- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
nekem nem recsegett, de halk szobában izomból kellett a fülemhez nyomni a beszédhangszórót, hogy haljam valamennyire a másik felet..
sajnos hozzám már így került a telefonegy P8lite-ot adtam érte de nem bántam meg, mert kb 1200Ft volt csak bele a hangszóró és mérföldekkel jobb.
neked se volt porvédő a hangszórón amit kiszedtél belőle?ki szeretném majd próbálni valamelyik CM-et a hétvégén, melyiket ajánljátok? illetve a Redmi Note 2 tool appal felrakott TWRP3 van a telómon, azzal mehet fel a CM?
-
moli.hu
őstag
-
-
Nestor16
senior tag
Ez engem is érdekelne, mert most akarok váltani HU-ról EU-ra, már vagy 2 hónapja nem jött rá frissítés, de nem is emiatt, hanem hogy fel tudjam rá tenni végre a Xposed appot.
Csak kéne egy normális heti rom, mert ugye csak abban lehet engedélyezni a rootot, ezért nem jó a stabil.
Na meg azóta megjelent a TWRP 3.0 is, azt is érdemes lenne gondolom előtte feltenni. Szóval van mire figyelni.
Illetve hátha javul tőle a Piston 2 fülesen való beszélgetési minőség.
Szóval a kérdés, hogy ezekből melyiket?! -
RVR400
veterán
Nekem is inkább csak 2600-as, mint 3000-es.
(#11604) Viktor1979: Alapvetően nem használom a telefont, túl akarok adni rajta, mert egy Jiayu S3-asom van, aztán úgy döntöttem, hogy nem cserélem le erre. Eddig CM alatt volt a legjobb a képernyőidőm a telóval, ott 3 óra 40 percet hozott 100-ról 20%-ra, gyári ROM-okkal 3 óra és 3 óra 20 perc közötti időket produkál.
-
Uuser
tag
Szintén az a véleményem hogy nyugodtan kérdezz a HU-s ROM-ról itt is. Biztosan kevés hozzám hasonló felhasználó van, de én például az EU-sról tértem át a HU-ra. Nem mintha problémám lett volna az EU-val, minden működött megfelelően. Pusztán kíváncsiság és a lokalizált appok kipróbálása miatt váltottam egy TWRP-s mentés után.
Eddig semmi hiba a MIUIHU-val, sőt ! Nem tudom másnak mennyire fontos a téma app alatt elérhető tartalom, nekem eléggé. Nagyban hozzájárul a MIUI-s egyedi arculat kialakításához. Ebből az EU-s ROM-ban kivették a kínai tartalmakat és a ( szerintem ) rettentően silány és nagyon kevés tartalommal bíró indiai cuccokat erőltetik.
Ez nekem egy nagy mínusz az EU-s változat mellett.
Ja, és 12.17-es HU-t használok jelenleg ha kérdés lenne. -
Pillanatnyilag kicsit többen állnak át az EU ROM-ra a HU-ról, mint fordítva...
Mivel az EU sem tökéletes, csak más hibái vannak mint a HU-nak, azért pár embernek most jobb az EU.
Amire a telefont én használom, arra tökéletes a HU mostani kiadása, nekem pl. eszembe sincs átlépni az EU ROM táborába
Hosszabb távon (ha túl leszünk a velünk elvégeztetett béta tesztelési fázison
) akkor szinte mindegy lesz, hogy melyik ROM-ot használod a telefonba.
-
hojos
aktív tag
-
Xmister
senior tag
Akkor lehet, hogy a megbízhatóbbak közé tartozik, és csak 1-2x csúszott be neki is fake. Csak, láttam, hogy 4 review, és az ilyen keveset értékelt dolgok sűrűn átverések.
A lényeg az volt a mondandómban, hogy ebayen vigyázni kell, de ha ennyien írták a másik topikban, akkor tőle már én is vennék adott esetben. -
Xmister
senior tag
Azért az ebay-es kártyákkal vigyázzunk, mert a rájuk írt márkától függetlenül 90% fake. A ráírt kapacitást látja a rendszer, de ha megtöltöd adattal, jó esetben negyed annyit tudsz visszaolvasni.
Erről a konkrét eladóról is írták már páran, hogy fake kártyát küldött: [link]
SD kártyát én Amazonról szoktam venni, ha akció van. Most Black Friday alkalmával 10$ volt 32GB Sandisk Ultra UHS-I. A szállítás 7$, de több dolgot rendeltem, így termékenként az 1-2$. Mellé volt még valahonnan kupon is -5$ értékben.
Egyébként az UHS-I-nek még 4K videófelvételre is elégnek kell lennie, ha nem használja 20 alkalmazás egyszerre. Nincs az a telefon, ami akár a 10MB/s-es bitrátát is meghaladná.
-
Egyelőre mindnek van valami baja, bár egyre kevesebb
Ez a legújabb a bluetooth csatolón keresztüli telefonálásnál hülyéskedik, szóval ha rendszeresen használnád kocsiban kihangosítóval, akkor ne töltsd rá a telefonra.
A többi része viszont erősen javul. Ha ilyen ütemben javul a ROM, akkor jövő karácsonyra szuper kis telefon lesz ez
-
csocsoszán
őstag
Szervusz!
Én meg ezeket!
http://www.aliexpress.com/item/2015-New-arrival-With-Stand-Holder-Luxury-flip-leather-Wallet-Case-For-xiaomi-redmi-note-2/32464228993.html
http://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-Luxury-xiaomi-redmi-note-2-Aluminum-Metal-Frame-Tempered-Glass-Battery-Cover-Case-For/32444254372.html -
Zeku
csendes tag
Ja, egy új kínai csoda. Nem ismerem, nekem a hagyományos jó minőségű multiméterem van. Elvileg nem valószínű hogy tökély legyen, mert valójában csak néhány század voltnyi különbség van a teló bemenete és a töltő között. De ne higgy nekem fentartás nélkül, mivel ez a kütyü 5V feszre van kitalálva...
-
bAtt001
addikt
extra hátlap több színben , itt a kért link, két hét alatt itt volt a csomag eddig nagyon tetszik, egy picit élesebbek a szélei a telefonnak de a hátlap tapintása sokkal jobb
-
Nestor16
senior tag
Ilyenem van, tegnap raktam fel az autóban, csak garázsban próbáltam ki eddig a Note 2-vel, még kb bő 1 centire ki lehet nyitni az autóstartót, könnyen belefér és jól tart. Két kéz kell hozzá valóban kiszedni, amiatt mert erősen tart. Feszegettem és stabil. A tapadókorongja is teljesen rendben van, mondom best buy, többi topikban is ezt ajánlják nem csak én állítom ezt (pl ebay-es kütyük).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest