- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Nálunk is napi használatban van tablet üzemmódban. 3. akksival ami egy után gyártott narancssárga a nohon jobb volt de gyorsan kellett. Netre, youtube-ra és kisebb játékokra teljesen jó még most is. Xiaomira is cseréltem Mix 2s-re.
-
thefreeman
aktív tag
A telefonom egyik napról a másikra használhatatlanná vált. Folyamatosan akad, nem tölti be a weboldalakat, minden baja van egy éjszaka alatt 90%-ról 0-ra merült. Valakinek ötlete, hogy milyen baja van? Én lélekben már temetem. Délután még megpróbálok valami új ROM-ot tenni rá. Most a legfrissebb global xiaomi.eu van ha jól rémlik. Mit ajánlotok helyette?
-
thefreeman
aktív tag
válasz
dragonfx #21439 üzenetére
Nekem is olyan fél éve van NOHON elégedett vagyok vele, bár nem vagyok benne biztos, hogy tudja azt amit akkor mikor új volt. Bár nálam ez nem olyan nagy gond, minden este töltőre teszem bármennyin is legyen. Van powerbankom ha olyan helyre megyek ahol nem tudnám tölteni. De a napot azt mindig kibírja.
Még mindig elégedett vagyok a telefonnal. Mostanában már eléggé, gondolkozok, hogy lecserélném de a sebességgel nincs bajom, kamerát szeretnék jobbat de ahhoz sokkal magasabb árkategóriában kéne nézelődni. Mikor megvettem nem gondoltam volna, hogy két év elteltével is ilyen jól fog működni. -
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #20639 üzenetére
Igazából csak az első napon fordult ez elő. Azóta nekem sem csinálta.
-
thefreeman
aktív tag
Nekem is megjött a Nohon akku, érthetően jobban bírja mint a gyári. De másnak is van vele olyan gondja, hogy ha teljesen feltöltődik, akkor kikapcsol? Már kétszer is előfordult. Van erre valami megoldás?
-
thefreeman
aktív tag
Ma én is megrendeltem az új Nohon akksit, le is van árazva most 10 dollár alatt volt. Most tettem rá új Nillkin üveg fóliát, jön az új akksi is, szerintem ezt az évet még nálam is kihúzza a telefon. Pedig mikor vettem nem gondoltam, hogy egy évnél tovább megtartom. De az új Mi6 azért egész szimpatikus, év vége ha lesz normális áron akkor lehet, hogy váltani fogok arra, mondjuk a jack csatlakozó hiányozna.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
grafikus17 #20272 üzenetére
Szerintem egy új akksira majd én is beruházok, nem vészes összeg. Most rendeltem hozzá Nillkin tg-t is, egy ideig anélkül használtam, mivel az előző amit rendeltem nem volt méretpontos ezért nem lehetett úgy rátenni hogy valahol ne feküdjön fel a képernyő peremére. Ennek meg is lett az eredménye most van egy szép nagy Integrál jel alakú karcolás a kijelzőmön.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Kowi84 #20269 üzenetére
Én is így vagyok vele, nem igazán látom értelmét lecserélni még teljesen jól szolgál. Az akksi az nálam is gyenge páran írták, hogy rendeltek bele újat. Azoktól kérdem, hogy segített a problémán? Szerintem a következő telefonnál is maradok a Xiaomi-nál, de szerintem megvárom a Redmi 5/Note 5-t.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
nyisziati #20225 üzenetére
Szerintem is azért korrekt gyártó. Ez egy olcsóbb kategóriájú eszköz volt, annak is örülhetünk, hogy még kapunk apróbb frissítéseket. Az meg szerintem tiszteletre méltó hogy a Mi4 még a 7.0-t is megkapja pedig már nem mai telefon. A Note 2-nek az MTK soc a legnagyobb baja. Nekem szerintem lesz még Xiaomim ez után is de csak Qualcomm-al.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Két napja voltam síelni, mikor kezdtem akkor még 70% töltöttségem volt aztán mikor legközelebb elővettem a telefont már ki volt kapcsolódva. Ki és be kapcsoltam többször is a töltöttségi szint mindig más volt 2-7-16-23%. Szerintetek mitől merülhetett le ennyire mármint be volt kapcsolva az adatforgalom, wifi, gps de ezek máskor nem szívták le ennyire. Még volt pár esésem is, esetleg azoktól? Azóta már feltöltöttem és normálisan működik. Most egy éves a telefon eleinte 5 óra SOT-t általában elértem mostanában inkább 2-3 óra közötti. Mikor síeltem akkor a global fejlesztői volt, most a legújabb stabil eu-s van. Esetleg vennem kéne egy új akkut? -
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #19299 üzenetére
Tudom mi a különbség a kettő között csak mostanában nem követtem a fórumot ezért nem tudom hogy mostani stabil milyen. Régebb is volt olyan hogy a fejlesztői stabilabb volt mint a stabil.
-
thefreeman
aktív tag
Melyik xiaomi.eu-s ROM-ot érdemes most feltenni a legfrissebb stabilat vagy a legfrissebb fejlesztőit?
-
thefreeman
aktív tag
Ez a global kínai rom eléggé fapados. Alapból nem volt rajta még zene és videólejátszó sem. Viszont szerencsére legalább semmi kínai alkalmazás sincsen.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Melyik az az utolsó EU-s ROM ami még talán felmegy a MI recovery-vel is de lecseréli TWRP-re? -
thefreeman
aktív tag
válasz
csongi #15744 üzenetére
Az egyik egy Kingston 16gb-s class 10 kártya. A másik egy kínai OV 32gb-s elméletileg UHS-1-s kártya. Mindkettőt gépben a Cristaldiskmarkal és a kingstonhoz kapott kártyaolvasóval probáltam. telefonon pedig az A1 Sd bench-el. Gépben is a két kártya nagyjából ugyanolyan eredményeket hozott, szerintem a kártyaolvasó nem tud többet.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Ti próbáltátok, hogy a memóriakártyák milyen sebességet tudnak elérni a telefonban? Én két kártyát probáltam mindkettő kb 10mb/s olvasást és írást tudott, de gépben kártyaolvasóval mindkettő tudott 20mb/s olvasást is. Vajon a telefon kártyaolvasója csak 10mb/s-t tud kezelni?
-
thefreeman
aktív tag
Nekem DES. Nekem nincs különösebb bajom az akksi idővel. Nálam inkább attól függ mennyit használom folyamatos használat mellet megvan a 6-7 óra is főleg ha csak filmet nézek rajta. De normál használtnál mikor leveszem reggel a töltőről és csak néha néha használom akkor estig olyan 3 óra körüli SOT-ot tudok összehozni.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #11888 üzenetére
Melyik ROM-ot tegyem fel a gyári oldalról? A global fejlesztőit vagy a China fejlesztőit? Angol nyelv mindkettőben van úgy-e?
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #11886 üzenetére
Nekem is sikerült már gyárival is de Flashify-val a TWRP felrakása is csak pár perc.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #11865 üzenetére
Nem is kértem, hogy biztosra mond. Mindegy lehet megpróbálom. A gyári fejlesztői ROM úgy-e vissza állítja a Mirecovery-t? Miután feltettem a gyárit visszatudok térni majd gond nélkül a multi ROM-ra? Ennek úgy-e még nem lesz zárt a BL?
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Mephistoone #11857 üzenetére
Már többféleképpen próbáltam, angol nyelvel is és az újraküldést is többször is de sehogy sem akar megjönni az SMS.
-
thefreeman
aktív tag
Milestone2
Szerinted ha feltenném a gyári fejlesztői ROM-ot akkor vajon tudnám aktiválni a felhasználómat? A magyar és a multi ROM-ot is próbáltam de egyikre sem kapom meg az SMS-st.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #11651 üzenetére
Nekem sem jön meg az ellenőrző SMS. Szerinted érdemes lenne megpróbálnom feltenni a gyári fejlesztői ROM-ot hátha arról sikerül aktiválni. Most EU-s ROM-on vagyok és a recovery is cserélve van TWRP-re. Ha felteszem a gyári ROM-ot később visszatudok állítani mindent eredetire TWRP-vel?
-
thefreeman
aktív tag
Nekem előállt, egy olyan, hogy a telefon néha újra tölti a kezdőképernyőt, ami azért 2 giga RAM-nál nem kellene előforduljon szerintem. A memória kezelése amúgy sem a legjobb még nem igazán láttam 300-400Mb-nél kevesebb szabad RAM-ot mégis elég sokszor újratölti az alkalmazásokat. Ezzel az utolsó ROM-al mintha még gyorsabban is merül de ezt lehet csak beképzelem. (6.2.14. eu)
-
thefreeman
aktív tag
Valakinek olyan probléma jelentkezett, hogy a képernyő néha nem reagál megfelelően? Tegnap volt ilyen mikor hívtak és nem tudtam felvenni mert nem érzékelte, az ujjam majd miután a másik fél letette eltűntek az alsó ikonok, és csak az újraindítás hozta helyre. Ma is előfordult egyszer játék közben felugrott egy chat fej majd a játékékban többé nem érzékelte az ujjam, a főképernyőn sem tudtam lépkedni az oldalalak között de például az értesítési sávot letudtam hozni. Ma miután lezártam a képernyőt és feloldottam rendbe jött.
-
thefreeman
aktív tag
Feltettem én is a legújabb multi romot. Most először használtam TWRP-t ha telpités közben kiírta, hogy nem találja az MD5 fájlt vagy valami hasonlót az baj? A rom feltelepült eddig viszonylag jó a letöltési sebesség megjavult, de a play már kétszer leállt.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #7883 üzenetére
Akkor úgy néz ki ezt elégé megszivtam.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #7879 üzenetére
Én nem emlékszem hogy adtam volna meg kérdést. Én sem tudom mit tehetnék.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #7877 üzenetére
Ha az Add-ra nyomok akkor ugrik fel hogy aktiváljam a telefonszámom. Ebből a felhasználoból nem lehet törölni valahogy a telefont mert mikor csináltam akkor volt olyan lehetőség hogy nem kellett SMSt küldeni hanem e-mail-el regisztráltam lehet hogy az a gond.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #7875 üzenetére
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #7871 üzenetére
Nekem gondom van a Mi felhasználómmal a telefonon működik tudok menti az adataimat és ROM cserekor vissza is állítja. De a webes felületet nem tudom használni mert aktiválni kellene hozzá a SIM kártyát amit sehogy sem tudok megtenni mert nem kapom meg az aktiváláshoz szükséges kódot tartalmazó SMS-t. Gondoltam rá hogy csinálok új felhasználót de azt sem tudok mert csak a meglévőt engedi használni. Nem tudod mit tehetnék, hogy valahogy aktiválni tudjam a SIM kártyát?
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Arra van ötletetek, hogy hogy tudnám aktiválni a MI fiókot? Mert szinkronizálni tudok a felhőbe és ROM csere után vissza is állítja a dolgokat. De a webes felületet nem tudom használni mert kellene aktiválni a telefonszámot. Viszont én bárhogy próbálkozok nem jön meg az SMS. Próbáljak meg új fiókot csinálni? -
thefreeman
aktív tag
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #6182 üzenetére
Na sikerült feltenni az 5.11.12-t OTA-n szóval gondolom felesleges lenne feltenni a TWRP-t.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #6182 üzenetére
Ha nem jó akkor kiírja, hogy nem tudja felrakni és annyi? Vagy számítsak valami rosszabbra?
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #6180 üzenetére
Nem most az 5.11.5 van fenn nekem de már elindítottam, hogy frissítse 5.11.12-re.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Milestone2 #6177 üzenetére
Csak érdekelt hogy érdemes-e cserélni nekem is azt tűnt logikusnak hogyha felment a MIUI a gyárival is akkor nem kell. A másik kérdésre meg megtaláltam magam a választ kiderült, hogy csak félreértelmeztem a leírást.
-
thefreeman
aktív tag
A TWRP Recovery-t mennyire ajánlott feltenni a telefonra. Nekem most a múltheti MIIUHU ROM van fent a gyári recovery-vel. Nem csináltam volt teljesen tiszta telepitést mert nem tudtam hogyha mindent törlök a telefonról akkor a gép felfogja-e ismerni a telefont, hogy felmásoljam rá a ROM-ot újra. De a telefon eddig így is jól működik nem tapasztalok különösebb hibákat. Ajánlott lenne feltenni TWRP-t és a MIUIHU-t tiszta telepítéssel? Ha igen miután a recovery-ben arra nyomtam hogy wipe all data akkor utána ha rádugom USB-re akkor feltudom rá másolni az update.zip-t?
-
thefreeman
aktív tag
Rendelnék valami tokot vagy hátlapot a telefonra. Elsőre ezt a hátlapot néztem ki erről itt a fórumon is olvastam, hogy jó minőségű. Üveg fóliák közül melyikek az ajánlottak? Jöhetnek aliexpress és ebay linkek is.
-
thefreeman
aktív tag
Tegnap én is megkaptam a sima Redmi Note 2-t. Én a Gearbest-től rendeltem 2 hét alatt itt volt. Nekem is gagyi ROM volt rajta. Ami tényleg használatlan volt tele volt felugró reklámokkal. Úgyhogy feltettem a MIUIHU-t, sikerült a gyári Recovery-n keresztül viszont wipe all data-t nem csináltam csak a másik kettőt. Ebből lehet gond? A telefon eddig jól működik elégedett vagyok vele. Elsőre kb 4 órás kijelzőidőt hoztam ki belőle de ez még javul szerintem most még próbálgatok mindent rajta mindent.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Varesz_86 #4351 üzenetére
Én onnan rendeltem szeptember másodikán egy Redmi 2 Pro-t azóta sem jött meg, a pénzt vissza kaptam és lehet, hogy hülye vagyok de megrendeltem ugyanonnan egy Redmi Note 2-t a sima verziót. Akkor DPD-vel küldték és többünknek nem jött meg. A mostanira is kaptam már track számot aszerint most Magyar postával jön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest