- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Na, most már leírták érthetőbben.
Rajen meg lefordította...(Minimum) 3 hónap pihenő...mindenki annyit ROM-olgat amennyit akar...MIUI frissítés nyista!
Aztán minden visszaáll a régi rendbe...
-
Milestone2
nagyúr
https://helloxiaomi.hu/pentektol-megszunik-a-kinai-beta-fejlesztoi-rom-tamogatasa-miui10-kiadasaig/ és ezzel a miui.hu és a xiaomi.eu is...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
BalanceR #21207 üzenetére
Mit szeretnél? Multi és HU "gyártói" is a kínai ROM-ból dolgoznak. Ha elkészül kiadják a tesztereiknek és ha azok nem jeleznek hibát megy ki a ROM közösbe. Minden héten elkészítik, de ha hibás ROM-ot adnának ki akkor meg az lenne a baj. Ha olyan problematika keletkezik, amitől a ROM nem alkalmas napi használatra, akkor szerintem jobban jársz, ha nem kapod meg. Most a biztonsági frissítéseket hiányolod, de azt meg nem a Multi meg a HU csapat rakja bele, hanem a GYÁRTÓ. Ha a china ROM-ban fejlődik majd ez, akkor a HU-ban és a Multiban is fog. Használd a Global ROM-ot. Az gyári, jön rá a heti frissítés OTA, abban szerinted frissebb az Android security patch level???
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dragonfx #21200 üzenetére
Sárkányka! Értelmes kérdéseket! Kérlek! (Századszor...)
Részletesen válaszolva (mivel kérdésed értelmezhetetlen)
7.10-es ROM nincs.
Gondolom 7.10.12-re gondoltál.7.10.12-es China Developer nem tud magyarul.
7.10.12-es Global Developer tud magyarul
7.10.12-es MIUI.HU tud magyarul
7.10.12-es Multi tud magyarul(sajnos elfelejtetted leírni melyik 7.10.12-re gondoltál)
-
Milestone2
nagyúr
@vzaza
Csak 6 hozzászólással kellett volna lejjebb olvasnod:
https://androidfilehost.com/?fid=817550096634747152 -
Milestone2
nagyúr
Ha TWRP-vel csinálsz mentést, abban annyira benne lesz minden, hogy csak és kizárólag pontosan ezt a romot tudod visszaállítani belőle. Nem wifi beállításokat, jelszavakat meg email beállításokat...
Ergo, ha telepítesz egy másik romot, a TWRP mentésből nem fogod tudni ezeket visszaállítani a másik romon.
Ha használod a MI Cloud-ot az (elméletben) mindent ment és onnan lehet visszaállítani. Illetve sokan csinálják azt, hogy a MIUI rendszer belső mentését is megcsinálják, és a Mi Cloudot és a belső mentés együtt használva tudnak mindent visszatenni.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dragonfx #21068 üzenetére
Tartok tőle ez egy módosított ROM, azért nem talál frissítést...
...de ha netán nem módosított (volt egy időszak, mikor az EU ROM-ok OTA nem frissültek, nem tudom ez változott-e azóta),
akkor is olyan régi, hogy csak tiszta telepítéssel tudsz majd új ROM-ot feltenni.Ha van fenn TWRP, akkor azzal, ha nincs, akkor előbb TWRP telepítés, majd friss ROM tiszta telepítéssel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #21049 üzenetére
Amiről a kezdet kezdetén beszéltünk
az NEM csak ELAVULT rendszer, hanem HAMISÍTOTT is...A kettő együtt igen sok hibát okozhat...
Fent az Összefoglaló kinyitása alján írtam pár megoldást az MTP pótlására. Egyik se megy?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #21035 üzenetére
Nem. Sokrétű. Akár ROM-ot is telepít. Olvasd el a weboldalt hozzá.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #21033 üzenetére
Itt egy tool, ezzel könnyű!!!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #21031 üzenetére
Tudtommal a kínai verziók tartalmazzák a CN betűket (LHMCNCK)
A magyarul tudó stabilnak LHMMIDI betűsort kellene.Ebből arra következtetek NEM VALÓDI a ROM a telefonon, valaki azért kreálta, hogy el tudja adni a vásárlónak magyar nyelvűként. Igen az általad említett cég csinálta ezt az elején...
Ráadásul a valódi magyar nyelvű már 8.1.2.0. verziószámnál tart, az Updater/Frissítés alkalmazásodnak meg kellene találnia a frissítést, ha valódi gyári ROM lenne...
Nincs más hátra, meg kell nézned van-e TWRP a telefonodon. Ha nincs akkor telepíteni kell. Majd TWRP-vel másik romot feltenni (vagy gyári programokkal lecsupaszítani - full törölni- a telefont és gyári GLOBAL DEVELOPER vagy GLOBAL STABIL romot rakni rá)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor1979 #21029 üzenetére
A verzió tud magyarul?
Merthogy a LHMCNCK eredendően kínai romverzió.
Ha a tied ennek ellenére tud magyarul, akkor módosított webshopos rom.Ha módosított az pedig SOHA nem fog frissülni.
-
Milestone2
nagyúr
Ha van root jogosultságod, akkor szerintem működnek az apk okosságok...ha nincs, akkor nem.
pl. Play Áruházból Sárközi Peti féle Redmi Note 2 Tool, azt se tudom létezik-e még...vagy Flashify, vagy Rashr
-
Milestone2
nagyúr
Updaterrel nem fog engedni visszafelé Downgradelni...
MIUI.HU Multitoollal nem lehet feltenni a TWRP-t?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Klara_ #20958 üzenetére
Ehhez nem a Xiaomi adja a frissítéseket.
A Gúúúgli meg aztat ígéri hogy minimum 2 évig...
Stays fresh over time With Android One, your phone will receive at least two years of OS upgrades to the latest version of Android. That means access to the latest innovations and a phone that always runs as smoothly as the day you bought it. https://www.android.com/one/ -
Milestone2
nagyúr
válasz
Klara_ #20956 üzenetére
Mint tudjuk a képek tájékoztató jellegűek...
Csak a szokásos...az egyik cikkben van B20, a másik táblázatban nincs...
A lényeg a 'stock már beárazta és szeptember végére ígéri. -
Milestone2
nagyúr
Így már érthető. Pixel feeling a csóró népeknek is.
-
Milestone2
nagyúr
No, ezt is megértük.
Megjelent az első Android ONE (OREO) rendszert futtató Xiaomi telefon: MI A1
http://en.miui.com/thread-733259-1-1.html -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #20944 üzenetére
Be is zárt a "bazár"...
Azért az előző hozzászólásban a miui9-re kattintás még működik -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Ide valaki kitette a 7.8.29 Redmi Note 2 MIUI9-et.
'http://en.miui.com/thread-799557-1-1.html'
Nem hinném hogy sokáig kint lesz, akit érdekel szedje... -
Milestone2
nagyúr
válasz
dragonfx #20898 üzenetére
Rootolni?
TWRP-ből, SuperSU zipel.
Android 4.3???
A Redmi Note 2 Android 5.0-án ácsingózik....
Idézet a Témaösszefoglalóból, amit szokás elolvasni:
"...Tudok-e a külső SD-re programokat telepíteni? Idézet innen: miuiandroid.hu
Sehogy. A MIUI rendszer nem támogatja az alkalmazások SD kártyára való áthelyezését.
De a nagy adatot használó alkalmazások adathalmazát át tudod helyezni az SD kártyára a Foldermount (ROOT szükséges) nevű alkalmazással.
Az alkalmazás telepítése után az App elemző menüpontban megtudod keresni, mely alkalmazások foglalnak helyet, majd azokat egyszerűen áttudod helyezni az SD kártyára, majd ha kész, felcsatolva azok már az SD kártyáról futnak, helyet szabadítva fel a belső memóriában. Az applikációt tedd be az automatikusan induló programok közé, hogy rendszerindításkor fusson, és adj meg neki az engedélykezelőben minden szükséges engedélyt.
Amennyiben nem csatolja fel a mappákat (5.0.2 alatt tapasztaltam), akkor a Supersu telepítésével vagy a SeLinuxMod changer program telepítésével orvosolhatod a problémát.
Supersu telepítése esetén felléphető problémák:
Amikor a binárist frissítene a Supersu, és nem tudja újraindítani magát recoveryben, akkor manuálisan tedd meg a recovery restartot, akkor is lefuttatta a scriptet.
Ha a Supersu nem oldja meg a gondot:
Töltsd le a SeLinuxMode Changer apk-t. Telepítsd fel. Telepítéskor vinnyogni fog a rendszer, és tiltani a telepítést, és nem a vírusírtó, maga az operációs rendszer, továbblépve feltelepül.Hajtsd végre a módosításokat, amiket kell, leírás van a linkelt oldalon. Tedd be az indítópultba. Ezek után működni fog a mappák mountolása...." -
Milestone2
nagyúr
Akinek van kedve, ideje, lehetősége, kérem szavazzon itt egyet:
http://www.miui.hu/forum/viewtopic.php?p=113051#p113051
Előre is köszönöm a szavazatokat. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #20258 üzenetére
Ne tolakodjatok már ennyien!!!
-
Milestone2
nagyúr
Ha bárki érez kedvet a "Topicgizdasághoz" írjon privátot, nincs időm erre. Thanks in advance!
-
Milestone2
nagyúr
Itt vannak a Xiaomi telefonok SAR értékei, akit érdekel, 2.0 a max megengedett
Bocsi ha volt már...errefelé nem vagyok aktív...mostanság. -
Milestone2
nagyúr
válasz
wacek068 #19626 üzenetére
Ha elszállt a twrp-d és újra gyári recovery van a telefonon, akkor már csak gyári romokat tudsz vele telepíteni, ha a jó kínai Isten is úgy akarja... china developerre - china stable biztosan megy tán china stablera - china developeri is (bár visszafelé nem szokta szeretni), illetve értelem szerűen global developerre - global stable szokott menni, global stablera - global developer már nem minden esetben. china - global keresztet sem nagyon szereti, de volt akinek ment...és hogy az egész ne legyen ilyen egyszerű, romváltásnál (developerről stabilra, stabilról developerre, chinaról globalra vagy vissza) kötelező telepítés után minimum a wipe user data a mi recoveryben, vagy Settings / Additional settings / Backup & Reset / Factory data reset
Sorry, nem lettem rövid...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
amdboy #19609 üzenetére
Csak bekapcsolódtam a beszélgetésbe, úgyhogy halvány lila gőzöm nincs épp mit szeretnél csinálni, szóval inkább csöndben maradok. (Vagyis visszaolvasok) Ja, óvatosan értelmezve csinálod amit a kolléga leírt. Annyit tennék hozzá, hogy mikor a MENTÉS-t csinálod, figyelj, hogy a mentést az SD kártyára készítse, mert ha a belső tárhelyre csinálod, majd azonnal törlöd is, akkor hiába csináltad...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
include777 #19605 üzenetére
Nem is kell kikapcs, csak működő renndszer alatt elindítod az Updater-t, jobb felül 3 kis pötty (ez a menü megnyitása), Újraindítás recovery módban (Reboot to recovery mode)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #19597 üzenetére
Üdv mester, találkozunk "odaát"...
-
Milestone2
nagyúr
Sőt Mi Note2 és Mi Mix Theme is letölthetők en.miui.com-ról
-
Milestone2
nagyúr
Itt rakták ki en.miui.com-on, Google Drive
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #19513 üzenetére
Az árakkal csak vigyázva....ahogy írod, úgy lehet értelmezni ezek már a magyar árak....de ezek csak a Yüanból átszámított árak. Azért ezek igen csak magasabbak lesznek mire ideérnek a készülékek!!!
De a nyálam nekem is csorog...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
wacek068 #19480 üzenetére
Aha, szóval frissítettél majd utána gyalultál le mindent? Mindent az SD-n kívül? De akkor systemed se maradt (volna)...[na jó, nem teljesen értem, de a lényeg hogy működsz]...
Én developer párti vagyok, így soha nem használtam stable, néha feltelepítettem egyet-egyet tesztelni, de napi használatban csak developert használok. Nekem a developer megfelelően stabil.
Amiket linkeltem azok napi használatban mind használhatók.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
wacek068 #19477 üzenetére
Melyik ROM-ot raktad végül fel? HU, EU, GLOBAL?
Vagy "csak" frissítetted a STABILT?
Vagy mindent gyalultál és STABIL-ról át DEVELOPER-re?
A frissítés mostantól csak frissítés legyen, azaz ROM letölt, TWRP-ben cache és dalvik wipe, majd ROM install és végül reboot. Ha így frissíted, nem kell újra belakni, csak frissül a motorházon belüli rész, az utastérbe általad pakolt cuccok megmaradnak...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
wacek068 #19460 üzenetére
Annyi a differencia, hogy ha csak frissíteni akarod akkor letöltöd telefonra a stabil romot amit linkeltem.
Kimész TWRP-be.
(Én azért készítenék egy biztonsági másolatot, mindent kijelölve SD-re)
Advanced wipe
Wipe dalvik kijelöl
Wipe cache kijelöl
Csúszka elhúz
Install menü
ROM-ot mint egy fájlkezelőben megmutatod neki
Csúszka elhúz
Reboot menü
Reboot system
Sok-sok türelem és várakozás.
Ha beindult öröm és teszt, hogy működni fog így vagy kell az FR. -
Milestone2
nagyúr
válasz
wacek068 #19455 üzenetére
Nos ha továbbra is STABIL ROM-on akarsz maradni, akkor ezt kell letöltened:
https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224382514
A többi lépés ugyanaz. Ha teljesen szűz rendszert akarsz. (Mondjuk én 7.2-re a 8-at Dirty telepítéssel nem javasolnám...azaz úgy hogy csak a rendszert frissíted és minden app, beállítás megmarad....bár veszíteni valód nincs. Megpróbálod és ha sikerül de laggos a rendszer akkor utána nyomsz egy Factory data resetet)
Ha a Dirty installt akarod szólj leírom (leírjuk azt is)Ha át akarsz állni heti frissítésű fejlesztői ROM-ra, akkor hmm...
...nálam a GLOBAL DEV, MIUI.HU majd XIAOMI.EU a sorrend.Include777: fele lent van.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
include777 #19454 üzenetére
Jó amint megvan küldöm a linket.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
include777 #19452 üzenetére
Ez? flyme_Redmi-Note-2_ry09iu_5.1.10.9R-beta.zip
Nekem igen gyorsan jön.
Tegyem neked MEDIAFIRE vagy MEGA vagy G.DRIVE?
Vagy most már mindegy... -
Milestone2
nagyúr
válasz
wacek068 #19446 üzenetére
MIUI.HU letöltés vagy XIAOMI.EU letöltés, vagy GLOBAL.DEV letöltés
Menetét itt írtam le nemrég.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
adrian94 #19416 üzenetére
Ha ilyet kérdezel leginkább semmit....
TWRP-ben van egy Backup/Mentés gomb, arra ráböksz, kijelölsz mindent, kijelölöd hogy külső SD-re mentse.
Elindítod a mentést. Örülsz ha vége van. Minden ROM flesselést kötelező mentéssel kezdeni. Aztán ha minden sikeres volt, később törölheted a mentést az SD-ről. De jól jöhet, ha valami gixer csúszik a telepítésnél...és mondjuk a systemet már törölted, de nem akar felmenni az új rom. -
Milestone2
nagyúr
válasz
adrian94 #19414 üzenetére
Telefopn belső memóriáját ellenőrizd nincs-e ott bármi hasznos.
Ha van mentsd PC-re vagy SD-re.
ROM letölt az SD-re.
TWRP elindít.
Mentés a jelenlegi ROM-ról az SD-re.
(Én itt kikacsolnám, kiszedném az SD-t)
TWRP, Wipe/Törlés menü.
Advanced wipe menü
Mivel az SD-t kivetted már nem tudod kijelölni.
Dalvik, System, Data, Cache, Internal memory kijelöl
Elhúz csúszka, mindent töröl.
Kikapcs, SD-kártya vissza.
TWRP indít
Install/Telepítés menü
SD kártyáról friss ROM telepítés.
Reboot. -
Milestone2
nagyúr
válasz
thefreeman #19298 üzenetére
Ez egy olyan kérdés, hogy a barna hajú csajok/pasik a jobb nők/pasik, vagy a vörös hajúak??? Izlés kérdése a stable kontra developer vita...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest