- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafikus17
senior tag
válasz
gergely64 #21514 üzenetére
Sziasztok!
Én is felraktam a Miui 9 Global 9.2.4 stable romot eura tiszta telepítéssel. Harmadik próbálkozásra sikerült, ki kellet vennem a pipát az ellenőrzés elöl, csak úgy ment fel.
A SOT nekem 4,5 óra felett volt egy kicsivel jobb mit az eu.
Előnyét nem láttam az eu-hoz képest, hátárnyát viszont igen. Apróságok, amik engem zavartak. Egyébként ilyet még nem láttam, a telefon saját mentéséből raktam vissza a programokat, és pontosan ugyan arra az oldalra ugyan oda rakta vissza őket. Régen ömlesztve voltak az oldalakon, nekem kellet elrendezni őket.
Ami nem tetszett:
-Nem tudtam kikapcsolni töltő csatlakozásakor a hangot, és kihúzáskor is pittyegett. Engem zavart
- A kedvenc böngészőm UC browser nem tudott letölteni filmeket online oldalakról , de igazából semmit( leszedetem egy másika azzal persze ment )
-Állandóan kidobálta az akkumulátor alkalmazás kímélő egyéni beállásnál beállított programokat. Ez már jobban zavart
-Nem volt az ikonok között frissítési app. ( nagyon nem zavart )Egy szó mint száz, a hibátlan eu-t visszaraktam TWRP mentésből, a global ment a kukába.Nekem nem volt hibamentes, másnak lehet hogy igen.
-
Atrasko
tag
válasz
gergely64 #21518 üzenetére
include777 és gergely64
Köszi a gyors válaszokat. Most éppen az a gondom, hogy egy korábbi TWRP mentést visszaraktam, de az újrainduláskor a miui logo után zizzen egyet a rezgőmotor és mindig csak a TWRP jön be.Letöltöttem a Miui 9 Global 9.2.4 stable-t, de nem találom az MD5 ellenőrző összeget.
A fájlnévben benne van az eleje d8c9295957, de ez rövid.
Egy MD5 ellenörző ezt adja ki D8C9295957C30B6835A7D2C72D4833D41. Honnan lehet letölteni a 9.2.4-hez tartozó teljes MD5-öt?
2. A Global 9.2.4 stable-ben van-e olyan rejtett kínai app, amit a telepítés után ki kell gyomlálni? (mert pl. az kémprogram) -
tahepa
senior tag
válasz
gergely64 #21427 üzenetére
Ez mind szép és jó de senki sem volt kíváncsi az okfejtésedre.
NEKEM feltettek egy kérdést amire ÉN válaszoltam , erre te nekikezdtél okoskodni árcédulákról , kategóriákról , alomról....de erre SENKI sem kért fel. Ezt te minek neveznéd? De inkább nem is érdekel....bizonygasd a nagy semmit ha ez neked örömet okoz.
További jó okoskodást én inkább tovább lépek . -
dragonfx
veterán
válasz
gergely64 #21428 üzenetére
Hat tudom nem elegedett is vagyok vele. De mikor a fos ocska klon utangyartott kamu akksikkal vergodhetek 1-1-.5,orat talan kibirnak.
Gyari azert eros hasznalattal is reggeltol estig birta.de ezek a szutykok.utolso remenyem a nohon.ha nincs mas akkor kenyszer van.igy ez blamas.
Csak tonkrebaxom s toltocsatit.
Ujjlenyomat nem erdekel.tarhely elrg.kamera fain.jo lehetne tobb ram.de ez is egy vicc az android anno elment 512vel mostmeg 2 alig eleg. Ez a fejlesztok hibaja.ennyi plusszot nem ad.... -
dragonfx
veterán
válasz
gergely64 #21424 üzenetére
Ha megvagyok elegedve s note 2.vel mindenben.kiveve akksiido.
Akkor szerinted megfelelo dontes a note 4?
Nem erzek semmifdle javulast.vagyis ereznek???
Eleg a 3gb ram?Amugy en is neztem a mate 10 lite.t 96, volt edigitslba igen 15* 0%thm.re de mar felbaxtak 110re.innentol kiesett.
Masik ket jelolt nekem a honor 9 lite es a honor 7x.
Egyenlore egyik se kaphato itthon.
Ebay.rol,ali.rol ti be mernetek vallalni??
Elobbi 65,utobbi 48,lenne.fura mert a 7x !nagyobb es alapbol 4gb ramos.
Meax annyi a hatranya nem csillog es az elso kameraja nem dupla.
Ti mit gondoltok??
Note 4,kintrol piti lenne de annyi kamu kering csak itthon mernem megvsnni itt meg 48-55,kb.
Bar meg varom s nohon akksi.t nagyon bizom benne ahogy itt sokan irtak ujra eredeti fenyebe fog s telo tundokolni.akkor marad.amugy csere. De melyik verzio?vagy varjsm meg amig lejjebb meg a mate 10 ara netan a ket honor elerheto lesz itthon is?(mas kerdes mennyiert) -
tahepa
senior tag
válasz
gergely64 #21424 üzenetére
Nekem nem kell semmit bizonygatnod.
Redmi 1S-el kezdtem majd Note 1 majd Note2 és ezután Note3 következett és megsúgom a fiamnak Note4 készüléke van.Most kipróbálok egy másik brandet és kész. A vásárlásba 0 azaz nulla forintot kellett beletennem ( ellentétben az eddigi Xiaomikkal mert ott mindig előre fizettem a teljes vételárat ) majd 15 hónap alatt 6400 forintjával kifizetem ( amit más hülyeségre is elkölthetnék...) A Huawei amúgy még ráadásul tetszik is a kidolgozásában , alakjában stb. akkor miért ne vegyem meg?
Már bánom hogy írtam ide mert szokás szerint mindig van egy megmondóember aki tulajdonosa van a bölcsek kövének ( szerinte)...ezért utálatos hely a PH mostanában.... -
Benir8
senior tag
válasz
gergely64 #21406 üzenetére
Komolyan?
Én innen nézegettem, hogy mikor kerül fel a MIUI 9 stabil.
Azt hiszem én is kipróbálom, ha már akku idővel nincs probléma.(#21408) grafikus17
Egy kérdésem lenne tőletek, hogy ha nyitok bármilyen alkalmazást akkor tényleg gyorsabb, mint ahogyan bejelenték videón is? -
grafikus17
senior tag
válasz
gergely64 #21406 üzenetére
Sziasztok!
Nekem egy évig a MIUI by xiaomi.eu.8.1 stabil 8.1.3 volt fenn. Decemberben felraktam 2 másik romot, de nem tetszettek, mindegyiknek volt valami bugja.Már egy ideje betegeskedett de még mindig ez volt a legjobb úgyhogy vissza is raktam. ( pl nem jöttek meg a messenger értesítések )Aztán hirtelen felindulásból felraktam ez a romot tegnap.Nem bántam meg. Kiválóan működik rajta minden, és az akku idő is javult, most simán tartja napi használatban, nem filmnézéssel, óránként 20% ot merül. 50%-nál volt 14 órakor úgy( 2 óra 40 perc kijelző idővel ), hogy előző este vettem le a töltőről 20 órakor , lefekvéskor 80%-nál volt, ami reggelre is megmaradt. Szóval csak ajánlani tudom. Mivel van rajta root, titániummal vissza is raktam mindent programot hibátlanul. -
dragonfx
veterán
válasz
gergely64 #21278 üzenetére
Lehetne mar 6os.
Am mi ez a dolby atmos.lejatszo?
En fenti linken nem tudom letokteni.nem engedi.ez csak segedprogi vagy full rom amibe benne van?
Olyasmi mint a viper engine?
Valaki haszbalni xiaomi piston fulest.melyik a legjobb.
Ali.n lattam 2e.ert az nem kamu ennyibe kerul valosan? -
válasz
gergely64 #21160 üzenetére
Mivel nekem is szórakozni kezdett az egész digitizer(össze-vissza érzékel mindenféle huncutságot), ezért rendeltem egyet 1300-ért, de akkor úgy látszik, hogy hivatalosan is beszopt@m
. Még megnézem, hogy nem a szalagkábel rossz-e, de aztán lehet, hogy nekem is teljes LCD modul csere lesz
...vagy új telefon, aminek nem örülnék, mert amúgy tökéletes ez a készülék nekem.
-
BalanceR
addikt
válasz
gergely64 #21108 üzenetére
A changelog szerint play hibát javított a V2 (ami nálam nem is volt) meg azt, ha az alkalmazásváltót fektetve nézed, nem forgatja el az előnézeti képet, ez tényleg így van a v1ben, de nem zavaró... a következő frissítés köv. Hónap közepén lesz, szóval szerintem jelentsd a hibát a fejlesztőknek, ha dalvik/chace, chace törlés után is fenntáll... én egyelőre nem váltok v2re... bár eddig kétszer volt random reboot...
Azt nem tudja valaki, hogy hogy lehet kikapcsolni, hogy a frissítéseknek szánt helyet ne foglalja a rendszer? Úgy látom kb 800megát lefoglal hogy ha jön update, le tudja tölteni, de én inkább magam tölteném le, és kell a hely másra...
-
-
-
bubu256
tag
válasz
gergely64 #20390 üzenetére
Sziasztok.
Nekem a múlt héten jött meg a NOHON aksi az RN2 prime telefonomba.
Innen rendeltem 16 nap alatt jött meg.
Sokkal jobb mint a már legyengült eredeti akku. A régibe már csak kb 2000mAh ment bele egy töltéssel, ebbe az újba bele megy a 3000mAh. Ma éjjel töltőn volt, reggel játszottam Real Racing 3-at kerek 1 órát és az akku most van 77%-on. -
nyisziati
veterán
válasz
gergely64 #18801 üzenetére
Sajna az Alin a jó értékelés se feltétlen véd. Az elmúlt egy évben háromszor is belefutottam 97% feletti pozitív értékelésű eladóba, aki selejtes, vagy nagyon rossz cuccot árult.
És biztosan tudott róla, mert rövid időn belül eltűnt a termék a piacról, amikor már kezdett sok lenni a panaszos feedback, aztán kicsit más néven, új fazonban árulni kezdték megint...
-
Dévidzon
tag
válasz
gergely64 #18352 üzenetére
Na, megvolt ez is. Annyi változott, hogy nem a SuperSU nem engedi megnyitni, hanem szimplán hibát ír a TotalCommander. Lehet a kártya szaródott el.
Viszont csak, hogy még szebb legyen a nap, leejtettem... És persze nem volt tokban.
Szóval aki tud jó áron eredeti kijelzőt, ne tartsa magában. Köszi! -
Vertigo18
addikt
válasz
gergely64 #18125 üzenetére
Volt egy ilyen érzésem, igen. Köszönöm szépen.
Eddig nagyon jól elkerültem és nagyon jól megvoltama TWRP nélkül is, de úgy látom, nem úszom meg. Eddig megbízható helyről letöltöttem az új Rom-ot, aztán azt telepítettem és ennyi. De akkor nekem is meg kell tanulnom, hogy mi is ez a TWRP.
-
ztibor
senior tag
válasz
gergely64 #17942 üzenetére
majd meglátod, 3 nappal ezelőttig én se értettem, azóta már tapasztalom, vagy kapcsolódik vagy nem, néha csak a BT újra indítása segít, amúgy minden más BT-s cucc flottul működik MIUI alatt, viszont én nem szívesen válnék meg a MIUI rendszertől, szóval egyelőre ez van.
Ezekiel Ston: köszi a MIFit linket.
-
grafnet
veterán
válasz
gergely64 #17570 üzenetére
Magyar nyelv: minimum a 30%-a angol. (Egyenlőre nem zavar, nem piszkálom azt a pontot.)
A rádió, a hangrögzítő, stb., a beállítások (nem csak a Beállítások) is legalább 20%-ban tartalmaznak angol nyelvű menüpontot.Ettől még maximális tiszteletem Vagyulának és a többieknek!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
gergely64 #17190 üzenetére
A 6.2.25-ös (vagy az utáni?) fejlesztői alapból cseréli a recovery-t TWRP-re, szóval onnantól kezdve semmi tennivaló nincs, megmarad, ha stabilra váltasz.
Nem mondom, hogy nincs igazad, de én az elején simán MI Recoveryvel váltogattam a stabil, és fejlesztőik között.
-
Norby86
őstag
válasz
gergely64 #17132 üzenetére
A kiforrottabb alatt a stabilabb jelzőt érted?
Igen, ezzel nem mondasz újat, de sajnos akkor is az a véleményem hogy a minőség rovására megy a heti kiadás. Az embereken tesztelik azt amit nekik kéne. Egy hét alatt sajnos lehetetlen bármilyen újítást le tesztelni hogy az nem e okoz más problémákat. Ezért is szakítottam 3 hete a fejlesztői romokkal.
Várok hogy mostanában lesz e friss stabil,mert elvileg ugye a MIUI8 mindjárt jön. Vagy nem úgy volt hogy junius 2.-án jön? -
fengsuhi
csendes tag
válasz
gergely64 #17110 üzenetére
Hát ez nem jó hír, mondjuk legalább nem 30 ezer egy panel, bár a házi cserét nem vállalnám.
Közben még tegnap este megjavult, ismét működött az összes érintőgomb, és engineer módban is rendben voltak. Egy ideig még ma reggel is normálisan mentek, aztán megint semmi. Egy óra alatt kétszer-háromszor megjavultak aztán elromlottak. Annyit tudtam megfigyelni, hogy a hibát mindig az előzi meg, hogy beugrik widgetszerkesztő nézetbe, vagyis mintha kétujjas összecsippentést érzékelne. Mondjuk ha egyben van a panel a gombokkal, az megmagyarázza.
Az mitől lehet, hogy néha jól működik, máskor meg semmi? A teljes elromlás előjele vagy van még remény?
-
kemnano
csendes tag
-
match123
tag
válasz
gergely64 #16796 üzenetére
Nem kell besertodni... Mint mondtam, csipem a rendszert, anno meg galaxy nexuson is hasznaltam, annak semmi baja nem volt.
Btw, ajanlhatnal egy nalad mukodo romot, mert a magyaron meg a kinain kivul mar nem tudom mit probaljak, es ennel frissebb verzio csak a kinai dev rombol van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest