- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pitju76
tag
-
drr
őstag
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Baloo27 #6082 üzenetére
Hát azt most nem tanácsolnám, sőt semmilyen emberi kapcsolatra nem vagyok alkalmas jelen pillanatban, mert lebetegedtem mint állat. Szóval ha nem akarsz Te is táppénzre menni, akkor még nem mutatod meg a tokot.
Egyébként a készülék is meg a tok is érdekelne élőben hogy hogyan is néz ki...mert még nem volt szerencséme megtekinteni csak képeken. -
válasz
Baloo27 #6041 üzenetére
Ezeknél nincs külön keret és gumis hátlap, egybe van öntve az egész
Mivel két ilyen tokon is van, ezért elhatároztam, hogy nem sajnálom a tokot, a többet erővel, mint ésszel verziót választottam. A telefon közepe táján benyomtam egy órás csavarhúzót a hátlap és a telefon teste közé, majd a résbe betoltam egy bankkártyát
Sajna így sem tudtam lefordítani a hátlapot a telefonról, mert a hitelkártya inkább betört, nem volt elég erős. Ezért a résbe ismét betoltam az órás csavarhúzót és a két eszközzel már sikerült leugrasztani a hátlapot. Sajna nem ment sérülés nélkül, de csak a hátlapon lett pici sérülés.
A két tok egyébként a háromszoros árkülönbség ellenére teljesen egyforma.
-
szutyok13
csendes tag
válasz
Baloo27 #5766 üzenetére
1 hónapja várom a frissítést
Ha van egy adott ROM és azzal működik, majd eltelik 1 hónap és a telefon alapfunkciói lehalnak, az ROM probléma? Megromlott? Elavult? Kellene tudnom, hogy developer? Miért azzal küldte csehszlovák eladó? Kellene manuálisan szórakozni vele?
Alapjaiban baj van a vassal, ha ennyire ROM függő, mégegyszer mondom, működő alapfunkciók esnek ki belőle és a frissítésekkel sem látszik megoldottnak minden probléma.
Ja ennyi pénzért...eddig ennyi pénzért 2 telefont vettem, tehát ez nagyon relatív.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest