- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Magnum_ #14697 üzenetére
Lehet majd én is rendelek egy ilyet, mert nekem borzalmasan recseg a hátlapom, még úgy is hogy Ipaky tok van rajta. Ja és ilyen fekete fólia sincs belül mint itt a képen. Oldalánál összenyomom a telefont, mintha valami műanyag játékot nyomogatnék úgy recseg és nyikorog.
Kár hogy nem ilyen keményebb gumi/szilikon ötvözetből csinálták a négy szélén meg lehetett volna ilyen kisebb 2mm-es bütyök. Akkor talán az ipaky tokot sem kéne ráhúznom, mert nekem általában az oldalára vagy hátára esik a telefon. -
hojos
aktív tag
-
hojos
aktív tag
válasz
Magnum_ #12068 üzenetére
Lehet ikont változtatni. Téma-Online-Testreszabás, Téma szerkesztése.
Itt lehet zár stílust, zár hátteret, ikont, háttérképet, csengőhangot, értesítési hangot, betűtípust, az állapotsort, az asztalt, az üzeneteket, a tárcsázót, a boot animációt és hangot cserélni, változtatni.
A szerkesztett témát lehet menteni. -
DaWe94
senior tag
válasz
Magnum_ #11963 üzenetére
Kezdenek már szerencsére normális stabil romokat kidobni. Én azt vettem észre, hogy a fejlesztői romok is egyre jobbak lettek. Van még mit csiszolni, de már egész jó.
Viszont egy normális CM rom még nem ártana. Kipróbáltam már az összeset szinte, de mindegyiknek van valami nagyon idegesítő hibája.
-
Gymszrs
csendes tag
válasz
Magnum_ #4085 üzenetére
Én nem Hu-s romot használok, hanem az EU-s 5.10.16 beta-t, szóval nem igazán tudom hogy a magyar romtól mire számíts. Én egyébként nem biztos h váltani fogok rá, mert ezzel a rommal is maximálisan meg vagyok elégedve. Semmiféle fagyás, vagy hanghalkulás vagy az ezelőtt felsorolt problémák egyike sem jött elő. Akkuidő is teljesen szuper. Hozzáteszem átlagfelhasználó vagyok, nem játszom egyáltalán. Net, telefon, sms, meg rengeteg zenehallgatás. Aki esetleg venne hozzá MI-band-et, nekem nagyon bejön, nem szeretem ha hangosan csörög a telefonom, így mindig némán van. A band meg rezeg ha vmi történt FB-n vagy hívnak vagy üzenet etc. Ha túl távol megyek a telótól természetesen ledob, de ahogy hatótávon belül vagyok azonnal újracsatlakozik, kb 3 mp. Még azt is vágja hogy hány órát aludtam mélyen... ilyesztő
-
válasz
Magnum_ #3992 üzenetére
Tegnap volt egy 58 perces hívásom, nem volt gond közben.
Nálam most a GPS gyengébb valamivel, de 5.10.8-ba jó volt, így reménykedek, hogy nem végleges az állapota.
Jövő héten majd csinálok egy clean installt, hátha az is segít valamit, bár vannak kétségeim mennyivel lesz jobb, ha wipe-olom a datát is. -
drr
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #1166 üzenetére
Olvasd el amit írtam!
NEM a telefon hibája ha köcsög a webshop... és nem tud egy romot felflashelni se...
Mint írtam, érdekes módon nálam semmiféle ilyen nem jött elő, pedig igyekeztem, mert TWRP-t is használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest