- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
-
-
kenand
veterán
válasz
nyisziati #21791 üzenetére
Szia!
Sajna akkor megtévesztő a MIUIHU letöltő oldala, annyi van csak a Note 2 alatt, hogy archív ROM-ok, azt gondoltam Note 2 van ott....elég megtévesztő....de úgy tűnik mindené egyben
talán akkor ez lesz ami nekem kell:
miuihuglobal_hermes_8.4.26_5.0.2_23b28426277ea7e01c283a6401e75273.zip -
kenand
veterán
válasz
nyisziati #21767 üzenetére
Köszönöm a választ. és a magyarok közül? https://miui.hu/
Feltehetem úgy, hogy letöltöm a zippet és update, vagy TWRP-vel tegyem fel? (eddig azt nem kellett használnom. Elvikben a kikapcsolásnál ott van az opció TWRP Recovery
Ha TWRP-t használok a letöltött ROM az SD-n vagy a belső tár gyökerében legyen? -
han_lev
senior tag
-
-
Istuu15
senior tag
válasz
nyisziati #21727 üzenetére
Úgy látszik, hogy be van aktivàlva a kártya csak ez a rom kicsit bugos. A lockscreenen az idő az nincs kőzèpen, el van tolódva jobb oldalra. A másik pedig, hogy bezársz egy appot/appokat aztàn megint megnyitod az app váltót ès ugyan úgy ott van nem örlődött ki. A lockacreenen
-
numera007
tag
válasz
nyisziati #21649 üzenetére
Röviden? Nekem sokkal jobb az 5 Plus. Új, nem indul újra (a másikban már 3 aksit nyűttem el). Ez most újkorában tudja a 2 napot, a másik egy napot tudott.
A 2.-n MIUIHU volt, ezen Global van. A 4GB érződik, nem szaggat, nem laggol, megy mint a meszes. Igaz én nem játszom, max néha videó van, de képes vagyok jó pár weboldalt szimultán kezelni. A keskeny telefon nekem jobban kézre áll, mint a tepsi, igaz szokni kell ezt a képarányt. Az ujjlenyomat olvasója iszonyat pontos és gyors. A telefonhang sokkal jobb és tisztább, a kihangosítás megfelelő, érthető, hangos. A MIUI meg tudvalevőleg nagyon jó szoftver. -
-
nagy zoltan
csendes tag
válasz
nyisziati #21295 üzenetére
Akkor marad a 2akku
Rájöttem az új akku sem tud csodakat,teljes feltöltődés esetén is percek alatt merull akár 10
Nézegettem én is romokat az Xda-n talán a skinny féle rom szerepel Best sot jelzővel de gőzöm sincs H hozott ki 6-7ora kijelző időt,mert ha használom a telefont ez nem megy
Köszönöm a válaszod nem fogok felesleges köröket futni :-) -
gergely64
tag
-
BalanceR
addikt
válasz
nyisziati #21187 üzenetére
Ha megkérlek, megnéznéd nekem, hogy a FilmicPro kamera-app megy-e CM-en? Nálam a gyári romon elindul, de nem meti a videót , pedig qrvajó videó app (focus peaking, iso, zár állítás, s-log, hevec kódolás, 21:9es cine matte...)
Ha nem találod a neten, privátban küldöm az apk-t. Köszi
-
adrian94
őstag
válasz
nyisziati #21022 üzenetére
Köszi
nem valami nagy a választék és piros pont nincs
pedig olyan kéne
MÁS:
Azt nem lehet valahogy elkerülni, hogy egy app letöltése után ezekkel ne kelljen foglalkozni?
Biztonság - Engedélyek - Indítópult
Biztonság - Engedélyek - Engedélykezelő
Beállítások - Értesítések és állapotsor - Alkalmazás értesítések (itt beállítani külön minden appnak mindent)
Beállítások - Akkumulátor és teljesítmény - Teljesítmény - Alkalmazás akkumulátorkímélő (itt minden appnak külön beállítani a "nincs korlátozás" opciót)
Úgy, lenne jó ha egy app letöltése után minden úgy menne ahogy kell neki ! Pl mint egy Samsung telefonon (ha jól tudom, ott nem kell ilyenekkel babrálni)
-
guftabi96
addikt
válasz
nyisziati #20892 üzenetére
3 napja van nálam a készülék, de inkább leírom most, mielőtt még elfelejtem, hogy kérted
Nos:
+anyaghasználat, összeszerelési minőség mindenképpen javult ( Note 2-nél nekem recsegett egy kicsit a hátlap, de ezt könnyen lehetett orvosolni, de ugye a fémmel nem lehet versenyre kelni)
+ A 3Gb ram megléte mindenképpen kellemes, ritkábban zárja be az appokat (A snapi 625 is erősebb valamivel a Helio X10-nél (nekem a RN2Prime olyan 52k körül tudott emlékeim szerint Antutuban, ez ha minden igaz 60k körül. Valamivel talán gyorsabb, de ennek az érzete nagyjából abból jön szerintem, hogy ritkábban tölt újra alkalmazásokat)
+ Nem melegszik annyira
+ újabb droid (ma jött pont a 7.0 a készülékre), bár MIUI mellett számomra nem érződik különbség. + a 9-es MIUI-t megkapja a RN2 is, és azt ígérik, hogy jóval gyorsabb lesz, mint a 8.
+ Ennél nincs szívás a kernellel, jönnek is rá szépen a custom romok. Van official Lineage, Resurrection Remix stb. XDA-n körbe lehet nézni, hogy mi a felhozatal.
++++++++ÜZEMIDŐ! A jóval nagyobb akksi, és a jóval takarékosabb Snapi 625 azért elég jó párost alkot. Átlagos használat mellett (böngészés, messenger, youtube, pár fotó, és egy pici játék) jelenleg így állok:
+ujjlenyomat olvasó. (bár enélkül szerintem lehet élni, de az kétségtelen, hogy jó dolog.)- Kamera, ezen belül is a videós rész. Rettenetesen rosszul szűr a mikrofon. Kb használhatatlan a hang a videók alatt. Erre van elvileg megoldás, csak éppen ahhoz root kellene, és elértünk a következő negatívumhoz ->
- Zárt bootloaderrel érkezik a készülék. Ennek a nyitása legalább 3 nap. Kérelmet kell küldeni a Xiaominak, hogy ki tudd nyitni. Ennek a kérelemnek az elfogadása eleve idő (bár nálam szuper gyorsak voltak, kb fél órán belül megkaptam az sms-t, hogy jóváhagyták). Majd ettől számítva 72 órát kell várni, hogy nyithasd. (nekem ez pénteken délután telik le). Ezután már mehet a root, twrp, custom rom stb.
- Elég sokan panaszkodnak hangproblémákra hívások közben. Szerencsére nekem jónak tűnik (kopp-kopp)
- 2,5D üveg a kijelzőn. Ennél még nem jöttem rá, hogy mi az értelme, és nem is igazán értem, hogy minek kell ezt erőltetni. Csak a szívás van vele, ha valaki fóliát akar rá rakni.
- Ugye a jobb anyaghasználat, összeszerelési minőség egyik velejárója, hogy nem lehet szétszedni a telefont. Lehet én vagyok a maradi, de én azért jobban szeretem, ha pl egy tönkrement akksinál csak szimplán kiveszem a rosszat, és berakom az újat.A fentiektől függetlenül a RN2 még mindig egy jó készülék szerintem. Nekem az üzemidő, és az official custom romok miatt megérte váltani.
-
DJ Diablo
tag
válasz
nyisziati #20861 üzenetére
Sziasztok!
Segítség kellene megint.
Feltettem az ajánlott stable 7.1.3-at. Eddig tuti minden, egyedül a viber üzenetekkel van gond.
Nem kapja meg az asszony, csak ha belép a programba.
Ugyanúgy beállítottam mindent mint ahogy az én romomon van. Autostart + akkuhasználat.
Messenger érdekes módon tökéletes, ott megkapja az üzeneteket azonnal.
Annyi az érdekesség, ha az enyémen (MIUI 7.4 6.5.26 fejlesztői) az akku kímélő módot kikapcsolom, akkor az energiamegtakarítás inaktiv lesz. A 7.1.3-on viszont ugyanúgy aktív, lehet alkalmazást választani.
Még megpróbálom lefrissíteni a vibert, hátha.Mi lehet a gond? Várom az ötleteket.
Köszi!
-
-Faceless-
őstag
válasz
nyisziati #20860 üzenetére
Nekem is a legutolsó készletből lett véve itthon, de magasan ez a legrosszabb telefonom amim valaha volt.
Szervízben is volt itthon kétszer, egyszer a panel közötti illesztést cserélték ki, mert még nem volt olyan komoly a folt másodjára a komplett kijelzőt cserélték, de ez is megadta magát 5-6 hónap alatt kb. A gombok kezdettől fogva lötyögtek, amikor stable eu volt rajta nem töltött be a főképernyő, és minden másnap újra kellett indítani, 10 perc lightos böngészéstől 45 fok felett van, a kijelzőn bizonyos szögekből fehéres foltok vannak, és mióta megvan elenged a kijelző ragasztása a bal oldalon (ez vicces ha fekve használom a telefon fejjel lefelé tartom olvasok, vagy valami pár perc után 1-2 mm-re elengedi a ragasztás, és szivárog ki oldalt a háttér világítás...)Lehet lutri, és van akinek megy, van akinek nem, de én speciel soha többet nem fogok ezzel játszani. Még eladni se tudom ilyen állapotban, egy tizest nincs képem ilyenért kérni... Majd egyszer valamikor le lesz cserélve valami másra, ezt meg elhajítom valahova.
Amúgy a szervizelés vicces volt, amikor bevittem hozzájuk megkérdezte milyen telefonról van szó, és halkan megjegyezte, hogy már megint itt van egy (ugyan ott, ugyan olyan folt keletkezik minden telefonon).
-
Klara_
őstag
válasz
nyisziati #20835 üzenetére
Szepetmberben talan uj ROM is lesz:
From late September 2017 MIUI 9 ROM for all the other Xiaomi / Redmi devices (except EOL) will be successively released to the public! -
Thowra123
tag
válasz
nyisziati #20810 üzenetére
Kipróbáltam de nem maradt fent sokáig.
Tiszta telepítéssel raktam fel (microsd kivételével minden gyalu).
Gyorsabban indult mint a Miui. Sajnos a kamera egyáltalán nem jó, se zoom se fókusz.
Exponálás után lefagyott. (A javítást felrakva is).
Akadozott a képernyőfeloldás.
A fájlkezelő nem fért hozzá az sd kártyához (nincs jogosultság...).
Mást nem próbáltam, ment vissza a mentés. -
-
lizakattila
senior tag
válasz
nyisziati #20789 üzenetére
A link a hírhez. (MIUI9 tester wanted)
-
szucsi29
csendes tag
válasz
nyisziati #20728 üzenetére
Azért akarom cserélni mert a bluetooth elég sűrűn megszakad. Vettem egy bluetoothos füles, van amikor 5 percenként ki kell kapcsolni és vissza, meg mibandet is sűrűn eldobálja. A 7.1.3-nál akkor jó a bluetooth, nincs vele semmi hiba? 7.1.1-nél a youtube-bal is van hiba.
-
válasz
nyisziati #20653 üzenetére
Az ilyen akkumat 1 hetes korában dobtam bele a kukába
Hiába megbízható az eladó, ha nem jó cucc, amit árul.
Ez nagyon kerülendő akku, nekem minden egyes feltöltéskor lekapcsolt vele a telefon. A kapacitása legjobb estben is csak 1800-2000 mAh, nagyon gyorsan merül.
Vettem helyette lila-fehér NOHON akkut egy itt ajánlott eladótól (csak megbízható helyről szabad venni, mert úgy tűnik, hogy a NOHON-t is hamisítják), az tökéletes
-
tahepa
senior tag
válasz
nyisziati #20584 üzenetére
redmi note 2 motherboard...aranyárban...
-
-Faceless-
őstag
válasz
nyisziati #20382 üzenetére
Igen fémháza, ugyan olyan fémből mint bármely kínai telefon 30 ezerért, csak mellé akkora káva van a kijelző körül, hogy még egy telefon beleférne, arról nem is beszélve, hogy mai okostelefonok mellett olyan érzés fogni, mintha egy tégla lenne.
#Criminal017 Én sehol nem láttam 240 $ alatt, de lehet akkor én nem kerestem eléggé. És az előbb is mondtam, hogy hétköznapi használatra nincs közöttük különbség, igen tényleg erősebbek, és ahhoz hogy megnyissam a telefonkönyvet, vagy egy weboldalt ez rohadtul nem számít. A kamera pedig jobb lett, és még így is pocsék feltéve, ha nem arra használod, hogy felvágj ismerősöknek a lassított felvétellel.
-
-Faceless-
őstag
-
-Faceless-
őstag
válasz
nyisziati #20336 üzenetére
Igen, gondoltam természetes, hogy csak erre a telefonra értjük. Akkor úgy fogalmazok, hogy a note 2 szintje felett nincs értelme. Őszintén a mindennapokban nem tudnám megmondani, hogy van különbség a note 2, és a Huawei P9 között, pedig az egyik egy csúcstelefon a másik meg 30 e használtan. (P9, G4 is van a családban)
Ha valahova szerintem lehet a note 2-től felfelé menni, akkor az egyértelműen a külső, és a kijelző. Gyakorlatilag minden más csak teljesítmény nem.Amúgy különbséget lehet érezni, de csak akkor ha a note 2 memóriája megtelik, addig komolyan ugyan az még a multitasking is, de ennyiért +100 ezret ha falnak mennék se adnék ki.
-
-Faceless-
őstag
válasz
nyisziati #20333 üzenetére
Pontosan, és az antutu eredményt a hétköznapokban csak epénisz méregetésnél tudod elővenni. Aki nem játszik telefonon annak egyáltalán nem előre lépés. Én is nagyon erősen agyalok a cserén, de egyszerűen nem ér annyit. Arról nem is beszélve, hogy szerintem legalábbis a note 3 még rosszabbul néz ki, mint a 2...
A redmi 4x-et várom még, de ha nem jön semmi, akkor vernee mars lesz belőle, mert amúgy is kezdem unni a miui problémáit.#Thowra123 Maradjunk annyiban, hogy a mai világban még a törvényileg megszabott felső korlát is elhanyagolható. Amikor olyan épületekben vagyunk ahol egy szobában van legalább 6 sugárzó eszköz ahhoz képest ez a különbség semmi.
-
include777
aktív tag
válasz
nyisziati #20284 üzenetére
Én is agyalok, egy MI MAX-ra váltás miatt, de ilyen hosszú ideig (lassan 1 év), még nem volt telefonom ugyanaz. Tetü jól összerakott cucc a Note 2. A Mi max csak a snapi és a 6.44 col miatt érdekel. Viszont lassan arra jutok, hogy megmarad a note 2, veszek 1 pót aksit meg 1 pót kijelzőt, amíg lehet kapni + veszek 1 dual boot-os 10.1-es táblát, amivel otthon kiváltom a note nyomkodását.
-
Kowi84
aktív tag
válasz
nyisziati #20268 üzenetére
Hát nem is tudom...
Régebben évente cserélgettem a telefonjaimat. A Redmi Note 2 előtt Note 1-em volt. Alig vártam, hogy megjöjjön a 2-es. Akkor még volt értelme lecserélni, tudott annyival többet adni!
Nem értem, hogy mi ez a "hanyatlás" Note 2 téren. Nem igen tudnék most olyan telefont mondani ami annyival jobb lenne, hogy most azonnal le kéne rá cserélni. Az egyetlen kivetni való az az akksi, de azt is meg lehet szokni.
Szerintem ez még mindig egy nagyon jó telefon és nincs annyira elmaradva -a mostani telókhoz képest - hogy menekülni kéne "belőle"....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest