyis netezik... Marha idegesítő. Az meg egész vicces hogy pont egy ilyen WiFi bugos frissítés után marad ki a következő.
-
deadbody
tag
válasz
Xmister #7253 üzenetére
Én kernel auditort használok órajel módosításra, nálam azért nem lett dupla az üzemidő, de nem is pár percet nyertem vele hanem kb 2 órát (főleg ha sokat játszok érezhető hogy nem merül úgy).
A progi szerint ennél működik biztosan az állítás mert Frequency Table-be kiírja hogy bekapcsolás óta milyen órajelen mennyit ment a soc. -
GeryX
tag
válasz
Xmister #6836 üzenetére
Próbáltam, nem volt jó, azóta látta ismeretlen eszköznek.
DE!!
Mivel többnyire gépről töltöm a telefont, így az usb3 gyors-töltő funkcióját használtam.
Van 3-féle usb-m: (asus m5a97pro)
piros, kék, fekete. A piros a sima 2.0, a kék a 3.0 és a fekete, ha jól emlékszem valami direktebb cucc, leginkább bios mókoláshoz...
A történet vége az lett,hogy a fekete usb-vel működik, felismeri, viszont ugye nincs gyorstöltés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest