Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #18969 üzenetére
Na mondjuk ez is igaz....
-
Surda-
őstag
válasz
WhiteWalker #18960 üzenetére
próba cseresznye
-
Surda-
őstag
válasz
WhiteWalker #18957 üzenetére
Akkor azt mondod nem kell TWRP-t cserélni? Mert anno ez a zip fileos tallózás ment redmi1-en
-
ktommy91
addikt
válasz
WhiteWalker #18945 üzenetére
Szerintem kapcsold ki az eszközkeresést, majd full wipe után flashelj egy global developer ROM-ot.
-
bubu256
tag
válasz
WhiteWalker #18931 üzenetére
"Valaki esetleg megnézné , hogy ha belép a MiAccountba a telefonon es ott a MiCloud opcioba is be tud lépni?"
Nálam működik. xiaomi.eu-s 6.8.25
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #18931 üzenetére
Hopp hopp! Most nézem hogy a MiCloud le van tiltva! Az utolsó backupom is május 20-ra datalodik...A futó folyamatok közt sem szerepel.
Viszont nincs olyan gombóc hogy "engedélyezés"
Ez az igazi wtf???Hogy lehet elindítani? Reboot nem segitett...
-
Istuu15
senior tag
válasz
WhiteWalker #18741 üzenetére
Nem tart sokáig, én total commanderel cseréltem ki.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #18739 üzenetére
Sajnos a téms szerkesztés vakami oknál fogva letiltódik első indítás után ha van aktív net. Néha azt csinálom hogy a téma alkalmzást benullázom, kikapcsolom a netet, majd elinditva beállítok mindent.
-
BalanceR
addikt
válasz
WhiteWalker #18739 üzenetére
Root alatt ki lehet cserélni a média mappában...
-
csongi
veterán
válasz
WhiteWalker #18650 üzenetére
A GPS Ikont a menusavban hosszan nyomod es ott.
-
gergely64
tag
válasz
WhiteWalker #18633 üzenetére
Nos ez arra jó ezeknél az appoknál, hogy 2 identitással léphetsz be egy telón, ha 2 sim-et használsz.
-
merqree
őstag
válasz
WhiteWalker #18629 üzenetére
Ha a klonozasra gondoltok, akkor pl dual viber, vagy whatsup.
-
csongi
veterán
válasz
WhiteWalker #18629 üzenetére
Nem hasznalok tokot.
Mire jo a kettos alkalamazas?
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #18595 üzenetére
Huhh... Azért erre még rájön a szállítás+2 év EU gari, azzal már több, mint 300 dödöle...
Szerintem várni kéne még, amíg 250 alá esik. -
Surda-
őstag
válasz
WhiteWalker #18587 üzenetére
MOst jött ki a Redmi pro
Az se gyenge. -
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #18582 üzenetére
Jó neked. Ha nálam is így lenne, akkor nyilván más lenne a véleményem, de ugye láttuk korábban is, hogy ugyanaz a rom tud nagyon másképp viselkedni az elméletileg ugyanolyan készülékeken...
Meg nem csak szoftveresen vannak bajok... Rendre kakálnak be a fizikai gombok, az akksik, a hangszórók. A bekapcs gomb degradálódását már én is kezdem észrevenni egy alig pár hónapos készüléken. -
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #18556 üzenetére
Nekem az akkumód performance-ra van állítva a kezdetektől.
-
Gremovan
csendes tag
válasz
WhiteWalker #18553 üzenetére
Nekem is Ultimate a beállítás alapvetően, de néhány program, amiktől elvárom a folyamatos működést a telefon alvó állapota mellett is, azok kivétel listán vannak. Az ilyenek esetében a "Nincs korlátozás" beállítást használom. Így ami nem fontos az hibernálódik, csak az fogyaszt ami nekem mindenképpen kell.
-
guftabi96
addikt
válasz
WhiteWalker #18553 üzenetére
pont azon gondolkoztam én is, hogy tegnap este már csak 13%-on volt a telefon, és akkor benyomtam az akkukímélő üzemmódot. A wifit nem lőtte ki, ezért akkor ott eszembe se jutott, hogy esetleg az lenne a gond, de akkor ezek szerint az volt.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #18446 üzenetére
Vagy megborulsz a mészárlás közben.
:-) -
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #18443 üzenetére
A kedevedért azért belejavítgattam itt-ott...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #18438 üzenetére
No, akkor másképp.
Kérem, ha valakinek építő megjegyzése van írja meg min változtassak, ne ilyen általános dumát írjon, hogy át kéne már írni az Összefoglalót, mert akkor azt hiszem hogy sz@r az egész és sírni fogok, netán ki is borulok és még a végén lemészárolom a fél kerületet keserűségemben.
Netán, ha tényleg segíteni akar meg is írhatja, mert az időm véges ( a sok mészárlás miatt nem érek rá) de ha kapok egy text szöveget esküszöm gyorsan "becopypaste"-zom az ÖF-ba.
Ha meg csak annyi a problematika, hogy egy link nem működik, akkor azt írja meg, mert egy perc alatt cserélem, mint most a TWRP nem működő linkjét.
THANK YOU SO MUCH.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #18100 üzenetére
Elvileg megy, azért írtam.
Csak mentsél előtte! (Hogy, aztán ne engem szidj!) -
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #18084 üzenetére
Nem a TWRP-t, a SuperSU-t.
A TWRP felrakása fent, az összefoglalóban benne van.
Bocsi, csak hát a gyerekek... -
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #18080 üzenetére
Elvileg install.zip-ként fel tudod telepíteni.
Mentsél előtte!
-
Criminal017
őstag
válasz
WhiteWalker #18080 üzenetére
Érdekes, jó tudni.
-
thetan
aktív tag
válasz
WhiteWalker #18068 üzenetére
jó a magyar rom? nekem az eu-s van fenn, nincs vele bajom.
-
Criminal017
őstag
válasz
WhiteWalker #18071 üzenetére
MIUIHU-ban nem TWRP recovery van?
-
Criminal017
őstag
válasz
WhiteWalker #18068 üzenetére
Letöltesz egy SuperSU-t, majd TWRP-ből felrakod a zipet.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
WhiteWalker #17681 üzenetére
Nálam ugyailyen kombóval (Spotify + bluetooth fejhallgató) sose csinált ilyet, sose lőtte le a Spotify-t. Az MIUI8-ason se csinál ilyet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17681 üzenetére
Most meg jó volt
Nem értem. Nah mindegy. -
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #16871 üzenetére
Próbálom köszi!
-
loosht
senior tag
válasz
WhiteWalker #16828 üzenetére
Nekem anno (ha jól emlékszem a 7.1.3-mal) ez teljesen hétköznapi volt, de most még úgyis töredéke, hogy már facsarnom is kellett a rendszert, hogy több legyen a SOT.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
WhiteWalker #16786 üzenetére
nálam sincs ilyen gond
miuihu fejlesztőit használok
-
csongi
veterán
válasz
WhiteWalker #16047 üzenetére
Az még ok, nem is érdekel. Az egész felhő tárolási mizériájuk és szinkronizálásuk nem érdekel.
Csak férjek már hozzá,és töröljem a francba.
Nem akarom, hogy ott legyenek a dolgaim. Gusztustalan fordított bekötés. Azért mert van egy regisztrációm miért alap értelmezett hogy én akarok oda bármit is tenni? Idióta egy rendszere van ennek az USA szarnak. Demokrácia meg személyes jogok mi?Hát persze.
Nah mindegy, csak fortyogok. Ha ez meg lesz, mert boldogság, és nagy szükség van ezekre, törlöm az egészet, és majd akkor miui ha ez alapból gyomlálva lesz belőle -
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #15997 üzenetére
Nem tudom, hogy mekkora javulást okoz vagy sem, nekem a mSD miatt van fent.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15590 üzenetére
Nem tapasztalatból beszéltem, idéztem egy leírást, sajnos nem tudom...
-
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #15576 üzenetére
Remek... Köszi az infókat. Majd beszámolok én is a tapasztalataimról.
-
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #15573 üzenetére
Érzésre amúgy jó, minőségi anyagból van? Az alsó és felső sáv is műanyag? Az ezüstnél fémnek tűnik, bár kétlem, hogy valóban az lenne...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15491 üzenetére
Ha a záróképernyőt felfelé húzod, még ott is vannak ikonok, meg a beállítás is ahol a sok tyúklábas sorba be tudod állítani azt a 6 alkalmazást, amit te szeretnél kirakni a lockscreenre.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15489 üzenetére
iwatch néven fut és van több verziója.
Közvetlen letölteni MiAccount belépés után innen lehet iwatch【至今最帅酷的主题永久免费】! Link: http://zhuti.xiaomi.com/detail/ebd8b380-4893-495a-ad27-1c6b9eed57b8 [link] és mint említettem ne az egész témát alkalmazd telepítés/letöltés után , csak a Témavarázslóban a Lock screen style-t...!!!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15487 üzenetére
Pont ezt mondom, nekem is fapados a hátterem.
Fapadosak az ikonjaim is.
Egyedül a hasznossága miatt olyan Záróképernyő fajtákat kerestem ahonnan egyből nyitom az alkalmazást.
Ergó ha a Lockscreen style tetszik de a gyári háttérképet és ikonokat akarod használni, a Téma testreszabásban simán meg tudod tenni, hogy minden gyári marad, csak a záróképernyő feloldása nem.Most ez van fenn (nem a szépsége miatt, hanem mert ebben legalább 6 alkalmazást én állíthatok be, míg például a másiknál (amirõl beszéltünk) semmit nem módosíthatok)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15476 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15483 üzenetére
Igazán nem értem ezt az egészet.
Én használom a miui+ nevű alaptémát, mert abban 5x6-os az asztal.
A varázslóval erre ráteszek egy olyan lock sreen sytle-t, amiben már a locksrcreenen tudom indítani egyből az alkalmazásokat, nem kell előtte felnyitni.
Illetve mikor olyanom van, akkor még az ikonokat módosítom.Van 20ezer téma, azokból azt ollózol össze amit akarsz...csak időt kell rá szánni.
Mert az biztos hogy olyan témát nem fogsz találni ami PONT neked íródott... -
válasz
WhiteWalker #15481 üzenetére
Szép is legyen, meg jó is legyen...
Nőben sincs ilyen
-
tomsolo
addikt
válasz
WhiteWalker #15478 üzenetére
még az az egy használható, a többi mind pride felvonulás vagy szar
-
válasz
WhiteWalker #15478 üzenetére
És volt benne trójai
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15476 üzenetére
Hivatalos MIUI téma. Tehát:
1. Ha eddig életedben nem használtál még MIUI Témát az ilyen félelmeid miatt, akkor ne is használj...
2. Ha használtál már, akkor is gondolkodtál előtte? Nem értem. -
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15473 üzenetére
Maaaaaaaaaaaaaaaaargiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, nooooooooooooooooooooooormáááááááááááááááááliiiiiiiiiiiiiiiis?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15246 üzenetére
Eddig én is MIUI hǔ voltam (nem Xiaomi), Alcatel-MIUI-val, LG (P760)-MIUI-val, Redmi Note I 3G, most MiNote.
De nem biztos hogy hǔ maradok ha ez az egész így megy tovább... -
kovbandi82
őstag
válasz
WhiteWalker #15244 üzenetére
De ameddig Xiaomi telod van addig megvannak a Wifi jelszavak, jegyzetek, sms-ek stb. A csere elott egyszer lementem es kesz. Romcserekor visszaall magatol.
Meg miert ne lenne Xiaomi telom?
Telefonvalaaztaskor szempont nalam: vagy Xiaomi, vagy official tamigatott. -
kovbandi82
őstag
válasz
WhiteWalker #15240 üzenetére
Wifi jelszavakat a MiCloudba mentem, meg jó pár dolgot. Nem bízom kevésbé a kínaiakban mint akárki másban.
-
kovbandi82
őstag
válasz
WhiteWalker #15237 üzenetére
Nekem a TB csak akkor muxik rendesen, ha a Supersu van telepitve, vagy a SeLinuxmod chanher
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13971 üzenetére
Kinek a pap, kinek a Pappné...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13963 üzenetére
miui.hu a magyar csapat.
xiaomi.eu a szlovák csapat.
mindkét csapat a kínai developerből dolgozik.
a szlovákok a kínai stable ROM-ot is elkészítik.
a magyar fordítógárda odaadja a nyelvi fájlokat a szlovákoknak, ezért tud a xiaomi.eu magyarul is.
mindkét csapat a saját elgondolása alapján módosítja a kínai ROM-ot. -
tonerz
aktív tag
válasz
WhiteWalker #13916 üzenetére
Tegnap dobtam fel, de nekem maradt a régi recovery.
-
Istuu15
senior tag
válasz
WhiteWalker #13916 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem de javítson ki valaki ha tévedek.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #13906 üzenetére
A 2.25 is jó, mert most néztem, hogy 43%-on vagyok, 1,5 óra beszéddel, 2 óra kijelző idővel. Reggel megírom, meddig bírta összesen.
Viszont akkor majd csak holnap teszem fel a 3.3-at. -
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #13900 üzenetére
Nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt WiFi-vel, mint mobilnettel!
Nekem 1,5-2,5 óra szokott lenni, WiFi-vel, hétvégén kijön a 4,5 óra. -
Istuu15
senior tag
válasz
WhiteWalker #13890 üzenetére
Nekem a 11.31 es rommal 4 és fél óra volt az alap és ha otthon voltam 5 óra is meg volt, és használtam rendesen a telefont.
-
Raruh
tag
válasz
WhiteWalker #13482 üzenetére
4után érek haza, feltöltöm és belevágok. 10-11 magasságában jön a kép.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13160 üzenetére
Igen a multinál. TWRP 3.0-ra. Kivéve, ha telepítés előtt kiveszed azt az egy sort amit Loosht leírt a ROM-ból.
-
loosht
senior tag
válasz
WhiteWalker #12961 üzenetére
Na ez látod eszembe nem jutott volna, mert nekem mindig van fent supersu.
-
DJ Diablo
tag
válasz
WhiteWalker #12931 üzenetére
Én is szívtam a TBP-vel. Felraktam több verziót, nem működött a fagyasztás, aztán rájöttem hogy Super SU kell neki. Rakd fel, ott engedélyezd és jó lesz (elvileg).
-
loosht
senior tag
válasz
WhiteWalker #12913 üzenetére
Hmm...fura. Nekem a 7.3.0 van fent és az fagyaszt mindent, amit kell. Fagyasztások és törlések után csinálj egy dalvik-cache ürítést a Titaniummal és indítsd újra a telefont!
(#12941) Norby86: Swype + Dragon. 300 Ft-ot megér!
-
Norby86
őstag
válasz
WhiteWalker #12936 üzenetére
Az EU-ba is kb. ugyan ezek vannak, leszámítva az opera maxot és a miuihu appot. De szerintem fölösleges ezeket gyomlálni,mert a gyári böngésző, mail, időjárás, távirányító, cloud print, video, (talán opera max is) letiltható és így nem fog a háttérben futni.
Appokat én nekem ezzel sikerült tökéletesen lefagyasztanom, amit nem tudtam tiltani: Ice Box - Apps freezer
Más: Nem tud valaki egy normális, könnyen kezelhető, viszonylag kevés ramot zabáló, kézírás funkciót is támogató billentyűzetet mondani? Mert ez a google billentyűzet nekem nagyon nem jön be.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #12931 üzenetére
Pedig nem lett volna baj, ha kitaposod az utat. :-D
-
Istuu15
senior tag
válasz
WhiteWalker #12910 üzenetére
Én eu-s dev romot használok és ott megszűnt ez a bug, miuihu-n nem tudom sajnos, hogy hogy van.
-
Dévidzon
tag
válasz
Csinálsz egy másik mappát. Átpakolod oda amit szeretnél, a többit meg mappástól mindenestől törlöd. Kész.
-
grafnet
veterán
válasz
De fut is?
Vagy csak ott van? -
Istuu15
senior tag
válasz
WhiteWalker #12905 üzenetére
Melyik update van fent neked? Ez a bug a 6.14-el jött, de a 6.21 ben màr kijavítottàk.
-
loosht
senior tag
válasz
WhiteWalker #12903 üzenetére
Fagyasztani kell őket és kész. Nekem ezek vannak fagyasztva: aranyoldalak, böngésző, cloud print, dokumentumok, email, időjárás, időjárás szolgáltató, jegyzetek és zene. A hangszínszabályzót nem használom, fasorban sincs a viperhez.
-
Norby86
őstag
válasz
WhiteWalker #12903 üzenetére
Ha a zenét kigyomlálod, a hangszínszabályzó FC-zni fog. (Már próbáltam, onnan tudom.) Email kigyomlálható, időjárást én letiltottam, galéria meg passz. De legjobb ha csinálsz róluk biztonsági másolatot és ha valami FC gondod lenne, visszamásolod a system/app vagy priv-app mappába a dolgokat.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #12595 üzenetére
Szintén: Prime + 64GB mSD
-
adrian94
őstag
válasz
WhiteWalker #12198 üzenetére
Honnan érdemes tokot rendelni ? Van valami Magyar bolt ami jó áron forgalmaz tokokat ehhez a telefonhoz ? Vagy inkább külföldről rendeljek ?
-
Ixion77
addikt
válasz
WhiteWalker #11640 üzenetére
Azért létezik rá gyárilag global ROM?
Valamint a kínaiak és indiaiak direkt szeretik ha a gyári helyett nem frissülő, mókolt, viszonteladói romot kapnak?
No mindegy, téma lerágva. Az itt levők többsége tisztában van vele hogy ennél a telefonnál ez megszokott. Az újak meg kaptak plusz egy esélyt hogy időben megtudják mi a helyzet.
Én kínaiból még csak OnePlus-t használtam, ott ilyen probléma (tudtommal) nincs. Persze ebben nagy szerepe van annak, hogy azt hivatalosan is lehet a gyártótól venni Európában is.Más. MIUI 7-ben / Redmi Note 2-ben:
1, Be lehet-e állítani, hogy ha saját wifin van a készülék akkor ne legyen lock screen?
2, Be lehet-e állítani a "fizikai" gombokra duplakattintás eseményt?
3, Le lehet-e cserélni az alkalmazásváltót (valami olyanra ami nem csak a képernyő 20%-át használja ki)?
4, Lehet-e a lock screenre widget-eket rakni?
5, Lehet-e az értesítősávot nagyobbá változtatni (ne legyenek annyira aprók az ikonok rajta)?
6, Lehet-e állítani az asztalon hogy hány sorban / oszlopban legyenek az ikonok?
7, Duplakattintásos ébresztés lehetséges-e?
8, A Config / themes / online csak nálam "Can't load themes"? -
Ixion77
addikt
válasz
WhiteWalker #11578 üzenetére
7.0.99.99 rom verzió volt fenn?
(#11579) thefreeman: Nem Angliába kell visszaküldeni EU warehouse vásárlás esetén?
-
Melack
veterán
válasz
WhiteWalker #11574 üzenetére
Mégjobb, akkor elég a 16Gb-os is
-
Melack
veterán
válasz
WhiteWalker #11572 üzenetére
Ahha. Akkor ha oda jutok végre, akkor megnézem, mit lehet tenni. Bár ha kell az SD kártya, akkor csak 1 sim marad.
-
Melack
veterán
válasz
WhiteWalker #11568 üzenetére
SIM szinten leszabályozható, hogy mit is "használhat" a SIM? a családi flottában se net, se semmi extra, az csa 3 db telefonszámra lenne összesen.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #11519 üzenetére
Ha nem vagy biztos benne, inkább ne kíséreld meg.
Vagy keress vissza, hogy biztos lehess. -
Gameboy77
aktív tag
válasz
WhiteWalker #11403 üzenetére
Még nem használom aktívan a Novát, csak próbálgatom.
Ztibor: Köszi,kipróbálom.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
WhiteWalker #11395 üzenetére
Szia! Időjárás widgetnek mit használsz Nova alatt,mert a gyárit nem kezeli.
-
DaWe94
senior tag
válasz
WhiteWalker #11073 üzenetére
Vagy a hírös telemax
Nem amúgy nem félek a külföldi rendelésektől. Ezt a készüléket is aliexpressről rendeltem. És próbálok rá vigyázni, hogy legalább a kijelző ne törjön össze, mert az a legdrágább móka.
-
csocsoszán
őstag
válasz
WhiteWalker #10927 üzenetére
Én abszolút nem értem ezt az álláspontot! Van 32-64 és 128Gb belső tárhelyes változat. (Kinek nem elég 128Gb hely.) 128Gb + 2sim. Szerintem savanykás ez a cserszegi fűszeres.
-
válasz
WhiteWalker #10921 üzenetére
Nekem az az alapvető bajom az ilyen telefonokkal, hogy vagy 2 SIM kártyát tehetsz bele (és akkor nem lehet microSD kártyát belerakni), vagy egy SIM kártyát és egy microSD kártyát tehetsz bele.
Nekem kell a dual SIM ÉS a microSD is bele, de a Mate8 meg ezt nem tudja, szóval akkor se vennék olyan telefont, ha fele ennyibe kerülne.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #10622 üzenetére
A pro az mindig 300,-Ft volt? Vagy csak most akciós?
Azt honnan lehet megézni, hogy éppen egy napon mit akcióznak a playen?
-
varadigabor
senior tag
válasz
WhiteWalker #10656 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi hogy mennyire fogja majd vissza a Kínán kívüli eladásokat .
-
Terentius
őstag
válasz
WhiteWalker #10546 üzenetére
Nee b@sszatok
Én meg nyomom fel az új romot. Kész. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker #10484 üzenetére
Gondol el, ül a vietnami otthona Xiaomijával, egyik vietkong belinkeli, hogy nézd itt egy oldal, ahonnan Xiamihoz romokat lehet letölteni.
Mit mondanak egymásnak?
Tényleg felraktok ilyen magyar oldalakról mindenféle romokat? Asztakurv@picsába...már bocsánat...
-
DaWe94
senior tag
válasz
WhiteWalker #10497 üzenetére
Köszönöm a tippet, ezt eddig nem tudtam
-
DaWe94
senior tag
válasz
WhiteWalker #10487 üzenetére
Ajjajj..
Jó amúgy valamilyen szintem jogos amit mondasz.. dehát... én meg a 4pda.ru fórumát követem rendszeresen
-
DaWe94
senior tag
válasz
Mert mi vele a probléma? A csodálatos xda-s romokban is lehet bármi ezzel az erővel.
-
gamegod
senior tag
válasz
a miui meg kínai... nem hiszem hogy messze esik az alma a fájától...
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #10412 üzenetére
Én nem cseréltem meg fizikálisan a kártyákat, csak az adatforgalmat aktiváltam a másikon és már írta is kifelé: 4G.
Elvileg akkor tudja. -
kisbago
aktív tag
válasz
WhiteWalker #10412 üzenetére
Bár azt is nézd hogy nekem nem a gyári MIUI rom van hanem egy CM rom!
-
ReWGeT
tag
válasz
WhiteWalker #10386 üzenetére
Mindkét foglalat LTE-s
-
kisbago
aktív tag
válasz
Az 1-es foglalat
Nekem az 1 es kezeli!!! (T-mobile) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Megtaláltam a keresőben. Mindkettő kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest