- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz
#65577472 #4552 üzenetére
OK. Nem voltam konkret: A TWRP telepites utan Flash Super Su minek kell? Fejlesztoi ROMban benne a root, ha mast tennek ra az a CM es abban is benne szokat lenni. Ez a flash SU kimaradhat igaz?
-
Klara_
őstag
válasz
#65577472 #4550 üzenetére
Root nem kell semmihez? Vagy a fejlesztoiben levo root igy is mukodik (Hongmin ment)?
Meg Hongmin volt TWRP-m, a Note 4G-re nem kellett es nem is hianyzott, itt viszont kellenenek a plusz wipe opciok es az md5 check ROM felrakaskor is hianyzik, ha nem OTA jon a ROM ra. Marpedig vagyom a multira de azt nem fogom hagyni OTA frissiteni. -
Klara_
őstag
válasz
#65577472 #4543 üzenetére
Ez a metodus, ezekkel a fielokkal OK? Ha igen, akkor neki veselkedem.
Jah, az osszefoglalos link BETA-SuperSU-v2.49.zip-hez visz jo ez vagy mas SU-t nezzek, ha nem jo kuldenel egy helyes linket?
Thx a lot. -
DougButabi
tag
válasz
#65577472 #4301 üzenetére
Én hardverapron vettem tempered glass-t.
Saját bénaságom miatt eltörtem mielőtt feltettem volna, ennek okán egy kis karctesztnek vetettem alá.
Az eredmény: ez valami istentelenül kemény anyag, egyszerűen kulcs, rotring, olló, csavarhúzó nem ellenfél akármilyen erővel akarom karcolni nem megy, én kizártnak tartom, hogy hétköznapi használatban valami is megkarcolja ( max az asszony gyémántgyűrűje), szóval lehet mellette akármi a zsebedben.
Én csak ajánlani tudom. -
SAMG3
tag
válasz
#65577472 #4221 üzenetére
Viszont az m2 notenak szebb a kijlezoje a szinei is szebbek es sokkal reszletesebb kdpeket csinal. Az uzemidotol en meg mindig nem vagyok elajulva de az teny h a hardwere az sokkal acelosabb. Fagyast es lassulast meg nem tapasztaltam ellenben a meizunal igen. De egy meizu metal es a note 2 kozott mar egyertelmuen a metal lenne a nyerő. Amit mar meg lehet szerezni afasan 67 ezer korul.
-
Klara_
őstag
válasz
#65577472 #4200 üzenetére
A multiban is szorakozik a bongeszo vagy csak MIUIHU sajatossag? Kilepesre nyomva nalam gyakran nem lep ki a HU-n.
@(#4201) Henker2
Ha elotte is multi fejlesztoi volt fent akkor igen, minden marad. Ha HU vagy stabil ROM-od volt elotte akkor ajanlott a full wipe, igy viszont elveszik minden. -
Xmister
senior tag
válasz
#65577472 #4188 üzenetére
A telepítésnek tökmindegy, csak a system-be ír. A wipe lényege, hogy a régi alkalmazás adatok nem kompatibilisek az új az alkalmazásokkal, amik a system-ben vannak, ezért kell törölni őket.
Semmi különbséget nem okoz, hogy ezt telepítés előtt vagy után teszed meg, de az egyik felesleges. -
szaszapi
őstag
válasz
#65577472 #4138 üzenetére
Ha olyan lesz mint a Galaxy S5-mön az újjlenyomatolvasó,akkor az fölös lesz rá.Egyszer felismertetem vele az újjaimat,egyszer fel tudom oldani,utána már csak jelszóval, elég sok mindentől függ az érzékelés.Izzad-e a kezed ,megfelelően tartod illetve húzod végig az újjad, vagy nem megfelelő sebességgel stb...
-
helltp
aktív tag
-
SAMG3
tag
válasz
#65577472 #3969 üzenetére
Köszi! Ez nekemnnem voot kilove
moytmar ki van. Az aszisztenst nem hiszem h bekapcsoltam mert nem kapcsolok be soha semmit amit nem muszáj. A chrome csak azert van neked mert szimpatikusabb vagy van valami teljesitmenybsli kulonbsegbol adodo oka is?
mert nekem siman megfelel a gyari bongeszo foleg ha kijavitjak h ha acimsorbol keresek ne kinai oldalak jojjenek be.
-
-
fengsuhi
csendes tag
válasz
#65577472 #3874 üzenetére
ezen felbuzdulva megnéztem én is (10.22-es eu rom):
4 óra 28 perc képernyőidő és még van hátra 14% az akkuból (automata fényerővel, ami néha borzasztó).
ebből több, mint 2 óra chrome böngészés volt, telefonálás 14 perc, wifi és 3g vegyesen, 2 simmel.
az uptime viszont csak 18 óra 40 perc.
azt viszont nem értem, miért van ébren hosszú ideig (awake-nél folyamatos csík hosszan), amikor a kijelző nincs is bekapcsolva? este például minek csinálja? főleg akkor, ha lekapcsolom az adatforgalmat és a wifit...
-
Klara_
őstag
válasz
#65577472 #2674 üzenetére
Mar lekertem a gyarit. Note 4G-n is az volt.
@#2673 Flexy90 a gyaribol fust szinu a szurke, legalabbis a Hongmin es a Note 4G-n is az volt. A 4G-n nem nagyom utott at a feher hatlap rajta. Majd meglatjuk ha megjott milyen lesz. S-line a Thl-emen volt, az a tok sokkal gyagyibb anyabol volt mint a Xiaomi. -
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PayPal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Óra topik
- Konzol Screenshot
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest