- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz
csocsoszán #11151 üzenetére
Nexus 6-nál ment, igaz akkor csak 1 kártya volt benne,de hívás közben 4G-vel tudtam netezni. Ezért is gondoltam hátha meglehet itt is oldani
-
D4ni
őstag
válasz
csocsoszán #11111 üzenetére
Áh, köszönöm
-
adrian94
őstag
válasz
csocsoszán #11107 üzenetére
Igen ezt akartam linkelni csak véletlenül másikat linkeltem
-
helltp
aktív tag
válasz
csocsoszán #11031 üzenetére
Ezt értem én, de sajnos elbeszélünk egymás mellett. Annyit mondtam hogy a töltő elektronika mekkora feszültségig engedi tölteni az akksit, mert a LI-ION celláknál megszokott jóval alacsonyabb 3.7V helyett itt 4.4V -ig. Hogy ez jó-e vagy nem azt nem én döntöm el, de mindenesetre a gyártó az akku hátuljára is ezt a feszültséget írta, tehát valószínűleg ez szándékosan van így.
Azt meg megszokhattuk hogy a kínaiaknál a papír mindent elbír, de nem a xiaomi az aki állandóan hazudozik.
-
Mephistoone
senior tag
válasz
csocsoszán #11035 üzenetére
Hálásan köszönöm!
-
Mephistoone
senior tag
válasz
csocsoszán #11033 üzenetére
Ez most láma lesz: Hol is van ez?
Meg van köszönöm!!
-
helltp
aktív tag
válasz
csocsoszán #10972 üzenetére
Nem olvastad el rendesen, én csak annyit mondtam hogy a telefon szerinti 100% is töltöttségen a cellafeszültség annyi, mint amennyi az akkura rá van írva (4.4V). Ennek akárhogy is nézem semelyik része nem szól kapacitástól.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
csocsoszán #10970 üzenetére
Nem vagyok hardcore user (bár ez relatív) , nem tömöm tele a készüléket több gigás játékokkal. Van rajta azért , nem tagadom. De azok kisebb méretűek.
Fotózni nem ezzel fotózom , így a képek sem foglalnak sok helyet.
Engem a 32gigás verzió tökéletesen megfelel.
Akinek kell(?) a tárhely vegyen nagyobbat. -
válasz
csocsoszán #10914 üzenetére
Huawei Mate8
Ára: 200 eFt
Na mindegy, azt gyanítom, hogy a te igen fejlett kritikai érzéked abban is fog hibát találni tucatjával
(Volt Huawei telefonom kettő is, nem rosszak, de van azokban is "feature" bőven, egy-két hónapi bírtam őket, aztán megszabadultam tőlük.)
-
D4ni
őstag
válasz
csocsoszán #10914 üzenetére
Olyan nekem is kell
További jó szórakozást
-
kidnou
őstag
válasz
csocsoszán #10852 üzenetére
Ezt most mire akartad irni?
-
varadigabor
senior tag
válasz
csocsoszán #10718 üzenetére
Le akartam tesztelni hogy mennyire pontos , ha ezeket beállítom.Nagyon ideges lettem mert jelet se talált. Nagy nehezen rá jöttem hogy fém tok árnyékolt le... Jól néz ki ez a tok de vannak hátrányai.
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #10723 üzenetére
Nem mindenki tud hipphopp +15ezret előszedni.
-
Zood
csendes tag
válasz
A GPS Status Test & Fix -re gondoltál?
-
Zood
csendes tag
válasz
Köszi! Megpróbálom, de én rosszat sejtek, mert útközben állt le a gps, nem vette tovább a jeleket. A térkép csak időnként változott, már nem a gps alapján frissült a térkép.
-
kvazika
csendes tag
válasz
csocsoszán #10709 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy nem zarta be a bootloadert?
-
konigjanos
senior tag
válasz
csocsoszán #10584 üzenetére
-
varadigabor
senior tag
válasz
csocsoszán #10528 üzenetére
Ennél nagyobbat ?
Sokan erre is azt mondják hogy túl nagy
-
bbéla
csendes tag
válasz
csocsoszán #10450 üzenetére
Igen fizettem én is ÁFÁ-t + postának 2000-et, ma vettem át és így van. NAV-os meg postás emberekkel beszéltem, volt egy értelmesebb azt mondta privátba, hogy ki van adva nekik hogy ami EU-n kívülről jön azt vámoltatni kell ha a 22 EUR érték felett van. A 22 EUR-t szállítási meg minden egyéb költséggel együtt kell érteni.
Nekem jó fejek akartak lenni a kínaiak és ráírták a 22 EUR-t a csomagra érték megjelöléskor, de hát nem jött össze. -
RVR400
veterán
válasz
csocsoszán #10501 üzenetére
Ha tudnád, mennyi áthúzott garilevéllel találkoztam eddigi javításaim során. Meg mennyi lett kidobva, amikor szarrá lett törve egy-egy érintő meg kijelző.
-
Dévidzon
tag
válasz
csocsoszán #10426 üzenetére
Figyelj jobban. EU-n is van OTA
-
Terentius
őstag
válasz
Nekem 5.12.31 EU van és OTA frissitést jelez. Tehát nem a MIUIHU-t használom.
-
wittman
aktív tag
válasz
csocsoszán #10431 üzenetére
A miuihu témákat nem lehet külön letölteni valahonnan?
-
bubu256
tag
válasz
xiaomi .eu-n is kint van a 6.1.11 frissítés. [link]
Released MIUI7 6.1.11 for Redmi Note 2 and 3 with fixed signal bars... -
kisbago
aktív tag
válasz
csocsoszán #10302 üzenetére
Erről egy linket tudsz küldeni?
-
motofi
aktív tag
válasz
csocsoszán #10309 üzenetére
Köszönöm a választ! Én azért lehet kihagyom ezt a frissítést. Valami biztos nem tiszta vele, ha ennyiszer újra kelett indítgatni.
-
XenHai
senior tag
válasz
Milyen téma van a telefonodon?
-
motofi
aktív tag
válasz
Heló! Látom felraktad a legújabb romot. Nincsennek problémák? A miui magyarország oldalon térerő kijelzés problémákról irnak 3g-nél az 1-es slotban. Nekem is megjött az OTA frissítés elérhetősége, de ezért nem mertem felrakni. Vagy csak azoknál jelentkezik akik a magyar romot használják? én is eu-s vagyok.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
csocsoszán #10287 üzenetére
Mi? Mi? Mi?
Kisbago kolléga kért gyári ROM-okat. Mellékeltem.
Mit írja róla? -
Vertigo18
addikt
válasz
csocsoszán #10236 üzenetére
Ha esetleg rendelkezel vele, akkor kipróbálnád, hogy egy Xiaomi ledes lámpácskát meg tud-e hajtani annyira, hogy világítson?
-
Zsocó
aktív tag
válasz
csocsoszán #10195 üzenetére
Hogy is működik pontosan a CPU szabályozása a programban?
-
varadigabor
senior tag
válasz
Nekem nem megy, azt írja nincs rootolva a teló. Pedig szerintem rootoltam.
-
Xmister
senior tag
válasz
Annyit tennék hozzá, hogy eddig sem a kártya mérete volt a korlát, hanem a rajta található fájlok nem lehettek nagyobbak 4GB-nál.
A CPU kezelése pedig nem jár valódi teljesítmény-csökkenéssel, csak "okosabb" erőforrás-szabályzással.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Köszönjük XMister
-
dewill79
tag
válasz
csocsoszán #10150 üzenetére
-
fordmaster
tag
válasz
csocsoszán #10045 üzenetére
Az lehetséges, majd megfigyelem ha megint csinálja. 😊
-
válasz
csocsoszán #9848 üzenetére
Hát szerintem egy felhőben nagyobb biztonságban van mint bármilyen vinyón, mágnesszalagon, bakeliten otthon. Az már más kérdés, h ki tud és ki nem hozzáférni - most az adat biztonságban tudásáról van szó. De persze oda mented ahova akarod, ez egyéni preferencia kérdése
-
Terentius
őstag
válasz
csocsoszán #9848 üzenetére
NAPI FAIL!!!
Ági képe alatt Kocsis Orsit alias Klaudia művésznőt láthatjuk! Keressetek rá a munkásságára
-
válasz
csocsoszán #9839 üzenetére
A felsoroltak mentésére van a google és / vagy a mi account. Amit minden teló tartalmaz, nem kell külön app
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
csocsoszán #9840 üzenetére
Csocsoszan köszönöm a segítséged és mivel este jön haza az asszony csak akkor tudom megcsinálni fél 9 körül. Megirom hogy mire jutottam.
-
Dévidzon
tag
válasz
csocsoszán #9768 üzenetére
Én eredeti Xiaomit vettem és a gyári Mi Key v3.0.1-et használom.
-
golyós
addikt
válasz
csocsoszán #9605 üzenetére
Greenify a legjobb, minden másra ott a Mastercard.
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #9605 üzenetére
Deee hát a Titanium Backup Pro
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #9603 üzenetére
TBP nem ugyanezt csinálja?
-
motofi
aktív tag
válasz
csocsoszán #9507 üzenetére
Figyelj! A letöltött fájl átnevezem update zip-re a belső memoriában hova másolom fel melyik mappába? a dowloaded- rom mappába? Vagy csak elég a belsőmemoriába betennem és kész? Ja és azt ajánlod,hogy mindezek előtt csinálja egy mentést a jelenlegi rendszerről?
-
motofi
aktív tag
válasz
csocsoszán #9504 üzenetére
Köszi, akkor viszont inkább maradok az eus-nál. Igazad van. Én csak a magyar lánchidas beveztő kép miatt gondolt, meg egyesek az mondját,hogy több témát lehet letölteni.
-
motofi
aktív tag
válasz
csocsoszán #9502 üzenetére
Boccs lehet elnéztem. Most még nekem a 17-es eus van vent. De ha át akkarnék állni a magyarítottra akkor azt ugyanúgy kell csinálni mintha az eu-s rommal tenném. Tehát a váltás hogy eu-s ról átállok magyarra semmilyen plusz dologgal nem jár? Én a gyári recovery-vel csinálnám.
-
motofi
aktív tag
válasz
csocsoszán #9498 üzenetére
A MIUI magyarország oldalán azt olvastam a Fórumban, hogy a 12.24-re nem lessz OTA frissités.
"Nem lesz OTA ehhez a romhoz sem, mert valahogy visszarakja a gyári recoveryt és nem mennek fel a romok. Csak manuális frissítés lehetséges TWR vagy CWM recoveryvel". -
ztibor
senior tag
válasz
csocsoszán #9278 üzenetére
Szia, nem igazán emlékszem hogy kikapcsoltam volna, szerintem nem volt bekapcsolva gyárilag, persze ki emlékszik már rá pontosan :-)
És igen, engem az értesítés zavar, ami x naponta főleg éjjel jelenik meg :-) -
randras_83
addikt
válasz
csocsoszán #9246 üzenetére
Szívd meg szájjal...
Hehehe ezt nem is értem, add ki alvállalkozónak aki rutinos... -
Soybex
őstag
válasz
csocsoszán #9198 üzenetére
Akkor ez ilyen 50-50% os játék
-
Soybex
őstag
válasz
csocsoszán #9191 üzenetére
Huhu köszönöm. Mindenhol 40-50 ért láttam ezeket
-
Soybex
őstag
válasz
csocsoszán #9189 üzenetére
Hát, a kijelző megrepedt de nincs szín változás vagy mi. Csak egy 5cm-es karc ami szerintem az üvegen lehet mert kicsit megnyomtam és jobban széttört
-
Xmister
senior tag
válasz
csocsoszán #9064 üzenetére
Akkor a Prime-nak 676MHz a max. 700-al reklámozták, ha jól emlékszem, bár az a 24MHz olyan sokat nem számít.
Akkor már csak a TDD-s készülékeken kellene megnézni, de gyanítom, hogy ott is ez lesz a felállás: Alap 546, Prime 676 -
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #9049 üzenetére
Mert amúgy a csamcsungnak remek a szoftveres támogatottsága
Meg a "nagy" gyártóknak... oké,hogy van custom rom de..
Itt a xiaominál azért meg lehet nézni, hogy a régebbi telefonokra is jön ua. az update mint erre.
-
sanyci
senior tag
válasz
csocsoszán #8938 üzenetére
Akkor épp ideje regisztálnod a Rovio-ra, és visszatölti automatikusan...
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #8938 üzenetére
Hála istennek legalább megoldódott.
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #8931 üzenetére
Na jó amúgy megértem a problémád, én is így jártam az nfs-el. Kb 3 hétig tartott amíg kaptam kárpótlást
Mondjuk elég bőkezű volt a support. Ez nem a restore hibája volt mondjuk hanem a játéké.. de átérzem.. :s
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #8927 üzenetére
Nincs cloud mentés játékon belül? Olyanra már időt se pazarlok amiben nincs ilyen lehetőség. Szerintem a mostanság ennek már alap dolognak kellene lennie.
-
grafnet
veterán
válasz
csocsoszán #8584 üzenetére
-
BalanceR
addikt
válasz
csocsoszán #8580 üzenetére
Ez prime?
Nekem csak 47-48K-t dob ... -
tong
aktív tag
válasz
csocsoszán #8458 üzenetére
Hol lehet ezt a mappát megtalálni?
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
csocsoszán #8476 üzenetére
Tudom,csak mivel nincs komoly gondom a Miuihu rommal,ezért nem vagyok eléggé motivált a dologhoz.
A multi rom rootolt?Titanium működik szépen?
Megjelenésében mennyivel másabb a multi mint a Miuihu?Köszi.
-
randras_83
addikt
válasz
csocsoszán #8455 üzenetére
szvsz kidobott pénz, kb tuti hogy köze nincs a 20000 mAh-hoz
(#8473) csocsoszán: felesleges erre kidobni a pénzt, ha bank kell rendelje egy xiaomit, 15$-ért nincs az a kis kínai aki valóban minőségi pb-t gyárt neked ekkora kapacitással plusz szolár meg led...ezek mind kétpálcás céllövöldés csodák
-
PNP
őstag
válasz
csocsoszán #8473 üzenetére
Odáig le se görgettem, csodálatos az a multiméteres kép
Ha megjön, majd nézz bele. -
PNP
őstag
válasz
csocsoszán #8468 üzenetére
-
ssj81
aktív tag
válasz
csocsoszán #8403 üzenetére
Tiszta röhej...2db egyforma méretű csomag volt 2db csomagszámmal,tök egyértelmű,hogy nem lehet benne az egyikben 2db.A kínai azt írta osztott csomag volt a 2db-os rendelés pár nap és megjön a másik is...és hol a 3.csomagszám akkor?Ennek már 2hete.Pár napja azt írta vissza ad 30usd-t.Vicc.Bocs az offért.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
csocsoszán #8382 üzenetére
Óó ha előbb írod...
Már annyit költöttem hátlapra... először megvettem az Ipaky tokot , az nem tetszett , aztén vettem itthon egy fekete műbörtokot , az meg megfogta a fehér hátlapot feketére... majd ezért most rendeltem aliról eredeti fehér hátlapot két szilikon átlátszó tokkal... kb 6000-et költöttem. Elég volt -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
csocsoszán #8380 üzenetére
Mi gond vele h eladod?
DaWe94: amit linkeltem kommentet , olvasd el az utána levő válaszokat. Hosszan tárgyalják ...
-
csocsoszán
őstag
válasz
csocsoszán #8306 üzenetére
4-szer telepítettem a play-ról újra. (szünetekkel.) Most elfogadta. Működik.(lehet, hogy volt valami módosítás közben.)
-
Atrasko
tag
válasz
csocsoszán #8136 üzenetére
Engem is zavart, hogy a képernyőzár feloldása után, egy óvatlan mozdulatra bejött a fényképező, vagy a tárcsázó.
Így tudod kikapcsolni: Beállítások / Képernyőzár / Jelszó / Képernyőzár kikapcsolása.
Erre majd jön egy figyelmeztető üzenet: Az értesítések, a zenelejátszó vezérlő, a kamera és a tárcsázó le lesz tiltva a képernyőzáron.
Mégsem / OK -
Milestone2
nagyúr
válasz
csocsoszán #8141 üzenetére
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #8139 üzenetére
Ha jobbra húzod a tárcsázó jön be, ha balra akkor a kamera. Az alapértelmezett témánál legalábbis.
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #8136 üzenetére
Hát ne jobbra húzd a képernyőt..
-
sanyci
senior tag
válasz
csocsoszán #8053 üzenetére
+hunaqua,
Nem lehetne inkább linket beszúrni? -
csocsoszán
őstag
válasz
csocsoszán #8051 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/newsrom-cm-12-redmi-note-2-t3254003
Vagy mégse? -
Czimby
addikt
válasz
csocsoszán #7844 üzenetére
Nem is hallottam még róla.
Utána kell néznem, le vagyok maradva a jelek szerint. -
grafnet
veterán
válasz
csocsoszán #7801 üzenetére
Azért csapj oda ilyenkor egy linket.
A miui.hu-n még nincs kint... -
pitju76
tag
válasz
csocsoszán #7709 üzenetére
Még nem csinálok semmit, egyelőre letöltöttem, ha lesz időm, akkor nekiesek és köszi a segítséget, meg a szájbarágást Neked is
-
Milestone2
nagyúr
válasz
csocsoszán #7701 üzenetére
Remélem így lesz, bár sokaknak ez nem működött...ott szokott elakadni hogy hiába rakja fel az adb-t meg a fastboot-ot a Win még azután sem szokta látni ezt a készüléket...
Egyébként a recovery nem hibás, szépen ott van a MiRecovery a készüléken.
Csak mivel ROM (update.zip nincs rajta, a rendszer meg nem indul el, így nem lehet vele mit kezdeni.
Meg a szervert sem érem el... -
pitju76
tag
válasz
csocsoszán #7693 üzenetére
Szia.
Bejön a fastboot figura, de onnantól megint nem történik semmi. Minek kellene következnie? Köszi. -
válasz
csocsoszán #7590 üzenetére
Nekem is van ilyen, de már nem használom, mert egyrészt egy vastag tégla lesz tőle a telefon, másrészt a fényes hátlap egy zsírmágnes
A felrakása elég jól ment, de a leszedése már nem volt egyszerű dolog, a leszedéssel kapcsolatos tapasztalataimat fényképekkel illusztrálva közzétettem a #6045 hsz-ben .
-
papptacsi
tag
válasz
Szia. Nekem ez a hátlap van most telón. Írtam róla a #7471-ben és a #7483-ban.
Szép, jó, de valóban kicsit vastagabb hatása van tőle a telónak, mert a szélek nincsenek annyira lekerekítve.
A keret tényleg fém...igaz, hogy baromi vékony alu, aminek ráadásul kicsit éles is a pereme amit felrakás után is érezni, de ezt leírtam a linkelt hozzászólásokban. -
gothic20
aktív tag
válasz
Szia
Anno még Note 1-hez rendeltem ilyet. Nem nagyon szerettem megvastagította a telót. A temperált üveg elég jól bírta a strapát. Nálam nem romlott a vétel. Bár szerintem fémet ez a hátlap csak képen látott -
Klara_
őstag
válasz
csocsoszán #7526 üzenetére
Remelem igen...
@(#7522) tomsolo:
2 mega/sec felett meg nem volt nalam. Mondanam azt, hogy siralmas, de a MIUIHU meg rosszabb volt.
A Multi ROM a nemet tukorrol 1-1,4 mega/sec korul ugral letoltes kozben jelenleg. A PC-m 2 mega/sec-el tolti jelenleg. Ceges dolgokat most nem kell toltogetnem, igy rendesen ezt a reszet probalgatni meg nem tudtam.
Addamka eleg jo letotesi ertekeket irt. Speedtesten 93 megas letoltest merek a 100as switch utan, ugyhogy mondhatni kiforgatni ki tudna a netet a cegnel, de ez eddig is igy volt. Letolteni megsem akart. Az uzemeideje az uber ennek a ROM-nak eddig. -
Istuu15
senior tag
válasz
csocsoszán #7401 üzenetére
Osztálytársam hazavitte és win 7 el rögtön fel is ismerte és pár perc alatt megcsinálta szerencsére.
-
BalanceR
addikt
válasz
csocsoszán #7422 üzenetére
Kiváncsi lennék OC nélkül mit hozna, a 9000MAhos Tabom nem bír ennyit, szép teljesítmény.
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #7422 üzenetére
Köszönöm
Remek
Most már nekem is marad ez a rom amíg nem jön érdemleges frissítés.
-
Istuu15
senior tag
válasz
csocsoszán #7395 üzenetére
A mi flash sem jó, és recovery nem lesz jo adbtől. Mindent az előírásnak megfelelően csináltam: http://en.miui.com/thread-145555-1-1.html
-
DaWe94
senior tag
válasz
csocsoszán #7389 üzenetére
majd nyomj már egy képernyőidő infót 10% alatt légyszi
Klara_: hát akkor csak a miuihuban van elcseszve
-
randras_83
addikt
válasz
csocsoszán #7344 üzenetére
szvsz simán bootloopban van a telefonja, ha bl sérült akkor linux aztán hajrá - bár kár ezen találgatni
(#7345) Vartanus:
1.: A 800Mhz-es LTE-t nem lehet megoldani valahogy mókolással?
nem
2.: A MIUI ram használata zavaró-e a hétköznapokban?
nem
3.: Milyen a support(frissitések,tudtok-e Mályvacukor esetlegességéről)?
heti frissítés a dev romokon, a stable ritkábban, mályva lesz egyszer, szerintem 2016Q1 -
válasz
csocsoszán #7339 üzenetére
Nem tudhatod mennyire tehetségesek
-
fene_vad
senior tag
válasz
csocsoszán #7304 üzenetére
semmilyen olyan elfogadható ROM-ot nem találtál amiben működik az xposed/WSM?
-
Henker2
addikt
válasz
csocsoszán #7304 üzenetére
Akkor ma nekem is felmegy a 26-os romocska!
A mount sd mire jó?
dongasre: most te is megerősítetted, hogy vegyek egy ilyen töltőt!
-
ReWGeT
tag
válasz
csocsoszán #7018 üzenetére
Igen, én is használom minden nap, de nem látok különbséget
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
csocsoszán #6999 üzenetére
A Google frissités lehet az oka.
Az előlapi kamera telement szöszel a tietek hogy áll? Az enyén hibás? -
ReWGeT
tag
válasz
csocsoszán #6994 üzenetére
Én ezt használom már vagy 3 hete, leginkább az xposed miatt, nekem bevált, ami fura hogy a waze nem megy rajta, a clearmotionről nem tudok nyilatkozni
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
csocsoszán #6865 üzenetére
Úgyi ugyi
-
Xmister
senior tag
válasz
csocsoszán #6877 üzenetére
[Automate] - Ezt tedd fel, majd ezen belül a Comunnity flows-ban lesz a Format SD as ext4 for Redmi Note2 és a Mount SD as ext4 for Redmi Note2.
Automate-nek adsz root jogot, beállítod, hogy fusson minden induláskor.
Mindkettőt leszeded, először az elsőt lefutottatod, aztán elindítod a másodikat és csinálsz egy rebootot.Bővebb info: [XDA]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Politika
- Path of Exile 2
- OTP Bank topic
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest