- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thowra123
tag
válasz
Alonso69 #18529 üzenetére
Üdv!
Ha lehet, mindkét rendszert akár belsőre, vagy egyikat (amit rendszeresen használok) belsőre és a kísérletit kártyára tenném ha így lehet. Amíg van rcovery addig nagy gond nincs talán. Gondolom dualboot után ha visszarakik egy korábbi mentést ami még nem volt dualboot akkor minden visszaáll. -
Cobalt14
tag
válasz
Alonso69 #18532 üzenetére
Köszi szépen, este megnézem, ha haza érek, a céges gép sajna nem szereti az ilyen cuccokat. Akkor ez is valami hasonlóan kellemes cucc lehet mint a Nexushoz volt az NRT, gondolom az usb debugot meg ilyeneket majd engedélyezni kell, de akkor ha jól értettem a program amúgy is mindenre figyelmeztet majd.
-
Wallenberg
senior tag
válasz
Alonso69 #18427 üzenetére
és include 777 (18426)
A gond az, hogy a telefonon már rajta van a MIUI 8 6.7.21 ROM.
Törölni akartam a Download mappából, megjelöltem és véletlenül a Törlés helyett az OK feliratra kattintottam.
Mobilnet nem volt egyik kártyán sem és a WIFI sem volt ráadva a telefonra.
Utána próbáltam akksikivétellel a folyamatot megállítani. Ezután már csak a MI miui.com feliratig jut el a telefon bekapcsolásnál.
Így mi a teendőm?
-
-
Alonso69
senior tag
válasz
Alonso69 #18398 üzenetére
Lehet,estére kiderül.
Én most átállok mobilnetre és a Mi band is fog menni plusz a navigáció,kiderül mennyi az annyi.
Ez Béta Rom,de az angol nyelv fordításon kivül,nem találkoztam hibával,majd ezután jönnek ..........
Én csak tesztelem ,ezért még változni fog (javulni-vagy akár rosszabodni)a Rom mielőtt Stabil lessz.
Minden a használattól függ,ahogy ezt már sokszor leírták. -
dealerman
aktív tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Alonso69 #18191 üzenetére
Na a melegedés a kedvenvem. Ha a háttérben megy a jaték nyitva,meg masik 30alkalmazás és ráindítasz egy navigációt, akkor melegszik persze.
én ma eddig csak böngésztem. Reggel óta nyomkodom a telefonom, és most járok (mobilnet végig) 49% töltöttségnél.
minimális melegedés a mobilnet miatt előfordul de olyan nincs hogy nem.
De kellenek a plusz tesztek hogy melyik a tuti rom...Majd írj hogy mik a fejlemények -
thetan
aktív tag
-
dealerman
aktív tag
válasz
Alonso69 #17695 üzenetére
nekem is volt ilyen gondom,de sajna már nem emlékszem ,mit tettem ellene,de most hogy feldobtam a 8-at megint küldeni akarna ,persze csak simán bezárom az értesítést és így figyelmen kívül hagyom .......... (úgy nem tudja elküldeni) mikor régebben is csinálta nem tudtam rájönni mi szedi az egyenlegemet
,de nekem mondjuk rendes sms díjat kapott le "csak"
-
Norby86
őstag
válasz
Alonso69 #17695 üzenetére
Szia.
Ez nem az amikor jön értesítő hogy aktiválja sim kártyáját? Meg hogy 1 (nekem néha 2) aktiváló sms elküldésére lesz szükség? Mert nekem ezt szokta feldobni, de ha letiltom a MI fiókot, meg a Mi cloudot (magyarán bemászok a system/app és a system/priv-app mappákba és ott kitörlöm) akkor utána már nem károg nekem hogy küldjek sms-t. Amúgy ezt a "biztonsági" ficsőrt elég bénán oldották meg, hiszen minden rom telepítés után ezt károgja a telefon. Egyszerűbb lett volna egy sima beazonosítás első kézbevételnél aztán utána rom telepítésnél csak rá csekkolna hogy oké, ez az a telefon és kész. Hülyeségnek tartom mindig aktiválni. Szóval próbáld ki hogy kitörlöd a Mi coudot meg a Mi fiókot. Először szerintem csak a Cloudot aztán ha nem elég hatékony akkor a fiókot is.
-
-
llll
senior tag
válasz
Alonso69 #17444 üzenetére
a 10.0-nál van frissebb aicp?
(nekem nem jelez, szte up to date vagyok)
wipe-olni pedig szoktam rom csere előtt is, után is (twrp-ből)
és egyébként csak az utóbbi pár napban veszem észre ezt a dobálást
néhány hete van fent, eddig nem tűnt fel
mindegy, majd meglátom mi lesz -
Zoli0726
aktív tag
válasz
Alonso69 #17408 üzenetére
Ez ritka gáz, de azért várható volt.
Ez a hetente frissítés nekem már a telefon megvásárlásakor gyanús volt.
Minden héten kijön egy frissítés, de az egyik elront valamit, a következő helyrerak.
Látható progresszió 0.
Vagy módosítanak 2 sor kódot az ébresztőórában, mert az embereknek erre van szüksége.
Olyan, mintha a heti frissítések mögött egy egy ember állna, az is ha kedve tartja piszmog valamit.
Mindenki kap miui 8-at, mert azt egyszer kellett megírni 20-as apira építve, és elviszi az összes android verzió, és alig több egy témánál, a dedikált készülék support meg kb 0, pont ahogy a kommunikáció is. A fórum is csak egy rakat csőcselék "fantastic" meg "hope", "waiting", de érdemi információról az utolsó pillanatig hallgatva van. Kezdem megutálni ezt a gyártót. -
loosht
senior tag
válasz
Alonso69 #16766 üzenetére
Na, ez is megkapta azt a fos értesítési sávot, ami eddig csak a dev romokban volt. Benne van a keresés (amit sose használtam, de most mégis kerülgetnem kell) és a témák sem működnek vele rendesen.
Ezen kívül megkapta a dev fájlkezelőjét. Mást eddig nem vettem észre. Nem gyorsabb, nem lassabb, kb. ugyanúgy merül. Xposed egyelőre úgy tűnik ezen is működik rendesen
-
Norby86
őstag
válasz
Alonso69 #16766 üzenetére
Majd számolj be róla egy SOT erejéig.
Nekem most a 7.2.3 egyenlőre pöpecül megy, de nem akarom elkiabálni. Ma reggel húztam le töltőről, ma ránéztem párszor a képernyőre, volt úgy összesen 5 perc telefonálásom, 1 perc internetezésem, wifi folyamatosan fut a háttérbe és szerinte még 100% az akku szint. Hogy most ezt hogy csinálta nem tudom.
Esetleg te vagy bárki használ Geekbench 3 programot? Mert minap lemértem egy kis akku üzemidőt vele, és folyamatos maximális képernyő világítás mellett 20%-ot csökkent az akku 1 óra 25 perc alatt. Eközben háttérben folyamatos volt a net kapcsolat, de nem nyúltam a telefonhoz, kíváncsi voltam a képernyő időre. Eszerint úgy saccra 5 óra képernyőidőt hoz nálam az 5.2.3-as rom. Persze ha elkezdem a play áruházat használni, vagy operába netezni, egyből gyorsabban merül. Plusz a google szolgáltatások nálam több mint ezerszer ébresztette már a telefont eddig úgy 5 nap alatt.
De azért majd egy full SOT képernyőidőt mérni fogok és felteszem ide az eredményt. -
Norby86
őstag
válasz
Alonso69 #16393 üzenetére
Olyan verzió nincs véletlenül ebből amit a MIUI-ra is fel lehet tenni? Mert én megpróbáltam feltenni amit linkeltél a 7.2.1-re és eleinte azt hittem csoda történt, mivel picivel gyorsabb lett a rendszer, ment a walkman (igaz vizualizáció nem volt), aztán néztem a fülhallgató beállításokat, amikor rányomok kiírja hogy leállt. :/ Szóval bekavar a fülhallgató beállításoknak sajnos, ez az egyetlen hiba, amúgy tökéletesen menne a 7.2.1-en is.
-
BalanceR
addikt
válasz
Alonso69 #16389 üzenetére
Ahogy látom Vova is otthagyja az AOSP romot, és CM vonalon folytatja, remélem összedob valami jó kis romot, amiben minden működik...
A linkelt Walkman mod CMre is tehető, vagy csak AOSPra?
Vártam a Romolással, hátha majd a Miui8, de az még vagy 3 hónap, szóval szerintem ha lesz időm, CMelek egyet. -
BalanceR
addikt
válasz
Alonso69 #16386 üzenetére
Köszi a beszámolót, hasznos infók.
Nyugodtan akár hosszabban is írhatsz majd az AOSP romról is.
Ezekszerint már a mindennapi használatra is alkalmasak a CM romok..
Ami még érdekelne, hogy az audió bug, hogy füles nélkül csak a stereo csatorna egyik oldala szól, kennyire zavaró? Pl Yourube, videónézéskor ront az élményen?
Az, hogy a kamera rosszabb, miben nyílvánul meg? Sebesség, képminőség? Színek? Fókuszpontosság?
Illetve az értesítési led színe változtatható? A kapacitív gombok testreszabhatóak? ( funkció, rezgés ...)
A miracast, DLNA résza működik?
MultiUser van? -
-
Milestone2
nagyúr
-
loosht
senior tag
válasz
Alonso69 #16281 üzenetére
Az egyikbe belenéztem és az egy Motorola Moto E rom. Még jó, hogy a telepítő scipt egy assert-tel kezdődik és leellenőrzi, hogy milyen telefonra akarják feltenni, különben hazavágna egy pár Note 2-t. Ne próbáljátok meg feltenni a NeedromMaster által feltett romokat Note 2-re!
-
Alonso69
senior tag
válasz
Alonso69 #15262 üzenetére
Én is már egy pár romon túl vagyok,de azt kell hogy mondjam nem rossz.Az oroszok ilyen 8 óra HD videó,6.7 óra Sot ot írnak gondolom hunyorogva
,
Az Xposed azonnal feltelepűlt,igaz azokat a modulokat szedtem le külön, amit recoveryből lehet felrakni,de utánna használható. -
Alonso69
senior tag
válasz
Alonso69 #14488 üzenetére
Sziasztok.A mai nap folyamán linkelt CM romról szerettem volna írni,de valójában csak a bluetooth az ami stabil ezen a Rom-on.(nem kapcsol le,ezt írják).A Sot kb.ugyanaz mint egy Stabil Miui Rom-on,használattól függő,mint ahogy azt Loosht
fórumtárs megírta néhány hozászólással ezelőtt.Pontosan ezért,nem hiszem,hogy a Miui -t cserben hagyom,mert azért van olyan jó mint a CM.
Más,..egy app-ot szeretnék megosztani , ez előhozza az engineer módot,assemble test ,miravision set,módokat anélkül,hogy a tárcsázóba beűtném a kódot.
A stabil és a fejlesztői romokban is működik(CM,,,,Aosp nem)
[link]
-
-
Norby86
őstag
válasz
Alonso69 #14371 üzenetére
Szia.
Ez a Dolby Atmos jobb mint a Viber audio?
Aki használja aktívan a 7.2.1-et, tapasztalt bármiféle bugot? Mert feldobtam kíváncsiságból még az éjjel, de eddig jónak tűnik, leszámítva azt az aktivációs problémát hogy az a kis ablak nekem sem ugrik fel hogy "ez a telefon elveszett". Mindösszesen 1%-ot merült éjszaka bekapcsolt készenléti állapotban. Egy SOT-ra nagyon kíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest