- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
inkjet #16710 üzenetére
Szerintem náluk a legkorrektebb az ügyintézés (más kérdés, hogy a sárgulással mit fognak kezdeni, ami melegedésből adódó szériajelenség) ráadásul nekik telefonos ügyfélszolgálatuk is van, itt a fórumon is jelen vannak tudsz tőlük kérdezni. Egyszer mintha azt írták volna, hogy nem probléma ha TWRP és MULTI van rajta, de jobb előre tisztázni.
-
Raruh
tag
válasz
inkjet #12246 üzenetére
Csak személyes vélemény, de a tempered glass ha pofáraesik, a kijelzőt akkor is megvédi, ez a nano cucc tudtommal csak a karcok ellen tud bármit tenni.
(#12263) borsodika: Ahogy Milestone2 házigazda is mondta, egy átlag user nem feltétlen találkozott még ilyen dolgokkal. Én is találkoztam már olyan felhasználóval, aki már 5-6 éve Androidos, de recovery módról, vagy hard resetről még nem is hallott. Egyébként meg nem mellékes, hogy hiába a nagyon kedvezményes ár, az ember elvárja, hogy a pénzéért egy olyan eszközt kapjon, ami megfelel a leírásnak.
Legalább is én örülök neki, hogy ilyen téren még nincs lapraszerelt kiadás, jól néznénk ki, ha a megrendelt telefon megérkezne lapra hajtogatva, és úgy kéne még összelegózni.
(#12267) adrian94: Ha valóban nem találod a rendszerbeállításoknál a magyar nyelvet (de legalább angollal ki tudod húzni egy ideig), akkor tényleg ajánlott megereszteni feléjük egy levelet, valószínűleg kérni fogják, hogy vidd be a szervízbe, ahol gyorsan rárittyentik a megfelelő romot. Legalább is ez a legtisztább, ha nem rendelkezel tapasztalattal romolás terén, nem ajánlom a mókolást. Ha sürgős, és/vagy nincs angol nyelv se (amit azért kétlek, mert a developer-ben is van) akkor a megfelelő leírások szóról-szóra való követésével neki lehet állni.
-
wittman
aktív tag
Azt hiszem én is ki fogom próbálni.
Mikor megvettem az EU Stockból októberben, akkor még októberi miuihu volt rajta, minden klappolt, aztán jött a novemberi első heti frissítés, OTA-n engedtem neki, gondoltam baj nem lehet...na itt követtem el a hibát. Azóta mindig van valami gebasz a miui-val. Ez a bluetooth hiba számomra nagyon szar, mert sokat vezetek.
Videó lejátszás közben a hívást kapok, majd a beszélgetésnek vége, a MiVideo és a VLC sem képes továbbfolytatni a videót, pause-ban marad, pedig a lejátszó gomb veszi az adást, ha rányomok, csak nem folytatódik a videó, újra kell kezdeni csak akkor megy.
Nagyon unom, hogy van egy jó vas a kezemben, csak a szoftver egyre több hibától szenved...
-
D4ni
őstag
Hálás köszönet
Mikor megvettem ezt a telefont nem gondoltam volna hogy ilyen alap dolgokat nem tud, mint pl a diktálás. Az elején hidegzuhanyként fogadott, hogy nem tud kijelezni a felső értesítési sávon lehúzás nélkül infót (legyen ez hőmérséklet, ram használat, uv sugárzás) amiket eddig mindegyik androidos eszközön használtam. Sajnálom, hogy így lett megcsinálva a rendszer, legalább lehetne mókolás nélkül állítani az értesítési sávon.
-
wittman
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest